Szülinapos gyerkőcöket Isten éltesse utólag is!!!
Az új alapok a következők:
Somatoinfra és ElektroSomatoGráf vizsgálaton jártam, egy számomra megbízható helyen. Párom rokonságában hasonló babátlanságon elég hamar segített a doktor úr. Sok dolog derült ki, amivel eddig csak felületesen, vagy egyáltalán nem foglalkoztak a korábbi dokik. Ilyen pl., hogy pajzsmirigy gyulladásom van és magas az ösztrogén szintem (a meddőségiben nem mutatták meg a vérvétel eredményeket, én meg nem kértem, mert azt mondták minden ok!) A derekamnál, csípőmnél a gerincem csontkovácsra szorul, pont ezek a pontok lennének fontosak a női szervek tekintetében, hogy jól álljon ott minden, de nekem nagyon nem áll jól. 2 irányú ferdülés van és még valami, amire most nem emlékszem. Ma voltam vérvételen, ahol stresszhormont is néznek és még sok mást is kért a dokim. Aztán még kiderült egy két dolog, ami bár nem konkrétan babás ügy, de a doki szerint minden mindennel összefügg és nem a leletet kell kezelni, hanem a beteget, szóval most 6 hét diéta van, hogy helyreálljak odabent. (már a 2. hetet nyomom)
Boni! Furi, hogy írod a lakás bemérését, mert ezt is javasolta a doki
Megnézettük már és a hálóban minden ok
bocsi, ha hosszú voltam
(szia így ismeretlenül. ?egírnád akár privát is a Dokid nevét? Ritka az ilyen, s kicsit hasonlít az esetem. Üdv: babus66 )