Sziasztok!
Köszi Egcsi!
Na igen, egy csajszit öltöztetni nem egyszerű dolog, főleg, amikor már kicsit nagyobb lesz és meg kell vele értetned, hogy miért nem veheti fel a kedvenc rózsaszín gatyót a kedvenc piros pólóval, kék zoknival és lila kardigánnal..
:):) És apák már csak ilyenek - a csajok törékenyek, és félteni kell őket, akkor is ha esetleg 6 fiúnyi vagányság és keménység van Bennük összegyúrva!
Köszi a csaszis választ..
Én igazából attól tartok nagyon, hogy kipakolnak teljesen, mint a barátnőmet, és aztán egy csomóóóó ideig hormonokon kell élnem... Meg mi amúgy sem vagyok azok a nyuszigyorsasággal szaporodó párocska!
:):) ha megint 7 év a következő gyerek, közelebb leszek a temetésemhez, mint az születésemhez!
:):)
Sajnos ritkán jövök, mert engem azért már a duplamuttiság is lefáraszt egy kicsit, hiába, kevés vagyok!
Lili már nagy, vele a sulis dolgokat kell nyomatni, házi, jazzbalett, lovaglás, szakkör. Vio még kicsi, ő meg állandó anya-túráztatásban jeleskedik, borzasztó anyás darab, szinte csak én vagyok jó neki. (Lili kevésbé volt anyafüggő - úgy emlékszem!
/ . Szopi, peluscsere, altatás, sétáltatás, aztán az egész előlről újra és újra. A kettőt kombinálva már kezd erősödni a helyzet, és akkor nem beszéltem a harmadik gyermekem, a férjem "kiszolgálásáról" és a háztartás ellátásáról. PERSZE ez neked nem kell részleteznem!
:):):) Most az ünnepek alatt sikerült úgy megerőltetnem magam, hogy a jobb mutatóujjamtól az alkar közepéig az inhüvelyem begyulladt, a térdem meg izületi gyulladásban van. Szopi mellett meg maradt a pihentetés (hahaha), borogatás, szorító és imádság, mint gyógykúra.
De majd csak javul ez is.
Azért most sikerült 1 napot pihiznünk is. Ak még nem ismeri, merem ajánlani:
http://www.sonnentherme.at/index.php?id=41&L=2 Mi Szombathelyen aludtunk egyet oda is meg vissza is, de nagyon jól éreztük magunkat, megérte a pénzt és az utat is!!
Megyek, mert mindjárt megfullad Vió, félrenyelte a nyálát, itt köhécsel..
Mindenkinek jó szilveszterezést, és MINDEN JÓT az új évre!!!:)
Puszka
Macs
A