Sziasztok!
Még nem bírtam elolvasni a fentieket, sietnem kell, de meg kell osztanom veletek, hogy milyen tüneményes az én férjem!
A múlt hetet megelõzõ hétvége óta betegek a lányok, én is elkaptam, ezáltal szobafogságban voltunk egész héten, kivéve néhány orvosi rendelõs várakozást, nyafogást. A férjem sajna minden nap dolgozott, így mire hazaért, csak a sarki éjjel-nappaliba tudtam volna elmenni, ami ugye nem nagy mulatság (nekem nagyon pihentetõ boltokban nézelõdni, egészségesen a gyerekeim is szeretik, ráadásul Anna pisilõs babát kért az angyaltól, intézkednem kell, hogy megfelelõ méretût és tudásút találjak).
Szombat délelõtt kiadta a férjem a parancsot: "Mama, menj el vásárolni!" s jelezte, hogy szabad a terep. Délre értem haza, épp hogy összeütüttem egy ebédet. Elaltatta a lányokat (este mindig õ szokta, de délután ez majdnem lehetetlen feladat!), s mondta, keressek egy jobb játékboltot, ahol van baba!
Õk egész nap gyönyörûen játszottak, semmi gond nem volt, csak hát a háztartás az maradt.
Vasárnap: szinte elküldött, hogy menjek a barátnõmmel babát nézni (mint életünk legfontosabb dolga
); nem volt. Együtt ebédeltünk, aztán újra kimenõt adott, egyéb angyalkodni-valókat is!
Mire hazaértem fél hétkor, ragyogott a konyha, rend volt a szobában, a lányok meg voltak fürdetve, fésülve, s mindkettõ feküdt az ágyában!
Mindenkinek ilyen férjet kívánok!!!
(A náthám ugyan roszabb lett, de a lelkem és a testem egyéb területei feltõltõdtek, hogy nekivágjak az új beteg hétnek
)
Eszter