Katus, Gyöngyi!
Köszönöm a nyugtatást.
Bukás: Ha két ciciből szopizott, akkor 99%-ban előfordult, változó mennyiséggel, de szerintem legtöbbször nem vészes, Dórinál se volt sokkal kevesebb, eddig ezzel ezért nem is foglalkoztam, mert úgy gondoltam, simán belefér, ill. nem erőltettem a két cicit. De úgy tűnt, hogy nem is hiányolja.
Kaki: Igazi anyatejes aranysárga, nagyon ritkán kicsit, de tényleg csak nagyon halványan van egy kis zöldes beütése. Neki elég ritkán van kakija, általában 2-3 naponta, de múltkor előfordult, hogy nyolc napig nem volt semmi. (És ennek ellenére se hízott, akkor nem értem, hová tette azt a sok kaját, vagy lehet, hogy annyit mocorgott, hogy le is dolgozta a kalóriákat???
) A végén már kissé nyűgös volt. De Dóri után a kaki mentes napokon sem csodálkoztam nagyon, mert ez nála is így volt, bár nála csak 5 nap volt a rekord.
Pisi: Annyi mint eddig, naponta általában 4-5-ször cseréljük a pelust, van hogy alig van benne, de többnyire jócskán tele van. Szerintem ez is teljesen rendben van.
Büfizés: Mivel a szopizás elején általában igen mohó a kis csajszi, van hogy pár perc után is megszoktam büfitetni, ha nagyon izeg-mozog vagy nyűglődik. Majd teljes nyugiban szopizik tovább. Este tíz körül többször előfordult, hogy két ciciből is szopizott (általában bukás nélkül), ilyenkor én is éreztem, hogy kevesebb a tejcsim. Utána viszont simán alszik min. 5-6 órát, de volt hogy 8-9-et is aludt. Ez esetekben mindig büfiztünk a kettő között.
Közérzet:Alapvetően, szerintem, jól érzi magát, egy édes, nyugis, mosolygos baba, és csak néha nyűglődik, vagy sír. Este szokott sírosabb lenni, de szerintem, ez is teljesen normális, hisz addigra már kellő mennyiségű inger éri, főleg Dóri mellett. Aztán békésen szunyokál hajnalig, ill. reggelig. Napközben egyre többet van ébren, de akkor is általában jó hangulatú, van hogy több, mint fél órát is elnézelődik, ill. játszik a kiságyában. Kézben extra jól érzi magát, főleg, ha kifelé nézhet. Ami érdekes volt eleinte számunkra, hogy pl: nem nem szeret rajtunk hason feküdni, valamint ébren hason lenni (de éjszaka úgy alszik), ill. ha magam felé fordítom, akkor legtöbbször nagyon feszeng, és hátra felé dobálja magát, kivéve, ha büfiztetem. Ha kifordítom, akkor újra teljes a nyugalom. Gondolom, ez se nagy gond, ő már csak így szereti
Hát ennyi. Habár én csak lajikus (ill. gyakorló) anyuka vagyok, de most hogy vissza olvasom, amit írtam se találok benne semmi olyat, ami valami nagyobb gondra utalna. Vagy még is?????
Szandra!
Tényleg durva ez a hányás-hasmenés, és szerintem mi is csak a kortyonkénti itatással vészeltük át a legrizikósabb időszakott, és úsztuk meg a kórházat.
Zorka!
Jobbulást!