Új privát üzeneted érkezett!

Kretty, igen-igen. És az hogy szinte egy "ismerős" kapott lehetőséget helyettünk, az kissé enyhíti a keserűséget, hogy mi ezt a lehetőséget elszalasztottuk.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era, csodalkozom, hogy minket ert a szerencse, hogy februari idopontot kaptunk...Altalaban nagyon szerencsetlen par vagyunk... :lol: :lol: Peldaul ha 5 meteres korzetben van egy pici viztocsa, na azon a zuram 100% hogy elcsuszik... :roll: Vagy az elso korcsolyazasom utan a balesetin kotottunk ki... :lol: Es ugyebar a lombiknal is mindig volt valami gebasz... :? :shock: Szoval nem is ertem, talan az egiek ugy gondoljak, hogy eleget szivattak mar minket... :lol: :lol: :lol:

Ma reggel raalltam a merlegre: 53 :D :D :D :D Es csak annyit csinalok, hogy 5X eszek naponta es 2-3 liter vizet iszom. Karacsonykor meg 56 voltam... :roll: No meg ma Rekaval tornazom.
Vendég

Zsuzsi: Igen a menzesz 1. napján. Utána meg kell várni a következő menzesz napját. Vagy megjön vagy nem. Nekem nem jött meg, de ha jól emlékszem emerencnek volt még long protokollja, neki megjött. Utána vérvétel, majd 10 nap múlva kezdés. Én akkor is a 2 merional 2 gonalt kaptam, de csak 1 cetrót. Viszont tudni kell, hogy long protokolnál sokkal kisebb a beágyazódás esélye.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír! Kretty! Tök ügyik vagytok, hogy így fogytok. :D

Szélkisasszony íme a vizsgálatok :wink: : vérvétel volt, 9 kémcsőnyi vér, nem lettem rosszul, meg is lepődtem! :roll: TORCH,Wassermann, teljes vérkép, vércsopi+ellenanyag, teljes vizelet,és valamit biztos kihagytam... aztán volt még egy EKG.

Jelenleg a legnagyobb bajom, hogy nem tudom elérni a dokinőt, pedig ma reggel eléggé görcsölt a hasam és némi barna pötty is megjelent a tisztasági betéten, amitől teljesen ki vagyok borulva. remélem, hogy csak Bogyóka növekedéséből adódik és nem lesz baj.
Közben beszéltem vele, azt mondta ne aggódjak, javasolt egy gyógyszert és hogy ne parázzak ez nem gáz, ott tartok, hogy a babócánk magzat lett, embrióból és kezd önállósodni, ez okozhat ilyesmit. legyen igaza!!!!

Kretty! Jó Rékázást, de el ne fogyj nekem, már így is olyan kis vékony vagy. :D

Ma unalom lesz a köbön, majd jövök sokat!
Mit főztök a hétvégén? Adjatok ötletet!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Zafir, nekem nem ilyen lesz. Febr 1-tol kell szurnom magam, minden nap. 10-e korul megjon es akkor kell elkezdeni a stimut. A doktorno ugy fogalmazott, hogy az 1-tol adando szuri a perefeszket kesziti elo. Ugy latszik a long protokollbol is van tobbfele.
Vendég

Kriszto, minden rendben lesz! Vicceskedik a baba veled! :wink:
Vendég

kretty: ha én 5* ennék naponta, akkor 1 hét alatt magamra dobnék vagy 5 kilót! :lol: Mindenkinek más a szervezete! Réka nekem is bejön! :)

Zafir: hát akkor én ezt biztos nem fogom bevállalni, ha emiatt csúszik még egy hónapot az egész, azt tuti nem vállalom be, na meg a beágyazódás, hát az igy is elég gázos, szóval ilyen nekem nem lesz!
Köszi az infókat! :D

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kriszto: te egy hős vagy! ennyi vért levettek!! Babócával biztos minden rendben, sztem csak fészkelődik odabent! Ne izgulj! :D

Kretty: a Te longprotkollod jobban tetszik! :wink:

Na majd meglátjuk, ha megjön úgyis kell jelentkeznem D-nél! :D

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kretty: Gondolom, ahány ház annyi szokás. Én csak azt tudom leírni, amit Dévai nálam "alkalmazott". Nekem még most is van az intézetben a hűtőben 1 db hormonleállítóm, amit nem szeretnék elhasználni és ha minden jól megy nem is kell majd, mert most csak 2 pici cisztám van amit a kezdésig el fogok tüntetni.

Krisztó: Igaza lesz a doktornőnek, ne aggódj! :D

Zafír
zafir100

Kriszto: a doki biztos tudja. Nem lesz semmi baj!!!!! 9 kémcső???? :shock: :shock: Maradt még valami benned? :lol: Ügyes vagy!

Köszi csajok! Remélem, igazatok lesz és az idő majd pródukál valami előrelépést...

Nálunk palacsinta lesz holnap és borsóleves... :lol:
szélkisasszony

Kriszto: Hát ez nem hangzik jól. És nem tudtál kisírni a dokinőből egy UH-ot? Biztos igaza van, de... Én nem tudnék megnyugodni. Bocsánat, hogy paráztatlak még jobban, holott Biztatnom kellene, de szerintem "MI" nem vagyunk az átlagos esetek, és jó lenne, ha kicsit jobban odafigyelnének rád! Még egyszer bocsánat, hogy ilyet írok, de én valahol/ valakitől kiharcolnám az UH-ot.
Szerettem volna egyébként korábban már kérdezni, hogy Te amíg Csapóhoz jártál a magánrendelésére kellett menned vizsgálatra, vagy az Uzsokiba? Én nagyon hálás voltam neki egy éve, hogy csak az elsőnél kellett privát mennem, utána pedig már a kórházba. :-) Hihetetlen, hogy már egy éve annak, hogy először elkezdtük a kezelést, és hogy Manócska beköltözött a pocakomba.

Mi töltött paprikát fogunk készíteni. Nyammi. :-)

Mné
mné

nem ér kínozni.... palacsinta, borsóleves, töltött paprika, ha akartátok sem tudjátok volna jobban eltalálni a kedvenceim, a töltött paprika az első ami a kedvenc ételek közül eszembe jut, a borsóleves nálunk sokféle, de az abszolút kedvenc a piros borsóleves galuskával. hmmmm..... már megint éhes vagyok. :D :D
Mné! igazad van, de én most úgy gondolom, hogy nem lesz gond, nincs nagy bibi, vagyis már nincs, csak reggel volt. Másnak is volt ilyen, többek között Barikának anno, ő is rutascorbint kapott és minden ok volt. Hallottam ennél durvábbakat is és hiszem, hogy nem lesz gond, hétfőn pedig úgyis megyünk a dokinőhöz. Addig pedig majd sokat pihizek.Csapóhoz az uzsokiba kellett járni, mint ahogy most is. Szerintem rendesek nagyon. Drága csajszi! sajnos sosem fog elmúlni, max. halványodni a fájdalom, de hiszem, hogy hamarosan beköltözik a pocidba egy csöppség és kárpótol majd (titeket is) a hosszú-hosszú szomorú hónapokért.
Nem tudom elmondani nektek, hogy mennyire más az ember lelkiállapota ilyenkor, sajnos történt egy-két szomorú, megrendítő dolog a családban néhány napja, de én továbbra is csak a kisbabánkat látom magam előtt és azt, hogy erősnek kell lennem érte, értünk, a családunkért. szóval hiszem, hogy nem lesz baj, és a csodánk szépen fejlődik.
(ne haragudjatok az érzelemkirohanásomért, és a rengeteg szövegért... ez is mellékhatás :oops: :oops: )

kriszto

kriszto82

Kriszto: Sajnálom, bármi is történt a családodban.
Hiszem, hogy tényleg nem lesz gond a babáddal, csak hátén is ilyen parás vagyok. :-)
Hát akkor miért nem lesz nálatok a menü borsóleves, töltött paprika, és desszertnek palacsinta. Tényleg a 160 g CH-os diétát még kell tartanod? A Metforminről elkezdtél már leállni? Vagy csak egyik napról a másikra nem kell többet szedned.
Mik ezek a vérvizsgálatok, amiken voltál? Mikor lesz eredmény? Ezt is az Uzsokiban csinálták, vagy a Centrumlabba mentél?

Na látszik, hogy én is uncsizok. :-)

Pusza:

Mné
mné

igen, 160-os ch diéta maradt. holnaptól állok le két héten át a bogyóról. jan.28. az utolsó nap, a 12. hét!!! wassermann: szifilis, vérbaj szűrés, TORCH: Toxoplasma, Rubeola, Cytomegalovírus, Herpes vírus. a többi a szokásos.
Ellenanyagot havonta fognak nézni, mert Rh - vagyok, ezért figyelni kell, meg amúgy is nézi a 12. hét előtt. Uzsokiban vannak a vizsgálatok, ingyenes. Ami nem lesz ingyenes az az integrált teszt, de legalább itt megcsinálják és nem kell messzebbre menni. Ha baj van, akkor megyünk Elekeshez, amúgy nem, úgy beszéltük meg.

Kata! Mesélsz az esküvő-szervezősdiről? Olyan kíváncsi vagyok rá!!!

Szélkisasszony! Jobb kedved van cseppet? Sokat jársz a fejemben, mert annyira tudom milyen nehéz ez az egész... sajnos nálunk is voltak hasonló helyzetek. Az én férjem is teljesen elzárkózott pl. az örökbefogadás gondolatától is, de én erről is azt gondolom, hogy időőő. Sajnos egyben a legnagyobb ellenségünk is, tudom... de annyi de annyi minden változhat órák, napok, hetek alatt....

Rencsi! Mi volt uhu-n? Mesélj! Várunk!

Barika itt is pusszantlak, jó, hogy tudunk egy-egy mondatot beszélni mindennap, hiszem, hogy neked is jót tesz! :wink:

Melcsi! Gyerkőcök hogy vannak? És az anyukájuk?

kriszto

kriszto82

Sziasztok,

bocsi az eltűnéséért......le vagyok törve mint a bili füle :cry: :cry:
Elkezdtünk múlt héten a 3 . stimunkat fele annyi hormont kaptam mint a múltkori leállítottnál de mindenek ellenére teljesen "copy paste" az egész stimu....ezerrel haladunk a leállítás felé :cry: :cry: tök depi vagyok hogy 2ből kettőnél még a beültiig sem jutunk el.....persze egy halvány esély még van hétfőn lesz meg az ítélet, de nincsenek jó érzéseim....ne haragudjatok. este próbálok jönni csak mennem kell főzni.pusz

Kép
rencsi79

Jaj, Rencsi! és most emelt az adagon? így hétvégére? mondtad neki, hogy az előzőnél is gond volt? jaj, annyira nagyon-nagyon szorítok, hogy ne kelljen leállnotok! Gyere majd közénk és mesélj, mi volt, mi lett.... Picit kapcsolj ki, főzöcskézz és kérlek cseppet nyugodj meg, tudom könnyű mondani, de én leszek helyetted is pozitív! hiszem, hogy hétfőn jobb híreket kapsz majd!!!! puszillak

kriszto

kriszto82

Kretty, kívánom hogy hozzon szerencsét az előrehozott időpont, és tessék terhesedni!!! :wink:

Nekem a long protokoll így zajlott:
-a ciklus 21.napjától 0,5ml.suprefact
utána kb.a tizedik napon jön meg (nekem persze a 12-en :? )
-a suprefact mellett megjövő mensi harmadik napján csatlakozott a gonal és a merional,valamint a suprefact 0,25ml.-re.
-a gonal,és merional indítása utáni kilencedik napon kaptam az ovitrelle-t
-két nap múlva punktio
-öt nap múlva beülti
(sajnos a beülti utáni harmadik napon már véreztem, ez volt az az eset, amikor el sem kezdődött a beágyazódás :( )

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Rencsi: azért még ne add fel.. Tudom, hogy nem könnyű, de bízz a testedben. Drukkolok nagyon!!!!

Kriszto: aranyos vagy, jól esik, hogy gondolsz rám. Jobb persze, csak néha kitör belőlem a türelmetlenség, az elkeseredettség... Amit persze itt mindenki olyan jól ismer... De hiszem, hogy mindennek oka van... csak még egyáltalán nem látom, hogy mi. :evil:
Jó sok mindent néznek, de ez már jóóóóó!!!!
Én is sajnálom, hogy történtek olyan dolgok, amik beárnyékolják a boldogságodat, de el tudom képzelni, hogy mennyire más lelkileg most. Egyébként nagyon-nagyon halkan megsúgom (így 4 szem közt :lol: :lol: :lol: ), hogy a palacsintából én sem fogok enni, mert engem is diétára fogtak. Szörnyen (iszonyatosan) hullott már a hajam és természetgyógyászhoz mentem... Na ő elmondta, hogy 30 napig mit ehetek. :shock: Hát szénhidrát az nem sok van benne... Szóval holnap majd nézem, ahogy a vendégsereg majszolja a palacsintát... :roll:
szélkisasszony

Szélkisasszony! mondott valamit a hajhullásra? esetleg nincs rossz fogad pl.? azt hallottam már, hogy lehet ok, vagy rossz mandula... na akkor te is el fogsz fogyni! pedig nagyon nincs is miből, ha jól sejtem.
Milyen összejövetel lesz nálatok? szülinap? névnap, vagy csak úgy jönnek vendégek?

Kagyló! nem jöttél, hogy mizu veletek?

kriszto

kriszto82

Era, nekem is ilyen ilyen protokollom lesz... :? :? :? :? remek. :(
Vendég

Kretty, nem azért írtam le hogy parázz, csak valaki kérdezte a long protokoll menetét.
Amúgy akkor 15 petesejtet le tudtak szívni és 9 meg is termékenyült.Igaz az a beülti nem sikerült, de egy csomó eszkimónk is lett. Én még azt nem hallottam hogy a long után sikertelenebb lenne a megtapadás. Látod, összességében nekem 5 beültiből 1 sem maradt meg. Nem hiszem hogy a long befolyásolta volna.Az hogy akkor nem indult meg semmi, az szerintem az én esetemben semmit sem jelent.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Ez a folyamat nem semmi... És közben néznek UH-on is? Vagy ez csak Dévainál szokás, hogy két naponta reggel UH van?

Kretty: Én nagyon reménykedem benne, hogy ez az intézet váltás, és "protokoll" változás meghozza a várva várt eredményt. És a szűz kézről még nem is beszéltem. :wink: Úgyhogy hajár, és mindent bele!

Kriszto: Mennyi mindent vizsgálnak. Ez hihetetlen. De legalább odafigyelnek. :-) Ma dolgozol? Vagy csak úgy csinálsz? Ti mi jót csináltok majd a hétvégén?

Szélkisasszony: Örülök, hogy egy picurkát jobban vagy. És meg tudom érteni a türelmetlenségedet is. Ha gondolod, és meg tudod beszélni a férjeddel, akkor szívesen kölcsön-adom Zsepit egy pár napra, hogy elmenjen a kedved a kutyatartástól. :-) Ő egy igazi kis ördög. De mi imádjuk!

Rencsi: És most ettől a hormon menyiségtől kevés tüsző lett? Vagy ettől lett túl sok. Bocsánat a tudatlanságom miatt. Drukkolok, hogy hétfőre megfelelő számú tüszőcske sorakozzon a monitoron Dévai doki szeme előtt. :-)

Mné
mné

Era, igazad van, en rovid protokollnal jartam ugy, hogy a transzfer utan 4-5 napra megjott, D azt mondta akkor is, hogy elindult valami...No de majd meglatjuk, egyenlore imatkozom es bizok! :wink:
Vendég

Kriszto: elsőre nem volt különösebb oka, csak áthívtuk a barátainkat. De most, hogy nézem ez akár lehetne elő-szülinap is. :lol:
Sajna leginkább a stressztől hullik a hajam, meg persze van egy zsíros korpa fertőzésem is... :roll: De remélem, hogy az étrend, a gyógyteák és a kencék visszafordítják a folyamatot.
Furcsa, de egyelőre még nem érzem, hogy fogytam, csak a közérzetem lett jobb, sokkal jobb. :lol:

Mné: meghatódtam a felajánlásodon, köszönöm. Sajnos engem nem sok minden tud eltántorítani a kutyatartástól... az utóbbi cirka 25 évben kisebb kihagyásokkal, de mindig volt kutyám. Az utolsó elvesztése nagyon megviselt, de úgy érzem, tudnék újra szeretni egy ördögöt. A menhelyek meg úgy is tele vannak. Mindenkinek jó lenne.
szélkisasszony

Kriszto és npgy: Ezt találtam kedves Kismamák nektek!
http://www.hellobaby.hu/index.php/joen- ... v%C3%A1rsz

Mné
mné

Szélkisasszony: Csak vicceltem én is, ami az eltántorítást illeti. Mi is rengetegszer veszekedünk a kutyával, de annyira imádjuk, mintha a gyerekünk lenne. És ő ezt pontosan tudja is. :-) Na és majd ha lesz egy hús-vér gyerekünk is, akkor ők ketten kicsinálnak majd minket. :-) De ami a felajánlást illeti, tényleg szívesen kölcsönadom Zsepi egy pár napra, csak majd egybe kérjük vissza. :-) A múltkor, mikor elutaztunk a férjemmel odaadtuk egy csajnak, akinél már máskor is volt, és szerintem úgy megverte a kutyámat, hogy csak na... Fájt neki a csöpp nózija, és nem lehetett megsimogatni az oldalát. De szerintem Ti úgysem bántanátok. :-) Úgyhogy csak szólj bátran. Ja, és hidd el, hogy egy pár pillanat Zsepcsivel, és a depresszió tovaszáll.

Mné
mné

Sziasztok!
Megjöttünk az andrológustól! Sajnos semmi jóval nem kecsegtet, igaz egy két éves hormonleletet vittünk a férjemről. Most megismétlik és ha most is magas az FSH, akkor sajna nem tudnak mit kezdeni vele. Amúgy meg hiába volt meg a herevisszér műtét, most is vannak pangó vénák. Szóval öngól. Még abban bízunk, hogy hátha az FSH akkor a Clostytól volt magas! A remény hal meg utoljára!

Kretty,
párodnak mit mondott a doki? Jó sokan voltak és még késett is..., mármint az orvos. :)

Én sem hallottam még erről, hogy long után rosszabb az esély a megtapadásra! Sok nőnek longgal lett gyereke!
Amúgy meg szerintem nekünk tök mindegy milyen protkó, csak a végén ott várjon minket a kisbabánk!!! :)

gigibp

Era: Nekem Dévai mondta, hogy long protokollnál sokkal kisebb az esély a beágyazódásra. Nem csak hallottam valahonnan, hanem orvos mondta. De neked nem is olyan longod volt mint nekem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zafir100 2012.01.13 13:35-kor.

Zafír
zafir100

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Elképesztő emberek vannak. Na ezért leszek én nem is olyan sokára, remélem állatvédőr. Szegény Zsepi. Én nem is adnám kölcsön se többet senkinek.
szélkisasszony

Mne, remelem jol oldalbarugdostad az illetot, aki ilyet tett szegeny Zsepivel! Milyen erzeketlen emberek vannak!!!!

Gigi, a zuram hetfon megy ismet vervetelre, aztan vissza a dokkerhez. A doki kirohogte, ugyanis khmmmm...hogy is mondjam, miota szedi a gyogyszert egy lepedoakrobata lett...eshat semmi masra nem tud gondolni, csak a szexre.. :roll: Eshat engem sem hagy am beken :oops: Komolyan mondom, olyan lett, mint egy 17 eves, aki most kezdte uzni az ipart. Megkerdezte a dokit, hogy normalis-e ez...Erre a doki annyira elkezdett rohogni es azt mondta ezt inkabb jotekony hataskent konyveli el, nem mellekhataskent! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szélkisasszony: Én is így gondolom, de sajnos ezt előre nem tudtuk. Első alkalommal mikor ott volt, nem akart eljönni, és tiszta depis volt a kutya... Azt hittük, hogy jó helyen lesz. De sajnos nem így lett. Én bárkinek nagyon szívesen odaadom Zsepit, akiről úgy gondolom, hogy szintén úgy szereti az állatokat, mint én. Persze minden alkalommal megszakad a szívem, hogy ott kell őt hagynom, de tudom, hogy neki is jót tesz a "családváltás".

Gigibp: Hát ez nagyon nem hangzik jól, de bízzunk benne, hogy csak a régi lelet miatt mondták a rosszakat, és majd az új leleten minden rendben lesz. Mikor megy a párod vv-re? És mikor lesz belőle eredmény? Megbeszéltetek egy új időpontot az andrológussal, hogy mikor kell visszamennetek?

Mné
mné

Látom csajok péntek van.... már senkinek sincs nagy kedve dolgozni.

Gigibp! Szerintem is csak régi volt az eredmény, majd a mostani már jó, jobb lesz, még semmiképp sem szabad elkönyvelni, hogy gond van!

kriszto

kriszto82

Én itthon vagyok. :-) Majd csak hétfőn megyek dolgozni. Most pihi van. Megyek is főzni. Nálunk végül zöldborsófőzelék lesz ma, és holnap lesz csak a töltött paprika. :-)

Mné
mné

Mné! De jó neked! én mindössze 700m-re vagyok az ágyikómtól és mégis a munkahelyemen és csak vágyok rá, hogy átöleljem a tigrincsemet, na megy Mancimat, aki plüss boci, és akik ott várnak. :lol: :lol: Nem is vagyok infantilis, plüssökkel alszom.... :lol: :lol: :lol: a férjem szokott is megjegyzést tenni, hogy még jó h nagy az ágy, mert nem férnénk el... :oops: :oops:

A borsófőzi az fincsi.:D :D

Kretty! A te hétvégi programod a férjed mostani mentalitása alapján adott. Sokat fognak sétálni a húgodék, amíg ti "megbeszéltek dolgokat" :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto, en egy bazi nagy macival alszom, egy jegesmacival, 2 angry birds figuraval (egy diszno es egy madar) alszom... :roll:

Ja, nalunk tejszines gombas csirkemell lesz. :D
Vendég

Nem tudtam mindent elolvasni, de Rencsike, nagyon sajnálom ;(

Zsuzsi, sajnálom,h Ti is leálltatok ;(

Mindenkinek pussz!

bari6

Bari: De jóóó! Hogy vagytok? Fiúk szépen berendezkedtek? Hogy viselkednek? tudom rengeteg a dolgod, és egész nap meg sem állsz, de ha tudsz, akkor kérlek szakíts egy pár percet ránk.

Pusza

Mné
mné

Kretty: Elolvastam a blogodat. Mit ne mondjak, megríkattál. Sokszor mondtad/írtad, hogy rossz passzban vagy, (bocsánat a kifejezésért, tudom, hogy nem fedi a valóságot), de nem gondoltam, hogy ennyire. Borzasztó, hogy mennyire süt a bánat és a szomorúság, és remény vesztettség az írásodból. Remélem, hogy a Kaáli intézet visszaadja a reményt neked!

Mné
mné

Mné, Hajjjjjjjj, lassan a bipoláris, mániás depresszió tüneteit produkálom, egy kis skizofréniával megfűszerezve.... :shock:

A remény a szívemben van. Az életem Isten kezében. Megyek előre, mert menni kell. Muszáj felállni és menni, még ha fáj is. Helyettem senki nem fog a gyermekünkért megküzdeni. Nekem jó, ha kiírom, mert felszabadítja a lelkem.

Csak remélni tudom, hogy a Kaáliban tudnak rajtunk segíteni. Sajnos amikor azt látod az orvosodon, hogy lemondott rólad és sajnálkozva néz rád, akkor te magad is elhiszed, hogy szerencsétlen vagy. És ez még jobban beletaszít a gödörbe, aminek amúgy is nagyon meredek a szále, így kimászni nemigen lehet belpőle, csak akkor tudsz kijönni, ha eljön hozzád az angyalod és kirepít onnan! :wink:
Vendég

És el fog jönni! Kretty! Tudod, tréningezünk, hogy mire kezdtek egy csepp negatív gondolat, energia és kósza szellő sem maradhat! Csak pozitívan, optimistán és hittel tele leszel majd és igenis sikerülni fog!
Fogunk mi még azon a blogon hatalmas örömről és boldogságról is olvasni!!! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Kretty,
milyen gyógyszert szed a párod, ami ilyen libidónövelő??? :lol: :lol:

Mné,
szegény kis Zsepi! Micsoda undorító emberek vannak!!!! A lényeg, hogy ti nagyon szeretitek őt és ezt érzi is! :)
Kedden megyünk vv-re, szerintem másnapra megvan az eredmény, de azt még nem tudom, hogy mikor megyünk a dokihoz kiértékelni.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd a Kaális dokink kedden. Azt hiszem szoktatni kell magam a donor gondolatához. :(

Zsuzsi,
azért én még drukkolok nektek, hogy hétfőn jó hírt kapjatok és szép kis tüszőid legyenek!

Rencsi,
nagyon sajnálom!!! Próbálj meg Domival vígasztalódni!

Kriszto,
lassan egy bébi is beköltözik az ágyatokba a plüssök mellé, ez lesz majd az igazi full house! :D

gigibp

Kretty,
milyen gyógyszert szed a párod, ami ilyen libidónövelő??? :lol: :lol:

Mné,
szegény kis Zsepi! Micsoda undorító emberek vannak!!!! A lényeg, hogy ti nagyon szeretitek őt és ezt érzi is! :)
Kedden megyünk vv-re, szerintem másnapra megvan az eredmény, de azt még nem tudom, hogy mikor megyünk a dokihoz kiértékelni.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd a Kaális dokink kedden. Azt hiszem szoktatni kell magam a donor gondolatához. :(

Zsuzsi,
azért én még drukkolok nektek, hogy hétfőn jó hírt kapjatok és szép kis tüszőid legyenek!

Rencsi,
nagyon sajnálom!!! Próbálj meg Domival vígasztalódni!

Kriszto,
lassan egy bébi is beköltözik az ágyatokba a plüssök mellé, ez lesz majd az igazi full house! :D

gigibp

Zafír, ne haragudj, lehet hogy rosszul fogalmaztam.Én csak azt akartam írni, hogy én még nem hallottam ilyen infót a long-ról. De ezzel nem azt akartam mondani, hogy Te csak valakitől hallottad.
Bocsi, ha félreérthető voltam.
Mné, hihetetlen milyen mocsok emberek vannak.Én egy kisállat-klinikán dolgozom, és hát látok-hallok-tapasztalok.Brrrrrr. néha robbanni tudnék az emberi gonoszságtól.Nem is értem miért vállal be olyan ember állat felügyeletet, aki nem ért hozzá.Ez mindig felháborít.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Mné
Nekem a long-nál még a suprefact előtt volt uh, utána akkor kell,amikor megjön (ez ugye kb.a szuri 10.napja), és utána még 3 esetleg 4 naponta.Vérvételt nem csináltak közben.
De az első stimunál, meg a fagyisoknál sem volt kétnaponta UH. Csak amikor mentem, akkor mondta meg mindig a dr-nő hogy hány nap múlva kell menni.
A decemberi fagyis beülti előtt össz-vissz 1 UH volt.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kretty: Megkérdezhetem, hogy mitől lett a párod ennyire nagyon vesebeteg? Mit mondanak, mikorra lehet donorra számítani?

Mné
mné

Mné, röviden annyi a történet, hogy gyerekkorában nagyon allergias volt, elkezdett dagadó a szeme, bevitték a kórházba, azt hitték megint allergiás, nagyon magas dózisú szteroiddal kezdték kezelni. És ez meg hazavágta mindkét veséjét. Ezért 22 éves korától küzd a betegséggel, 5 évvel ezelött volt már egy transzplantációja, de a mütét után az immunszupresszióra használt gyógyszereket túl magas dózisban adták neki, ami megmérgezte a beültetett veséjét, szóval az sem működött. :cry: És most várunk. :? DE ennek ellenére teljes értékű életet élünk, azt leszámítva, hogy rendszeres orvosi ellenőrzés alatt áll. Ezért nehezebb a lombik is, hiszen nem csak a lombikos dokival kell egyeztetni, hanem egy csomó más dokival, és ezért kell spermiumot fagyasztani, hogy ha éppen veseriadója van, kéznél legyen.
Vendég

Sziasztok!

Krisztó, köszi mi jól vagyunk, taknyosság még Sárinak megvan, de már nem durván.
Nekem már megint a hátsó traktusommal van a baj, rosszul ülök a szoptatáskor, de egyszerűen nem tudom kivédeni. Igazából lassan el kellene kezdeni a fogyózást, mert a versenysúlyomhoz képest min. 20-szal vagyok több, és tuti ezt nem bírja a szervezetem, sőt még 10 kg-os gyereket is cipelek sokszor (felállás ágyról, lépcsőzés stb.) csoda, hogy a térdem ilyen jól bírja, terhesség alatt eléggé kivolt.

Krisztó, én is azt mondom, hogy nyugi, én a Jánosban töltött 17 nap alatt már mindent láttam, amit első trimeszteres kismamák produkáltak. Ott tuti kinevetnének egy pici barnázással. Bár jelzem, hogy nem szabad szerintem sem semmibevenni.

Sajnálom lányok, hogy a tüszők így rendetlenkednek, de nagyon drukkolok a hétfői jó szerepléshez.

Hú, micsoda ebédek vannak nálatok, én már nagyon várom a borsót és a babot. Nálunk krumplifőzi volt, holnap valami halastésztát ígért az uram.

Mindenkinek kellemes vasárnapot!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Látom mindenki csöndben és családi körben tölti a vasárnapját. :-)

Kretty: Hát ez nagyon nem hangzik jól. És mit mondanak a dokik, mikor lesz donor?

Momelcsi: Örülök, hogy Ti is jobban vagytok! Sajnálom a hátad, remélem, hogy hamar megadja magát a fájás, és inkább elmúlik.

Kriszto: Várunk holnap doki után nagyon, hogy elmeséld, hogy mi volt. Természetesen előtte is várunk, meg mindig, de akkor különösen. :-)

Barika: Ti is már otthon vagytok egy hete. Remélem, hogy sikerült jól berendezkedni, és minden rendben van nálatok. Fiúk szépen esznek. Van tejed? Tudod őket szoptatni?

Npgy: Te hogy vagy? Nem ér így eltünedezni folyton. Voltál mostanság dokinál? Mikor kell menned?

Többiek, merre vagytok? Tessék előbújni, legalább egy szó erejéig.

Pusza:

Mné
mné

Mné, nem tudjuk mikor lesz donor. Magyarországon sajnos nem olyan mértékű a szervadományozás, mint nyugaton.

Mi tegnap csapatunk egy görbe estét, nagyon jó volt!
Vendég

Most látom, hogy laptetőm lett. Szeretettel küldök belőle mindenkinek egy szeletkét, a két kismaminknak és a tüszőnövesztőknek dupla adagot!

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?