Sziasztok!
Hipphipphurrá,lányok,de jó,hogy ennyien írtatok....csak úgy benéztem,gondoltam lássam mi van veletek,de nem számítottam rá,hogy elveszett báránykák is írtak.
Mondjuk már nem emlékeztem a jelszavamra,sőt arra sem,hogy melyik email címemmel regisztráltam,egyikre sem küldték ki a jelszót,de aztán megkönyörültek rajtam a moderátorok ...már arra sem emlékeztem,hogy nem-e töröltem magam,de aztán visszakerestem és a nevem még megvolt.Na mindegy,itt vagyok a régi nevemen.
Nóci,
nem is tudom mit mondjak
,erre nem számítottam,azt hittem minden rendben lesz és elfelejtheted az egészet.De remélem,hogy a mostani rákszűrésed eredménye jó lesz!
Kitty,
szerintem most változtál nővé a kislányból,többször megnéztem a nevedet,mikor feltetted a képeket az új külsővel,hogy tényleg te vagy? Jó is,hogy nem jött össze a baba,látod,oka volt...talán...
Beze,
én is gratulálok Mánuelhez,ha Brinél nem olvasom,észre sem veszem
Brid,
de jó "látni" téged!!!!
Tavaly 1x én is visszaolvastam,jó érzés volt feleleveníteni a múltat.Nekem most Anyci jutott eszembe még,nem is emlékeztem a nevére, most találtam meg a privijeim között a leveleit.Ő akkoriban el is vált a párjától és kis időre már új kapcsolata volt (iwiw-en láttam).Azóta sincs baba náluk,mondom ezt a képek alapján,bár lehet nem is ez az első lépés egy új kapcsolatban.
Valahogy nem is tudom mit írjak neked,Fb miatt úgy érzem eléggé up to date vagyok belőled
Velem semmi újdonság,talán holnap végre rászánom magam és felkeresek egy belgyógyászt(3 hete halasztom,nem félek,hanem lusta vagyok,mert tudom,kezdődik egy csomó kivizsgálás),mostanában elég gyakran fáj egy pontban a gyomrom,meg puffadok.Kicsit izgulok a gyomortükrözés miatt,bár lehet azért megúszom
Ja,ez amúgy egy elé régi probléma nálam,csak most szántam rá magam,hogy dokihoz megyek,mert elég volt.
[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]