Új privát üzeneted érkezett!

Szép reggelt Mindenkinek,

hú, jól felpörögtetek, üdv az új csatlakozóknak :D :D

Kretty,
laptető, és mindjárt itt van elsejeeeeee... :lol: :lol:

Kriszto,
pindurit belejavítottam a táblázatba, megpróbálom csatolni.. :wink:

Npgy,
:D :D :D :D

Gyorsan dolgozok egy keveset, majd még jövök :wink: 1327306800.7609.xls
leeda

Na jo, ez mar gyanus... :roll: :roll:

Zsuzsi, a 120 perces inzulinod egy picit magas, annak a 0 perces kozelebe kellene visszamenni. Szerintem nem veszes, es dietaval minden OK lesz! :wink:
Vendég

Kretty: hát úgy legyen! :) akkor neki is állok annak a diétának! :)
Remélem szerdára van időpont a doktornőhöz, és nem kell egy újabb hetet várni! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi!

Szerintem is, a 120 perces magas kicsit, a cukor is és az inzulin is.
De egyáltalán nem vészes!!!!

Kretty! javítottalak!

1327309080.0691.xls

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok

Jön ma valaki apánkhoz? :D

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

hol vagytok csajok????

Zsuzsi kaptál időpontot szerdára?

Kretty! Mikor mentek Bikalra? ezt a sok laptetőt már úgy érzem hamarosan beváltod egy bébikére!!! :wink: :wink:

Mné! Csak nem dolgozol??? :lol: :lol:

Kagyló majd gyere mesélni, hogy mi volt D-nél? Hányra mész? Kitartást a várakozáshoz!

Npgy! Hogy vagy? Róka?

kriszto

kriszto82

Kriszto: szerdán 2-re már kaptam is időpontot! :)

És Te hogy vagy? Már kérdezte valaki, de sztem nem válaszoltál, hogy meddig tervezel dolgozni?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kriszto, Bikalra csak aprilisban megyunk. Kirandulunk a gyerekkel! :wink:
Vendég

úgy legyen! :)
vagy már tudsz is valami fontos infót????? :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi! az szupcsi, hogy már van is időpont a dokihoz.
Háááááááááááááát, ilyenkor délutánonként mindig arra gondolok, hogy mi a fenét keresek itt, hol az ágyam???? :roll: :roll:
Egyébként terveim szerint május vége vagy június vége. júliusban azt hiszem már nem. Nem tudom, ez függ majd a pocakmérettől, attól,hogy milyen meleg lesz, mert ha nagy kánikula lesz, akkor inkább otthon hűsölök. Mondjuk az, hogy itt lakom 700 m-re kicsit "kötelez" is, de közben meg ha nem érzem majd itt jól magam, akkor lépek! meglátjuk.
érdekes, hogy már megszoktam, hogy milyen ütemben jönnek a rosszullétek, és most megváltozott, sokkal többet van hányingerem, mint eddig. a reggeli fogmosás kész kínlódás... egyébként semmi különös, talán mintha lenne egy kis labdám, mármint pocak-labdám... de lehet, hogy csak a jóllakottság :lol: :lol: :lol: és mondtam már, hogy boldog vagyok??? (még mindig parás,aggódó, de boldog...:D :D )

Kretty! úgy lesz! :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto: ezt tökéletesen megértem, időnként én sem értem, hogy mit keresek itt, pedig nekem nincsen baba a pocimban! :)
Azt el is hiszem, hogy boldog vagy! Meg hát ugye meg is érdemled! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, nem tudok semmit, csak remenykedem! :D

Kriszto, elhiszem, hogy boldog vagy, es ez meg fokozodni fog, ha majd a karodban tartod a babad! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, sajnos sok volt a meló ma, ezért nem tudtam jönni. :roll:

Kriszto: Köszi megkaptam, és már válaszoltam is. :-)

Kretty: Kíánom, hogy tényleg így legyen!

Kagyló: Gyere mesélj, mi volt ma Apánknál? Sokan voltak? Milyen vizsgálatok kellenek? Mikor kezdhettek?

Kvzsuzsi: Akkor épp hogy elkerüljük egymás a dokinőnél. Én 1-re megyek, és azt mondták, hogy kb. 30 perc egy ember. Sokat kellett várnod a múlt héten? Nála is van csúszás? Vittél magaddal leletet, vagy csak most mondta meg, hogy mit kell megnézetni? Nekem egy tavaly áprilisi papírom van, remélem, hogy ebből majd kiolvas valami okosat.

Többiek, merre vagytok?

Pusza:

Mné
mné

Mné,kriszto

Nem voltak sokan,még később is értem oda mert 14-re volt időpontom,és csak 15:40 -kor léptem be az ajtón.Hárman voltak előttem.Szinte mindent újra kell csináltatnom.Még a HIV-et is,ami ugye 3 hét mire meglesz.
Ha megjött hívnom kell apánkat az első nap és a második nap kell mennem vérvételre és utána hozzá.Szerdán kell telefonálnom a kenet miatt amit most le is vett.Aranyos volt nagyon! :wink:
Mondtam neki,hogy nem volt donor,vártam majd azt mondja miért nem?!De azt mondta tudja,alig van!Ezek szerint nem az első lehettem aki donor miatt kénytelenek várni.De el újságoltam neki,hogy most kettő is van. :lol: Holnaptól rohanás van minden felé,különben tényleg egy hónap csúszás lesz,és ha már ennyit vártam hátha most végre sikerülni is fog. :roll: Nagyon jó lenne!
Tudom ilyenkor minden más,de majd ha megint nem fog,akkor meg teljesen magam alatt leszek.Abból meg kimászni nagyon nehéz. :(
Kriszto,npgy
Mit nem adnék azért a róka komáért
:wink:
Mné
Nálatok van valami változás?

kagyló

Kagyló! róka indulásra kész, szép sorjában küldjük nektek!!!!! tényleg, tudjátok a 2012 a babák éve a Dévais topikon. :D
Szerintem simán meglesznek a papírok, és indulhattok is! Kb mikorra számolod a kezdést?

Npgy! merre vagy??? én vagyok az iwiw-en, aki jelölt. :wink:

Kisalag? Andi? Többiek, akik már ezer és egy éve nem jártak erre????

Mné! reggel írok!pusszantlak, aztán ne dolgozz sokat!

kriszto

kriszto82

Zsuzsi,
szuper az eredményed! A mai állás szerint tényleg jóóó! Ügyi vagy! :)

Kagyló,
nem irigyellek most ezért a sok vizsgálatért, de lebegjen a cél a szemed előtt, a kisbabád!!! :D Meglesz minden és sikerülni fog!!!

Kriszto,
elhiszem, hogy boldog vagy csajé! Remélem ebben az évben mindannyian azok leszünk és persze utána is! Róka koma már tovább állt?

gigibp

mné: meglepően gyorsan beértem, kb 10 percet kellett várnom, de azt is csak azért, mert még nem voltam benne a gépben, és én percre pontosan értem oda, sztem ha 10 perccel hamarabb odaérsz, akkor 1kor pontosan be is fog hívni! :)
én semmilyen leletet nem vittem, csak beszélgettünk! :) a leleteket most fogom vinni, de szerintem te azért vidd el a leleteidet, bár lehet, hogy fog kérni frisset! Sok sikert! :)

Kagyló: rám is ez vár, kb most jár le minden leletem, ha nem állít le D, akkor nem kellett volna újra csináltatni mindent, így most biztos mindent újra kell csináltatni! :(

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok,
Kretty, ez tényleg jó árnak tűnik biztos szuper lesz főleg hogy hármasban mentek!!!!!

Zsuzsi,
nekem a tsh is magasnak tűnik, ha egy körül van akkor állítólad 10x nagyobb a terhesség valószínűsége, de mint kiderült Dévai nem túl konzekvens ez ügyben engem nem hagyott emiatt békén. Kivi vagyok mit mondanak neked szerdán...

Kriszto, köszi h javítottad a táblicskut:))))

Üdv az újaknak!

Velünk annyi hogy várjuk az indulást, ha nem sikerül megint eljutni a puncióig akkor D.-nél befejeztük és két irányba indulunk a kaáli és a ciris irányába.A Budai M. K is néztük de sok az olyan hasonlóság ami miatt kicsit úgy érezném hogy csöbörből vödörbe kerülnénk....

pusz

Kép
rencsi79

rencsi: nekem a TSH 4,29 volt, amikor D elküldött endos dokihoz, ez volt tavaly januárban, de ő azóta nem kérdezte, hogy változott-e!
végül is azóta lejjebb ment! :)
mikor kellene megjönnie?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kedves Mné!!!

Nekem saját nődokim van a klinikán, és szinte bármikor kezdhettünk, míg a HSG ki nem mutatta, hogy gáz van és csak lombik jöhet számításba.
Nálunk az a módszer, hogy 2 egymást követő napon végzik el az inszemet, ami 2 db-nak számít.
2 óra kötelező fekvés után el lehet menni haza, de másnap reggel 7-re kell bemenni, vizitre.

Nem gondolnád Szegeden megcsináltatni az inszemet???
Vannak vidékiek is, már Kecskeméti csajjal is feküdtem benn.

A nődokim az andrológia vezetője, szakember.

Én felhívnám és rákérdeznék, hogy mik az időbeni esélyek.

Keress, ha kell segítség!!!!

primula
primula35
Algyő

Rencsi, 2 főre van a szállás, hiszen a lurkot a pocimban viszem. :wink:

Kagyló,sok sikert a lelet beszerzéshez !
Vendég

Kretty, :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zsuzsi, ha jók a számításaim akkor jövő hét, múlt hétfőn volt a leállítás akkor volt 26os a nagy tűszőm, bazira feszített mert ugye volt melette kb 15-20 kicsi, szóval a feszítés kedden elmúlt így gondolom ha a stimu nem kavart be nagyon akkor jövő hét lesz.....egyébként érdekes módon most testileg nem voltam rosszul, biztos mert annyira minimális volt a hormon mennyiség. Te melyik napra várod? Értem, csak azért furcsáltam D. hozzáállását mert engem még 2,5-tel sem engedett elindulni és mindig megkérdezte a mensi első napján hogy mennyi az utolsó tsh.....

jó éjt!

Kép
rencsi79

Köszi az üdvözlést Kriszto és Rencsi:)

Kvzsuzsi: Azóta hogy-hogy nem kérdezte? Nekem 4, 85, és azt mondta attól függ a kezdés, h mikorra visszük le 1-re... :?

Ezt a táblát hogyan kell elmenteni, és ide csatolni? :oops:
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Ritkán írok, mert totál el vagyok havazva, de azért zajlanak az események. :oops:

Tegnap megvolt a leszívás, és mindenki nagy meglepetésére 24 petesejtem lett. :lol:

Ma 11-kor kell hívnom a labort, hogy hányan estek szerelembe. Nagyon-nagyon izgulok. :lol:

Ha sok osztódó lesz, akkor elviszik őket 5 naposig. Most ezért drukkolunk ezerrel, mert akkor nagyobb az esély, hogy sikerüljön.
almendra
Budapest XIX. kerület

Almedra! Drukkkkkkkkkkkkkkkkk, hogy 15-en legalabb szerelembe essenek! :wink:
Vendég

Nyuszicica és mindenki! a táblázat-ra ha rákattintasz automatikusan letölti, megnyitod és beleírogatsz, és mentés másként-tel elmented, majd becsatolod. Legalábbis én így szoktam....

Almendra! óriási, hatalmas drukkhegyeeeeeeeeeeeek!!!

Érdekes ez a tsh, olyan mintha ha eszébe jut D-nek akkor foglalkozik vele, ha nem akkor nem fontos. furcsa kissé. Én pl azt sem értettem miért egy éveben 1-szer nézeti, amikor havi kontroll kellene, annál akinél nem szokott tökéletes lenni. na passz. ő tudja.

Primula elküldtem a diétás cuccokat! :wink:

kriszto

kriszto82

kriszto

kriszto82

nyuszicica, rencsi: én sem értem, hogy miért nem volt érdekes nálam a TSH kérdés, azt minden egyes lombik elején megkérdezte, hogy a letroxot szedem-e, mondtam igen, azt mondta, ha teherbe esek, azonnal vissza kell menni az endos dokihoz. DE ennyi!!! Ennél többet soha egy szó sem esett róla! :roll: :shock:

Kriszto: igen, kicsit én is így érzek, de ezzel egyszerűen nem tudok mit kezdeni, mikor tavaly ilyenkor megismertem D-t, tökre örültem, teljesen abban a hitben voltam, hogy na Ő lesz az, aki nekem babát fog csinálni! De sajnos nem így lett, és ha Ti nem lennétek, akkor halvány lila fogalmam sem lenne arról, hogy ezeknek a kis rohadt hormonoknak mekkora jelentőségük van a teherbeesésben, illetve a teherbe nem esésben! :(

Tényleg nagyon elszomorít, hogy ő ezekre nem figyel, hiszen semennyi nem lenne, írna egy beutalót vérvételre, és ha valami nem stimmel, akkor tovább zavar szakorvoshoz. Ennyi lenne!! És akkor lehet nem kellene végigcsinálni 2-3-4 vagy akár több sikertelen lombikot!!!

Hát most nagyon várom, hogy mit fog holnap mondani a dokinő!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

most találtam egy szakirodalmat:

http://www.konzilium.hu/pajzsmirigy/kon ... /hipot.pdf
ebben ezt írja:
"Gyermeket kívánó nõnél illetve kismamánál a TSH-értéket 2.0
mIU/l alatt célszerû tartani."

Tehát akinél D az 1 alatti érteket propagálja, az már tényleg tök jó. Tehát itt is bejön az ő nagyon nagyfokú szigorúsága.
A szakorvos szerint már a 2 is jó!!! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi,
amikor Domival teherbeestem akkor 2 volt szóval tényleg 2 körül már jó de minél közelebb van az 1hez annál jobb sztem.

ALmendra,
AZTAAAAAAAAAAAAA!!!!! Nagyon drukkolok, nyomasd a húsit nehogy túlstimud legyen.....24 te is petegyár vagy!!! :D

Kép
rencsi79

almendra: de irigyellek azért a jó sok tüszőért! tényleg egyed a sok husikát! mennek a drukkok! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

csak benézek, mert valahogy a többemberes gyerekem elaludt :o ...szóval van kb.10percem

tavaly amikor mi kezdtük a lombikot akkor az én TSH-m is magasabb volt mint a referencia érték. A SOTE-n voltam egy kedves doktornőnél aki azt mondta hogy ez nem túl magas érék, de mivel a nőgyógyászok szeretik az alacsonyabb értékeket ezért felír gyógyszert. Így szedtem az L-thiroxint, felet minden nap és a referencián belül kerültem, de még messze voltam az 1-től! ha jól emlékszem 4körül volt. D nem foglalkozott vele, és én is megnyugodtam hogy rendben van, aztán meg nem is volt mivel foglalkozni :D .
csak oda akarok kilyukadni hogy nem biztos hogy egyedül a TSH lehet meghatározó. Na nem okoskodom

Ígértem még hogy leírom a szülést, hátha valakinek hasznos lehet a topiklakók közül.
Az eltünésem oka az volt hogy nagyon paráztam alapból is, és erre még rátettek a D-nél tett látogatások. Miért nem mentünk magzatvízvizsgálatra?Ne hízzak, mert nem tudom mit okozhat a túlsúly stb... Aztán már a 20.hét után jártunk amikor a védőnő rám szólt hogy ideje lenne örülni és nem görcsölni hiszen minden rendben! Ekkor döntöttem hogy szakítok a lombikos parával és élek. Aztán eljött a 40.hét és a kisfiúnknak még nem volt kedve megszületni. Ctg-tökéletes volt, D. szerint minden rendben (kivéve hogy jobb lenne ha evés helyett fotoszintetizálnék)és akkor a flowmetrián azt mondták hogy kevés a magzatvíz! ezt a gyereket meg kéne szülni! Persze még egy mobil számom se volt D.-hez, hogy most akkor mi legyen!?
Mire megszereztem a telefonszámát már az ügyeletes orvosnál voltak a papírjaim aki mondta meg fognak vizsgálni. 10perc sem telt el mire egy BEMUTATÁS-on találtam magam ahol kb. 10 orvos volt és a "tanár úr" az osztályvezető főorvos és megvizsgáltak.
Nem kívánom senkinek ezt az érzést...mintha nem lett volna fogadott orvosom akihez járok rendszeresen!... és a szülés még hátra volt.
Hívtam D.-t mondta nem tud mit tenni, csináljam amit a kórházban mondanak. Este befektettek és másnap reggel beindították a szülést. Gyerek még mindig nem akart megszületni, az idegeim enyhén szólva feszülésig. D. azt mondta hogy délután 4-kor át tud jönni ha addig nem lenne meg a gyerek. Addig újabb orvosok, szülésznők, oxitocin-nem kevés, magzatburok repesztés-rengeteg magzatvíz...majd este 7-kor végre megérkezett D. Aztán egy kis megnyugvás és azonnal császár.
Bocsánat, kicsit hosszú lett. A lényeg hogy bár jártunk rendesen terhesgondozásra, a szülésnél nagyon fontos lett volna számomra az orvosom. D.-nek nagyon hálásak vagyunk, mert nélküle nem lenne Aladár, de ma már biztosan választanék egy másik orvost a szüléshez akihez bármikor fordulhatok és a kórházban van.

...na mennem is kell! szólít a főnök

:lol: :lol:

puszi parane
parane
Budapest

Almendra,
ez szuper, nagyon drukkolok!! :D :D :D

Parane,
örülök, hogy benéztél és leírtad az élményeidet. Tényleg nem lehetett egyszerű, de a végeredmény biztos kárpótol :wink:

Zsuzsi,
bár nem nagyon értek - sőt egyáltalán nem - ehhez a TSH-témához, azért kíváncsi leszek, mit mond a dokinő, szerinte mekkora érték az ideális... :roll:
leeda

Szuper hírek!!!:)))

17-en vannak!!!:))))

Csütörtök reggel 9-kor még kell telefonálnom, hogy mi a helyzet, de a biológus szombati visszaültetést mondott valószínűnek. 5 naposak lesznek akkor.:)))

Nagyon boldog vagyok!!! Nagyon-nagyon!!!:))
almendra
Budapest XIX. kerület

Kép Kép

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, de jóóóóóóóóóóóóóó!!!!!
szupi, szupi, szupi, szupi, szupi, szupi, szupi :D :D :D

kriszto

kriszto82

Almendra,
hihetetlen, a focicsapat már bőven kilesz belőlük... :D :D :D :D
leeda

Almedra! SZupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Parane, ez azert durva, hogy korulalltak... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Köszi lányok. :lol: :lol:

Fel sem tudom még fogni. Pörgök ezerrel. :lol: :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra: SZUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRR

PArané: szívemből szóltál, bár nekem sikerült csütrötökön szülnöm, de nekem is egyértelmű volt hogy soha többet D-nél.....összevart és már ott sem volt 5 napig tarottak be a komplikációl miatt de felém sem nézett többet sőt már akkor sem volt ott amikor kiderült hogy nagy gáz van és vért kell kapnom mert leáll a keringésem.....azt tudtam hogy pénteken nem jön be nem is tudott volna de legalább egy telefon jól esett volna a hétvégén.....a szobatársamhoz naponta többször benézett a dokija pedig teljesen komplikáció mentes volt a dolog......persze az elején ezt D elmondta hogy csak csütörtöki meg hétvégi szülést vállal de azt nem hogy kipottyan a gyerek aztán köd előtte köd utána... persze az nem kérdés hogy egy életre hálás vagyok neki DOmiért.....

Kép
rencsi79

Sziasztok,

most már úgy ahogy jól vagyok. Pénteken mikor mentünk D-hez fájt a derekam. Gondoltam a szokásos, majd elmúlik..... Aztán estére már nem tudtam felkelni, szombaton pedig már mozogni sem. A férjem a hátán vitt ki a mosdóba, mert a lábaimat nem tudtam megemelni. Most már szerencsére tipegve tudok menni, és remélem pár nap és minden oké lesz.
Még nem tudtam visszaolvasni semmit, de drukkolok nagyon Mindenkinek!!!!!
Most megyek, ahogy tudok, újra jövök!

pusssz Mindenkinek
npgy
Budapest I. kerület

Npgy,
mi történt a derekaddal? Meghúztad? Jajj borzalmas a derékfájás. Nekem is volt, hogy négykézláb közlekdetem és az ágyban megfordulni sem bírtam! Mielőbbi gyógyulást!

Almendra,
ez szuuuuppppeeeer! Nagyon ügyi csajszi vagy! Drukk szombathoz és az elkövetkezendő 9 hónaphoz! ;)

Parané,
jó, hogy jöttél és leírtad a történeted! Köszi! Melyik kórházban voltál?

Nekem azt mondta a dokim, hogy a 2-es TSH-m teljesen jó, nem kell vele foglalkozni! Én hiszek neki! Nem szertnék még a pajzsmirigyemre is bogyókat szedni! Nem hiszem, hogy ez a sok szar, amivel tömnek minket annyira egészséges lenne...

gigibp

Sziasztok

Almendra
Ez nem semmi! :shock: Soha nem volt nekem ennyi.Szorítok!!!!
:wink:
Gigibp
Mikor indulsz?Vissza nézem mindig mit írtok,de nem látom,hogy írtál volna magadról valamit. :oops:
Zsuzsi
Sajnálom!!! :( Olyan sok amit meg kell csináltatni.Ma el is kezdtem.Be is tábláztam mikor mit.Tudod mi volt az amin meg akadtam?A mell uh!
Kaptam beutalót,de nálunk nem lehet tudni,hogy mennyi időt kell várni rá.Most éppen azon gondolkozom egy magán dokit keresek,akinél egy uh-t lehet csináltatni.Csak azt nem értem,erre miért kell hónapokat várni?Egyáltalán kihez menjek,ahol hamarabb meg lenne,egy 5 perces vizsgálat?! :(
Rencsi
Te is szeretnél másik helyre menni? :shock:
Primula
TÉn voltam kaális is,és ott is csak egyszer volt inszem,és itt is csak egyszer van inszem.Nem is tudom hallottam-e olyanról,hogy két egymás követő napon lenne.De akko létezik ilyen,csak nem mindenhol alkalmazzák ezt a módszert.
nyuszicica
Üdv nálunk,bocsi de nem is tudom miért nem írtam még neked.
:oops:
npgy
Vigyázz magadra!Csak óvatosan.Jobbulást kívánok!

Hallottam róla én is,hogy apánknál csak csütörtökön és hétvégén lehet szülni.Igaz ezt sajnos nem tudjuk betáblázni,mert jön amikor jön a baba.Sokan gondolkoztak már rajta merre menjenek ha sikerül.Sajnos csak ez az egy akadálya volt annak,hogy kerestek másik orvost. :(

kagyló

Szep napot! :D

Almadra, gyere majd, mit mondott a biologus! Ilyenkor minden nap kell oket hivni?

Npgy, ha nem lesz jobb, mindenkepp menj orvoshoz!

Mne, Zsuzsi, varunk a hirekkel, mit mondott a doktorno!

Katapetra, Zafir hooooooooooooooooool vagytok? :roll:
Vendég

KAgylo,

csak akkor megyek másik helyre ha megint azt fogom érezni hogy futószalagon ülök és megint immár 3x sem jutunk el a punkcióig....szóval ez az utolsó nekifutásunk itt, sztem 3 alkalomnak elégnek kell lennie hogy kiderüljön a lényeg....ha most sikerülne és terhes lennénk akkor sem szülnénk D-nél a korábban leírt okok miatt.
most melyik uh-ról beszélsz? ciciről? vagy félreértettem valamit, azt nekem is most kellett ismételni és magán úton pikapak meg volt. Szerdán hívtam őket csütörtökre már volt időpontom és semmit nem kellett várni.

Gigi, a 2 tsh tök jó nekem is annyi volt amikor terhes lettem....

gyertek csajok a hírekkel!!!!

Kép
rencsi79

Kretty!

Holnap kell hívnom reggel 9-kor a Kaálit, mert akkor lesznek 3 naposak, és akkor mondják meg, hogy még aznap menni kell, mert valami gebasz van, és jobb, ha már a méhben vannak az embriók, vagy vannak díjnyertesek, és az 5. napon lesz a beülti, és hogy akkor mikorra kell majd menni.
Izgulok azért, de nagyon bízom benne, hogy a 17-ből páran eljutnak az 5 napos korig, és szombaton lesz a beültetés! :P
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok

Rencsi
Igen a mell uh-ra gondoltam.Nincs magán orvosom ezért csak a nettről tudtam volna valakit kiválasztani.Ami meg körzeten belül megy az hihetetlen.Kaptam beutalót a körzeti által ma reggel intéztem mindent,fel is hívtam ahová menni kéne.Onnan átirányítottak egy másik helyre.Ott nem volt már hely mert előre 1-2 hónapra már tele vannak.Nagy nehezen sikerült egy fizetőst elintéznem.Az meg február 6.-án lesz.A többit a héten meg jövőhét elején már tudom is csináltatni.Ennyit futkározni,és semmi nem könnyű :( Már várom,hogy túl legyek rajta. :roll:
Almendra
Nem páran fognak eljutni,hanem mind a 17! :wink:

kagyló

Kagylo, a mell UH-t en is magan uton inteztem, annak nem is olyan huzos az ara!
Vendég

Lanyok, hoooooooooooool vagytok????? Uncsi igy a munka! :roll: :roll: :roll:

Holnap megyunk szinhazba a zurammal, megnezzuk a Makrancos Katat.
Vendég

Sziasztok!

Megjártam az endos dokit.
Igen nálam is fenn áll az IR. Sajnos-e miatt lehetet a tavalyi vetélésem is. Egyenlőre azt mondta a dokinő, hogy 2-3 hónapig 160g CH diéta, és utána ismét vv. Ha még mindig magasak az értékeim, akkor gyógyszer. ... Nos nem túl jó hírek, de mégis az. :-) Hátha , esetleg ezzel megoldható lenne a probléma.
Kriszto esetleg megkérhetlek, hogy küldd át nekem is a minta étrendedet? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet mindent kiszámolni. Csajok, ha főz valaki paprikáscsirkéét, az mennyi CH? Le kell majd méricskélnem, hogy a habarásba mennyi lisztet teszek? Az komoly lesz... No de sebaj, mindent a clkm érdekében.
Úgyhogy készülj babám, mert nemsokoára költözhetsz a pocakomba. :-) Jupiiii!

Bocsánat csajok, este m,ajd igyekszem jönni, de qva sok a meló, utána pedig az apámmal megyünk vásárolni...

Csak még egy szóra: Zsuzsi, szerintem Te jöttél utánam.- Ugye Te voltál, akit nagyjából pont kettőkor hívott be a dokinő? Ha minden igaz, akkor téged láttalak. :-)

Pusza:

Mné
mné

Krettyyyyyyyyyyy: Gyanús vagy Te nekem. :-D

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?