Sziasztok!
Kéretik vigyázni (s újaknak most csatlakozni), mert a topikunk hamarosan záródik!!!
Hajni!
Gondolom azért főztél valamit a családnak 7végére
Amúgy nekem is a menü kitalálása a legnagyobb gondom. Ha már végképp nem tudok mit főzni, akkor előveszem a wokot, dobálok bele zöldségeket meg husit (általában csirkemell, amit joghurtban "megáztatok") és már kész is az egytálétel:) Nagyon jól lehet variálni sztem...
No és a sütögetés... Ez volt a szombati reggelink:
http://limarapeksege.blogspot.com/2009/ ... elire.html
Annyit változtattam a recepten, hogy a vajat nem reszeltem, hanem picit megolvasztva kentem rá (nekem így egyszerűbb volt egyenletesen eloszlatni). Csak fél adagot csináltam, s kisebb "kifliket", így lett belőle 16 db. Időhiány miatt nem tudtam őket ennyit keleszteni, de sztem így is ehetőek voltak. Orsi tudja véleményezni
Manka!
Mi is keresgéltünk nekem kocsit, s nekem is leesett az állam, hogy az emberek hogy el tudják hanyagolni a járgányukat
Arra sem képesek, hogy egy hiányzó "fedelet, patentot, stb..." pótoljanak...gondolom az ilyen hogy törődik a műszaki állapottal
Bevallom mostanában nem szorgalmazom a dolgot a Zuramnál, mert a végén még tényleg vezetnem kell...amit ugye utálok!
A felszereltségnél nekem fontos a kp-i zár, mert én tuti elfelejteném bezárogatni az ajtókat (talán nem is volt olyan kocsink amiben nem volt
), nekem fontos a klíma is, hogy nyáron ne tikkadjanak ki a gyerekek, és a min. 2 légzsákot is preferálom, bár ne legyen rájuk soha szükség!