Tulvagyok az operacion,
egy szep nagy dagadt polipot operaltak ki belolem, nem erzek semmit teljesen jol vagyok, a mehnyh. nem kapartak, mert szep volt, ezert arra nem volt sukseg, a polip olyan helyen helyezkedett el, hogy siman ki lehetett vagni, jo helyen volt a mutethez. Azt mondta, hogy egyebkent a mehem alakja egy kicsit kissebb, a haromszog alak egy kisse a csucsainal lekerekitett, de ez nem lesz akadalya az embriok beagyazodasanak, na ezt remelem is. Mar kezdhetnenk februar vegen ,de azt hiszem hogy varunk meg egy kicsit vele, mert nem vagyok kesz lelkileg, talan majd aprilisban, remelem addig osszeszedem magam.
Vicces volt, hogy a heten mar a masodik dokinak mondtam azt, hogy en bizony nem kezdek semmit sem februarban, es mind a ketten azt mondtak, hogy nekem mar azert annyi idom nincs gondolkodni
)) Ja meg elkuldott pszihologushoz, de oda nem fogok menni, inkabb kineziologushoz ,azt mar reg ota ki szeretnem probalni. Egyebkent november ota mar sokkal jobban vagyok, csak ma eloadtam, hogy jojjon nezze meg a leszakadt polipomat, persze nem jott, hanem inkabb megoperalt, es megint felemlegette a pszihologust
))))
Pedig tenyleg ugy ereztem, hogy leszakadt a polipom, elvileg erre van is lehetosegem.
Hetfon mar mehetek dolgozi, ha akarok, de lehet, hogy meg hetfon pihenek itthon inkabb, es csak kedden megyek, bar tenyleg olyan mintha egesz na pcsak lustalkodtam volna ma, nem erzek semmi egyebet
))
Suti, amit mondasz az nagyon jo jel, pont a beagyazodas napjan erezted ezeket ,tuti hogy elindult valaki, vagy valakik odabenn. Most kell meg pihenni egy par napot, mondjuk a hetvegen, hogy segitsed oket a kapaszkodasban.
DRukkolok nektek !!!!!!!!!!!!!!!!! Ebriknek is, a ket csillagosotosnek mindenkeppen.
Koszi lanyok a biztatast, es a drukkokat, megyek hevereszni tovabb, ma meg csak 16 orat aludtam
)