Megjöttünk a Kaáliból! Megint kalandos volt, elindultunk kocsival, hogy kirakom apát a munkahelyénél, de a gyorsforgalmin megint repedni kezdett a szélvédő
. Pedig most nem is fűtöttem!!! Oké, légkondi be tök hidegre, akkor megállt. Szóval apa felvitt minket a Kaáliba, de onnan már taxival jöttünk haza, mert én így mondom be nem ülök megint. Holnap cserélik az üveget, ha minden igaz. Helyes, mert csütörtökön megint mennem kell!
Amúgy minden rendben, picik a kis petécskék, mint mindig, kaptam megin3 napnyi gyógyszert, a merionalt duplázzuk, mint mindig
Minden a szokásos rendben halad, a végén majd egy olyan cuki manót akarok kapni, mint legutóbb
Csajom amúgy nagyokat csábított megint a váróban, esküszöm jobban élvezi, mintha játszóházba vinném
Tiszta alvás-zavaros vagyok ettől a sok hormontól. Mondjuk nem is baj, mert Szaffi ma is 1,5 órát virrasztott éjjel, így legalább jól bírom a napi 5-6 óra alvást
efgk Tényleg korai volt a teszt, ha szerintük csak jövő héten érdemes vérből tesztelni
Lombiknál a beültetés utáni 15. napon van vérből a teszt, az meg a tüszőrepesztő után már majdnem 3 hét (leszívás után 20. nap). Nálad meg, mivel inszem, az 1-2 nappal több kell legyen.
mimilee Megfigyeltem (vagy csak ezt akarom belelátni?), hogy akik könnyen megkapják azt a nem várt babát, hamarabb adják bölcsibe is. Én el nem tudom képzelni, hogy manómat hogy fogom egyszer elengedni, pedig elég nomád módon neveli magát. Anyám 8 hósan adta be nővérem, akkoriban ez volt és kész, hát, mikor Szaffi 8 hós lett és heti egy nap az apjára hagytam, míg egyetemen voltam, én totál kiborultam, hogy rossz anya vagyok
. A csaj meg tök jól elvolt az apjával. De jó oldala is van a dolognak: a környezetemben mi viseltük a legjobban az éjszakázást, meg ilyeneket. Komolyan, a lombik tortúrái után ezek az apróságok már annyira nem számítanak
Tegnap nagyot havaztunk mi is! Nem mondom, hogy Szaffit különösebben érdekelte a dolog, de én jót lapátoltam, iszonyú jól esett egy kis fizikai munka. Meg a kocsit is kiástam, bár nemtom minek
. Mondtam apának, vegyen nekem egy saját autót, mondta, oké, rögtön szalad, vagy ráér a szülinapomig?
Szánkóztunk is, egy kicsit, bár apa utólag bevallotta, hogy legalább annyira félt, mint a csaj. Megértem, van vagy 2 méter magas a szánkózódomb
Amúgy köszi a szánkót, Cukigabi!