Új privát üzeneted érkezett!

Én most hál Istennek délután fogok menni, szóval talán nem a legnagyobb hidegben.

Mondjuk kell a hideg,mert a nyári/õszi babákat legalább nem lepik el a bogarak séta közben:)

Te mikorra várod a picidet?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Bocs a sok kérdésért, de mennyire friss kell legyen a clamydia , mert nekem júliusban nézték és negatív lett.
Vagy frissebb kell?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica, biztos kell új clamydia. Amúgy hízékony vagyok, de heti kétszer járok hastáncra, nem eszem cukrot, csokit nem szeretem, cukros italokat sem iszom soha... :roll: Szóval egy hónapban egy szelet torta belefér! :lol:

Krisztó, te aztán jól beöltöztél! :lol: Uhhhh, emlékszem milyen gáz volt kint állni a hidegben! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok ismét.
Cica: pattogatott kukorica? Nyamiii. Akkor Te most nem számolod a CH-kat. :-) Tényleg nagyon öltözz majd fel ha jársz reggelente, mert nagyon durván hideg van! Én most ezt nem is bírnám ki.

Kriszto: Nálam az ebéd roston csirkemell volt görög salival. Isteni volt, de hol van az már. A vacsi pedig rakott zöldség lesz olasz módra.

Kretty: Hízékony vagy? 50 kilósan? Hát azért ezt nehéz elhinni. :-) Jó volt a buli a cégnél? Daubneres süti? Én csak a bejglijüket kóstoltam, e az nagyon édes volt nekem.

Zsuzsi: Te miket szoktál enni, hogy nem jön össze a 160 g CH? Napi 5-ször eszel?

Momelcsi: Voltál az IPL-en? Hogy van a hátad/derekad? Gyerkőcök fogi kibújtak már?

Leeda: Mi szépet kaptál névnapodra? Neked most itthon van a férjed?

A minap tökre kikészültem megint. Meséltem, hogy az egyik kolléganőm bejelentette, hogy terhes. Most lépett a 13. hétbe, sőt talán ezen a héten a 14.-be. Beszélgetett az egyik kolléganőmmel, aki kérdezte, hogy "és fel vagy Te erre készülve?" Szerintetek mi volt a válasz? Hát hogy nem nagyon... Azt hittem, hogy elsírom magam...Hogy lehet ez? Miért van ez? És egyébként is a qrva életbe már! ... Azóta megnyugodtam, csak nehezen viselem, hogy 2 méterre tőlem növeszti a hasát.

Na jó eldugulok! Mostanában sajnos csak fröcsögni tudok, de ígérem egyszer elmúlik, és visszatérek önmagamhoz. Bocs lányok!

Pusza:

Mné
mné

Mné,
tökre megértelek! Sajnos én is már egy hárpiának érzem magam. Egyszerűen nem tudok örülni annak, ha valaki bejelenti, hogy gyereket vár. Sőt tegnap az is eszembejutott, hogy az egyik kolléganőmnek már ott szuszog a babája, aki egy évvel ezelőtt még úgy nyilatkozott a gyerekről, hogy bőgőmasina, szarógép... Na ezeknek mindig összejön! Bllllaaaaáááá! Hányok ettől!
Szóval üdv a klubban! :lol:

gigibp

Drágáim ez már csak így szokott lenni:)

De ti legalább fiatalok vagytok , ráértek még próbálkozni,és ez a lényeg.
(alám már csak egy seprû meg a végébe a fekete macska hiányzik, olyan vén vagyok :P )

Csak biztatás véget:Ismerek egy csajt aki tök korán megtalálta élete párját ,22 évesen házasodtak,tényleg irigylésre méltóan éltek mikor találkoztam velük,akkor már 32 évesek voltak.Elmesélték,hogy 10 éve mindennel próbálkoznak de semmi sem segít a gyermekáldásba.
Majd 3 éve értesültem ,hogy szegény csaj 40 évesen rákos lett.(addig sem lett gyerek) Nagyon sajnáltam szegényt, mert tök igazságtalannak tartottam,hogy pont ilyen normális családba nem születik gyerek,mások meg hogy bánnak velük.

Felépült a rákból kb, egy év alatt, de ugye 5 évig tisztának kell maradnia ,hogy teljesen meggyógyuljon.

Egy év után oár hónappal a kemo hatása ellenére TERHES LETT spontán!!!
Mikor az orvos megtudta elsõ kérdés: Ugye nem gondolja komolyan , hogy megtartja,mert könnyebben kiújulhat a rák.
Mire õk aki 21 éve vár a csodára és megküzd a halállal az megérdemel egy esélyt a boldogságra :P

Egy éves a kislány és most imádkoznak,hogy a mama 2 évig még tiszta maradjon,és ne újuljon ki a rák.

Szóval sosem szabad feladni csajok :D
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

mné: igen, 5ször eszem! hát tulajdonképpen most már az esti 40 gr CH nem megy szinte sosem! :( ugyanis én estére nem nagyon szoktam meleg ételt enni, sőt régebben szénhidrátot sem ettem vacsorára, csak mondjuk mozarellát paradicsommal, párizsival, most annyi változott, hogy mondjuk ugyanezt megeszem és eszek hozzá két szelet kenyeret, na ez csak kb 30 gr CH!
de a reggeli 30 gr is nehéz, mert egyrészt én eddig 1/2 9-9 körül reggeliztem, most meg már fél nyolckor, csak az a baj, hogy még ilyenkor nem vagyok éhes! :) és így nehezen tolok le 1 szelet kenyeret is, nemhogy kettőt!:)
Na mind1, most már bizti, hogy elmegyek egy dietetikushoz, mert nekem szükségem van rá, hogy bizonyos dolgokat átbeszéljek vele!

cicamica: ez nagyon szép történet, drukkolok, hogy minden rendben legyen az ismerősöddel! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Cicamica, nagyon megindító történetet meséltél!

Mné, nálunk már 3 kismami van, és egyre szaporodnak a kérdések: TI MIKOR????? :evil: DE mivel már a terhesedés útjára léptem, jobban viselem! De akkor sem ertem, miert kell kerdezgetni...plane, aki tudja az elozmenyeket... :evil: :wink: Holnap amúgy apa adja be a szurit...életében először... :shock: Neki is ki kell venni a részét a terhesedésből! :lol: Szóval, ha nem jönnék, tudjátok ki a tettes.... :lol: :lol:

Ma amúgy bevásároltunk.. :lol: :lol: Egy kicsit összeszólalkoztunk, a tésztán, rizsen, stb, DE én győztem, és csak durumtésztát és barnarizst vettünk! 8)

Szép estét!!!! :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.02.03 07:43-kor.
Vendég

Akinek van kedve sütögetni, ezt találtam, és már számolni sem kell a CH-kat, mert a blog írója megtette már. Majd nézek én is valami finomat ezen az oldalon, amit süthetek, mert az nagyon hiányzik.
http://gumimacik.blogspot.com/

Pusza

Mné
mné

Zsuzsi! Milyen kenyeret eszel, hogy 2 szelet belefér a 30 g-ba reggel?
én a slimm kenyeret ettem és az éppen... de az olyan kis vékonyka, hogy csak na....
egyébként vacsira süsd meg pirítósnak, és mehet mellé a paradicsom, felvágott, sajt, vagy én melegszendvicsként ettem még, úgy mindössze egy szendvics lesz (tudod az a háromszög-sütős szendvics) az meg aztán nem mennyiség...

Mikor esztek utoljára? az sem jó ha túl későn.

Mné! ez az oldal tök jó én is szoktam nézegetni.

Krettym! Ééééééééééééélsz mééééég???? :lol: :lol: :lol:

Pusza csajok

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Elek! :wink: :lol: Apa elmehetne doktornak! :lol:
Vendég

Halihooooo, Mindenki! Ennyire ne dolgozzatok! :wink:

Mi tegnap felkeszultunk a "vilagvegere", a zuram be van tojva a nagy havazas hire miatt... :lol: :lol: Vettunk hosugarzot (arra az esetre, ha a futesrendszerrel valami baj lenne) egy rakas kajat stb... :lol: :lol:

Krisztokam, pocifoto mikor lesz? :D
Vendég

hétvégén jó lesz?

én várom a havat nagyon, csak jobb lenne, ha nem lenne ennyire hideg, az nem tetszik! :evil:

most néztem, hogy dél-keleten már elég jól esik...

kriszto

kriszto82

Szisztok!

Kriszto: nagyon várom a pocaifotót :)A havat én is nagyon várom!!!!!!

Kretty: Nekem a férjem, valami perverz indíttatás miatt :) imádja beadni a szurit, először remegett a keze, és vele a tű is, hát igencsak fájt, de az utolsó fagyis stimunál, nagyon ügyesen belejött :)nagyon drukkolok!

Mné: megértelek teljesen! Nálunk még a családban nincs sehol baba, mindenki tőlünk várja a csodát :? De 3 és fél év csend után kicsit visszavettek....

Zsuzsi:lehet, hogy mégsem jól számolsz?
30 ch kb egy 6dkg-os teljesk. kenyér+amiket nem számlunk(sonka, zöldségek)
ez egy reggeli, de valóban ez a legnehezebb, mert én sem vagyok reggelis/voltam!

Cica: nagyon megható, amit írtál......sok sikert mára!

Nekem a mandulám vacakol, nem akarok beteg lenni!!!!!!!!!Itt az igazi tél....legalább is Dél-keleten :)egenlőre. Futnom kellene, de tegnap előtt, 5km futás után, és a tegnapi erősítő torna után, alíg bírok mozogni :?
Tök jó az új IKEA-s reklám :lol:
katapetra

Kéééééééééééééééépzeljétek! Megvan a szűrés eredménye!

Down-kór: 1:33 000
Edwards-kór : 1:50 000

Kép Kép
Kép
Kép

boldogság, boldogság, boldogság....

kriszto

kriszto82

Krisztooooooooooooooo, ez szupi hir!!!!! :D :D :D :D :D Es az nem is lehetett volna maskeppen!!!! :D :D :D :D
Vendég

SZUPER KRISZTO, nagyon örülök :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Kriszto: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
igen, igen, igen!!!!!!!! Szupeeeeer!!!!!!
szélkisasszony

Kriszto, ez nagyon jóóóóóóóóó hír!!!!!

:D :lol: :D :lol:

és köszi mindenkinek a 160ch segítséget

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

:P Tudtam Kriszto ,de ezért nagyon örülök :lol:

Már fotón látszott , hogy minden oké, olyan kis hús volt:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Köszi csajok, annyira jó érzés és azt pedig elmondani sem tudom mennyire jó, hogy Ti vagytok, vagyis vagyunk egymásnak! jöhetünk jóval, rosszal mindig van egy kedves szavatok! köszönöm.

Rencsi! Pirivel mizu???? lassan kezdés igaz?

Ch-s társaim lassan vacsiidő! Ki, mit eszik?

kriszto

kriszto82

Kriszto,
ez szuper jó hír! Nagyon örülök neki!!!!

Vérzik a szívem... Vége a Malévnek... Én is ott kezdtem a pályafutásom és most borzasztó a volt kollégák arcát látni és hogy a szép repülők egész nap a betonon álltak és nem az eget hasították. Tisztára temetési hangulat uralkodott ma a reptéren a személyzet körében... Borzasztó volt!

gigibp

Gigi:cry: Én is megsírattam....nekem is van nagyon kedves ismerősöm a Malévnál.....szörnyűűűűű :(

Viszont: Krisztó, a Te hírednek nagyon örülök, tudtam, hogy nem lesz baj!!!!!
EZ AZ!!!!!
katapetra

Krisztó, nagyon örülök, hogy minden ilyen szép!!!!

Mi nagyjából jól, Matyi beteg, életünkben először. Lázas és a nyirokmirigyei megnagyobbodtak. Hát tök megijedtem.
Úgyhogy a hétvégi két szülinapot kihagyja, velem marad itthon. Sári megy apukájával bulizni, ha az idő engedi.

Kellemes havas hétvégét!

Bari, csodásak a srácok, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól vagytok és bírjátok.

KépKép
momelcsi

Sziasztok,

Kriszto: ez nem volt kérdés! :wink: csodababa csak tökéletes lehet!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rencsi79 2012.02.04 10:54-kor.

Kép
rencsi79

Krisztó, a vacsiról ne is beszélj....az uram fél kiló :shock: Daubneres sajtos masnival várt otthon! Elképzelhetitek csajok, hogy megmozdulni is alig bírok! :oops: Holnap két óráig tornázhatok rékával! :lol:

Most néztem Csuti lányait a neten. Hatalmasat nőttek, szépek, és sugárzik a boldogság és a harmónia a képekről! :D
Vendég

Sziasztok!

Mné: ez nagyon jó kis oldal, és tényleg tök jó, hogy odaírja, hogy mi mennyi! :)

Kriszto: ÉJJJJEN? ÉJJJJEN! hát persze, hogy minden eredmény tökéletes! :))))
2 szelet kenyér 27,18 gr CH, ez vollkorn szeletelt csomagolt kenyér, az én számításaim szerint egy szelet 30 gr, és 13,59 gr CH van benne, nekem igy jön ki 2 szeletre 27,18 gr, és bármit teszek rá, az alig teszi ki 2,8 gr szénhidrátot
vacsorázni teljesen változó, amikor hazaérünk 6-7-8 órakor :)

Kretty: hajrá a szurihoz, apa nagyon ügyes! :) hát én most már el sem hiszem, hogy lesz hó Bp-en! Biztos, hogy megint csak pánikkeltés volt!!! Azért hogy mindenki elmenjen vásárolni!! Hiszen itt volt a január, ilyenkor csökken a kereskedelmi boltok forgalma, így most egy kicsit fellendítették! ;)

Kata: igen, én is úgy számolom! az két szelet kenyér! Félre értesz, én mindig reggeliztem, csak később, de most muszáj előbb, hogy még délig a tízórai is beleférjen! :)
De most már lehet, hogy az ebédet áttolom 1re, mert a dél nagyon korán van!

Télleg amúgy a pattogatott kukoricában mennyi CH van?

Szép estét mindenkinek
és nagyon szurkoljatok, hogy pesten is essen már végre a hóóóóóó!! Mert én nagyon várom már!!
kvzsuzsi
Fót

A pattogatott kukoricáról nincs adatom, viszont tény , hogy mivel sós visszatartja a vizet,ezért megijedtem a mérlegen reggel, :oops: de ma már újra "csak 81.3" voltam,szóval vissza állt a rend.

Amúgy tuti akkor lesz a legnagyobb hó és hideg amikor én megyek konzira.
:shock:

Tegnap szegény gyerekkel lekéstük a buszt hazafelé (orvosnál voltunk kontrollon kötõhártya miatt)és 25 percet kellett arra a tetves buszra várni :evil:

Amit hazaértünk mindketten a forróvízben landultunk,de így is megfázott a kis husom, meg nekem is kapar a torkom.

A buszon amúgy helyett kell szerezni,mert mindenki ül, csak az idõsek, terhesek,gyerekek nem :evil:

Éltem külföldön is ott el sem fordulhat ilyen.....
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Nincs hóóóóóóó! :cry:
Vendég

nálunk már esik...

Kép
rencsi79

itt is elkezdődött!!! :D :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

itt is esik már végre!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Kérdeztétek a pattogatott kukorica szénhidráttartalmát. Én erről az oldalról szoktam venni az adatokat:
http://www.egeszseg.b74.hu/cikkek/szenhidrat.html
A pattogtatni való kukorica CH-ja 62 g/100g

Kriszto:Nagyon szuper, hogy minden érték ilyen csuda jó! De hát miért is lett ez volna másként? :-) Ennek így kell lennie. Csodababa szépen növekedik, és augusztusban majd előbukkan egészségesen, szépen. :-)

Cica: Ha 7-én mész konzira délután, akkor úgyis nyitva van az intézet, nem kell előtte várni. Amíg összegyűjtöd az összes leletet, és ténylegesen elindultok, talán már nem lesz ilyen fagyhalál!

Kretty: Gratula a férjednek! Minden elismerésem az övé! Az én férjem oda sem mert nézni, amikor beadtam a szurikat, sőt inkább kimenekült a fürdőből. :-D

Szuri: Jobbulást kívánok! Remélem, már jobban érzed magad!

Rencsi: Hajrááá! Drukk a szép, egyenletes tüszőnövekedéshez!

Kvzsuzsi: Ti most nem kezdtek? Megvárod a 3 hónapos diéta végét? Vagy azért Ti is elindultok? És mikor kellene megjönnie?

Szélkisasszony: Hogy vagytok? Nincsenek mostanság új fotóid? Nálatok hogy alakul a kezdés?

Kagyló: Hogy állsz a lelet-beszerzéssel? Jövő héten Te is indulsz, igaz? Férjeddel most jól megvagytok?

Katapetra: Le a kalappal előtted, hogy ilyen lelkiismeretesen csinálod ezt a diétát. Neked mikor kell menned kontrollra?

Nálam ez a CH diéta bekavart a ciklusba nagyon. Egész végig 36,7 az ébredési hőm. Se le, se fel. Ilyen még nem volt. Remélem, hogy szépen lassan visszaáll normálisra mert ez így nagyon nem tetszik nekem. Másnál is volt ilyen?
Ki mit főz a hétvégén? Esetleg süt valaki valamilyen CH szegény sütit? Úgy ennék valami édeset! Kriszto Te sütöttél valamit abból a dok-ból, amit priviben átküldtél, és az amarettos sütivel kezdődik? Érdemes valamelyikkel próbálkozni?

További szép hétvégét kívánok!

Pusza

Mné
mné

mné: mi most nem kezdünk, amúgy hétfőn jött meg, már el is múlt! :) Az az igazság, hogy azt mondta Rencz doktornő, hogy amig ilyenek az értékek, nem sok értelme van lombikozni, mert szerinte nem fog sikerülni! Így inkább várok 2-3 hónapot, most már ennyit kibírok! :D
Te mióta is csinálod a CH diétát? máris bekavart a ciklusba??

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Mné, nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!

Kép
rencsi79

Kvzsuzsi: Még csak 1,5 hete számolgatok. Elképzelhető, hogy nem ettől van, de eddig ilyen nem fordult még elő. Remélem, hogy a következő ciklusnál rendeződni fog a dolog.

Mné
mné

na merre vagytok?
remélem mindenki szánkázik :lol: :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok....
a mérleg nyelve 2 hét után sem mozdult, egy dekával sem lejjebb.....miért van az, hogy míg egy szintén ch diétát csináló barátnőmnél másfél hónap alatt -7 kg lement, addig én szenvedek, és a tüdőmet ki kell köpnöm :twisted: :twisted: és semmi!!! :( :( :(

Én rakott krumplit ettem ma ebédre, mert egész nap elvoltunk a KUKI-ban :) (Köki, OBI)és a tegnapi ebédet toltam....ne kérdezzétek, hogy számoltam ki, mert ezt nem számoltam, ráadásul a krumpli gyors felszívódású :?
Vacsira sütök palacsintát tönkölybúza fehérlisztből......

Mné: ezt neked is ajánlom!!! Én diabetikus levárt tettem el a nyáron, és van dibet. kakaóm is. nyami:)
100g/67.8gr ch, 300 gr lisztből csinálok az 203.4 gr ch, ebből lesz x számú palacsinta, amit 203. 4-el osztom el, hogy megkapjam 1 pali értékét.
Ez egy komplett egyenlet, basszusss :? Ha 10 darab kijönne belőle, akkor 2-t is ehetnék :shock: :lol: a töltelék nélkül, a francba, erre csak most jöttem rá!

Melcsi: Jobbulást kívánok Matyikának! Szegénykém....Sárinak pedig jó bulit!
katapetra

Katapetra: Nyami, nagyon jól hangzik és ráadásul a gyengém a palacsinta, de jobb, h én nem sütök ilyet, mert 8-ig ne tudom abbahagyni. :-) Én kalácsot sütöttem. :-) 1 szelet 9,9 gr CH, ha minden igaz, úgyhogy reggel ehetek 3 szelet vajas kalácsot. Nagyon untam már a kenyeret...
Ha megnyugtat, akkor a mérleg nálam sem mutat sokkal jobb eredményt. Hol lemegy 20 deka, hol visszajön fél kiló. Nagyjából most stagnál a súlyom 63 kilónál. Remélem, hogy azért megy ez majd még lejjebb 58-ig, csak nehogy addig éhen haljak. :-)

Momelcsi: Én is jobbulást kívánok Matyinak!

Pusza

Mné
mné

Minden elismerésem a tiétek lányok, hogy így tudjátok számolni a ch-t! Én már megkattantam volna! :oops:

Na, most megyek tornázni, Réka már vár :lol:
Utána meg sütök a zuramnak egy kis almás sütit! :wink:

Rencsi, mikor kell menned uh-ra?

Almedra, mi újság nálatok?
Vendég

Kretty: hétfőn kell mennem... jó tornázást!!!

Kép
rencsi79

Szép estét,

végre én megjöttem :wink:

Kriszto,
:D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
hallom gurulni a köveket :D :D :D most már remélem, megnyugodtál egy picit!!

Mné,
a páromtól egy jó kis hifit kaptam név - és szülinapomra összevonva, nagyon szépen szól, úgy örülök neki! :D
Hú, nem semmi ez a sok CH számolgatás...lehet, hogy nekem is rá kellene állnom? Nekem is magas volt kicsit az inzulinom.... :roll:

Melcsi,
én is jobbulást kívánok Matyinak!! Nálam is állandó jelenség volt gyerekkoromban a nyirokmirigy-megnövekedés, ha beteg voltam. Nekem rendszeresen hátul, a fejemen jöttek ki ilyen dudorok, végig, láncszerűen... :? amikor kivették a mandulámat, megszűntek ezek a panaszok!

Mi holnap indulunk Skopje-be, Macedóniába, a párom ott fog oktatni egy hetet. Ha minden rendben megy, és még net is lesz, jelentkezem!
Puszi Nektek!! :D
leeda

Leeda: Vigyázz magadra / magatokra, és jó utat kívánok nektek!

Mné
mné

Leedám: nagyon óvatosan, mi is ma indultunk volna Skopjéba:) DE az időjárás miatt elcsúsztattuk egy héttel, de kár, akár össze is futhattunk volna :? .....nagyon vigyázzatok magatokra!!!!!Puszi
katapetra

Sziasztok itt a várva várt hó:)

Remélem mindenki örül neki....

Hét jövõ héten sem lesz melegünk.

Mit fõztök vasárnapi ebédre ?

Nálunk párolt csirke lesz(hagymás,fokhagymás, kakkukfüves)
és krumplipüré no, meg zöldborsó leves:)
A végén házi krémes :oops:

Már sajnos csak picit ehetek édességet ,mert azt reggeliztem.

De van pozitív hír is.Megtaláltam Norbi2 dvd -t majd azt csinálom attól függõen mennyire fogom bírni :lol:
Van eliptikus trénerem is,de elromlott a kijelzõje, így nem tudom mennyi kalóriát égetek el egy edzés alatt ami nekem fontos :))

UI:Norbi dvd -t csak hang nélkül tudom csinálni,mert ha nem veszem le a hangot végig röhögöm az egészet:)

Rékától melyik dvd-t tudjátok ajánlani,mert lehetek , hogy veszek majd inkább tõle egyet(Végülis mindegy egy zsebbe megy:))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kretty érdekelne az almás süti receptje, meg hogy melyik Réka dvd-t használod, vagy Te eljársz edzeni "élõben":)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica, az almás sütit a mindmegette.hu ról néztem
. Rékától az add önmagad dvdt csinálom! :wink:

Most indulunk szánkózni. :D
Vendég

Majd akkor én is megveszem:)

Jó szánkózást mi már voltunk:)))

Amúgy a szerintem a hóban járkálás is felér egy kardió edzéssel :P

Legalábbis szerintem.

Lehet , hogy ma megnézzük a Párizsi mumust a moziban.
Már, ha lejuttunk "ekkora" hóban,és vissza....

Ment,megy valaki síelni közületek?Én már vagy 20 éve nem voltam,és egyre jobban hiányzik.........
Nem csak a síelés, hanem egyáltalán a Magas Tátrában sétálgatni .:cry:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Nem mentünk a Mumusra, mert elnéztük az idõt, remélem ti jól töltitek a szabadidõt:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Mi jövő héten megyünk a Mátrába elméletileg síelni, gyakorlatilag mivel én is vagy 10 éve nem síeltem ezért csak pihenni a családommal. :-)

Remélem hogy mindenki szerencsésen túlélte ezt a nagy havazást!

Itt a belvárosban minden tiszta latyak. Nem lehet a kutyával sem lemenni, mert mindenhol sóznak, és Kis Szívemnek csípi a lábiját. Tegnap azért még nagyon szép volt :-)

Tegnap elgondolkodtam azon, amit Zsuzsi írt, hogy nem sikerülne most a lombik. Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy miért?
Nekem is azt mondta a dokinő, hogy védekezzünk. :shock:
Mi lesz más 2-3 hónap múlva? Ha addig diétázom, akkor az inzulinom teljesen visszaáll normál kerékvágásba? Vagy utána is kell ugyanezt a diétát tartani? Nem értem!

Pusza:

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?