Bodzássüti, reggel láttam a fesztivált hazafele jövet a dokitól. Rám jár a rúd, elkapartam a fülem valamelyik este (ha meg vagyok fázva, folyton viszket, és bár tudom, h tilos, alvás közben sajnos rosszalkodom), lett is egy jó kis hallójárat gyulladásom
Már jobb, de pár napja csillagokat láttam
Nagyon pici a fülem, ami esztétikailag nagyon jó, de gyakorlati haszna nincs, inkább csak hátrány. Szóval azért felcsigázott a fesztivál, lehet, lenézek, de délben már tuti nem:(
Ami a sajtokat illeti, én nem ettem, csak trappistát, meg edámit, gaudát, emmentálit, csak ezeket a kommersz sajtokat
Pedig én a sajtot akkor szeretem, ha már folyik, és jó büdös
Kedvencem a camembertek almával, és a kék sajtok is a szívem csücskei. A terhesség nagy böjt volt nekem, mert másik gyengéim a serranok, mindenféle nyers sonkák, halak, francia nyers (penészen érlelt) kolbászok - hát ezeket sem ettem. Aztán nyáron hiányzott a sok jó aperol spritz, illetve a tavalyi eper és málnatermés is nélkülem fogyott el. Most jön a jó hír, szülés után rengeteg dolog szabad már, aztán a szoptatás befejeztével minden újra a régi, és finomabb, mint valaha! Kitartás! Amúgy folyton azon gondolkodtam, hogy ha az ember azonnal újra teherbe esik, akkor évekig kell mindenről lemondania (már aki szereti ezeket). Ilyenekre az ember előtte nem is gondol. És bár persze mindenről lemondanék a gyerekekért, azért jól esett mérgelődni, hogy a fene, de ennék én ezt-azt
Nem tudtam bemenni a héten, de akkor ide írom, végülis nem titkos, márciusra szeretnék egy olyan illatos (ultrahangos?)párásítót venni anyukámnak, és csak azt akartam kérdezni, h lesz-e? Most a nagy mínuszokban nem sétálgatunk, de ha 0 körül vagy kicsit feljebb lesz a hőmérséklet, mindenképp benézünk! Ha esetleg van kedved felugrani egy teára, akkor szeretettel várunk, csak szólj! Nagyon várom a hétfőt, zsebkendőkkel készülj, mert nagyon megható lesz! Babaragacsok és pocaksimi!