Új privát üzeneted érkezett!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaj és Leeda! Boldog névnapot!

Kép

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto,
mitől félsz? valami vizsgálat? Szorítok nagyon, bármi legyen is!!!

gigibp

Gigi! Holnap reggel lesz a genetikai ultrahang, utána a kombinált teszt vérvétele. Igazából attól nem is félek, inkább az uhu-tól, de ha ott minden szép és jó lesz, akkor megint lelövöm magam és nem parázok pár hétig....
szóljatok ha sok leszek... :roll: :roll:

Rencsi hogy állsz? Kezdés?

Ki kezd hamarosan még?

Zsuzsi! Hogy megy a ch számolgatás?

Többiek? Mi leszünk a ch-s fórum :lol: Csak azt kívánom, mindenkinek, hogy hozzon sikert!!!!!! hiszen 2012 van!!!!!!! :wink:

kriszto

kriszto82

Halihóóó!

Kriszto mami: No para. Minden rendben lesz meglátod. :-) Majd ugye jössz utána, és mesélsz? Szabin vagy holnap vagy mész dolgozni? Nem lehet kevesebbet enni? Miért? Azzal mi a baj, ha nem eszem meg a 160 g CH-ot?

Leeda: Én is nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Csajok! Aki szintén ezt a fránya CH diétát tartja. Ti hogy tudjátok összehangolni a GI értékkel? Ez nekem már sok? A GI táblázatok alacsony, közepes és magas GI-ű élelmiszerekről beszélnek, ugyanakkor nekem gyors és lassú van megadva... Akkor most hogyan van ez? Melyik-melyik? Már teljesen belehülyülök a számolgatásba.
Holnap elkezdek mozogni is, bár nem túl sok kanalam van hozzá. Ugyan csak lépcsőzni fogok az irodaházban, de az is több, mint a semmi. Remélem, hogy ez elég lesz mozgás gyanánt. :roll:

További szép estét kívánok én is mindenkinek!

Pusza,

Mné
mné

Mné!

szerintem simán a 160 g-ossal is lehet fogyni, nem csak akkor ha mozogsz is hozzá, de természetesen az a legjobb!
azt mondta a dokinő, hogy figyeljek oda, hogy 140-150-nél ne egyek kevesebbet, mert arra szüksége van a szervezetnek és túl drasztikus lehet a fogyás pl. vagy nem viszed be az összes tápanyagot amire a szervezetnek szüksége van, a 160g-ossal szépen fokozatosan lehet fogyni, és eddigi tapasztalataim szerint nem is jön vissza, sőt, kúszik lefelé mindig egy cseppet!!!!
Nekem a GI-et nem is mondták, de anno nézegettem én is, de nem ment a "feldolgozása", így én ezt hagytam a csudába!
talán a Szendi Gábor könyveiben, könyvében van a GI jól érthetően meghatározva,lebontva élelmiszerekre stb. de erről majd aki jobban ismeri....

Persze jövök majd délelőtt, megyek utána dolgozni, szóval függök majd bent!

pusza mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Krisztó, minden rendben lesz!!!!! És talán ki is derül, kisfiú, vagy kislány... :roll: Én fiúra tippelek! :D

Na, én adtam a szénhidrátnak hatvégén... :oops: anyukámnál voltunk... :lol: Ma reggeli: fokhagymás, sajtos-tejfölös lángos, ebéd: töltött káposzta (kenyér nélkül :lol: :lol: :lol: ) és mivel hugom szülinapját ünnepeltük, egy kis torta is lecsúszott... :oops: :roll:

DE holnaptól ismét Réka, hastánc és fogyás...Olyaaaaan jó, hogy mindenki megjegyzi, sokat fogytam (sajna csak 3-4 kg, de nálam az is látványos,mert pöttöm Panni vagyok... :roll: )

Krisztó, amúgy Barikáról tudsz valamit?

Almedra, gyere, mesélj mi volt!
Vendég

Kedves Kriszto köszi elõre is:)És minden rendben lesz :D
(Én is végig paráztam a terhességem a kisfiammal:)))anno 6 éve)
cicamica7591@freemail.hu

Mné! A Gi -t nem kell nézned csak a ch-t, mert a gi nem vonatkozik ránk, mert csak bezavar.Van aminek alacsony a ch-ja és magas a gi-je, azt bátran eheted.

A kevesebb ch bevitel azért rossz mert én kipróbáltam,és nem fogytam tõle csak két napig, utána ment vissza , mert ilyenkor védekezésül a szervezet raktározni kezd(jojo effektus).Ha tartom a 160-ch akkor meg picit,de mindig fogytam 3 hónapig azóta stagnál, pedig még 5 kilót le kell adnom(+2 kg bûnõzés miatt :oops: )
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Mné, Kriszto,

nagyon köszönöm, aranyosak vagytok!!! :lol: :lol:

Kriszto,
nem lesz semmi gond, újabb "lépcsőfokon" leszel túl :D :D Mikorra lesz eredmény??
leeda

Sziasztok!

itt is vagyok!
Kép

vagyis már egy ideje, csak lusta vagyok még írni is :oops: :oops:

Kéééééépzeljétek! minden rendben van! ő itt a mi kis Bogyónk:
Kép

Látszik szépen az orrcsontja, az állkapcsa, a lábacskái, kezei, a köldökzsinór is kezd alakulni, láttuk is, ahogy a méhlepényt is, ami hátsófalon tapad meg, ami jó, aztán ami még tök vicces volt, hogy aludt!!!
Mondjuk az anyuja is épp fél órával az uhu előtt kelt, szóval nem csodálom, hogy Ő még szuszázott. Bökdöstük, nyomogattuk a pocim, meg köhögnöm kellett, hogy picit aktivizálja magát. Aztán cseppet elfordult, de elég lusti volt még.cukiiiiiiiiiiiii
levették a vért a down és egyéb betegségek szűrésére, 10 napon belül kapok email-ben eredményt.
pfúúúúúúúúúúú boldogság van!!!!! :D :D

kriszto

kriszto82

Krisztooooo: Csodaszép a Bogyótok!!! Még a könnyem is kicsordult! GRATULÁLOK!

Mné
mné

Kriszto: annyira szép a kis őszibarackotok, hogy csak na!!!! TE mikor is kezdted el a CH-s diétát, és azóta mennyit fogytál?

Almendra: merre vagy??? otthon fekszel szépen a 3 blasztoval???

mné: az ilyen emberek tényleg nem érdemlik meg a gyerekeket. Remélem, hogy mikor neked lesz, akkor is fogtok találkozni, és te majd letöröd a szarvait, mikor csak szépet és jót fogsz neki mesélni! :lol:
még azt kérdezném, hogy ezt a GI értéket honnan vetted, hogy azt is nézni kell? a dokinő mondta??

Kretty: ez szuper, hogy apa eredményei jók lettek! Akkor tényleg semmi nem akadályozza, hogy áprilisban már 3-an menjetek pihenni! :D

Hát én ma reggel kezdtem el a számolgatást! :roll: De az fél óráig tartott, amíg összeállítottam a reggelimet! :lol:
Így elég hosszadalmas lesz, remélem azért hamar belejövök!
Eddig még nem éheztem! :)

További kitartást mindenkinek!

Pusza

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi!

A diétát amikor elkezdtem (akkor még nem számolgattam, csak ezerrel ment az úszás, és figyeltem mit eszem) közel 86-88 kg-os voltam. (megjegyzem sosem mondtam el senkinek, csak 84 köröl kezdtem elismerni, hogy sok, nagyon sok....) szóóóóóval az úszásnak és a diétának köszönhetően fogytam 5 kg-ot. Aztán októberben elkezdtem a meforalt és ment a számolás ezerrel,ami tart azóta is és még októberben-novemberben az úszás, és ma reggel 73,5 voltam! :D :D 75-tel lettem terhes.
Pont a hétvégén mondtam valakinek és nem hitték el, de sajnos ennyi, valószínűleg nehezek a csontjaim, mert már (szerencsére) nem gondoltak ennyinek.

Viszont a közérzetem jó, régen éreztem ilyen jól magam a bőrömben.

Hidd el néhány nap alatt baromira meg lehet szokni a számolgatást és az étrendet.

Már nem vagytok a Pólusnál? Tegnap voltunk arra, és nem láttunk Titeket. :(

Almendra gyere majd! Olyan kíváncsi vagyok!!!!!

Mné! szerintem is felejtsd el a GI-t. pusza és neked is kitartás.

Cica küldöm mindjárt a pakkot neked is!!!

kriszto

kriszto82

Zsuzsi: Nem a dokinő mondta, hanem egy nagyon kedves zugolós fórumtársunk írta nekem tavaly. Most pedig mikor elkezdtük nézegetni a CH táblázatokat rábukkantunk megint, és így került elő, hogy akkor a kettőt valahogyan össze kellene mosni, de feladtam, úgyhogy maradok a 160 g CH számolgatásánál, és a GI-et nem figyelem, mert akkor szinte semmit nem ehetnék. :-( Így is marha éhes vagyok most...

Mné
mné

Kriszto,
gyönyörűűűű :D :D :D Mikortól lehet fogadásokat kötni a nemére?? én kukisnak tippelem :D :D
leeda

Én is tökös kisfickóra tippelek. :-)

Mné
mné

mindenki szerint kisfiúúúúúúú, kivéve Barikát és engem, szerintünk leányzóóóó!!! az apukája pedig kifejezetten kislányt szeretne. De azt hiszem akármi is lesz a neme megtartjuk! :lol: :lol: :lol:
már most úgy szeretem :D egy kincs!

Barikáról kérdeztetek: ma beszéltünk picit hosszabban, jól van. Természetesen a csepp "döbrögi" Benedek és a "kis bukós", de ennek ellenére szintén szépen gyarapodó Zalán anya összes energiáját lefoglalja!!! Jól vannak, elég elevenek a gyerkőcök, többek között a mai éjszaka is kihasználták anya és apa minden pillanatát a babusgatásra, de szépen nőnek és jól vannak mindannyian!
Olvasgatni néha szokott minket, de írni egyelőre nem jut ideje. De mindenkire szeretettel gondol és szorít kinek, mihez kell mostanság!

kriszto

kriszto82

óhhhh Krisztóóóóó, míly csodás - háát ha már fogadás, akkor én lánykára szavaznék :)

hajrá ch számolók! nagyon jó attól a pár felesleges kilótól megszabadulni :)
kisalag
Fót

Mné: hát én nem vagyok éhes, most pl az a gondom, hogy szerintem nagyon nehéz megenni ebédre az 50 ch-t, ezek szerint én eddig sosem ettem ennyit, mert mondjuk nem is nagyon szeretem a köreteket, a húsoknak meg annyira nincsen, viszont mindig ettem az ebéd után egy kis csokikát! :oops:
így most az a bajom, hogy mit egyek ebédre! :lol:
Mné, Te mit ebédeltél?

Kriszto: szerencsére már nem vagyunk a pólusnál, ez csak az adventi vásár idején volt! :) Bár tegnap mi is arra jártunk, mert voltunk moziban!
Én direkt megmértem magam ma reggel: 80,5 kg, ehhez én 173 cm vagyok. Szóval szerintem 12 kila fölösleg van rajtam! Ebből 5 az uccsó lombik óta ugrott fel! :(
Akkor én is tippelek, szerintem lányka! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: Ma az ebédem lecsó volt 2 szelet teljes kiörlésű sokmagvas kenyérrel. Most jól vagyok lakva. :-) Este a legnehezebb... Te mit ebédeltél?
Nem szoktál köretet enni? Én élek halok a krumpliért és a rizsért, amit most ugye nem lehet enni... De tegnap bevásároltunk a férjemmel, és összeállítottuk a heti menüt.
Ne aggódj, nekem is lassan megy a számolgatás, de bele lehet rázódni. :-) Ha párszor eszel egymás után paprikát, akkor már fejből fog menni, hogy abban mennyi a CH. :-) Nagyon mókás, mit be nem fogad az ember agya.

Kriszto: Barikát mi is sokszor pusziljuk, és kitartást kívánunk neki! Lesz ez majd jobb is. Elhiszem, hogy fárasztó a két pöttöm. Nem lehet egyszerű, de azért biztosan sok öröme van bennük.

Mné
mné

Kriszto gyönyörû :)Tuti fiú, azok olyan lusták:)))

Mné:Nem tudom mennyire szereted a brokkolit, de abból szinte bármennyit ehetsz+ ananász,remek zsíroldó és rengeteg c vitamin és rost van benne.
Arra figyelj , hogy napi egy óra mozgásnak meg kell lennie, és 3 liter körül igyál lehetõleg mentes vízet:)

Én jelenleg 81,8 kg és 179 cm vagyok:)Ha már mindenki megadta,és még legalább 6,8 kg mínusz kell:((((
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

mné: nem szeretem a köreteket, nem szeretem a krumplit, se a rizst, a tésztát szeretem, az nem igaz, hogy nem szoktam enni, de nálam az ebéd úgy néz ki, hogy 1/4 köret, a többi hús! :lol:
ma ebédre sült csirkecombot ettem a tepsiben vele sült krumplival, de ez így csak 25 cH volt, így gyorsan ettem még két db karácsonyról megmaradt mézest! :lol: így már biztos volt 50 ch az ebéd! :lol:

cicamica: jó a brokkoli, csak engem annyira felpüffeszt, hogy ha ilyet ebédelnék, kirepülnék a munkahelyemről!
:lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

:lol: Én otthonról dolgozok "szerencsére".De az ananász az tuti , de csak a boltban vett , nem a konzerv-én meg az ananászt utálom amúgy-én krumplis vagyok a többi nélkül kibírnám évekig :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok! :lol:

Kriszto: csoda szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És melengette a szívem, ahogy írtad milyen kis lusti volt. :lol: :lol: :lol:
És csak most olvastam apósodról. Sajnálom! De legalább a baba erőt ad most mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

Almendra: merre vagy????? Mi a helyzet? Nem semmi számok!!!! Szorítok! Gyere mesélni!

Lányok! Mármint, akik IR-rel küzdenek. Ti éreztetek valamit az IR-ből? Vagy a vérvételből derült ki?

Kretty: szép teljesítmény. Egy kis bűnözés a 7végén néha belefér. :lol:

Zsuzsi,Mné: kitartást a számoláshoz. Remélem, nektek is segíteni fog!
szélkisasszony

szélkisasszony: én nem éreztem semmit, hacsak azt nem, hogy időnként elviselhetetlen a vágy az édesség iránt! :)
nálam csak a vérvételből derült ki!
nálatok mi újság? mikor indultok?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!
Kriszto
Olyan szépecske!! :wink: Mikor tudjátok meg milyen nemű lesz?
Leeda
Boldog névnapot kívánok!
Npgy
Hogy vagy?
Emerenc??
Zafir???
Mné
Nálatok van valami változás?
Kretty
Mikor lesz kezdés?
Ági????

Van még táblázat? :oops:

Nálam,úgy néz ki csúszás lesz a kezdésből.Minden nagy vizsgálat 13.-14. körül lesz kész. :( Annyit futkostam már,és azt hiszem meg is fáztam egy kicsit,meg a derekamat is érzem.Apánk kiszámolta a 20.napom 7.-re esik,nálam 2.-ra. :roll: A héten a kenet miatt is hívnom kell,ha az sem lesz jó,akkor már nem is tudom :( Kevés ez a pár hét.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kriszto! Gratulalok, csonyoruseges! :D En fiura voksolok! :wink:

Annyira nevettem magamban, most olyan a forum, mint az anonim-CH fuggok foruma: Kretty vagyok es CH fuggo.... :lol: Hetvegen bunbe estem... :lol: :lol:

Kagylo, bizz! Februarban mar kismami leszel! :wink:

En szerdatol adom a szurikat, 13-tol pedig a stimus gyogyszereket. Ez a terv! :D
Vendég

kagyló: az előző oldalon van egy friss táblázat, azt töltsd ki, és rakd fel újra! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kretty: Szuper! Nagoyn nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen most.

Kagyló: Bocsánat, én nem igazán értem ezt a csúszásos dolgot, de azért reménykedem benne, hogy talán esetleg mégsem csúsztok, és el tudtok Ti is indulni. Köszönöm kérdésed, nálunk most harc van az IR-rel. Más egyéb nem sok. :-)

Zsuzsi: Csirkecomb krumplival? Nyammi, már megint megéhesedtem. Nekem nemsokára jön az uzsi.

Cica: 1 óra mozgás minden nap? :shock: Hát az nagyjából kizárt. Elhiszem, hogy kellene, de ez nem megvalósítható nálam.

Nagytestvér: Esetleg Csutiról és a lányokról is van híred?

Primula, Zafir, Momelcsi és a többiek, akik rég nem bújtak elő. Kérlek csak egy pár szóra bújjatok elő, csak hogy tudjuk, hogy minden rendben. KÉRLEK!!!

Nene, Nyuszi, Ági, Gladiolus és a többi anyuka: Tessék előbújni, és mesélni magatokról és a gyerekekről.

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Bocsi, hogy úgy eltűntem, de mobilról nem szeretek írni, és most végre leültem egy kicsit a gép elé.

Szóval szombaton délben megvolt a beültetés. Két szép embrió került a pocakba. :lol: :lol:

A párom bent lehetett velem, a fejemnél ült, és szorongatta a kezem, közben meg mondta, hogy épp mi történik, mintha én nem lettem volna ott. Nagyon aranyos volt. :lol:
Előtte mikroszkóp alatt meg is nézhettük őket. Nagyon érdekes volt. Valahogy nem voltak egyformák, így hazafelé mondtam is a Kedvesnek, hogy tuti egy fiú meg egy lány.:)

Gondolkoztunk sokat, hogy kettő vagy három legyen beültetve, de mivel 5 naposak voltak már, és nagyon szépek, nem mertük kockáztatni a hármas terhességet, így lett kettő. :D

Ma tudtam meg, hogy négyet sikerült fagyasztani, 2x2-őt, így két beültetésre akár még benevezhetnénk, de nagyon remélem, hogy nem lesz rá szükség!!! :lol: :lol:

A hasam feszülget, de még egy hét van a tesztig. Iszonyú lassan megy az idő...
almendra
Budapest XIX. kerület

almendra: akkor máris küldöm a két babaragacsot! :lol:
bár én olyan szépet nem tudok, mint Barika!
hidd el, nagyon hamar el fog telni ez az 1 hét! :))

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Almedra, ez csucsszupi hir! Vigyazz magatokra! :D :D :D
Vendég

Köszi lányok!:))

Kretty!
Most olvastam, hogy indultok. Nagyon drukkolok!!! :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra: Szuper!!! Nagyon szorítok nektek! És már 1 hét múlva teszt. Jupiii! Akkor nemsokára meg lesz a 3. pozitív tesztesünk. :-)

Mné
mné

Kriszto: GRATULÁLOK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szép a Bogyótok :lol:

Almendra: Drukk!Drukk!Drukk!Drukk!

Mi ma voltunk orvosnál, Virágszál már 34 mm. Minden rendben van, éppen oldalra fordult, mikor bekukkantottunk. Tündi-bündi :lol: :lol: :lol: :lol: és BOLDOGSÁGOS
npgy
Budapest I. kerület

Almendra gratulálok:)és minden rendben lesz
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Almendra! szupiiiiiiiiiiiii, pihi, pihi, pihi, pihi.
Nagyon-nagyon szorítok!!!!

Npgy! de jóóóóóóóóó, ő is nő, mint a gomba :lol: D-hez is mentek még? vagy már elbúcsúztatok?

Kagyló! elvileg a 16. héten már kiderülhet a neme.

pusza mindenkinek, szép estét!

kriszto

kriszto82

Mné
Tudod azért fordulhat elő a csúszás,mert 10. -től bármikor nagy lány lehetek.Sajnos annyira fura lett,hogy nem is tudom mikor várható.(változó a ciklusom) :( Nekem meg 13.-án kell mennem a HIV leletért.A többi meg össze vissza lesz kész. :( Nem tudom apánk utólag is elfogadja ha indulás után lesz kész :roll:
Kretty
Minden álmom teljesülne ha végre nekem is sikerülne! :wink:
Kriszto
Köszönöm szépen,megkaptam! :lol: Kicsit bonyolultnak tűnik :shock: Arven tornán kaptam egyszer hasonló papírt.Tudod nálam úgy működik,vagy fogyok magamtól,vagy valami mindig rásegít. :(
Olvastam,torna :shock: Tudod nekem pont a legnehezebb dvd-m van meg,olyan izomlázat csinál,hogy össze sem tudom utána rakni a lábaimat :oops: :lol: Párom pont ezen szokott nevetni,hogy úgy is erőltetem a tornát ha alig bírok megmozdulni. :oops:
Szerintem is kisfiú lesz! :wink:
Npgy
Nem tennél fel te is képet virágszálról?
Almendra
Hurrááááááááááá!!! :lol: Szorítok!!!!
Kretty
Nagyon jó!!! :wink: Mennyi kis mami lesz idén ! :wink: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: Tavaly nekem is volt olyan, hogy kezdésre nem lett meg egy lelet, de elindultunk. Ha jól gondolom, akkor itt az a lényeg, hogy z inszem napjáig meglegyenek a leletek. Remélem, hogy nálatok sem lesz ez máshogy.

Mné
mné

Kagyló, D utólag is elfogad leleteket, lombiknál a műtét napjáig. Az utolsónál mi is csúsztunk picit, szóval szerintem februárban meglesz az az inszem! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Sok-sok puszi mindenkinek....

Leeda: Nagyon Boldog Névnapot!Így utólag is....

Krisztó: Olyan szééééééép, kis lusti:) én kislányra tippelek, de bármi lesz is, egészséges legyen, ez a legfontosabb!Puszi, és köszönöm a képet!

Almendra: Nagyon drukkolok ikrecskéknek, és az az egy hét gyorsan elfog menni....(nekem legalább is:) )sok sikert

Npgy: Gratulálok nektek Virágszálhoz! Mikor lesz vonalzód??????

Krettym: DE jó, hogy jó hírek jönnek házatok tájékáról, nagyon szorítok a csiguszházból!

Kvzsuzsi: Te is IR? tényleg vicces, hogy a fórum, átalakult egy PCOS fórumra:)
Küzdök én is, mert nekem is ez a gond.....

Mné: ehetsz rizst, és krumplit is, csak rizsből a fehér basmati rizst 65gr-ot, durum tészta, vagy teljes k. tésztából 70 gr., burgonyából 250gr-ot, ez felel meg 50 gr ch-nak. Hajrá!!!!

Nekem ma durumtésztából készült bolgnai volt, soványsajttal, kechup nélkül :(
Tízórai joghurt, egy keksszel, uzsi:2dl narancslé, vacsi. ami az ebéd, csak kevesebb. És sok víz...gyümitea
Ma futottam 5km-t :)dagad ám a mellem a büszkeségtől, csak a pocim nem akar soványkodni......

Kagyló: Remélem D enged indulni lelethiányban is! Szorítok, hogy teljesüljön az álmod, megérdemelnétek!

Üdv az újaknak: Kata
katapetra

Csak egy gyors kukkra,mert háááát látom szükség van itt a ragacsra és csajok most felhívom a figyelmeteket,h tessék stimura járni,mert eme babaragacs a Cirisben meghozta már a sikert és még csak január vége van!!!!!

Almedra, küldöm a ragacsokat:

Kép Kép

Pusza mindenkinek és drukk,h mihamarabb kezdhessetek és babásodjatok! Amint tudok jövök majd!

bari6

Sziasztok!

Krisztó, ez egy gyönyörűséges kisfiú. Nálunk is Matyi mindig lusta volt....
Npgy, csodás méretű Virágszál is, úgy megnézném Őt is.
Almendra, már nagyon izgultam értetek, de boldogságos a két kis bogyó, és hogy még ennyien mentek a fagyioviba, te vagy itt a legnagyobb hős.
Hú, nem semmi ez a CH számolgatás. Édességrohamaim nekem is vannak, lehet, hogy nekem is van IR-em? Ja, és dagi vagyok, de inkább le se írom, hogy mennyi, de toronymagasan vezetek a 167cm-emhez képest. És terhesség előtt se voltam sokkal kevesebb. Mi most rendhagyó módon szerdán fogunk elkezdeni fogyózni apával.
Nálunk bolondok háza, napok óta szabotálják a drágáim az alvást, ha már egyszer le tudom nyomni Őket, boldog vagyok, így kora este már fáradtak, gyorsan mennek aludni és hajnalban kelnek, na ennek mi nem örülünk annyira. Anyósom mindig kitalálja, hogy most a széltől, aztán az esőtől, majd a fronttól ilyenek.
Én meg beneveztem IPL szőrtelenítésre, kuponos akció a falunkban. Van valakinek tapasztalata?

KépKép
momelcsi

Mné,
a ch a lényeg és, hogy gyors vagy lassú felszívódású a kaja. Megvan adva, hogy reggelire, tízóraira stb milyen arányban kell enni ezeket. A GI-t hagyd a fenébe! :)

Kagyló,
sajnálom a csúzsást, de akkor következő hónapban már kezdtek, ugye?

Kriszto,
csodaszép a csodababád! Milyen szép formás! :D

Katám,
jó hogy jöttél! Mizujs veletek? Vége már a tanfolyamnak??

Momelcsi,
végigalvós éjszakákat kívánok minél hamarabb! ;)

Bari,
jó, hogy bekukkantottál! :)

Almendra,
sok sikert! Drukkolok ezerrel!

gigibp

Kata, de jo, hogy kicsit elobujtal! Igazan meselhetnel magadrol, milyen az eskuvoszervezes? Sok ugyfeled van?

Bari, edesek a fiaid, szoktam lesni oket a feszen! :wink: Hihetetlen, hogy ropul az ido, mindjart egy honaposak!

Rencsi, Zsuzsi, ti is nemsokara keztek, ugye?

Szep napot mindenkinek, kicsit dolgozok, aztan jovok meg! :D
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! :P

Kriszto: D-től elbúcsúztunk, majd 2 év múlva keresem újra :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon hálásak vagyunk neki, és az Intézet összes dolgozójának, amit többször el is mondtunk és meg is köszöntünk. D számámra örökké megmarad, mert olyan boldogságot kaptam tőle, amilyet még soha sem éreztem. Örök életemre hálás leszek neki, és a nevét imába foglalom.

Kagyló: nincs új képem Virágszálról, tegnap nem kaptam, így nem tudok újat mutatni. De jövő héten megyek az ismerős szanográfushoz, ott majd kunyizok és hozom :lol: . Sok sikert az induláshoz, a leletek miatt pedig ne aggódj, a lényeg, hogy az inszem napján kész legyen. Drukk!

Katapetra: jó, hogy újra itt vagyok, olyan rég nem hallottam már Rólad. Vonalzóm lesz ígérem a genetikai vizsgálat után. :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Kagyló,
köszönöm a köszöntést! :D Remélem, azért nem lesz csúszás, szerintem is elfogadja később a papírokat....

Kata,
Neked is köszönöm!! :D Hogy megy az új cég? Honlapod van már? :D

Melcsi,
én már voltam ilyen szőrtelenítésen, kb. 5 évvel ezelőtt. Nagyon látványos az eredmény, a bőrhibákat is javítja, de amint vége van a kezeléssornak, egy idő után (pár hónap), szép sunyiban kezdenek visszanövekedni a szálak...na persze korántsem annyi, mint azelőtt, de babapopsi - simaságra ne számíts! Engem ezzel kábítottak, hát, nem jött be..na szerencsére azért nem dzsungel - sűrűségű :lol: persze, azért ez azért egyénfüggő is! Ha amúgy sincs sok, akkor biztos javít a helyzeten! :wink:

Almendra,
ez szuper! Nagyon szorítok!!

Npgy,
majd én is várom a képet :D :D
leeda

Annyira aranyosak vagytok. Könnybe lábadt a szemem. :lol: :lol:

Köszönöm a babaragacsokat, és a sok-sok jókívánságot!!!!! :lol: :lol:

Annyira szeretnénk, ha most sikerülne, és valahol mélyen ikrekre vágyok.

Ma van a 8. dpo-m, és ET+3. Nem érzek mást, csak puffadást estére, meg hasfeszülést.

Ami gondot okoz, az a szorulás. Mielőtt megtudtam volna, hogy IR-es vagyok, elintéztem volna egy fél zacskó aszalt sárgabarackkal, az nekem mindig bevált, de valahogy nem tudom sehova sem beilleszteni a 180-as szénhidrát diétába. :wink:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra sok sok folyadék és esetleg próbáld ki a szilvalekvárt, egy nagy kanállal!!!! ennyi kicsi bűnözés belefér és hátha segít. a másik a laevolac, amit kismamiknak is szabad elvileg inni. De ne vedd 100%-ra, csak én így tudom, így hallottam. Abból egy kupicányi csodákra képes! ez szintén 100% ch, szóval egy igazi bűn, viszont hatásos!!!
Puszillak és drukkkkkkkkk, hogy te légy az idei első, a "sorozat" 3. kismamija!!!!!! aztán jöhetnek szépen a többiek egymás után!!!

kriszto

kriszto82

Krettym! Lemaradtál a laptetőről! ennyire dolgozol???? pusszantlak!!

Én ezt most átutalom Almendrának, de két cseppet meghagyok belőle Virágszálnak és Bogyónknak!

kriszto

kriszto82

Almendra,
Elevitet szedel? Nekem anno az okozott ilyen tüneteket... :oops:
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?