Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok!
Az első babánkra várunk, lassan 2 éve
3 éve derült ki, hogy miomám van. Az akkori dokim azt mondta, hogy ne foglalkozzunk ezzel a dologgal...Így eltelt egy év. Aztán amikor már szerettük volna a babót és teltek a hónapok és még mindig nem jött, elkezdtem aggódni és más dokikhoz járni, hogy valaki mondja már meg, hogy mit kell ilyenkor csinálni?!! Egy év alatt kb 10 nőgyógyásznál jártam, szerte az országban és hihetetlen, de mindegyik más véleménnyel volt a miomámról. A legrosszabb az volt, amikor az egyik közölte, hogy sohasem lehet gyerekem
Persze nem hagytam annyiban, addig mentem, amíg nem találtam olyan orvost, aki hajlandó volt megműteni. Ez idén februárban történt. Aztán jött a következő hidegzuhany: a márciusi kontroll vizsgálaton kiderült, hogy újra műteni kell, új daganat látszik a méhemben.
Sajnos csak most, november elején jutottunk el az újabb műtéthez, ami újra meglepetést okozott: nem csak miomáim (!) voltak, hanem polipom és szép nagy endometriózisom is... A dokim szerint fizikai képtelenség lett volna eddig teherbe esnem!
Úgyhogy most lábadozok a műtét után.
Azért nem egy miomás, vagy endos topikba írok, mert úgy döntöttem, hogy meggyógyulok és 2012-ben babónk lesz