Byby!
A pesti Kaáliba járok! Szívesen válszolok ha van valami konkrét kérdésed!
Egy lombikon vagyok túl most novemberben sajnos nem sikerült, de úgy gondolom, hogy szakmailag mindent megtett az orvosom, csak nem sikerülhet mindenkinek.
Nálunk a párommal van baj, és mivel nagyon nagyon rossz a spermakép javasolta a lapart, hogy mindet kizárjon. A Kaáliban ilyen műtéteket nem végeznek, de fogják a kezed és ajánlanak orvost (persze nem kötelező ide menni) én az ajánlott orvoshoz menetm és a tarifa 40-70e között van a 150 hez képest nem sok.
Nagyon sokat meditáltam a Vereczkeyn, mert a mi andrológusunk oda ajánlott, de a Nyírős topikon akkor csak rosszat lehetett hallani és ráadásul mindenki mondta sokat kell várni és eléggé pénzéhes. Aztán a Kaáli győzött, nem bánom!
Szóval ennyit röviden de szívesen válaszolok akár itt akár e-mailben
zseboroszlan5@freemail.hu A kérdéseidre a válszom:
Telefonon kell időpontot kérni, vagy egy konkrét orvoshoz, vagy ők beraknak valakihez.
Első alkalommal a konzultációért kell fizetni 8.000 forintot (ezt csak egyszer utána mindig INGYENES!), egy alkalommal van egy andrológiai vizsgálat 8.000.- forint (van akinek elfogadják amit hoz nekünk nem) Illetve vérvételes papír is kell a hormonról, de ezt megcsináltathatod körzetinél és akkor nem kerül semmibe itt is megcsinálják de fizetni kell érte. Nekem még csináltak egy méhfeltöltést (törvényi előírás miatt, de erre a vizsgálatra is felajánlották, mehetek bárhova) de én itt csináltattam 10.000.- forintért. Ennyi ezen kívül mi csak a gyógyszerekért fizettünk ami kb 90.000 forintból kijött. (az ultrahang, a vérvétel és bármilyen vizsgálat onnantól, hogy már a lombik vagy inszem elindult már minden ingyen van az intézményen belül is, végülis csak a kivizsgálási szakaszban kell ezekért fizetni, de mondom a legtöbbet elvégeztetheted máshol is és nem néznek rád emiatt rossz szemmel, mert maga az orvos ajálja fel.)Itt a hasadba szurkálják a szurit. A szurit beadathatod itt is vagy magadnak vagy bárhol (ingyen van itt és nem kell várni rá csak max 1-2 percet)Mindig időpontra mész és nagyon ritka ha csúsznak, de akkor is sűrű elnézések következnek. Mindenki kedves és szerintem a szaktudás is megvan. A felszerelés meg teljesen modern. Ha bármi más kérésed van írjál nyugodtan.
Ja és a legfontosabb! Aláíratnak veled egy papírt, hogy hálapénzt NEM adsz! Zsebi