Sziasztok!
Jaj lányok
jobbulást a kis betegeskedőknek!! "Jelentsetek" rendszeresen, hogy vannak!!!
Marcinak mi is boldog szülinapot kívánunk!
Hogy vmi pozitív is legyen, elmesélem az "ágy projektünk" kimenetelét
Pénteken Feri szabin volt így lebontotta a kiságy első részét (nem kivehető rácsos a miénk), hogy Luca szabadabbon tudjon közlekedni. Álltunk és néztük, hogy na ebből Luca az első órában legalább 3-szor ki fog pottyanni, szóval ez nem megoldás éjszakára. Gondoltam, nézzük meg befér-e a mi ágyunk mellé és akkor megússzuk az ágybővítést. És igen, pont akkora a hely, szóval így ha át akarnak jönni akkor most már négyen is elférünk, együtt és mégis kicsit külön
Csak mókás, mert így első látásra úgy tűnik hamarosan baba érkezik
Amíg meg nem szoktam, ahányszor beléptem a hálóba a gyomrom összeszorult
Na de így jött a következő kérdés, hol fog Luca aludni? Gyorsan elugrottunk és vettünk egy teljesen u.olyan ágyat neki, mint Ábelnek van. Így sem lehet teljesen u.olyan, mert amint beállítottuk Ábel közölte, hogy ő ott fog aludni.
Ok Eredménye az lett, hogy miután végre Lucát kb 45 percnyit egyik ágyból ki másikba be közben a hintaszékben haját tépő anya ölébe is beülünk kicsit műsor lement, akkor együtt aludtak ÉS egyetlen egyszer ébredt Luca, tejcsit kért
Tegnap megint együtt aludtak és hallottam, hogy Ábel éjszaka beszélt Lucához és megnyugtatta, át se kellett mennem
) Annyira édesek
)) Kérdeztem Ábelt, hogy miért nem a saját ágyában alszik, mire: "anya, vkinek vigyázni kell rám"
))) Ezek szerint ez most már Luca
Számomra a tanulság továbbra is az, hogy ha én felnőttként nem szeretek egyedül aludni, akkor a 2 és 3,5 gyermekem ha nem szeret egyedül aludni, teljesen normális. Hogy az enyémeknek (szándékosan nem általánosítok
) még az sem elég, hogy egy szobában vannak, igenis szuszogjon, lökdösődjön ott mellette vki
Nem tudom mi lesz hosszútávon, de most megoldották
)) Olyan édesek, amikor átölelik egymást és úgy alszanak
Emőke