Sziasztok! Bocsi, sikerült megint nagyon eltűnni.
Vius, nagyon szép nagylányod van már! Gyönyörű a ruhája is!:)
Nem látszik továbbra sem, hogy nem jóevő, nagyon csini a kislányka:)
Nálunk meg lehet, hogy kiderül a laktózérzékenység. Dorcinak ekcémája szokott lenni, és amikor napi 10 joghurtot evett, tejjel és kakaóval 1 hónapon át, akkor totál borzalmas lett a bőre. Amint abbahagytuk a tejfogyasztást, újra szép lett a bőre és a hasi-masi is elmúlt, az éjszakai felsírások is. Szóval, most már biztos a dolog:((
Majd el kell mennünk dokihoz is, hogy megtudjuk, hogyan kell kezelni és ki lehet-e nőni ezt egyáltalán. Nekem is ez van különben, de a párom kiválóan bírja a tejet, napi 1-2 l-t simán megiszik a sütemények mellé. Semmi baja tőle. Szegény Dorcikám tőlem örökölte a tejérzékenységet. Nekem a nyers tej okos fájdalmakat, a sajt, tejföl, joghurt nem.
Linácska, nagyon szép a csipet-csapatod!!:)) Szemcsi jól áll Lilikének:) Én is 6 éves koromtól lettem szemüveges. Ismerős szitu. Régen még nem voltak ilyen csinos szemüvegek, SZTK-s, karika-keretes "szépségekben" hódítottam:)))
Vicky: drukk a melóhoz!! Ne aggódj, minden rendben lesz.
Bár én mondom..... amikor még most is depis vagyok attól, hogy vissza kellett mennem dolgozni. De akkor is minden okés lesz
Denika, rossz lehet látni azt a szegény problémás kislányt. Remélem, hogy megnyugszik szegényke. Viszont nektek jó a lassú beszoktatás, neked is megnyugtatóbb lehet. Nekünk is kb. 1 hónap volt a beszoktatás, nem tudom, hogy lassúnak számít-e. De így volt jó:)
Én munkaidő kedvezményt kértem, 7-30-ra járok és így 4-kor már ottvagyok Dorkáért. Mondjuk nem tudok túlórázni a többiekkel, de ezt megértik szerencsére.