Új privát üzeneted érkezett!

Kretty! 5. laptető!

Mné! Később átküldöm a pakkot.

Én ma nem dolgoztam, meghalt apósom és ma volt a temetés, sajnos ez volt az a dolog, amit említettem a múlthéten. Valahogy az életben mindig történnek váratlan, kiszámíthatatlan események, hogy sose tudjunk önfeledten örülni. (ez szinte mindenkinél így
van sajnos) De előre kell nézni és különösképpen vigyázok most Bogyókánkra. Neki kell lennie a MI boldogságunknak ebben az évben. :cry: :D

puszilok mindenkit

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: Őszinte részvétem!

Mné
mné

Kriszto,
Nagyon sajnálom.....

Mné,
sztem ennek örülni kell mert meg van az ok....most már ha beállt a diéta stb akkor jöhet a babó/k.....

Zuzsi,
gyere mesélj neked mit mondott....

Kép
rencsi79

Kedves Mné! Hát nem mondom,hogy üdv az ir-esek klubjában :( Sajnos én néha bűnözök az étkezésben,mert nincs kivel összefognom itthon kaja ügyben. Amit én tudok tanácsolni, számolgatás helyett nekem nagyon bevált a Gastroyal vagy az egészség konyha. Mindkét helyen feltüntetik a ch-t nem kell így számolgatni. A másik a Mens mentis-nél beszerezhető egy diétás könyv 500 ft (tavalyi ár) , amiben részletesen minden le van ír + a ch táblázatot is meg lehet tőlük kapni.
Ami tilos
-méz
-aszalt gyümölcs

Ami fontos
-minimális ch-ás étkezés 5 -ször
-1/2 és 1 óra közötti edzés naponta :oops:Én ezt hanyagolom egy kicsit
-2-3 litert mentes ásványvíz naponta

Ha kérdésed van írj.
A hétvégi együtt kajálásnál arra figyelj, hogy több hús, illetve zöldség kevesebb (1/3) szénhidrát mint amennyit megennél

Remélem segítettem
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Kriszto őszinte résztvétem :cry:
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Krisztó, nagyon sajnálom az apósodat.

Nyuszicica, mi a helyzet az endós dokival? Itt már mindenki beszámolt a látogatásáról, sajnos nem túl jó hírekkel. De mindenkinek segítenek, úgy mint Krisztónak.

KépKép
momelcsi

Kriszto,
nagyon sajnálom... :(

Mné,
gyógyszert is kaptál vagy elég a diéta? Nem emlékszem már az értékeidre! Neked voltak 20 körül???
Amúgy a diéta első pár hete a necces, utána már belejössz. Én az ebéddel úgy voltam, hogy azt ettem, amit amúgy is csináltam a férjemnek, csak kevesebbet. Ha belejössz nagyjából betudod lőni, hogy mennyi ch-t ettél meg. Persze nem kell ebéd után leküldeni két dobostortát! :)
Nekem is el kéne kezdenem megint, de egyelőre nem visz rá a lélek, de már tervbe vettem!

Kagyló,
nem tudom mikor indulunk pontosan, szerintem csak márciusban, ha minden jól megy! Február végén megyünk vissza a dokinkhoz megbeszélni a hogyan továbbot!
Én január elején voltam cici uh-n, de december elején kaptam a beutalót! Majdnem egy hónap múlvára tudtak csak időpontot adni! Magánban gyorsabb lett volna, de nekem most nem volt sürgős!

Kretty,
5. laptetőőőőő????!!!!! Most már ideje lenne, ha mindent bevallanál! ;) :lol: :lol:

gigibp

Csajok!
Ti tudtok valamit az Embryogenről??? Csak néhány alap dolgot találtam róla a neten.

gigibp

Gigi, sajna nincs mit bevallanom... :? Majd egy hónap múlva! :wink:

Mné, az nagyon jó jel, hogy nem írtak fel egyből gyogyit, így diétával lehet kezelni. Milyenek voltak az értékeid, ha meg lehet tudni?

Zsuzsi??????????????
Vendég

Itt vagyok bocsánat, csak a délután lógás miatt, annyi dolog volt délután a melóhelyen, hogy nem tudtam jönni!

Kriszto: nagyon sajnálom apósodat, add át részvétemet a férjednek is! :(

mné: igen, engem pontban kettőkor hívott be, pedig még nem is én jöttem volna, hanem egy másik lány, mert valaki késett, és csúszott a rendelés! :D

A leletek alapján azt mondta a dokinő, hogy nem olyan vészes, gyógyszert én sem kapok, csak a 160 gr-os diétát! Kontroll vérvételre 4 hónap múlva kell menni, ha addig nem esnék teherbe!
A TSH-mra azt mondta, hogy mivel a T4 tökéletes, ezért a tsh sem olyan vészes, de azért megemelte a letrox-ot félről 1-re, hogy legalább 2re visszamenjen az eredmény. Emiatt 6 hét múlva kell kontroll vérvétel.

Hát harcba szállok ezzel a diétával, bár nagy ellenfél lesz! :D
De még az a szerencse, hogy ismerek olyan embereket, akik be tudták tartani, így ez erőt ad nekem is! :D

Szép estét Nektek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kriszto,
őszinte részévétem :cry:

Mné,
szerintem a diéta biztos segíteni fog! Ha még egy kis mozgást is beiktatsz, úgy meg mindenféleképpen csak javulhat a helyzet!! :D :D

Zuzsi,
ezek jó hírek! Ha még a futást is tartod, legközelebb szuper eredményeid lesznek!! :D

Gigi,
én nem ismerem ezt a gyógyszert, még nem is hallottam róla... :roll:
leeda

Kriszto!
Őszinte részvétem. :(

Fura, hogy egyre többünknél derül ki az IR. :?

Hívtam a Kaálit, és továbbra is jó irányba haladunk.
Holnap délben kell még telefonálnom, akkor tudják pontosan megmondani, hogy szombaton hány órára menjünk a beültetésre.
Db-számot nem tudott mondani a nőci, csak annyit hogy sokan vannak, és megfelelnek a 3. napos fejlődési elvárásoknak.
:D
almendra
Budapest XIX. kerület

Kedves Almendra!

Hát igen, pár éve még nem is ismerték, most meg már több 100000 ember szenved benne úgy , hogy vagy tudja vagy nem.

Drukkolok Neked ,bárcsak én is itt tartanék már :D
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Almendra: ez szuper! Drukkolok nagyon tovább! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

ANmendra: ez csúcs!!!!!!! :D :D

Zsuzsi:
de attól még elindulsz a következő mensivel a diéta mellett???

Gigi, sokat én sem tudok, állítólag csodaszer 20-40%-kal növeli a beágyazódást....már forgalmazzák nálunk is önköltséges 60e az ára....de aBMC-ben már ajánlják....én ha eljutok a punkcióig kérni fogom....

pusz

Kép
rencsi79

rencsi: nem indulok, mert az mondta a Rencz doktornő, hogy ilyen eredmények mellett nem csoda, hogy nem sikerült a lombik

Meg megmondom őszintén, hogy most egy kicsit lelohadt a lelkesedésem D iránt! :(

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Embryogen
Hatoanyag: medroxyprogesterone acetate, tehat progeszteron szarmazek.
2011 nyaran engedelyezte az Europai gyogyszerhatosag. Klinikai kutatasokban 44%-al novelte az IVF technikaknal a terhesseg letrejottet. Nagyon sok angol nyelvu szakirodalmat talaltam (mivel ezzel foglalkozom :roll: ) atnazem oket ez hozom az infot lanyok!
:wink: :D
Vendég

Szoval, inkabb azoknak ajanljak, akik tobbszor veteltek el. Tartalmazza a cytokine novekedesi faktort (Granulocyte-Macrophage Colony-Stimulating Factor (GM-CSF)). Ez a factor szignifikansan noveli az embrio es a placenta fejlodeset.
GM-CSF funkcioi (sajat szervezetedben is van):
Segit a tuszok ereseben
Segiti az embrio metabolizmusat
Segiti a blasztocitaknal a sejtkepzodest, sejtosztodast
Segit a meggzat novekedeseben
Vetelesek es fejlodesi rendellenessegek kissebb szamban fordultak elo a klinikai kutatasokban.

Rencsi, D szerintem nem fog belemenni a dologba,ha nincs a gyogyszer torzskonyvezve Magyarorszagon. A progi szurit sem adja, mert szerinte illegalis, holott a Kaaliban es a BMC-ben hasznaljak….
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.01.26 11:13-kor.
Vendég

Zsuzsi,
megértelek...... de így már tök jó esélyekkel indulsz ahogy rendeződtek az értékeid már költözik is be a baba!!!!!

Kretty:
de jó, várom az információkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! most nagyon lelkes lettem.....hátha ez lesz ami sokunknak segíteni fog, 44% nagyon sok..... :wink:

Kép
rencsi79

Ja, amit elgelejtettem irni, az embryogen nem egy gyogyszer, hanem taptalaj. Az USA-ban 2012-ben kezdik hasznalni, a klinikai kutatas 2011-ben ert veget. Szoval nagyon uj modszer.

Szoval lanyok MO-n szerintem kb 10 ev, ha engedelyezik egyaltalan. :(
Vendég

Most volt Devai a Duna tv-ben
Mondott valami olyat, hogy aki endos igazoltan, annak rögtön lombikkal kezdenek, életkortól függetlenül.

Tudtok erről valamit?

Csak fél füllel hallottam, mert Apának főztem épp a nyaklevest :lol:
cicamica759
Budapest XXII. kerület

Ja nekem volt endometriózisom 2010 januárjában műtöttek vele
cicamica759
Budapest XXII. kerület

cicamica: melyik műsorban volt, mert akkor vissza lehetne nézni a neten!??

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

most volt a Dunán kb 1/2 11 körül család barát tán a műsor címe, de nem vagyok benne biztos
cicamica759
Budapest XXII. kerület

igen, megtaláltam, talán holnapra, vagy délutánra biztos felteszik a mai műsort is, és akkor vissza tudjuk nézni
már akit érdekel! :)

http://www.dunatv.hu/musor/musorok/csal ... gazin.html

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

kretty: az lehet, hgoy D nem írja fel a progi gyógyszert, de ajánlja! :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, en a masodik sikertelen ET utan konkretan megkerdeztem tole, hogy esetleg valamifele mas progi potlas szobajohet-e, azt mondta nekem, nincs mas...
Vendég

nekem a második sikertelen után konkrétan ajánlotta

de az is lehet, hogy a korom miatt is :oops:
végül is te még nagyon fiatal vagy! :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

lehet! :)
Na megyek, olvasok meg valami okosat errol az embryogen-rol. :wink:
Vendég

sziasztok csajszik

Mi még mindig fogyunk, persze ennek ellenére sem akar csodababa lenni nálunk :(

Mivel meg lett a -10kg, és már tartóóóósssss, így folytatjuk a kezeléseket. Ma megyek vérvételi beutalót kérni a háziorvostól.

Kellene egy kis segítség tőletek: volt valaki, akit DévaiI elküldött MRI vizsgálatra, mi van a méh űrben? kérdéssel Merre és mennyiért végezték a vizsgálatot?

ja, és a béka segge alatt vagyok vagy 3 szinttel, ezért nem is jövök nem szeretnék irdatlan negatív hullámmal elsodorni senkit se, majd ha már DévaiI kezelésbe vesz, biztos visszajön a jobb kedvem és a bizakodós énem, addig meg már remélem csak egy hónap van hátra :)
kisalag
Fót

Szia Kisalag!

Nekem az első elállított stimu után látott valamit a méhemben, mondta, hogy nézessem meg, mielőtt újra kezdenénk.
Akkor én hiszteroszkópiás vizsgálaton voltam a szt. imre kórházban, és szerencsére, addigra már nem találtak semmit, így a köv. hónapban indulhattunk is.
TB-re ment, mondjuk van egy adott keret egy hónapra és kb. a hónap végig nem tart ki, akkor már nem csinálnak ilyen tervezhető műtéteket.
Kérdezzd meg a háziorvosod vagy ha van, nőgyógyászod, hogy mit ajánl.

KépKép
momelcsi

Kretty,
látom pont egyszerre írtunk.....köszi az infokat. rákérdezek ha aktuális lesz, kivi vagyok mit mond, még ha nem írja fel de ajánlja az is jó akkor majd szerzek magamnak....ha nem engedi akkor most megpróbáljuk anélkül ha meg nem jön össze akkor úgyis megyek máshova ott meg biztos engedni fogják.

Kisalag,
én úgy tudom ez egy kötelező vizsgálat már, pár éve még nem kellett de most nekem is mennem kellett Kretty segített. Én magánban végeztem 25e volt mert különben hónapokat kellett várni a tb-s re....

Kép
rencsi79

Kretty,
köszi az infokat, kb én is ennyit találtam róla. :) Hallottam, hogy a BMC-ben már ajánlják. Lehet, hogy holnap felhívom a dokimat és megkérdezem, de lehet, hogy jobb lenne személyesen. Február végén úgyis megyünk hozzá!
Nagyon jól hangzanak az eredmények, csak mi ugyebár nem vetélők vagyunk...

Pusszancs mindenkinek!

gigibp

Gigi, az engen is erdekelne, hogy a Kaaliban hasznaljak-e ezt a taptalajt.

Hol vagytok lanyok?

Kriszto, Npgy, hogy vagytok?

Rencsi, Zsuzsi, nalatok mikorra varhato a kezdes?
Vendég

Sziasztok!

Kretty! Milyen volt a Makrancos Kata? Már én is úgy mennék színházba, csak olyan nehéz jegyhez jutni, vagy ha igen, akkor is csak jó sokára.

Nálam semmi extra, ma voltam reggel PP vércukron, az eredményt még nem tudom, a dokinő nem vette fel. szóval majd később.

Nagyon be vagyok lassulva, ha nem vagyok rosszul akkor nincs kedvem semmihez. remélem hamarosan elmúlik, mert nem vagyok én ilyen...

egyébként talán a poci már alakul. :D de sajnos most megint gombóc van a torkomban, mert hétfőn genetikai uhu!

Almendra! ezek nagyon szuper hírek, néhány nap és már be is fészkelték magukat a gyerkőcök!!! Gyere majd, holnap, hogy hogyan alakultak a számok. nagyon szorítok neked is!!!!

Kisalag, jó hogy picurkát előbújtál! az igen 10 kg! a kezdetek nagyon nehezek, de ha egy "üzlet" beindul.... szokták mondani. szorítok, hogy akár egy hónapon belül indulhassatok is!

puszi mindenkinek

kriszto

kriszto82

Kriszto, legyen jobb kedved! Vegyel fel valami hasrafeszulos ruhat, es vigyorogva falngalj mindenhol, hiszen CSODABABA UTON VAAAAAAAAAAAAN! Es mostmar latszik is! CSODALATOOOOOOS! :D :D :D

Zsuzsi, Mne, elkazdtetek a dietat?

Nekem ma jott a zuram az andrologustol: MINDEN hormonja rendben van! :D Tegnap a Kaaliban mondtak is a biologusok (mert tegnap is volt a hegyen), hogy keves ugyan a spermium, de a minosege kituno! 8) :D :D
Vendég

Sziasztok!

Én is itten lennék. :-)

Kretty: Milyen volt a színház?

Kisalag: -10 kg, az csodaszuper! Kitartást kívánok a folytatáshoz! Mikor kell hívnod Apánkat?

Almendra: 17 petike?! :shock: Azt a mindenit: Nem vagy semmi. Milyen gyógyszerekkel sikerült ezt a szép számot elérni? Ma nem kellett hívni a biológust? HOlnap reggel mentek, vagy előtte telefonáltok? Hány babócát kértek vissza? A többit fagyasszátok?

Kvzsuzsi: Ez a megismerkedés személyesen nekünk nem jön össze... De talán legközelebb már szemfülesebb leszek, és nem csak futólag láthatlak.

Kriszto: Köszönöm, megkaptam a leveled, és egyáltalán nem haragszom. :-) Tudom, hogy teljesen igazad van, de sokszor már nincs erőm változtatni a dolgokon. Pocaksimit küldök neked. És no para. Minden rendben lesz a genetikai UH-on is, mert már miért ne lenne!

Cica: Te is voltál szerdána dokinőnél 11-kor ugye? Neked mit mondott? Neked is diétázni kell?

Kagyló: Én is magánban csináltattam az emlő uh-ot tavaly, és 6000 forintba került. Kitartást kívánok a lelet beszerzédhez!

Momelcsi: Hogy vagy? Hogy vagytok? Derekad / hátad rendeződik?

Npgy: Nagyon nem hangzik jól ez, hogy nem tudsz felkelni. Nem mész el vele dokihoz?

Mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos tanácsot a diétával kapcsolatban. Tegnap már neki is kezdtem... Megmondom őszintén, hogy ez qva nehéz. A CH számolás sem egyszerű, de még azt is nézni, hogy melyiknek mennyi a GI értéke? Azt a büdös mindenit. Nekem ez magas. Ma találkozunk egy barátunkkal, akinek terhességi cukra volt, és remélem, hogy kiokosít majd, mert bár a 160 g CH-hoz tudom tartani magam, de a GI számolgatás, az már sok. Tegnap este összedtam, hogy mit edtem meg egész nap, és 141 g ch lett a vége. :-)
És persze, hogy ne legyen egyszerű a dolog az egyik kolléganőm megint bejelentette, hogy babát vár. 13 hetes. :? Basszus lányok, egy idős velem a csaj, és nem házasok a párjával... Kicsit kibuktam rajta. Azt hiszem egyre nehezebben viselem az ilyen bejelentéseket. Minden hónapra jut egy kolléga... Én pedig intézhetem a papírokat, és közben azon jár az eszem, hogy mikor fogom már a sajátomat intézni... Tudom most ennek az IR történetnek örülni kell, mert hátha, esetleg talán a diéta tényleg megoldja a dolgot, és 2-3 hónap múlva én is babás leszek, de ki tudja, mi van ha mégsem? Akkor hogyan tovább? Mi van, ha mégsem ez a mi problémánk? És egyébként is NEKÜNK miért megy ilyen nehezen, és másnak miért olyan egyszerű? Nem elég, hogy az orrom alá dörgölik, hogy terhesek, de még miután megszülettek be is hozzák a csemetét. Ne értsetek félre., nagyon szeretem, imádom a gyerekeket, de megszakad a szívem. A héten is volt benn egy 3 hónapos kisfiú. Hát ha még láttatok édeset, aranyosat. Úgy bámolt ráma hatalmas szemével, hogy nem bírtam megállni pityergés nélkül...
Kérlek ne értsetek félre, itt nem RÓLUNK van szó, nem rólatok, vag y akismamáinkról,, hanem azokról, akiknek tervezés nélkül adatik meg a csoda...

Na jó, azt hiszem kicsit sok lettem. Megyek fortyogok tovább magamban.

Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Kretty: Ez szupeeeer!!!

Mné
mné

Kriszto: szorítok nagyon a hétfőre. Majd gyere és mesélj légyszi! Én ma voltam vv-n, ellenanyag stb..stb.. Én is olyan vagyok, mint Te mindenért aggódom.... egy kicsit ezen kellene változtatnom. Bár mindig megígérem, hogy na most tényleg nem lesz több para, de aztán mégis :lol: :lol: :lol: :lol:
Róka koma még itt vendégeskedig, néha egy-egy napra eltűnik, aztán újra hű társam lesz, amit persze cseppet sem bánok. A derekam szerencsére már rendben van, úgy látszik tényleg 1 hét fekvés kellett, hogy rendbe jöjjön.
A közérzetem jó, bár elég hirtelen tudok hangulatot váltani és befordulni.
Az olyan jóóóóóóó, hogy már nő a pocid, én is úgy várommmmm már :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Mne, ez sajnos mindig is fajni fog, amig nincs a sajat babad a pocidban/kezedben! Tegnap mi is megallapitottuk a ferjemmel, ki***szottul igazsagtalan az elet! Nalunk is szaporodnak a kismamik (mondhatni osztodassal), minden honapra jut egy, es sajnos az a legrosszabb, hogy tudjak, hogy nekunk nem lehet, ennek ellenere allandoan az "orrom ala dorgolik" hogy "becsuszott" a baba, vagy miutan kipanaszkodtak magukat, hogy a terhesseg milyen nyug (hanyinger, derekfajas stb), artatlan szemekkel mondjak: "jaaaaa, nektek nem lehet..." :evil: :evil: :evil:
DE remelem lesz egy lelek, aki minket valaszt csaladjaul. Hinni kell benne!!!!
Vendég

Kretty: de jóóóóóóó. Örülök, hogy a hormonok nem rendetlenkednek, és hogy a spermakép is jó :lol: :lol: :lol: :lol: VÉGRE!!!!! Látod a jég megtörni látszik, csak így tovább én szívből szorítok Nektek! :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Mné: ezt mi is átéltük párszor. Az összes női kolléganőm terhes lett mellettem. A legnehezebb az volt, hogy mosolyogva gratulálni kellett és hallgatni az élménybeszámolót. Utánna meg szaladtam a mosdóba kibőgni magam. Napokig nem tértem magamhoz, és utáltam bemenni az irodába. Aztán mikor már nem volt potenciális teherbeeső, akkor itthon, ahol lakom itt lettek terhesek. Szinte havonta, kéthavonta jött a hír. És nem bírtam magammal.....DE bízni kell és HINNI, és ezek a szomorú dolgok felejtődnek, mikor majd meglátod a csíkos tesztedet :lol: :lol: :lol: :lol: SZORÍTOK NAGYON!
npgy
Budapest I. kerület

Cudar az élet,elfelejtettem a jelszavam a babanetten és a freemailen is és ezért újra kellett regisztrálnom :oops:

Bizti valami front van
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Hát én is tudnék mesélni sztorikat:)

Nálunk a sógornõm mondja minden egyes találkozáskor,hogy neki három gyereke van(már jó pár éve, szóval nehéz lenne elfelejteni)

Mikor megtudta,hogy elvetéltem szó szerint röhögöt,és nem tudta leplezni az örömét. Mikor náluk voltunk kisfiammal játszani, akkor a gyerekei le se tojták,és amikor a kisfiam a legkisebbet megsimogatta,oda ment a legnagyobb gyerek, és azt mondta neki, hogy neked soha nem lesz testvéred ,mert a mamád pocijába minden baba meghal,és röhögött. :(
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica: MIVAAAN! Naneeee! Ez hihetetlen. Igazán kedves sógornőd van!

Mné
mné

Cicamica! Jesszus, ez gusztustalan, gerinctelen dolog!
Vendég

Cicamica!
Hát ez nagyon durva! Hogy lehet valaki ilyen büdös, bunkó????!!!!

gigibp

Almenda: Várunk nagyon a hírekkel. Telefonáltatok? Mikorra kell mennetek? Drukkolunk a csöppöknek!

Kriszto: Ez a számolós táblázat csoda szuper! Nagyon ól lehet használni. :-) Az összes nyomtatott papírt ki lehet így doni, mert nagyjából mindent tud. Nagyon-nagyon köszönöm!

Tegnap találkoztunk egy barátunkkal, akinek terhességi cukra volt. Hát Csajok, megbántam... 2 lányuk van, de hogy valakiből így sugározzon a negatív hullám a gyerekeket illetően... Pedig tervezték a lányokat, nem csak "összejött". Megkaptam, hogy addig örüljek, amíg nincs, és hogy majd ha lesz, ezt fogom visszasírni... Hát kösz, igazán kedves! Roppant jó hangulatban telt így a vacsi. No de ez van...

Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Milyen táblázatrólvan szó ? Én is kaphatok ilyet :oops:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica!
CH-os táblázat. Ha szeretnél te is, kellene egy email cím mert csak úgy tudom elküldeni.

Almendra remélem babócák már a pocakban!Majd mesélj!!!!

Kretty! Örülök, hogy apa-eredményekről jó híreket kaptatok!!!

Mné! Hajrá ch számolgatás! csak figyelj arra is kérlek, hogy 140-150 alá ne menj! nekem anno ezt is mondta a dokinő, hogy ez is fontos!!!!

Ma kicsit befordultam. Baromira félek a holnaptól. De szerencsére reggel fél 8-ra megyünk így nem lesz sok időm parázni, ma meg hamarosan le is fekszem. szóval kibírom már valahogy. :oops:

Mindenkinek szép vasárnap estét! puszaaaa

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?