Minden aktív és inaktív fórumozónak bebabásodós új évet!
Csajok, ez az a topic, ami sose fog kiürülni, sajnos
. Jobb lenne, ha senkinek se kéne ide jönnie, mert mindenki rögtön bebabásodna
. Viszont ünnepek vannak, naná hogy kevesebbet agyalunk és egy kicsit élvezzük a jelent is nem csak a jövőbeli tervekről fecserészünk itten
.
Noci Tök jó, hogy ilyen könnyed volt az átjárhatósági vizsgálat
. Na látod, én pont az ilyenek miatt nem avattam be anyámékat
. Valahogy frusztrálna, ha tudnák, mikor „kell” szexelnünk
. Dupla spermiográfia tényleg érdekes, de az sose gond, ha egy doki alapos!
efgk Mivel azt mondtad, 21 napos ciklusod van, ez a 3 tüsző méretben is, mennyiségben is teljesen jó ennyi gyógyszer mellett! Pont ideális, ahogy emélxem
. Nem szeretik a dokik, ha inszemhez vagy természeteshez túl sok (több, mint 3) a petécskéd, mert az többesterhességet eredményezhet. AZ meg, hogy nem egyformák, normális, csak lombiknál törekednek az egymáshoz közeli értékekhez, hogy egyszerre legyen a tüszőrepedés. Nálad nem is baj, ha pici csúszás van, mert akkor több nap is jó lehet
. Nem emléxem, írtad-e hány éves vagy, elvileg korfüggő, és bizonyos korban lehet egy cikluson belül több peteérés, így vannak az „akkor nem is eshettem teherbe!” babák. Ja, és arra sem emléxem, hogy ez fiatalokra vagy „idősekre” jellemző-e
. Amúgy tök okos vagyok
Doki sms-ét ne várd. Neki is karácsony volt. Igazából azt nem értem, minek ígérgetett, hogy visszaír, így is, úgy is szexeltek, hát neeem?
Múlt szerdán csináltunk újabb vérvételt, TSH romlott, már 4,8 és 5 felett már belgyógyászatilag is rossz. Ugye múltkor 3,5 volt és 2 alatt kéne lennie
. Holnap megyek a Kaáliba konzultációra. Remélem, azért belekezdünk a gyógyszerezésbe és kapok vmi „csodaszert”, ami lejjebb viszi a TSH-t is
. Ha minden rendben van, vérzés után kezdenem kéne a fogigátlót, legalábbis így szokott menni. EZ számításaim szerint jan 10. El se hiszem!
Vicces, mert egy rokon jóvoltából ingyen előfizető vagyok az Anyák lapjára (meg a Baba magazinra meg a Baba patikára) és nézegettem benne ma a kismama divatot… ha most összejön, akkor október-novemberi baba lesz, szóval nyáron már lehet igazi kismamis szerkókban járni!!! Szaffival mire szép formás kis pocim lett, tél volt, és sose látszott rajtam
. Pedig ez roppant fontos ám