Új privát üzeneted érkezett!

Kép
gabici

Lányok én csak ámulok, hogy milyen érdekes dolgot művelnek anyukáitok!
Nálunk mióta megvan Léna, anyósommal is abszolut megjavult a kapcsolatom, ha hívjuk eljön a koliba vigyázni Lénára, hogy kettesben tudjunk lenni Zolival, pedig több, mint 100km-re lakik és elég beteges.

Betegeknek gyógyulást!
Én többek között ezért ózkodok a bölcsitől. Nagyon remélem, hogy mire mennék vissza dolgozni kész lesz a házunk, és a nagymamák bevállalják Lénát!

Gigi!
Virágról kaphatnánk képet?

Nóri
norcee

Nóri, tettem fel az albumba képeket, a profilomban megtalálod az elérhetőséget.
Szerintem amikor közösségbe kezdenek járni a gyerkőcök, akkor az első időkben sűrűn betegeskednek, függetlenül attól hogy bölcsi vagy ovi.

Gabici azért nézesd meg dokival a mandulád.

Gigi
gigi1

Gabici: Nagyon édes Edi KépKépKép

Angi: Igen kruppos, tavaly télen kb egy éve jött ki elöször. Akkor még azt sem tudtam mi ez. Mára gyakorlott kruppos gyerek anyukája vagyok sajna Kép De ha belegondolsz, szinte minden gyereknek van valami gyengéje ami megkeseretíti a gyerekkorát. Nekem pl állandóan mandula és fültömirigy gyulladásom volt. A növérem asztmás volt gyerekként mára kinötte. A Bogi apukája is felsö léguti megbetegedesékkel küszködte át a gyerekkorát, a mai napig asztmás. Ez ilyen sajna, kinek ez kinek az. Ha a Bogi beteg akkor neki, mindjárt Larhingitise és abból adódóan kruppja lesz Kép
Tavaly vettem hidegpárásítót, nagyon jó hasznát vesszük. Egyébként a tavalyi elsö krupphoz képest (amikor azt sem tudtam mi van, mit kell tenni, szegény téyleg azt hittem megfullad, úgy köhögött, fuldoklott és nem tudtam, hogy hideget kell ráereszteni...stbKép), szóval a tavalyihoz képest ez a mostani nulla, pedig most is csúnyán köhög. De idöben észrevettük, mert tudtam mit kell észrevenni!!!!! Rögtön elkezdtem adni neki napközben a köptetöt, éjjel pedig a köhögéscsillapítót (az elmúlt 3 kruppos megbetegedésekor ezeket írta fel a doki) és rögtön párásítottunk és lejjebb vettük a höfokot. Csak tudod, ha az ember nem tapasztalja ki, akkor nem tudja. Egyébként én is jórészt itt a neten föleg itt a babaneten olvastam utána ennek a betegségnek, mert sehol máshol nem mondtak róla infókat. Még a gyerekorvos se. Elmondta a diagnózist adott gyógyszereket és szevasz! Ha nem kérdezel nem mond semmit.Kép Pedig a krupp az egy súlyos betegség -lehet- ha nem veszik észre idöben és nem kezelik idöben!! Azt mondta a dokink, hogy kb 5-6 éves korára fogja kinöni, addig ha beteg lesz, -betámadja egy vírus (mivel ez vírusos)- akkor a Boginak mindig ilyen kruppos köhögése lesz Kép Hát mit ne mondjak nem lettem megnyugtatva, de szerencsére a Bogi nem beteges gyerek. Februárban volt utoljára beteg szintén kruppja volt. Azóta semmi. Elég jól kihúztuk aminek nagyon örülök.

Egyébként pedig a páromnak meg tüdögyulladása van Kép Én tartom a frontotKép Csak reménykedem, hogy nem szedek össze semmit, most állatira nem örülnék neki! Nyomom a vitaminokat orrba szájba, meg a rengeteg gyümölcsöt. Hát remélem nem fogok kidölni! Nagyon sokan betegek mostanábanKép

Angi köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat a kruppal kapcsolatban. Én ezeket sajnos vagy szerencsére??? már tudom, de biztosan vannak akik nem hallottak még erröl a betegségröl és nekik nagyon hasznos infóul szolgálnak....Kép

Karmen: 78kg??KépKép Én most vagyok annyi Kép

Bocs a hosszértKép! Bogi már egy órája alszik és azóta nem köhögöttKép Megyek és lefekszem én is. Nem nagyon tudtam aludni az elmúlt pár napbanKép

Ja még valami, képzeljétek ma voltam befizetni anyuéknak a biztosítást a kocsijukra. Erre megszólal az ügyintézö nöci, nagyon undorító stílusban, hogy "látom, hogy terhes, nem gondolkodott azon,hogy bármi, valami, akármi történhet a szüléskor és hogy életbiztosítást kössön....???????" Hát lányok kb úgy éreztem magam, mint akit leöntöttek egy vödör meleg sz**ral. Tudom, hogy maga az ötlet végül is nem rossz, de nekem olyan rosszul esett amit és ahogy mondta, hogy legszivesebben bemostam volna neki egyet! Amúgy sem vagyok egy feldobott hangulatban, siettem is haza, mert Bogira apukája vigyázott és hát Bogi beteg, meg amúgy is terhes vagyok és akkor is elbögöm magam ha valaki aszondja, hogy búúú, erre ez a nö el akar földelni, vagy mittomén....szóval nagyon szarul esett!KépKép És nem tudtam magam túltenni a dolgon azóta seKép Én nem meghalni készülök, meg csaszira, meg komplikációkra, hanem egy sima gond nélküli szülésre, erre....Kép Na mindegy, csak annyira felbosszantott...... Tényleg bocs a hosszért, de muszáj volt kiírni magamból!!

Nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
Hát ez a szöveg annyira durva! Rád is akart sózni valami biztosítást?

Léna is köhögött a múltkor, honnét lehet tudni, hogy krupp vagy "sima" köhögés? Mi akkor ugye megjártuk a gyerekkórházat tüdőgyulladás gyanújával, de ventinolon (levegőspray-szerű) meg lázcsillapítón kivül semmit se kapott.

Gigi!
Nagyon szép Virág!
Tudom, hogy a közösségbekerülés velejárója ez, de szvsz nem mindegy, hogy 1 évesen vagy mondjuk 4-5 évesen kell megküzdeni a betegségekkel.

Nóri
norcee

Sziasztok,
hirtelen átfutottam néhány sorotokat, látom sok a beteg babuci. Mindenkinek jobbulást, és ha gyorsabbá akarjátok tenni a gyógyulást, Béres-csepp! Én most erre esküszöm. A beteg babáknak 2x10 csepp reggel este, az egészségeseknek megelőzésnek 2x5 csepp. Én úgy szoktam, hogy kiskanál gyümilébe, teába belecsepp. aztán iszik rá még.

Angi,
írtam rövid mélt, ne haragudj, hogy nem vettem fel a telefont, ha 70eset hívtad, szerintem meg sem hallottam, épp akkor mentem Gáborkáért a bölcsibe. Másik már nem müxik.

Mindenkinek szép napot, és azért lassan gondoljatok rá, hogy közeledik a karácsony, ne legyetek ilyen szomorúak...
Ági

Kép
Ágci

Ezt kaptam, megosztom veletek:

"Elindul újra a mese!
Fényt porzik gyémánt szekere!
Minden csillag egy kereke!
Ezeregy angyal száll vele!
Jön, emberek, jön, jön az égből
Isten szekerén a mese!

Karácsony készűl, emberek!
Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek,
csillogtassátok kedvetek,
legyetek ujra gyermekek
hogy emberek lehessetek!"

Ági

Kép
Ágci

Sziasztok!
Látom Ágci sem bírt aludni éjjel. Én sem. Egykor aludtam el és fél 4-töl virrasztottam. Nem tudom mi bajom, egyszerüen nem tudok aludni, pedig szedem a Pipolfent. Mi lenne ha nem szedném??? És most hagyott volna a Bogi is aludni, mert éjjel nem volt köhögésKép
Alig élek lányok! Mint a mosott rongyKép
Na puszóka
Enikö

ceniko
Szeged

Lányok sehol senki egész nap??? Mi baj van???

Ha mentek a Corába, Tecsóba, Metróba vagy valahova és láttok gyurmaszetett, légyszi jegyezzétek meg az árát és szóljatok nekem KépKépKép Köszike! Nem tudok utánajárni, mert törpével nem tudok most elmászkálni itthonról....Meg különben is neki lesz karira, nem kéne, hogy lássaKép
Köszi
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Előkerültem megint végre. Nem sűrűn van időm, mert
Tomika teljesen önveszélyes, állandóan a sarkában kell lenni, mert mindig olyat csinál, amit nem szabad. Hétvégén megvolt az első igazi balesete is: magyarán pofára esett. Jól feldagadt az ajka, és vérzett. Volt nagy visítozás. Mert mostanában mindenütt föláll. Nem sikerült. Pedig 3-man voltak körülötte.
Este meg nagyon sokáig kukorékol. Ha meg elalszik hamarabb, biztos, hogy fél-egy órán belül fölébred, és üvölt.
Végre meggyógyult (mi is lassan), most hagytuk abba a gyógyszereket. Újra jól eszik, sőt nagyon jól. Már reggelit is kap (eddig csak ebéd és vacsi volt a szopin kívül), egyelőre gyümölcsöt. Mindent megeszik, amit kap (szerencsére).
Nagyon nagy kópé, imádok vele játszani. Már tudja, hogy min nevetünk, és azt direkt csinálja. Az a baj, hogy azt hiszi, a hajam tépése is nevetséges, hiába mondom, hogy nem szabad. Rángatja két kézzel, és hangosan nevet hozzá. Pedig mondtam már neki, hogy elviszem nevelési tanácsadóba Kép
Meg kapom a rengeteg nyálas harapós puszit. Annyira aranyos, amikor kópéskodik.
A "Nem szabad" jelentését nem érti, ill. mintha "Csináld csak"-nak értelmezné. Nem győzünk utána menni. Csak elhoztuk a járókát, kb. 10 percig bírja benne. De az is valami. Meg ha abban hisztizik is, legalább tudom, hogy nem tud bajt csinálni.
Ja, és kibújt a 8. fogunk a hétvégén!!! Mostmár végre szimmetrikus: alul-fölül 4-4. Csak azt nem tudom, most mire fogjam a rossz éjszakákat...
Na, regényírást befejezem. Bocsi, hogy így belelendültem, de azt hiszem, mindenki órákig tudna mesélni a csemetéjéről.

Látom, baj van az anyukákkal. J Én jól megvagyok vele szerencsére. Néha persze ven egy kis súrlódás, de nem vészes. Nem is szólhatok semmit, mert mindig segít, bármikor foglakozik Tomikával. És mindig nagyon szívesen vigyáz rá. Azt hiszem, nekem szerencsém van a szüleimmel. Sőt Gáborral is nagyon jól megvannak.

Gabici! Gabi3!
Kissé megkésve, de nem elfelejtve kivánunk nektek boldog névnapot!

Hajni!
Lucának utólag is boldog névnapot kivánunk! Majdcsak leszokik a csúnya beszédről Kép
Én nagyon szeretnék új telefont magamnak, de egyelőre sajnos nem fér a keretbe. Kép

Ildi!
Remélem, hól sikerült az utazás és a keresztelő is. Bár ilyen előzményekkel biztosan.
Tomika is sír sőt üvölt, ha fölébred, és rögtön fölül az ágyában. Sőt néha - mikor velünk van - akkor is úgy kell visszafektetni. Érdekes, pici korában nem sírt,inkább csak nyöszörgött. Nem tudom én sem, most miért ilyen. Pedig már a függönyt sem húzom össze, így még sötét sincs.
A húgomnak azt mondták Londonban, hogy csak felnőtt korban lehet kideríteni, hogy ő örökölte-e a betegséget. De biztos nem!

Ági!
Mi lehet az oka, hogy Kristóf most ilyen érzékeny? Biztos hamar elmúlik!

Erika!
Látom, nálatok is zajlik az élet! Boldog szülinapot Daninak (utólag is). Remélem, gyorsan begyógyul Peti feje.

Bea!
Gyönyörű baba Kata! És tényleg szépen gyarapodott! Irigyellek a jó alvásért.Kép ? Meg azért is, hogy kész vannak a fogaid. Nekem sose lesz rendben Kép

Angi!
Jobbulást kivánok neked és a gyerekeknek is! A tejmennyiség visszatér, amint meggógyulsz! Kitartás!

Kriszta!
Én is úgy tervezem, hogy egy éves kora után már a mi kajánkból fog enni Tomika.
Apósodnak jobbulást kivánok!
Nem csodálom, hogy kiakadtál anyukádon. Mi baja lehet? Fölöttünk az egyik fiú gitározni szokott, de csak egy dallamot tud. Nagyon unjuk már...
Akkor Tomika tényleg egyéves méretekkel rendelkezik: nov. elején volt 74cm.most csak a súlyát mérték:9350g.

Kriszta, Bea!
De milyen okosak ezek a barátok köztös csajok.Kapnak egy halom pénzt. Most olvastam, hogy a F. Réka újabb könyvet akar írni a gyereknevelésről. Ennyi erővel én is írhatnék. Csak azt nem venné meg a kutya se. Kép

Nóri!
Jó hogy jelentkeztél! Én is úgy gondolom, hogy 1 éves kora után arra fogok a kajáknál odafigyelni, hogy ne legyen tele minden adalékkal. Mi kenyeret is itthon szoktunk sütni, úgyhogy még azt is tudjuk, hogy mi van benne.
Nálunk még nem lehetne leszokni az éjszakai szopiról, mert hiába megy be Gábor a hozzá, csak engem keres, nem nyugszik meg. De szerencsére én most jól birom.
Nagyon tetszik a kép! Kép Léna tud már menni?
Kivel játszik Léna?
ptünde

Enikő! Örülök, h Bogi jobban van! És bocs, nem jött le abból amit írtál, h már kikupálódtálKép. Nálunk nincs krupp, a családban asztma van, de Én is olvasgattam a fulladás miatt.

Anyu boltjában vannak leértékelve !!50%kal play doh gyurmák.

Ágci! Köszi a levelet, még délután válaszolok!!! Most járt itt a védőnőnk, rengetek jó dolgot mondott, megerősített a kételyeimbe, naggyon jól áll hozzá, jó fej!
Ja, és tegnap már zökkenőmentes volt a napunk, mindig tudott eleget szopni BogiKép

Tünde! Üdv az "önveszélyes gyerekünk van" klubban:D. Szépen lassan mindenki csatlakozni fog;)
És jól látod, sokáig nem értik meg, h "nem szabad". Virág most kezdi pedzegetni.

.:Angi:.
angiszeged

Angi!

Átment a telcsiszám?
Nina
nina74

Sziasztok!

Enikő és Tünde örülök, hogy jobban vannak a gyerkőcök! Tünde, Pipi is akkorát esett, amikor elindult, hogy ömlött a vér a szájából, pedig fogtam a kezét! Csak az volt a fő gond, hogy a másik kezében meg benne volt a homokozós gereblye és annak a nyele csapódott a szájához.
Angi, jó neked, hogy hozzád elmegy a védőnő. Nálunk nem volt kb. 19 hónapja, tehát azóta, amióta Pipi megszületett. Pedig volna pár kérdésem, bár nem hiszem, hogy sokat tudna segíteni. Inkább a neten kérdezem gyerekorvostól, hogy mit kezdjek Pipi hőemijével, mert a gyerekorvos se sokat törődik velünk:-( Orvosváltás még idén.
Nóri, szerintem se mindegy, hogy milyen idős korában küzd meg a gyerek a betegséggel. Jó, hogy másnak is ez a véleménye. A barátnőm kislánya mindig beteges és az orvos szerint legalább az oviban már nem lesz az, most két éves, kb 5-ször kapott már antibiotikumos kezelést. Szerintetek? Szerintem ez hülyeség... Most olvastam, hogy az emberek immun rendszere 12 éves korban lesz "végleges".

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Gabici, Edi nagyon aranyos, imádnivaló frizurája van:-))

nyúlanyó

Gabici! Milyen nagyfiu lett már Edi! hihetetlen. Nagyon helyes baba. És milyen mosolygos!

A betegnek még mindig gyors jobbulást kivánok!

Enikö! Jo nagy bunkó volt az a nö. Amugy én is kivagyok akadva a biztositon, mert kiküld egy levelet okt. 20 keltezéssel a bonuszigazoláshoz, amit aztán 2 napja kaptunk meg. Persze 30 napig érvényes ugye. MOst lehet rohanni a másik biztositohoz.

Gabi! légyszi ird meg hogyan adjam Orsinak az Oscillot? Ma veszünk, de a 3*a napi 3 ampullát jelent? Megelözésre akarom szedetni vele. És mi is ennyit vegyünk be a felnöttek?

Tünde! Orsi ma 2x esett el, pedig már régóta szépen áll, kapaszkodik most valahogy túl magabiztos lett.

Nina! Remélem nem szaladtál még ki a vásárba girlandértKép Most olvastam a Cora katalógusban hogy a több ágú amilyen én kint 2e ft felett láttam csak 900ft. Jol látom emeletes ágyatok van? Késöbb mi is ilyet akarunk venni.Kép

Ágci! Köszi a verset, nagyon szép.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi! Ja, és találtál homeos gyerekorvost? megirnád kit?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Itt van 2 kisbeteg jótestvér. (Virág az egyiken kanállal eteti Bogit, úgy gondolja, itt az ideje a szilárd tápláléknak hugiKép )

KépKép

angiszeged

Tünde: Nagyon sajnálom Tomikát, de sajna ez a korral jár. Amíg fel nem nönek kék-zöld foltokkal lesznek tele. Csak hát szörnyü ezt egy szülönek látni...Kép Ezeket a baleseteket csak nagyon nehezen lehet elkerülni. De nehogy magad hibáztasd,nem lehetsz mindig a gyerek nyomában! És ráadásul csak úgy tanulja meg, hogy meddig mehet el, ha egyszer kétszer "pofára esik"!

Angi: Annyira profikat írtál, hogy azt hittem nálatok is van a családban! De örülök, hogy nincs, mindenesetre nagyon jól vagy informálva! Én ezeket egészen addig nem tudtam, ameddig itt nem olvastam urtána. De sztem ha Bogi nem lenne kruppos, akkor azt sem tudnám mi ez!
Nem tudod véletlenül, hogy mennyibe kerül anyudéknál a gyurma? És milyen kiszerelésben kapható? Vannak hozzá eszközök is? Ilyen kis mini sodrófa, formák, ilyesmi????

Anita: PuszkaKép

Enikö

ceniko
Szeged

Karmen:

Nem szaladtam ki, mert időm nullaKép
Most akartam, miután felébred VandiKép
De akkor majd szombaton veszekKép
Most anyu hozott, de az nem olyan amire vágyom. ez csak olyan zöld boaKép

Aha emeletes ágyikó. Nagyon klassz. Rendkívül strapabíróKép Én is szoktam ott alukálni a lánnyalKép
az volt gáz, mikor még szopizott éjjel, de már az ágyában aludt.
Vanda sírt, én meg másztam be hozzáKép Mert a leesésgátlót nem akartam minden alkalommal lecsavarozni, inkább mindíg átmásztam. Félálomban nem egyszerű, de nagyon belejöttem
Nina
nina74

Enikö! A babapatika nov. vagy dec. száma irt a kruppról.

Nina! Cora katalogust nézted? mától akciós. Nézd meg neten a katalogust ha nincs.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kössz!
Pont most néztem itt a neten.
Egyébként hétfőn sem volt 1200-ért egy darab sem, csak az üres polcok.
Most meg bennt voltam a tescoban, és pont ott pakolt egy eladó ilyeneket, csak a havas girlandot. Azt mondta tegnap du pakolt ki egy raklappal. és nem volt egy centi sem belőle.
Jó mi?
Nina
nina74

Sziasztok!

Ma délelőtt megint nem volt net, asszem érik egy betelefonálás részemről a TVNetworkhöz. Ráadásul jan.1-től áremelés, 12,5%-os. Amilyen idegbeteg vagyok Kép, nem teszik zsebre, amit mondani fogok (óóó, még rímmel is Kép).
Tegnap voltam a fogorvosnál, a Kicsikém végigordította a kezelést. Pedig nem is ő ült ott. Szerencsére már csak a tömés volt, fájdalmam nuku.
Annyira látszott rajta, hogy sajnált. Megtörtént, ami még sose: mosolyogtam a fogorvosi székben Kép.
Mai nap ízelítőnek:
Anyukám felhívott 10-kor, h végzett a drnőnél (hímzett neki egy 12 személyes asztaltarítőt, azt vitte el). Mondom jó, Eszter még alszik. Majd fél 12-kor megkérdeztem, hogy akkor eljön-e (a szerda nálunk mindig Mama-nap, ő Orosházán lakik). Háát, nem is tudja, még gondolkodik. Nagyon bepöccentem, mondtam, mondjon valamit, mert akkor nem ülök és várok rá, hanem haladok a dolgomra. Eljött, fél (!) órát volt itt, aztán ment, mert sietett haza.
Irtóra mérges vagyok rá. A szomszédjában van egy kislány, aki 6,5 éves. Ővele van kiolvasva a mesekönyv, amit Eszternek vett, puzzle ajándék Mikulásra. Hozzáteszem, pénteken este fél 6-kor megkérdezte, mit vegyen az unokájának szülinapjára (a másnapi "bulira"). Mondtam, semmit. Nem is vett. És az októberben vett ajándék-könyvet sem kapta meg a lányom (Mikulásos).
Teljesen kivagyok most.
Bocs, hogy ezzel untatlak Benneteket, kikívánkozott belőlem.

Letettem Esztert aludni, bakker, nem elkezdett trombitálni az ember alattunk?!
Fél óra múlva meg jött a Family Frostos autó, itt üvöltött az ablak alatt.
Asszem, felkötöm magam...

K.

Kép

Kép
eszteranyu

...mégsem.

Nina,
Vandi szuper pózban alszik, akár a Lányom Kép. Zokni azonnal leszedve, pucsítás és alvás Kép.

Hajni,
nagyon eltűntél.

Kamren,
ez a 78 kg aranyos volt Kép.

Ági,
sértődés a javából! És az a pofa!!!

Gabici,
Edi nagyon édes baba! Szerintem is meg kellene dokinak mutatni a mandulád, tudod elég necces a mandulagyula. Góc, stb.

Nóri,
anyós-pajtás jó fej, nekem is, Eszter csípi, bár elég ritkán találkoznak.

Enikő,
én tuti beszóltam volna a biztosítós nőnek.

Tünde,
kitartást ehhez a kópé férfihoz, eztán jön a java (tapasztaltak mindig ezt mondják) Kép.

Nyúlanyó,
Védőnő nem volt-ez azért nagyon gáz, én is dokit váltanék a helyedben.

Angéla,
úgy tűnik, tényleg jó fej a védőnőnk. Szuper, h oké a tejcsi.

Felébredt Eszter, apa itthon, palacsinta még a tálban, rohanok sütni.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti, várj még az öngyilkossággal, ezek után már csak jobb lehet....:-)Anyukád nem piskóta, le a kalappal, hogy ilyen kedves vagy még vele és egyáltalán találkoztok.... Az F.F. autósok meg mennyenek a p..., mi a fenének még télen is nyikákoltatni azt a sz..t. Én a mamámékra vagyok dühi, első dédunoka és nagyívben....a születésnapjára még egy puszit se kapott a lány, hát kíváncsi vagyok a karira....azért ezek tök szar dolgok, az embernek belül fáj nem kicsit...

nyúlanyó

Kriszti!
NyugiKép
nina74

Helyzetjelentés: a lány sokkal jobban van, de még mindig nem eszik, már 4 napja, de hála iszik (mondjuk, azt se sokat).

Gabici! Nagyon édi mosolygós lett a pici Ediből!Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
örülök, hogy Lotti jobban van Kép. Ilyenkor mi sem nagyon kívánjuk a kaját, lényeg, hogy iszik és kimossa magából a sok szutyit.
Milyen a munkahelyed?

Korona a mai napra:
TESCO-ban voltunk ásv.vizet venni. 3-man voltak előttünk. Mi kerültünk sorra, amikor a pénztárgépszalagnál a géppel valami gond lett. Mondta a srác, hogy türelem, mert gond van. Mondom türelem, 2 vevő ment el előttünk, negyed órája itt állunk és türelem?
Ott hagytunk mindent a szalagon és eljöttünk.

Szerintem a homlokmra van írva ma, hogy hülye vagyok, üssetek! Kép.

Elnézést, hogy terheltelek a dolgaimmal Benneteket.

Jó éjt!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Orulok, hogy a beteg babak jobban vannak!

Angi, mire talalkozunk Bogi kesz holgy lesz. Kép Amugy tunderiek! Kép Jovo heten jo lenne osszefutni vegre.

Kriszta, na azt azert talan nem kellene.Kép Szerintem most amugy is mindenkinek rosszabb a kedve. Ez a vacak idojaras mar az agyamra megy. Szerencsere a szuleim azert maximalisan joindulatuak, meg jatszottak is Kristoffal a szokasos tevezes helyett. Engem inkabb Aposom viselkedese zavar neha, de mar azt is megszoktam. Persze idos, es konnyu mindent erre fogni. Amikor szultem muszaj volt neki beallitani, alig ertunk haza a korhazbol, azota meg 1x sem jott.

Tunde, elofordul ilyen baleset, nalunk is volt hasonlo, szerintem Krsitofnak le is tort a 2 elso fogabol. Viszont nagyon hamar megtanulnak vigyzani magukra. Krsitof most azzal hozza ram a fraszt, hogy a lepcso tetejen bohockodik, es tetszik neki, ahogy rohanok oda. O meg csak hatral kacagva. Az erzekenyseg kezd mulni, a hiszti meg megvan. Valoszinuleg tobb torodesre es kozos jatekra vagyik, mint amit most nyujtani tudok neki.

Eniko, nagyon sok helyen van gyurma, es kismillio fajta, mi is Angiek boltjabol vettunk. 2500 volt, a farmos szett.
http://www.hasbro.com/playdoh/
A biztositos csaj tenyleg bunko volt, en alapbol utalom oket. Boginak jobbualst!

Agi
agi77

Kriszta! mi nem is járunk már oda, annyiszor becsaptak v. akartak.

Melinda! Örülök hogy Lotti jobban van.

Orsi megint jol evett (ez a 2. nap, csak ugy nyitotta a száját) közben én meg lekötöttem, tv-zik a lelkem. AMit amugy nem szoktam neki megengedniKép
Kép

Angi! Nagyon aranyos ahogy Virág eteti Bogit! Jol nevettem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszta, na jol megjartatok! Kép Most en is a plafonon vagyok, mert ugye altatjuk a gyereket, a szuleim meg jo hangosan beszelnek es teveznek a szomszed szobaban. Arrol nem is szolva, hogy mind a ketten meg vannak fazva. Na mindegy, en sem panaszkodok.

Angi, atrendeztetek a szobat?

Agi
agi77

Karmen! Jujj, nagyon édi Orsi!KépKép Mit nézett ennyire?

Kriszti!Nem panaszkodom, de a koránkelés mmég megvisel, meg valahogy nagyon lassan telik a nap, főleg a du.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Karmen, de gyonyoru Orsi! Kép Mint egy festmeny! Kép Vacsorakor Kristofot is szorakoztatni kell, ugy sokkal tobbet megeszik.

Gabici, Edi is nagyon aranyos kis huncut baba. Kép

Agi
agi77

Sziasztok!
Mindenkinek jobbulást, illetve gyors gyógyulást kívánunk.

Eltűntem, de már meg is jöttem, a múlt heti vizsgám 3-as lett, most pedig a péntekit elhalasztom, mert Luci nem hagy tanulni:-))) nem vészes, mert januárban másból is mennem kell ugyanahhoz a tanárhoz.

Ági, nagyon kedves ez a versike.

Tündi, sajna fel kell készülni ezekre a balesetekre. Luci egyszer nekiesett a fiók szélének (száj feladagadva, ömlött a vér, én azt hittem, a fogai is kiestek), pár perc alatt megnyugodott, letörölgettem, stb, aztán elkezdtem bőgni:-))))
másodjára meg lefejelte a széket, fejből ömlik a vér, apa üvöltözik a mentős diszpécserrel, rohanás a klinikára, maradék: 2 centis vágás a fejen és egy sebösszehúzó tapasz, meg a dokinak a jóindulatú vigyora, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja, a fejbőr vérellátása nagyon bő:-)))
Hát ez van kedves sorstársaim:-))

Nagyon jók a képek, majd én is teszek fel később, mert sikerült néhány igen érdekeset csinálni (még nem tudom, apa hova mentette a gépben)

Meséltem, hogy Luci kapott teletubbie-t? (ha 1 darab, akkor nem teletubby????) mindegy
megkapta Po-t, állati aranyos, hozza-viszi, cipősdobozban altatja, betakargatja
(karácsonyra egy zenélő Dipsy-t kap,mindkettő a nővérétől származik)
aztán a névnapjára kapott egy táncoló macit, ha megfogjuk a kezét, karácsonyi dalt énekel, Rossmann-szerzemény, de annyira jó, hogy még én is egészen oda vagyok :-)))

aztán kapott egy Garfield-os órát, aminek az ébresztője haláli (rájött, hogyan lehet megszólaltatni:-)))
Az anyukámtól kapta, de néha sajna el kell dugnom, mert hangos és eseteként ki lehet vele kergetni a világból:-))))

Lányok, mi lesz nálatok a karácsonyi menü?
H
babamama

Küldök néhány képet, amik az utóbbi 1 hétben készültek
hihetetlen, hogy nőnek ezek a gyerekek
Kép
Kép
Kép
babamama

Sziasztok!

Sajnos nem jó hírt közöltek velem reggel. Gergő unokatesója hívott, hogy Apósom meghalt az éjjel Kép. Borzalmas volt, nekem kellett megmondanom Gergőnek telefonon. Nagyon sajnálom. Ráadásul nem is műtéttel volt a gond, henem infarktust kapott.
Eszternek kész lett az útlevele, most megy érte Apa a postára és ha sikerül autót bérelni, indulunk még ma Erdélybe.

Karmen,
Orsika Kép... Olyan gyönyörű ezen a képen, hogy alig találok szavakat! Tényleg, mint egy festmény.
A TESCO-ba mi sem járunk, ez most SOS volt, mert teljesen elfogyott az ásv. víz. és ez van a legközelebb. Rettentően utálom én is őket. Nem is tudom, mikor voltam utoljára.

Hajni,
gratula a vizsgához, ügyes vagy. Lepd meg magad valamivel!
Luca is nagyon szép, olyan beszédesek a szemei. Látom, a gép előtt ülni Neki is izgalmas.

Ági,
Kép. Ismerős minden, amit leírtál, én ugyanígy jártam áprilisban. Betegek voltak, hangosak, Eszterkém a maga 4 hónapjával teljesen meg volt kavarodva mindentől.
Kitartás! Meddig lesznek?

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta, fogadjatok oszinte reszvetunket. Szegeny Gergo, biztos nem konnyu most neki. Az uton vigyazzatok!
Naunk minden ok, a szuleim mar el is mentek, es vegul is eleg jo volt, neha vigyaztak Kristofra, en meg tudtam kicsit tanulni.

Babamama, nagyon tunderi Luca es mennyit nott! Kép Meg van az elektortechnikad? Ugyes vagy!

Karmen, hogy akartak becsapni? Csak azert erdekel, hogy mire vigyazzunk legkozelebb.

Agi
agi77

Kriszta! részvétem, remélem az út nem lesz legalább csupa hó meg jég arra.

Hajni! Tényleg mekkora már Luca, kész nagylány!

Ági! más ár van kiirva mint a pénztárgépben. Ezt olyan sokszor eljátszották velünk, azota csak ha nagyon muszáj akkor megyünk. És nagyon figyelem amikor lehuzza a vonalkódolvason.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti, részvétemKép Látom, nehéz időszak van most nálatokKép

Ági, jó tanulást!

Hajni, édes a lányzó!Kép

Mi megvagyunk, Petikém beteg, elkapott valami vírust, így neki már tegnap elkezdődött a téli szünet.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Halli

Babamama! Naggyon komoly LucalányKép. szépséges, bájos kiscsaj!
Ja, és gratula a vizsgához!!!

Melinda! Koránkelés miatt abszolút együtt érzésemKép

Ági! Örülök, hogy jól alakult a dolog a szüleiddelKép. Már nagyon jó volna találkozni,d e Bogi most mégbetegebbKép((. Sztem felülfertőződött, kap antibiotikumot, és hörgőtágítótKép((((. Teljesen kész vagyok, annyira sajnálom, tiszta takony. És fura, a doktornő is ki van akadva, h épp Bogi a betegebb, mikor elvileg Virágnak "kellene". Na mind1.

A nővérem tegnap volt 31éves, és szerveztem Neki meglepetésbulit, és minden remekül sült el, irtó bopldog volt. ANyuval elmentünk érte negyed 9kor, hogy most azonnal öltözzön, elvisszük moziba.
Jajj, de mit vegyen fel???-kérdezte
Erre Sógorom hozta az ajándékát, amit hétfőn együtt vettünk meg a plázába, egy ing, egy pulcsi, egy szoknya, egy mindehhez illő harisnya, irtó csinos volt, minden jó lett RáKép). Szóval nem kellett vasalni, semmi. Gyors smink, és öltözés.
TŐlem kapott egy könyvet, és megkapta DVDn a Szaffit, és a Dirty dancinget, a 2kedvenc gyerekkori filmünk voltKép. Láttuk vagy ezerszer mindkettőtt.
Beült mellém a kocsiba, és irány a "mozi". időnként szólt, h rosszfelé megyünkKép, de mondtam, h "jajj, nem baj kerülünk egy kicsit"Kép)
Aztán befordultunk a John bull utcájába és megkérdeztem, h vacsizott e már, mert bizony idejöttünk Anyuval együttKép. Nagyon megörült.
(Részemről diszkrét telefon a bentieknek)
Mikor beléptünk, a pincér hozta a tortáját (Én készítettem), és az összes barátnője ült egy asztalnál, áés egyenként köszöntötték, miközben a tüzijáték még égett a tortán, gyönyörű volt. Úgy sírt a Tesóm, nagyon jól sikerült meglepniKép.
és az este is jó volt, nagyokat beszélgettünk.

Szép napot mindenkinek!
Angi

Karmen! Orsi szokás szerint porcelánKép

Kriszti! Fogadjátok őszinte részvétünket! Kép((

angiszeged

Erika! Nektek is, és minden betegeskedőnek jobbulást!!!

angiszeged

Kriszti, részvétem:-(, fúhh, olyan rossz volt ezt olvasni, kirázott a hideg...

Luca nagyon aranyos, csupa mosoly az egész lány:-)

Orsiról ne is beszéljünk...., még mindig csoda szép:-) Pipi is nagyon sokáig a tv-t nézve kajált, de már leszokott, a reklámok voltak a topok, akkor csak úgy lapátoltam bele a kaját:-).

Erika, gyógyulást Petinek, most megint annyi vírus van...-(

nyúlanyó

Nyúlanyó,Angi,Ági,Kriszta,Melinda! Köszönjük. Na azért ebböl a tévézésböl nem lesz rendszer. Ált. mi sem nézünk semmit hogy ne érdekelje öt sem. Hiradót nézett amugy.

Erika! Nektek is jobbulást!!

Angi! nagyon jolsikerült meglepi volt ez tesodnak, irigykedek kicsit engem még nem leptek igy meg.

Lányok! Mikor kell bukósisak egy gyereknek? Tesom kislánya 3 éves és kap karácsonyra egy biciklit, persze pótkerekeset. Erre vegyünk neki? Vagy még felesleges? Persze használni csak tavasszal tudja majd ha jobb idö lesz.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Kriszti: Öszinte részvétem!Kép Tényleg minden jól össejött nektek Kép Nagyon sajnálomKép Szerencsés utat az Erdélyi havasokon... Hova valósi a párod, melyik városba mentek???

Erika: Jobbulást nektek.

Angéla: Nagyon szupi, hogy így sikerükt meglepni tesódatKép Én is állatira örülnék, ha egyszer valaki így meglepne Kép
Boginak mielöbbi gyógyulást kívánok!

Hajni: Nagyon édes Luca. Tényleg hatalmasat nött, babából kislány lett Kép És nagyon gyönyörüKép Még nem tudom a karácsonyi menüt. Valszeg megyünk mamáékhoz karácsonyozni, így majd ott eldöl, de besegítünk Bogival a készülödésbe az tuti Kép Meg az is biztos, hogy hallé lesz, azt én fogom csinálni, filézettet pontyból, meg sütni is szoktunk néhány szeletet. Ez nálunk mindig van karácsonykor, no meg ugye a mákos, diós beigli és sütik...hmmmm már alig várom Kép Tuti rám fog ragadni pár kiló, de nem izgat, majd lemegy Kép

Lányok nem tudjátok hol lehet venni Teletubbis játékot? Pl puzzlet kirakót, vagy valami készségfejlesztöt, hasznos játékot (nem plüsst)!!!

Kb 50-60 darabos Teletubbis puzzle érdekelne például vagy valami ilyesmi. Most néztem a tecsóba, de nem láttam. Ha valahol láttok légyszi riadóztassatok!!! Kép
Köszi szépen!
Puszóka
Enikö

ceniko
Szeged

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Bocs lemaradt.....nagyon szép Orsi, ö is már kész kishölgy. Olyan kis komoly Kép
Sztem pótkerekes bicire felesleges a bukósisak, mivel nem tud vele elesni (jó esetben), majd akkor kell ha lekerülnek a pótkerekek, addigra meg lehet, hogy nöl a buksija!!!!!! Akkor viszont sisak, térd és könyökvédö is....Kép
Puszóka
Enikö

ceniko
Szeged

Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikö! Köszi, akkor nem veszünk neki felesleges ajándékot. és Orsi nevében is köszi. Amugy sosem komoly, csak hát a telehas meg a tvKép
Elárulnád melyik biztosítónál voltak veled ilyen bunkók?

Karmen
Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Hungária. De eddig nem volt velük problémám. Most sem, csak szarul esett ahogy és amit mondott. De most minden szarul esik, meg bögös vagyok, úgyhogy lehetséges, hogy csak az én gyengusz lelki világommal van a baj...Kép
Nem szóltam neki semmit, megköszöntem, hogy felajánlotta és eljöttem. Ja és elkérte a számom, hogy majd felhív, a két ünnep között és részletesen elmesélni, de nem adtam oda. Nem szeretem az ilyen tapadós embereket! Ja és azon is kiakadtam, hogy amikor Bogit szültem, szombaton hazaengedtek a kórházból és kedden (hétfön húsvét volt) reggel beállított 2 biztosítós nö, hogy kössek életbiztosítást magamra meg a gyerekre...stb..... Anyukám két lábbal rúgta ki öket. A pofátlanság csúcsa, hogy egy friss alig pár napos újszülötthöz odapofátlankodnak, egy kis jutalék/fejpénz reményében..Kép És egyáltalán honnan tudták, hogy szültem? És ki adta ki nekik az adataimat???
Na ezen nem tudtam túltenni magam azóta sem!

Enikö

ceniko
Szeged

Enikő, engem is kerestek ilyen biztosítós témával szülés után, állítólag aláírtam, hogy kereshetnek....Hát igen ott annyi mindent aláírtam, ki tudja miket, tuti ez is benne volt, de a fene foglalkozott ott a kórházba vele, amikor a lényeg a baba volt. Engem is állandóan hívtak, hogy jönne elmondani, hogy milyen biztosításról van szó, a párom elküldte őket a fenébe telefonon keresztül.

nyúlanyó

Sziasztok!

Köszönjük az együttérzést.

Sikerült kisbuszt szerezni, este 8 körül indulunk: mi hárman leszünk, Gergő húgáék 4-en (a kisfia 4,5 éves, a lánya 8 hós). Remélem, minden rendben lesz az úton. Erdélyben most -10,-12 fok van...
Már összeállítottam a listát, mit viszünk, nincs erőm elkezdeni pakolni.
Kedden jövünk, sógornőm férjét nem engedték el tovább a munkahelyéről.

Érdekes szokás van Erdélyben ilyenkor:
a házban ravatalozzák fel az elhunytat, majd egész éjjel siratóasszonyok vannak, virrasztás, ilyenek. (mint itt is volt régen)
Kértem Gergőt, ne haragudjon meg, ha én nem megyek oda be, mert rosszul vagyok az ilyen dolgoktól. Mondta, ok, semmi gond.

Enikő,
Gyergyószentmiklós a város, ami mellett van Gyergyóújfalu. 650 km kb. Ide valósi az én Székelyem Kép. Néha szoktam Neki mondani.
Hó nincs még, remélem nem lesz, amíg úton leszünk. Bízom benne, h a kölykök végigalusszák az utat.
Eszter születése után engem is zaklattak a biztosítótól. Elmentettem a számát, majd amikor újra hívott, mondtam Gergőnek, hogy küldje el a francba. Sikerült. Persze csak szépen.

Angéla,
nagyon ügyesen összehoztad a bulit!

Most nem írok többet, szurkoljatok, h minden okés legyen az úton.

Szerdán jövök. Addig gyógyulást Mindenkinek!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?