Új privát üzeneted érkezett!

Volt a harom szuras az IR miatt, aztan levettek egyben az osszes hormont, aztan atkuldtek a mamora idopontot kerni, ez meg a Janosban volt, aztan atmentem a MAV korhazba, ott AMH hormont neztek, ott ketszer szurtak, mert egyszer nem jott a ver, igy van meg az ot szuras egy nap.

Az AMH hormon csak egymagaban volt 6.000,- ft :)))), plusz ott mar neztek immunologiai panelt 15.000,- ftert , ugyhogy azt most nem csinaltattam meg megegyszer. Kivancsi vagyok az AMH eredmenyemre...

Nem voltam eddig IRes tudomasom szerint, de azert megismeteltuk a vizsgalatot, biztos ami biztos, 14 tuszom van egy petefeszkemben, ami nem keves:))) , de a bal az nem mukodik, ott egy sincs :(((

Volt beutalom a Janosba, ugyhogy ott csinaltattam meg a vizsgalatokat, amit ott lehetett, amit nem azt meg a MAV korhazba. Nagyon profi laborjuk van.
Mar varom a penteket, kivancsi vagyok mi van odabenn, most eppen azt talaltam ki, hogy leszakadt a polip es mar nincs is ott benn.

Remelem ez igy is van. A FEmibiontol en is hiztam, nekem nagyon bejott az Organic Mission Mom & Babyje.

De szerintem mindegy ,az Elevit az nekem nagyon rossz volt, nem tudtam vcre menni tole, de van aki arra eskuszik, minden szervezet mas. Anyaink ugye semmit sem szedtek, megis itt vagyunk :))
erikam75
Budaörs

Jaj, azt hittem, hogy a Cirisben csináltattad ezeket a dolgokat...

Mennek a polip tünjőn el drukkok:)

Az Organic Missiontől én most a Goji Berry italt iszom Erdei doktornő javaslatára.

Lilypie Trying to Conceive Event tickers
Pregnancy%20ticker
How`s my pregnancy doing?
bodzássüti

SZIASZTOK

Köszönöm szépen a segítséget .Én is szedem a MOM & BABY -T nekem is Erdei d.r nő írta fől.De megmondom őszintén nagyon drágállom ezeket az Organic Mission termékeket a páromnak közel 80 ezerért váltottunk ki különböző vitaminokat szedte 3 hónapig és gyakorlatilag semmit nem javult az állapota.

Bodzássüti nekem elvileg 24.én jön meg és akkor kezdek fogamzásgátlóval. Már nagyon várom :).
MENNEK A DRUKKOK +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rencsikee
Budapest

Szia Rencsike!

Igen, az Organic Mission nem olcsó, nekem a goji berry juice 17000, ez elvileg egy havi adag.

A fiúknak felírt vitaminok hatásáról Zafír is tudna mesélni, ő mondta, hogy hol használtak, hol meg nem. Azért tudod, az, hogy a spermakép nem javult, még nem jelenti azt, hogy a spermiumok belülről nem javultak. Ebben kell bízni...

Köszönöm a drukkokat, és hamarosan küldöm vissza őket Neked!

Ölelés

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

nem a cirisben, mert mar volt beutalom a Janosba, ugyhogy gondoltam megcsinaltotom ott, es majd megyunk a leletekkel konzira a Vass dokihoz, mondtam is neki hogy ez igy lesz, azt mondta korrekt, o barhonnan elfogad barmit, neki mindegy hol keszul a lelet, egyebkent ugyanabban a laborban, csak ez ingyen van nekem, a Cirisben meg kell fizetni erte.

Hamar egy arva forintal nem tamogat a TB gondoltam legalabb ennyivel beljebb leszunk, hamar volt olyan szerencsem, hogy pont lejart az elozo egy eves leletem, ujabb lombikhoz kezdhettem elolrol a kivizsgalast :)))

Mivel telik az ido, es hogyan? MA mar aktivabban? Hat nem tudom, szerintem jo az Organic Mission, en nem tudok jobbat, ahoz kepest amit tud szerintem nem draga, jo meg a Sunrider is , de nekik nincs terhessegi vitaminjuk, ha jol tudom.

Ebbol a Gojibol en is ittam 3 havi adagot, de nem ereztem semmi valtozast sajna, ugyhogy azt abba is hagytam, na az tenyleg huzos 17.000,- ert.
erikam75
Budaörs

Szia!

Igen, ma már kicsit aktívabb voltam:)
Először is autóztam egy kicsit, mert a kétlaki létünk másik bázisára áthaladtam. Már hiányoztak a kutyáim és a cicám:)

Azután meg itthon dolgoztam a gépen, rendesen, asztalnál ülve:)

Holnapra egyeztettem időpontot a kozmetikushoz és a talpmasszőrhöz:)

Igen, a Cirisben tényleg rendesek, hogy elfogadják a máshonnan hozott leletet, eredményt és ezek a vizsgálatok valóban húzósak.

A goji berry-nél én sem érzem semmit, de az az igazság, hogy a többi vitamin hatását sem éreztem, azután Szakács doktor mondta, hogy a vérképem, amit az altatáshoz csináltak olyan szép, hogy ha valaki itt vérátömlesztésre szorul, akkor tuti hozzám küldi:) A petesejtek minősége meg most volt a legjobb. Szóval azért, mert nem érezzük, lehet, hogy használ... legalábbis én tényleg nem érzek semmi különöset.

Ölelés

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

szoval telnek a npok szep lassan :))) mindjart itt lesz a jovo pentek :idea:
erikam75
Budaörs

Bodzássüti, mai napi babaragacsok mennek!!! :)+++++++++++++++
zzafir75

Zafir latom egy idosek vagyunk :) Te mikor indulsz ujra, vagy bizol a termeszetben, neked mar bejott egyszer nem? Vannak esetleg uj vizsgalatok, amit meg probalnal?
erikam75
Budaörs

Hat igen, en is azt remelem hogy hasznalnak ezek a dolgok, zert is iszom, eszem stb oket, jo ha van visszaigazolas. En egyebkent meg a Kali teara eskuszom a Sunridertol, az tenyleg nagyon jo, en fuggo vagyok, miota isszuk egyikunk sem lett beteg, pedig semmilyen vitamint nem szedunk.

Na hazamegyek , holnapra varom a drukkokat :) Olyan tiz korul megyek a mutobe, az az igazsag, hogy tavaly mar mentem negyszer, ugyhoy egyenlore semmi aggodalom, de lehet azert majd holnap reggel megis fogok egy kicsit izgulni :)

indenesetre eljott a nagy nap
erikam75
Budaörs

Köszönöm szépen a babaragacsokat! Az mindig jól jön!:)

Ölelés!

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Nnna, egyszerre írtunk! Mennek a drukkok holnap 10-kor! Ne aggódj, minden rendben lesz. Majd ha tudsz, értesíts bennünket!

Ölelés

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Jó reggelt,

Bodzássüti, mennek a mai babaragacsok!!!+++ Hogy érzed magad?

Erika, drukkok mára!!!! Várunk a jó hírekkel!

Majd Bodzássüti megkezdi az idei sikerszériát!
+++++
zzafir75

Sziasztok,

Süti, nagy-nagy drukkolás tőlem is!

Gyorshír rólam: Ma megyünk a Cirisbe. Ma van a 2. napom a ciklusban, elvileg kezdjük a rövid protokollt! Remélem minden rendben lesz!

Ölelés,

Babácska
babácska82

Sziasztok!

Zafír, köszi a babaragacsokat és a kérdést is... reggel kicsit émelyegtem, de persze simán lehet, hogy a progeszteronra éhgyomorra ráküldött kávétól ( az eddigi napokon előbb reggeliztem és csak utána kávéztam). Valamint most délelőtt folyamatosan mindjárt-megjön érzésem van. Nem fáj semmi konkrétan, de eléggé olyan érzés. Persze ez még mindenképpen korán lenne, de az érzés hasonló. Fogalmam sincs, hogy ez jó vagy rossz, eddig ez nem volt és a korábbi ciklusokban sem emlékszem ilyenre.

Babácska! drukkok mennek a kezdéshez! A short olyan rövid, hogy egy perc alatt utolérsz engem:)

Ölelés

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Sütikém!

Mit mondott a természetgyógyász? Ugye ma voltál nála.
Küldöm a mai adag drukkomat!

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Babácska!

Mi volt ma?

agnyes

Jó estét lányok,

Voltunk ma és Márti kezdünk is!
Suprefactal kezdünk ma este és holnaptól indul a Menopur is!
Femibion 800-at is vettünk, Vass doktor azt javasolta!
Szerdán kell újra mennünk!

Ölelés,

Babácska
babácska82

Márti helyett már!

Babácska
babácska82

Márti helyett már!

Babácska
babácska82

Tulvagyok az operacion,

egy szep nagy dagadt polipot operaltak ki belolem, nem erzek semmit teljesen jol vagyok, a mehnyh. nem kapartak, mert szep volt, ezert arra nem volt sukseg, a polip olyan helyen helyezkedett el, hogy siman ki lehetett vagni, jo helyen volt a mutethez. Azt mondta, hogy egyebkent a mehem alakja egy kicsit kissebb, a haromszog alak egy kisse a csucsainal lekerekitett, de ez nem lesz akadalya az embriok beagyazodasanak, na ezt remelem is. Mar kezdhetnenk februar vegen ,de azt hiszem hogy varunk meg egy kicsit vele, mert nem vagyok kesz lelkileg, talan majd aprilisban, remelem addig osszeszedem magam.

Vicces volt, hogy a heten mar a masodik dokinak mondtam azt, hogy en bizony nem kezdek semmit sem februarban, es mind a ketten azt mondtak, hogy nekem mar azert annyi idom nincs gondolkodni :))) Ja meg elkuldott pszihologushoz, de oda nem fogok menni, inkabb kineziologushoz ,azt mar reg ota ki szeretnem probalni. Egyebkent november ota mar sokkal jobban vagyok, csak ma eloadtam, hogy jojjon nezze meg a leszakadt polipomat, persze nem jott, hanem inkabb megoperalt, es megint felemlegette a pszihologust :)))))

Pedig tenyleg ugy ereztem, hogy leszakadt a polipom, elvileg erre van is lehetosegem.

Hetfon mar mehetek dolgozi, ha akarok, de lehet, hogy meg hetfon pihenek itthon inkabb, es csak kedden megyek, bar tenyleg olyan mintha egesz na pcsak lustalkodtam volna ma, nem erzek semmi egyebet :)))

Suti, amit mondasz az nagyon jo jel, pont a beagyazodas napjan erezted ezeket ,tuti hogy elindult valaki, vagy valakik odabenn. Most kell meg pihenni egy par napot, mondjuk a hetvegen, hogy segitsed oket a kapaszkodasban.
DRukkolok nektek !!!!!!!!!!!!!!!!! Ebriknek is, a ket csillagosotosnek mindenkeppen.

Koszi lanyok a biztatast, es a drukkokat, megyek hevereszni tovabb, ma meg csak 16 orat aludtam :))
erikam75
Budaörs

Sziasztok Lányok!

Babácska! Hajrá és drukk a kezdéshez! Innen ripsz-ropsz már jön is a leszívás:)

Erika! Nagyon ügyes voltál és tök jó, hogy szépen el lehetett távolítani a polipot. Pihengessél szépen egy kicsit és akkor kezdjetek, amikor úgy érzed, hogy eljött az ideje....

Ami azt illeti, tényleg nem tudom, hogy amiket éreztem, az bárminek a jele, vagy csak a hormonok és a képzeletem játéka. Mindenesetre egészen tegnap azt éreztem, hogy leszakadnak a melleim, ma reggelre ez megszűnt. Betojtam, meggugliztam és azt láttam, hogy ez azért van, mert eddigre ürül ki a szervezetből a tüszőrepesztő, ami a progeszteronnal együtt okozza ezt a feszülést, úgyhogy most megint nyugodt vagyok.

Tegnap a disznóvágáson csak lézengtem és persze ettem, de nem túl sokat, csak normálisan. A sógornőm azzal fogadott, hogy ő most először, amikor hallotta, hogy beültetés volt, azonnal azt érezte, hogy tutira sikerül. Azt mondta, hogy az előző alkalmakkor semmilyen érzése nem volt, de most igen. Remélem, hogy boszorkány:)))

Ölelés mindenkinek!

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

úgy legyen :) mar csak par nap es eljon az igazsag pillanata. Tovabbra is veled vagyunk, ne aggodj, mostanra mar amugy is eldoltek odabenn a dolgok.

Igen en is ugy gondolom, hogy nem ezen a par honapon fog mulni az eletunk, februarra tervezek egy kis sielest, aztan meglatjuk hogyan tovabb talan marcius vege? Nem tudom meg.

Babacska neked tenyleg mindjart itt a leszivas ez a par nap hamar elszalad majd:)
erikam75
Budaörs

Sziasztok lányok!

szomorú nap ez a mai ma hajnalban itt hagyott öreg kutyusunk Bendegúz..nagyon hiányzik. Holnap lett volna 13 éves..tündéri kutyus volt a lányok mikor picik voltak és szomorkodtak kint a kertben mindig melléjük ült és mosolyt csalt az arcukra....édes volt..imádott labdázni, nagyon szerettük.

Ölelés:((

Drukkok mennek..Süti hajrá

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

Óóóó, Istenem, Dóri!
Ez annyira szomorú.... sajnálom a kutyust, de legalább szép kort ért meg....

Köszi a drukkot!

Ölelés .... és a lányoknak is, hogy ne szomorkodjanak sokáig....

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Dóri! Sajnálom a kutyust! Nagy ölelést küldök!

agnyes

Bodzássüti! Mennek a mai drukkjaim! Már csak négyet kell aludni. Tesztelsz előbb?

agnyes

Nekem sikerült emlékezetessé tennem a névnapom! Sikerült a tenyerembe szúrnom a kést. Bementem a Bajcsy kórházba,ott bekötötték,de mivel zsibbadt az ujjam, átküldtek a Balesetibe. Ott megröntgeneztek,szerencsére csontot nem törtem,újra bekötötték és ma kellett jelentkeznem az ambulancián kötözésre. Már 9 óra óta itt ülök,talán ma végzek! :D Kaptam tetanusz oltást is,hát nem aludtam nagyon éjszaka,mert jobban fájt,mint a kezem. Azért kicsit aggódom,mert két helyen nem nagyon érzem a kezem. Olyan,mint amikor már majdnem elmúlik a zsibbadás. Kíváncsi vagyok,hogy itt mit mondanak rá.

agnyes

Huhh, Agnyes, ez nem semmi! Hogy sikerült ezt előadnod?
Az anyukám végigvágta a tenyerét, neki is ugyanez volt, hogy nem érzett bizonyos helyeken, de lassan helyreállt, úgyhogy no para!

Igen, teszteltem, tegnap és ma is, persze negatív lett.

Ölelés

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

teszt nem mervado, foleg ilyen koran nem, emiatt ne aggodjal :))))

nekem a 14.napon is csak nagyon halvanyan lett ket csikos, pedig terhes voltam ,vervetel kimutatta ,gyenge terhesseg volt, de akkor is az volt. Remelem emiatt nem csuggedsz el.... En is mindeg teszteltem, de csak a 14. napon elotte meg barmi lehet. Erzel valamit esetleg? Hanyiger, szurkalas vagy barmi....

En mar holnap megyek dolgozni, teljesen jol vagyok , ma voltam a haziorvosnal, nehezen de kiirt, pedig mar ma is teljesen jol voltam ,csak itthon pihentem ,hevereztem stb......Mondjuk jol esett, de nagyon ugyi volt V.doki, jol sikerult a mutet, es mindenki tenyleg szuper kedves volt, mondjuk egyedul voltam egy szobaban az egesz folyoson, a noverke nem gyozott jonni es figyelni ram, szoval nagyon arik voltak.

Babacska nonek a tuszok, remeljuk igen:)))

Agnes: jobbulast neked is, engem is kezeltek a balesetin, olyan erzese van az embernek hogy soha de soha az eletbe nem jut be vizsgalatra, nekem a jobb keresztszallagom volt elszakdva, azzal varni 4 orat nem volt semmi. iszonyat leterheltek a dokik az intezetben.
erikam75
Budaörs

Szia Erika!

Köszi a biztatást! Kicsit elcsüggedtem, de azért összeszedtem magam, mert tudom, hogy tényleg korai.

Érezni egész fura dolgokat érzek: odalent semmit, viszont a mellbőségem nőtt 5 cm-t:), már nincs a leszakad-a-mellem-érzés, de érzékeny és ha megnyomódik, fáj. Ezen kívül melegem van és délután voltak kisebb hőhullámok is. (ehhez hozzá tartozik, hogy állandóan fázom, úgyhogy ez most egész kellemes:) )

Ja, és ma jött egy kisebb herpesz a számra. Tök fura, mert nem fáj, nem viszket, de teljesen úgy néz ki. Persze simán lehet, hogy csak ettem valamit.

A mellbőség dolog és a hőhullám és melegség tuti nem volt a korábbi próbálkozásoknál. Úgyhogy ezeket most pozitív jelnek vettem és megnyugodtam.

Nővérnek Nálad is Éva volt? Ő nagyon-nagyon kedves....

Ölelés

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Sziasztok!

Kezdenek lehiggadni a kedélyek kutyus ügyben a lányok kezdenek bele törődni, hogy lement Bendegúz játszani a másik kutyusunkkal(aki már régebben elpusztult, sajnos elütötték)..na meg szerdán lesz a két legnagyobb lányom 11. születésnapja és a körülményekre teintettel úgy döntöttünk a férjemmel, hogy előre hozzuk az ajándékozást szóval "megkapták" az ajándékot ami az, hogy Márciusban elutazunk mindannyian Párizsba Disneylandbe és ha már ott vagyunk megnézzük az "ejferl" tornyot(Zsófikám így hívja:)na meg persze Mona Lisát ami meg a nagyokat érdekli nagyon...és fürdős szállodába megyünk(olyanba ahol van medence ők így nevezik:))Szóval kicsit azt hiszem sikerült enyhíteni a szomorúságot...

Süti: nekem hétfőn volt a beülti és Vasárnap volt nagyon nagyon nagyon nagyon halvány a második csík...és ketten voltak..szóval sztem ez emmit nem jelent ott lesz az a zebra én biztos vagyok benne. Drukkok mennek ám folyamatosan..

Puszi mindnekinekDóri

ndora77

Sziasztok!

Köszi Dóri a bíztatást! Párizs szuper lesz! Biztos, hogy a lányok is élvezni fogják. A kicsiket is viszitek? vagy ők maradnak a nagyszülők őrizetében?

Ma reggel teszteltem és egy nagyon-nagyon-nagyon halvány pozitívat sikerült (talán) annyira halvány, hogy nem is vagyok biztos benne, hogy nem kpárázik-e a szemem. Még nem tudom, hogy el merjem-e hinni. Még nem szóltam a páromnak se, csak majd ha biztos lesz. Ma reggelre a mellbőségem újabb 1 cm-et nőtt:) (mi lesz itt, ha ez így folytatódik?)

Viszont most délelőtt kicsit olyan mindjárt-megjön-érzésem van. Ez persze biztos nem következik be, legalábbis nem most, mert még odébb lenne mindenképpen, de azért kicsit aggaszt. Bár mintha Bari is említett volna ilyet annak idején.

Kicsit most már bizakodó vagyok, de csak halkan, hogy el ne kiabáljam.

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Sziasztok!
Csak gyors bekukk. Hosszú hétvégézni voltunk, tegnap éjjel jöttünk haza, internet nélkül, így nem tudtam jönni. Bodzássüti minden nap gondoltam rád.

Dóri, nagyon sajnálom. Megsirattam én is.

Bodzássüti, nekem olyan halvány pozitív volt a teszt az elején, h csak én láttam, és én is tanácstalan voltam, h csak képzelem-e, de tény, hogy azt megelőzően, egyetlen teszten sem láttam a másik vonal helyét sem, azon meg az látszott, h hol lenne a második vonal. Szóval, szerintem ez nagyon jó jel! Nagyon drukkolok, és majd jól becsatlakozom a babás talitokba Dórival :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bari, tündériek a srácok, olyan boldogok a képeitek, nagyon jó nézegetni! Jó babázást, pihenj, amikor csak tudsz!

P!
oroszagár

En azt hiszem, hogy elindult valami, akarmilyen halovany, az nagyon jo jel, az mar egy megindult terhesseg, tessek nyugodtan orulni :)))

Nekem is olyan halovany volt a teszt, hogy en alig lattam, es azt hittem csak bekepzelem, de a ferjem mondta, hogy o latja a masodik csikot es neki lett igaza, es a jelek is nagyon pozitivak, drukkolok nektek, sikerulni fog, ha nem lenne ott senki, nem is erezned magas ilyen furan, szorituk kicsi embriknek a tovabbi fejlodesert. :roll:

Dóri : Disney jol hangzik nalatok hany gyerkoc van? Es hany evesek, ket ikerparotok is van? Bocs nem vagyok kepben......

Oroszaggar : a hosszuhetvege az jol hangzik, merre jartatok, babakat is vittetek?
erikam75
Budaörs

Süti: a kicsik is jönnek természetesen egyiket sem hagynám itthon semmi pénzért senkire sem!:) El sem tudom képzelni, hogy ha akár 1-et is itthon hagynék akkor jól tudnám magam érezni. Nem tudom a picik mit fognak majd fel az egészből, de már megkérdeztem védőnőt és azt mondta, hogy a medencébe már ők is bejöhetnek szóval közös úszizás mindenképp lesz:)) Nem tudom melyikünk várja jobban én vagy a gyerkőcök...sztem én meg a férjem olyan jó szokott lenni így együtt..
Egyébként az első teszten én is elég tanácstalan voltam..mutogattam az uramnak aztán ő is mondta, hogy mintha....de ki tudja aztán másnapra már erősödött..mondjuk az nem jó kifejezés, hogy erősödött, mert még mindig alig alig, de azért már kicsit ici picit meggyőzőbb volt...mint neked is nemsokára..

Agár: jó lehetett a hhétvége ami azt illeti nekem is elég hosszú volt főleg az éjszakák..Bálint kiküszködte 2. fogacskáját is szóval már lassan igazi kisegér:))naná hogy csatlakozol a babás bulihoz:) kedvenc terhestársam:)

erikam: igen az első nekifutás és az utolsó lett ikerpár középen pedig egy "egyke" így nálunk 4 lány és 1 fiúcska van 3 terhességből. A nagyobbik ikrek holnap lesznek 11 évesek(Luca és Saci)Zsófika pedig júliusban lesz 10...olyan öregek már:)

puszi mindenkinekDóri

ndora77

Sziasztok!

Köszi a biztatást!
Ti 10-es erősségű tesztekkel próbálkoztatok? (az enyém olyan)
A hasfájásom elmúlt, ma nincsen semmi... lehet, hogy pihennek?

Remélem, hogy holnapra már egy picit erősebb lesz a csík:)

Dóri! Az szuper lesz! Mindannyian együtt! Repülővel mentek? vagy autóval? Mindkettő megpróbáltatás lesz a gyerkőcöknek....

Agár! Hahh... irigyellek a hosszú hétvége miatt... bár nekem most saját magamtól kellene inkább szabira menni, vagy hibernálódni még egy pár napra.... Az a gond, hogy nekem már voltak olyan tesztjeim, amin csak egy szellemcsík volt, olyan, mintha ott lenne a második helye, úgyhogy vannak rossz tapasztalataim.... De abban bízom, hogy az a csík csak akkor látszik, amikor a teszt megszárad, nem azonnal, Ez viszont már akkor is úgy tűnt, hogy ott van, amikor friss volt.

Erika! Remélem.... a legolyanabb jel a mellbőség növekedése, az tuti hogy nem volt az eddigi kettőnél és centikben mérhető, a többi elég szubjektív...

Ölelés

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

10 es teszt volt, igen, es nagyon halvanyan latszott, szornyu ez a tesztelos idoszak, en mindig ugy ereztem hogy a szivem kiugrik amikor teszteltem, es a parom is mindig kiugrodt az agybol, mikor eszrevette, hogy megyek tesztelni, ugyhogy nem volt egy percem sem egyedul,. hogy magamba tudjak roskadni, mindig resen volt a cukifej :))) es tudta hova megyek hajnali 5.30kor.

Remalom komolyan ez az egesz ceco. Nekem egyszer volt pozitiv tesztem, az is nagyon halvany, es nem maradt meg a terhesseg ,amikor elmenoben volt, akkor pedig mar nem is mutatta a teszt, azert mondom, hogy barmilyen halvany az bizony terhesseg. Nekem a melleim mindig nottek, de en kaptam progi injekciot, attol meg tutin terhesnek erzed magad, akkor is ha nem vagy az.

Nalam ez sajna nem valt be, de a tobbihez hasonlo tunetem nekem is volt, amikor terhes voltam, amikor meg nem akkor nem voltak egyeb jeleim csak a cicik, de azok is leeresztettek a teszt elotti nap, es kijott egy franya nagy pattanas, na akkor tudtam, hogy ennek is kapaltak, nincs ott semmi, hat nem is volt.

Szoval orulj csak a tesztednek nyugodtan, az biztos, hogy van vagy vannak ott babak
erikam75
Budaörs

es mindegyik lombikos baba? Szep nagy csaladotok van, gratrulalok, ez nem semmi :))) Ket ikerpar, akkor neked mar van gyakorlatod, latom a csaladtervezest is idoben kezdtetek. En ugy erzem mar egy kicsit el vagyok kesve vele, de azrt meg kuzdunk egy darabig, aztan meglatjuk hogyan tovabb.

Biztos klassz lesz Franciaorszag....
erikam75
Budaörs

Köszi Erika! Megnyugtattál:)

Nekem a múltkori lombiknál volt az, hogy iszonyúan feszültek a melleim kb. a beülti után következő keddig (ha a mostani beültit veszem, akkor pont máig), és szerdára látványosan elmúlt a feszítés és le is eresztett azonnal. Most a feszítés elmúlt vasárnap, azóta érzékeny kicsit, de folyamatosan nő :oops:

Nekem progi szuri nincs, csak duphaston és utro, a múltkor is ezek voltak, de a tünetek most mások.

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Nyugi, ngyugi, megyek jogazni, mert ha tovabb irogatok akkor megint lekesem az orat.

Tesztelj ket nap mulva, vagyis csutortokon, addigra elvileg ketszer annyi a HCG, ha emelkedik sotetebb a teszt, ha eltunik a csik, hat az azt hiszem mindenki tudja mit jelenthet, persze attol meg lehetnek csodak :)) A vervetel a biztos, pentek mindjarrt itt van, addig probalj meg masra koncentralni.

Udv
erikam75
Budaörs

Nekem is a cicifájás volt mindig a legelső tünetem és a legtovább tartott és nagyon hamar elkezdett nőni is ami nálam elég hamar észrevehető mivel nem vagyok nagyon eleresztve:))én általában szinte mindig Clearbluet használtam é nekem bejött. ez a tesztelés különben tényleg agyrém nemrég dobtam ki vagy 20 db-ot ami még megmaradt(mert az elsőket már korábban kidobáltam)szóval én vagy 50 et elhasználtam....de olyan jó volt látni hogy pozitiv:))

Nem egyébként nem mind lombikos baba csak az utolsó kettő..
Igen mi elég korán kezdtük 23 évesen szülten Lucust és sacit most leszek 35...

ndora77

Jaj, szerintem holnap reggel is tesztelek, hogy lássam, megvan-e még, illetve, hogy tényleg láttam, amit láttam:)

Igazából a legjobban a pénteki naptól félek, az a nap, maga a pokol.... és annyira sokára van eredmény...

A cicifájás elég kellemetlen, de legalább mutat valamit... majd megint méreckezem:) és nálam is eléggé észrevehető ugyanabból az okból, mint Neked:)

Ölelés

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Igen egyetértek a péntek az nagyon nehéz mi Agárral eredményváró partit tartottunk:))együtt mentünk reggel a vv re és utána egész nap együtt voltunk délután náluk ért Vass dr hívása először Agárt hívta..aztán láttam nagyon örül és mondta, hogy engem nem kell külön hívnia, mert ha gondolja átadja a kagylót, mert mellette ülök:))Azért vhogy együtt könnyebb volt..de persze biztosan azért is, mert mindketten jó eredményt kaptunk...aztán mindig együtt mentünk uhu ra is(amig a Cirisbe jártunk)Vass dr mindig azt mondta, ha Agár került szóba, hogy a "párom"...vicces volt.....ezek azért jó emlékek....

ndora77

Sziasztok,

Erika, örülök, hogy jól sikerült a műtét és hogy már ilyen jól vagy! Ha úgy érzitek, hogy még nem akartok kezdeni, akkor tényleg inkább ne is vágjatok bele, mert szerintem ilyen esetben dolgozik ám a tudatalatti, és talán emiatt nem is járnátok sikerrel.

Süti, halkan gratulálok a teszthez! Kíváncsian várom a további teszteredményeket! Nagyon nagyon szorítok Neked! Azért az, hogy ilyen sok tüneted van, már egész biztosan jelent valamit!

Dóri, sajnálom a kutyusotokat! Sajnos én is tudom, milyen érzés! A lányok azért még "kicsik", és talán az ajándék valóban könnyebbé teszi a feldolgozást! Láttam a face-en az új képeket! Milyen nagyok már a kicsik!!! Édesek nagyon!

Agnyes, hogy van a kezed? Azóta nem írtál, hogy mit mondott az orvos! Remélem, nincs baj és már a zsibbadás is múlik!

Agár, hol voltatok hosszú hétvégézni? Jól vannak a bébik?

Mi holnap megyünk UH-ra. Valahogy úgy érzem, hogy most jobb a helyzet, mint az előző kezelésnél. Ha az oldalamra fordulok, pici szurkálódást érzek (meg vagyok győződve róla, hogy azok bizony tüszők), a mellem nagyon érzékeny (pedig ez még csak a stimu, mi lesz, ha sikerül is???), és nagyon pozitív vagyok! Remélem, ez segíteni fog! Minden amellett szól, hogy sikerülnie kell! Ha másért nem is, akkor "csak" azért, mert most több kezelést nem áll módunkban kifizetni!

Babácska
babácska82

Bodzássüti!

Hogy ne lenne meg az a második csík! Majd csütörtökre szépen elkezd erősödni.
Mondanám, hogy kétnaponta tesztelj, de magamból kiindulva ez lehetetlenség! :lol:
Nekem egyébként a 25-ös teszt mutatta ki először a terhességet még anno. Persze halványan, de látszott. Ez a fajta olyan, hogy a csíkok sötétebbek (kontrasztosabb) alapból.
Még a mostani 3,6-os hcg szintnél is nagyon-nagyon halványan kétcsíkos volt.
Drukkolok nagyon! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dóri!

Biztos nagyon jó lesz Párizsban! Majd mesélj, hogy éreztétek magatok! Én imádom!!!!

agnyes

Babácska!

Nagyon drukkolok! Csak legyél is pozitív, máshogy ezt nem lehet végigcsinálni. Ez az egyik kulcsa a sikernek! :lol:

A kezem még kicsit zsibbad, de azért javulgat. Nem mondott rá semmit a doki, de péntekig várok, ha nem látok határozott javulást, elmegyek egy másik dokihoz. Viszont a tetanusz oltás helye, na az nagyon fáj! Borogatom, remélem használ. :?

agnyes

Sziasztok,

Agnyes, remélem, hogy jobban van a kezed, micsoda egy névnapi esemény?!

Dóri, sajnálom a kutyust, :(

Bodzássüti, HALK hajrá-hurrá!!!! Nagyon drukkolok! A tesztekkel én is így voltam, nem tudtam, sosem, hogy látom-e a második csíkot, vagy csak beképzeltem! DRUKKKKKKKK++++++++++++++++++++++++++ és jöhetnek a csíkos teszt fotók is :) ++++++++++++++++

Bari, hogy vagytok? Gyere mesélj, ha van egy pici időd!

Puszi mindenkinek!
zzafir75

Sziasztok!

A mai teszt még mindig nagyon halvány, de egyértelműen erősebb, mint a tegnapi:) Szerintetek most már merjek örülni neki?

Na, majd délután küldök fotót, bár nem tudom, mi látszik, meg mi nem, mert a telefonnal tudok csak fotózni, azzal meg nem lehet elég közel menni, mert akkor életlen lesz:(

Ölelés

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Süti, várjuk a képet! Mert ugye több szem többet lát!
Nálunk az van, hogy van egy valami a petefészekben, ami nem tüszö, de nagyon gyorsan nö.
A többi kevéske viszont nem Amarillo nöni!

Babácska
babácska82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?