Sziasztok!
Előkerültem megint végre. Nem sűrűn van időm, mert
Tomika teljesen önveszélyes, állandóan a sarkában kell lenni, mert mindig olyat csinál, amit nem szabad. Hétvégén megvolt az első igazi balesete is: magyarán pofára esett. Jól feldagadt az ajka, és vérzett. Volt nagy visítozás. Mert mostanában mindenütt föláll. Nem sikerült. Pedig 3-man voltak körülötte.
Este meg nagyon sokáig kukorékol. Ha meg elalszik hamarabb, biztos, hogy fél-egy órán belül fölébred, és üvölt.
Végre meggyógyult (mi is lassan), most hagytuk abba a gyógyszereket. Újra jól eszik, sőt nagyon jól. Már reggelit is kap (eddig csak ebéd és vacsi volt a szopin kívül), egyelőre gyümölcsöt. Mindent megeszik, amit kap (szerencsére).
Nagyon nagy kópé, imádok vele játszani. Már tudja, hogy min nevetünk, és azt direkt csinálja. Az a baj, hogy azt hiszi, a hajam tépése is nevetséges, hiába mondom, hogy nem szabad. Rángatja két kézzel, és hangosan nevet hozzá. Pedig mondtam már neki, hogy elviszem nevelési tanácsadóba
Meg kapom a rengeteg nyálas harapós puszit. Annyira aranyos, amikor kópéskodik.
A "Nem szabad" jelentését nem érti, ill. mintha "Csináld csak"-nak értelmezné. Nem győzünk utána menni. Csak elhoztuk a járókát, kb. 10 percig bírja benne. De az is valami. Meg ha abban hisztizik is, legalább tudom, hogy nem tud bajt csinálni.
Ja, és kibújt a 8. fogunk a hétvégén!!! Mostmár végre szimmetrikus: alul-fölül 4-4. Csak azt nem tudom, most mire fogjam a rossz éjszakákat...
Na, regényírást befejezem. Bocsi, hogy így belelendültem, de azt hiszem, mindenki órákig tudna mesélni a csemetéjéről.
Látom, baj van az anyukákkal. J Én jól megvagyok vele szerencsére. Néha persze ven egy kis súrlódás, de nem vészes. Nem is szólhatok semmit, mert mindig segít, bármikor foglakozik Tomikával. És mindig nagyon szívesen vigyáz rá. Azt hiszem, nekem szerencsém van a szüleimmel. Sőt Gáborral is nagyon jól megvannak.
Gabici! Gabi3!
Kissé megkésve, de nem elfelejtve kivánunk nektek boldog névnapot!
Hajni!
Lucának utólag is boldog névnapot kivánunk! Majdcsak leszokik a csúnya beszédről
Én nagyon szeretnék új telefont magamnak, de egyelőre sajnos nem fér a keretbe.
Ildi!
Remélem, hól sikerült az utazás és a keresztelő is. Bár ilyen előzményekkel biztosan.
Tomika is sír sőt üvölt, ha fölébred, és rögtön fölül az ágyában. Sőt néha - mikor velünk van - akkor is úgy kell visszafektetni. Érdekes, pici korában nem sírt,inkább csak nyöszörgött. Nem tudom én sem, most miért ilyen. Pedig már a függönyt sem húzom össze, így még sötét sincs.
A húgomnak azt mondták Londonban, hogy csak felnőtt korban lehet kideríteni, hogy ő örökölte-e a betegséget. De biztos nem!
Ági!
Mi lehet az oka, hogy Kristóf most ilyen érzékeny? Biztos hamar elmúlik!
Erika!
Látom, nálatok is zajlik az élet! Boldog szülinapot Daninak (utólag is). Remélem, gyorsan begyógyul Peti feje.
Bea!
Gyönyörű baba Kata! És tényleg szépen gyarapodott! Irigyellek a jó alvásért.
? Meg azért is, hogy kész vannak a fogaid. Nekem sose lesz rendben
Angi!
Jobbulást kivánok neked és a gyerekeknek is! A tejmennyiség visszatér, amint meggógyulsz! Kitartás!
Kriszta!
Én is úgy tervezem, hogy egy éves kora után már a mi kajánkból fog enni Tomika.
Apósodnak jobbulást kivánok!
Nem csodálom, hogy kiakadtál anyukádon. Mi baja lehet? Fölöttünk az egyik fiú gitározni szokott, de csak egy dallamot tud. Nagyon unjuk már...
Akkor Tomika tényleg egyéves méretekkel rendelkezik: nov. elején volt 74cm.most csak a súlyát mérték:9350g.
Kriszta, Bea!
De milyen okosak ezek a barátok köztös csajok.Kapnak egy halom pénzt. Most olvastam, hogy a F. Réka újabb könyvet akar írni a gyereknevelésről. Ennyi erővel én is írhatnék. Csak azt nem venné meg a kutya se.
Nóri!
Jó hogy jelentkeztél! Én is úgy gondolom, hogy 1 éves kora után arra fogok a kajáknál odafigyelni, hogy ne legyen tele minden adalékkal. Mi kenyeret is itthon szoktunk sütni, úgyhogy még azt is tudjuk, hogy mi van benne.
Nálunk még nem lehetne leszokni az éjszakai szopiról, mert hiába megy be Gábor a hozzá, csak engem keres, nem nyugszik meg. De szerencsére én most jól birom.
Nagyon tetszik a kép!
Léna tud már menni?
Kivel játszik Léna?