Sziasztok!
Nagyon elvagyok maradva... bocsi! A névnaposokanak Sok Boldogságot utólag is!
Bogi rendbe jött, nem köhög, hála az antibiotikum kúrának, kedden ment, szép volt este az ünnepség, bár az angyalka is beteg volt, mint ahogy a fél csoport is... Bogi az elején nem állt be, csak a végső szereplésre fűztük be..szégyenlős volt.. vagy a sok itthonlét..ki tudja?! De nagyon aranyos és megható volt az is amit láttunk. Látni a saját gyermeked szerepelni, mindegy mit csinál ( nagyjából..), de édes!
Csütörtökön már nem is ment, mert összevont csoportok voltak csa, és nem akartam újabb bajokat hazacipeltetni..-
lizinek még néha szívom a nóziját.. és kari ajándéknak most váltottam ki egy 7000Ft-os csomag gyógyszerszettet az arcüreggyulladásomra.., de remélem használ már végre!
Apa sikeresen vette a vizsgákat, megérte neki hajnali 3-kor kellni, hogy tanulhasson, de elég megterhelő volt a családnak... stressz ügyileg, így igazából most kezdek csomagolni még, na jó a müllerbe csomagoltattunk, de ott muszáj volt a játékok miatt, mert már Bogi így is talált kari ajándékokat, ráadásul olyat ami nem is az övé..no és magyarázkodtam.. sőt az annapetis mesekönyvből olvasok azóta minden este... sőt már a hangszereket is oda kellett adnom, hogy nyugiba legyenek egy-egy pillanatban..
Kata! Bocsi, de nem is figyeltelek.. (patika)
Emőke! Szandra! Hajni! Jobbulást a betegeskedőknek!
Éva! Én még nem is sütöttem mézeskalácsot, pedig már régóta szerettem volna..de szerintem már késő..., anyósom mindig megelőz, már két hete hozott Bogi amikor együtt sütöttek. De persze alig fogy.. na jó a gyerekek szeretik. Én a keményebb ropogósabb változatát jobban szeretem...
A bejglit pedig már tegnap elhozta, igaz a csokis már el is fogyott.
Eszembe jutott, hogy tavaly is már egy régi műfenyőt tettünk be, szerintem marad ez is, de nekem is hiányzik az igazi fa, de a kertbe már nem tudjuk hova kiültetni...
Adri! Aranyosak a lányok! Igaza van Orsinak, már nem annyira hasonlítanak egymásra...
Judit! Hogy bírta végül Zorka? Tetszett neki az előadás?
Na befejezem, mert lassan már novella lesz
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!
Manka