efgk Be van ikszelve, hogy mindig bent tartson? Bejelentkezésnél van ilyen, nemtom mi a pontos neve, hogy automatikus belépés vagy mi. Ha az nincs bejelölve, akkor megesik, hogy nem tudsz vmit megnyitni. Amúgy szerkesztőség lassan reagál
2-5 nap között
. Igen, a kedvencekből néha eltűnik egy-egy topic
. Semmi sem tökéletes
, térjetek át emailre a privi helyett!
Én is utálom a felhelyezéseket. Van, akit egyáltalán nem zavar, meg van ügyesebb meg bénább doki is persze, meg jó napja van a dokinak/neked, illetve nincsen. De a lényeg, hogy a méhszájon be-ki menő dolgok kellemetlenek (a szülésig a fájnak szót használtam volna rá, azóta átalakult a fogalomkör
). Hasfájást leginkább pszichés, ne foglalkozz vele!!! Az utrogestánban rengeteg progesteron van, vagyis függetlenül a sikerességtől, nagyon kellemes terhességi tüneteid lehetnek (mellfeszülés, haskeményedés stb.). A B6 elvileg hányinger meg stressz ellen jó neked most, ellazít egy kicsit.
Gézlap helyett én tisztasági betétet szoktam használni
. A vizsgálón/műtőn meg vannak azok a steril lapok úgyis. Az meg, hogy mennyit vérzel utána, tök változó. Gondolj bele, hogy egy egyszerű rákszűrés után is vérezgetsz pár cseppet, akkor ez után is vele jár.
Nonci Fene tudja, én a fém ízét fémíznek hívom
. Ja, hogy a fém izére gondoltál?
. Bocsi, muszáj volt
. Amúgy az nem mindenhol fém, magánban sokszor egyszer használatos műanyag kacsa van. Nekem sikerült eltörnöm egy olyat
. Annyira rettegtem, hogy totál összefeszítettem a hüvelyem, jött a nagy reccsenés, a doki meg kért egy másikat, mire az asszisztens ott hebegett, hogy eltört, az nem lehet
. Doki meg mentette a menthetőt, hogy bizti selejtes volt
.
Hívtam a Kaálit, hogy ezen a héten kell mennem ugye, és mikor menjek. Erre lecsesztek, hogy mért csak most kérek időpontot, mert a doktornőm nincs csüt-péntek és fullon van a másik 3 napja
. Tök igazuk van, de a csajszim mellett nem nagyon tudok előre tervezni, mert hát nincs kire hagyni. Most amúgy „mázlim” van, apa még mindig haldoklik (na hurrá) úgyhogy táppénzen van, szerdán megyek Kaáliba, addig majd ő lesz a csajszival. Legalább nem kell vinnem, amúgy is olyan időpontot kaptam, amire csajszival nem tudnék menni (12 óra ő meg kb. akkor alszik el).
Kezd kijönni rajtam is a „kór”, veszettül fáj már a torkom