Új privát üzeneted érkezett!

Bea,
ők sztem csak a nevüket adták.
Még nincs 1 éves a gyerekük, a könyv 2 hónapja már megjelent.
Nekem senki ne mondja, hogy ilyenekkel etetik a 4-5 hónapos gyerekeket. Meg miféle tapsztalata van egy olyan anyukának, akinek 4-5 hós a babája kajáltaásban.
Ugyan már.
Biztos van vagy négyezer ft.
Ma már mindenki könyvet ír, nyilván megéri.
Holnap én is elkezdem Kép Kép Kép

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Én biztos,hogy nem veszem meg a könyvüket.Tényleg,hogy manapság mindenki könyvet ír.
Jobbulást az apósodnak,remélem,gyorsan meggyógyul.

Ildi
tfildiko

Lányok!

Köszi a köszöntéseket Dani nevébenKép

Nyúlanyó, Benedeknek a hátán van a legnagyobb folt, de van a hasán és a lábán is. Az alapján, amit leírtál, Pipinek is ekcémája lehet.

Angi, jobbulást nektek, meg vagytok fázva?

Kriszti, jobbulást apósodnak. Ha időben meg tudták műteni, biztos rendben lesz minden, ne aggódjatok! Nagybátyám évtizedekig élt operált gyomorral, neki is kilyukadt vala.

Ildi, jó utat, holnap mentek, vagy vasárnap?

Bea, úgy tűnik, a jelenlegi orv. tud. az ekcéma kérdésében sötétben tapogatózik. Majd megpróbálok máshol is utánajárni a dolgoknak. Addig marad ez a krémezés.

Szép hétvégét mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

A férjem csomagol,tiszta ideg.Utál utazni,és pakolni.Pedig a pakolás az ő dolga,nagyon érti.Tele az egész lakás a csomagolnivalóval(ruhák,ajándékok,tápszer,fényképező stb.)A Noémi pedig kezdi az esti nyűglődést.Megyek is,mert át kell néznem a dolgokat,hogy ne maradjon itthon semmi.
Képzeljétek!Majdnem nem érkezett meg a Noémi keresztanyja a keresztelőre.Az előbb telefonáltam neki,hogy holnap akkor találkozunk.Ő pedig azt mondta,hogy majd a jövő héten jön,mert akkor lesz a keresztelő.Hát,én pedig mondtam neki,hogy holnap lesz.Jó kis keresztelő lett volna keresztanya nélkül.Jól kezdődik ez az egész.Csak már legyünk túl rajta.

Erika és Kriszti!

Köszönöm,vigyázunk magunkra.(De tényleg sok béna van az utakon.)Reggel az első etetés után indulunk.

Mindenki vigyázzon magára és a babákra.Mi lesz velem internet nélkül?!Jövő vasárnap jövök,legyetek jók.
Még este,azért megnézem a topicot.

Puszi mindenkinek

Ildi
tfildiko

Ildi én is balesetmentes utat kívánok nektek és érezzétek jól magatokat! Túl leszel rajta gyorsan hidd el én is izgultam, de nagyon jól sikerült a keresztelő, nagyon jó lesz biztos a tietek is!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyúlanyó!

Köszi.Én is remélem,hogy jól fog sikerülni.Összecsomagoltunk.Annyi a cucc,hogy nem férünk az autóba.
Most már nem jövök,mert megyünk fürdeni.

Sziasztok!

Ildi
tfildiko

Angi:
Tudok adni üveget!
Gyógyuljatok gyorsan!
Nina
nina74

Nemsoká itt a vendégsereg.
Nem tudom, mit csináljak.
Eszter igényli a déli sétát, viszont akkor lesz az ebéd. Ha nem visszük ki, nyűgös lesz.
De ha levisszük, akkor meg ne haragudjanak az anyámék, hogy apa+Eszter, v velem ment el sétálni.
Szerintetek legyen séta, v ne?
Gyors választ várok léci.

Köszi,
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti, jó bulizást!Kép

Lányok, találtam egy érdekes ayurvedás cikket, érdemes elolvasni.
http://www.tminfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=93

Erika

gerika

Kriszta! Aposnak gyors gyogyulást!

Ildi! Még jo hogy mégsem késte le a keresztelöt!!

valaki keresett girlandot, ha az amire gondolok akkor van a Metroban, Coraban is.
ja Cora. Vettem tegnap Orsinak egy harisnyát. Nem bontottam ott ki, kivül rajta volt a méret, persze belül a harisnyán meg 122-128cm van.
Tesomnak oda kellett adni, várhatnám mire Orsi belenö. De azért mérges vagyok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Jelentkezem már én is egy kicsit.
Jelentem jól vagyunk, laptop nélkul is van élet, csak unalmasabb.

Angi!
Jobbulást nektek!

Többieket puszilom, és kiváncsi vagyok minden babára, tehetnétek fel képet!

Léna jól van, és tejen, tojásfehérjén, gombán, mézen és dióféléken kivül mindent eszik, már nem főzök külön neki. Nemrég volt nálunk disznóvágás, így már saját készítésű kolbászt és hurkát is evett. Én sokkal inkább olyan kajákjat nem adok neki, ami tartósítószert vagy E betűket tartalmaz, de ezt szerencsére könnyű megcsinálni.
Mi is szoktatjuk le az éjszakai szopiról, Zoli nyugtatja meg, ha felébred, de max 1-szer ébred azóta, hogy nincs cici éjjel. Pedig előtte, már voltak durva éjszakák. Most, így utólag már azt mondom, hogy előbb kellett volna bekeményíteni, csak féltem, hogy ha kimarad az éjszaka, akkor elfogy a tejem, és NEM akarok tápszert adni neki, ha már eddig nem kellett. Amúgy azért jutottunk el erre a pontra, mert volt, hogy olyan álmos voltam nappal, hogy csak feküdtem, és alig foglalkoztam Lénával, na akkor mondtam, hogy ez már nem állapot, de tényleg előbb kellett volna, most azt mondom.
Szerencsére Léna nappal jól eszik, már ő maga pakolja a szájába a darabosat, a folyékony dolgokat meg inkább megissza (pl. húsleves), mintsem, hogy bekanalazzam a szájába, így biztos vagyok benne, hogy nem éhes éjjel.
Képzeljétek az ujjszopiról is leszokott, napokig tartott mire rájöttünk, hogy szinte soha nincs a szájában a nagyujj!

Nóri
norcee

Csak így tudtam Lénától megcsinálni a megrendelt matekfeladatokat. KépKép
norcee

Kivel játszik Léna? Kép
norcee

Sziasztok!
Most jöttünk vissza mamáéktól, nem sokon múlott,hogy nem még az éjszaka, mert Bogi nagyon csúnyán köhögött, nagyon filóztunk, hogy éjfélkor meginduljunk és hozzuk át Bogit a kórházba...Kép. Sajna már megint elöjött a Larhingitis. Tavaly télen is ezzel szenvedtünk, ha a Bogi beteg mindig ez a baja. Kruppos köhögés (kutyaugatásszerü és hangszálgyuszi) Végül is az ügyeletre vittük, mert ha a kórházba megyünk benntartják...Kép Így meg egy nagy rakás recepttel hazaengedtek bennünket! A köptetöt már tegnap reggel elkezdtem neki adni, mert (mint gyakorlott kruppos gyerekes anyuka, ugye) tudom, hogy az elsö köhhintésre azonnal köptetö szirupot kell neki adni, hogy ne legyen túl drasztikus a betegség, bár az enyhébb formája is iszonyatos a fulladás miatt! Szóval egész éjjel nagyon csúnyán köhögött és nem tudta-merte- kiköpni a váladékot, de már az is valami, hogy ha lenyeli és nem a tüdején, hangszálán vanKép
Napközben nincs baj, néha köhög egyet, kettöt, de nem vészes, na de éjjel...Kép
Annyira köhögött, hogy azt hittem megfulladKép Rányitottam a terasz ajtót, jött rá a hideg levegö, attól valamelyest jobb lett a helyzet, kb 1 óra múlva már vissza is tudott aludni. De egész éjszaka, 10-15 percenként felébredt arra, hogy köhög és fel kellett ültetnem, hogy fel tudja köhögni a váladékot! Na remélem hamar rendbe jön, bár ez a krupp jó pár napig el szokott tartani!
Ja és ez vírusos, úgyhogy adjatok sok vitamint a manókáknak, nehogy összeszedjenek valamit. Akik meg betegek azoknak gyors gyógyulást kívánok!
És tömegáradat volt az ügyeleten, rengeteg a beteg gyerek! Gondolom ez a szuttyos idö miatt!

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő,
sajnálom stegény Bogit, sok gyógyító puszi a homlokára! Te is vigyázz magatokra! Sok mézes+citromos tea.

Túl vagyunk a szülinapon. Mama megsértődött, amúgy minden okés volt. Szerintem most jött rá az "utálomalányom"-szindróma ezévi adagja Kép. Mert az idén még nem kaptam meg a beosztásom Kép.
Mindegy, majdcsak túlélem.
Holnap mennem kell Orosházára közjegyzőhöz, előtte pedig tanácsadás. Ja és saját kocsink nincs, 3-ra oda kell érnem. Fogalmam sincs, mi lesz, hogy csinálom.

Tesóm fotózott, majd valamikor ráírja cédére a képeket és pakolok fel az albumba.
Kapott Eszter szép szíves (és isteni) csokitortát a mamától (nem szívesen), kafa szánkót, könyvet, melegítőt (ami kicsi lett).

Nóri,
örülök, h jelentkeztél! Nem semmi vagy Léna ágyában Kép. Jót nevettem. A Kisasszony pedig vidáman elvan odakinn Kép.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Enikő:
Jobbulást Boginak!!!

Kriszti:
A Mamák már csak ilyenek!!!
Én örökké hadban állok anyuval. Mindíg jót akar, de valahogy mindíg rosszul sül el.

Karmen:
Én olyan műfenyőt keresek, ami hoszú. Egy hosszú fenyőág.(Érted?Kép) Olyat láttál??

Ági:
Multkorába kérdezted mennyi ruhában alszanak a gyerkőcök.
Hát Vandi szinte mindíg takaró nélkül alszikKépKép

Ja! Majdnem elfelejtettem!
Tegnap délelőtt főzök, Vandi meg kiabál!
-Anyucika,Anyucika! Vandika beszorúlt véletlenül. Sajnos!!
Hát hová szorult be??
Az előszobaszekrénybeKép
Nina
nina74

Sziasztok!
A Gabiknak nagyon boldog nevnapot kivanok!Kép

Kriszta, sajnalom, hogy osszevesztetek Anyukaddal, az enyem kedden jon, mar most felek. De mogfogadtam, hogy mindent lenyelek, semmiert sem szolok. Egyszer mar sikerult. Kép

Nina, nagyon aranyos Vandi. Kép

Nori, Edivel, Gabicieknal. Szepek nagyon.Kép

Eniko, Boginak jobbulast!

Most rohanok altatni, kesesben vagyunk. Megvan a fenykepezonk, de hosszu lenne elmeselni mi a baja.

Agi
agi77

Kedves Gabriellák,

Szeretettel köszöntünk Benneteket névnapotokon Kép!

Eszter+Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Lányok!
Tud valaki valami jó kis Luca pogi receptet?
Bea
20180827120929

Hajni,
Lucának boldog névnapot kívánunk!

Eszter+Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Köszi a névnapi gratulációkat, kedvesek vagytok.
Ezennel mi is köszöntjük Lucát.

Luca pogi receptet sajna nem tudok, de a nagyim minden évben süt. Arra felé (Vajdaság) az a szokás, hogy fémpénzt sütnek bele a pogácsába. (Persze előtte jól kifőzik.) Sok-sok apró fémpénzt, meg egy pár nagyobbat (Euro fémpénz). Mindenki degeszre eszi magát, hogy minél többet "keressen". Csak abból a pogiból szabad kivenni a pénzt, amit megeszel. És persze megy a versengés, hogy ki talál többet. Vigyázni kell az evésnél, nehogy beletörjön az ember foga egy pénzbe. :-)

Ági, persze eltaláltad a kép szereplőit, helyszínt.
gabici

Sziasztok!

A Gabiknak és Lucának mi is boldog névnapot kívánunk!

Mamám is szokott pénzt rakni a pogiba ilyenkor. A recept ugyan az ,mint máskor .

Erika

gerika

Meg van a recept.
1 tejföl egy kocka margarin egy tojás pici só pici tej és amennyi lisztet felvesz.
Én is Vajdasági vagyok így pénzt Én is teszek bele. A gyerekek reggel már szóltak hogy százas is legyen benne. csakhogy a hagyomány szerint a lucapénzt nem szabad elkölteni mert akkor a jövő évben nem lesz pénze az illetőnek.

Lányok ma se mosni se takarítani se pénzt költeni nem szabad. tiszta laza nap.
Bea
20180827120929

Sziasztok!
Nem szabad mosni,takarítani?? Hát nálunk nem igazán telik el úgy nap, hogy ne mosnék, takarítanék! Kép Pont most terigettem ki Kép Még jó, hogy nem vagyok babonás Kép

Bea: Hova valósi vagy? A párod is vajdasági?

Bogi éjjel egész jól aludt, este tettem fel neki köhögéscsillapító kúpot, és csak néha köhögött, de nem volt vészes, ahhoz képest, hogy pl tegnap éjjel milyen volt.Kép
De ma egész délelött csúnyán köhögött, úgy látszik hat a köptetö! Étvágya nem nagyon van, nehezen tudok beletunkolni akármit. Már ott tartok, hogy azt se bánom ha csokit eszik, csak egyen valamit!Pedig nálunk ritkán van csokifogyasztás. Inni se nagyon iszik, ami aggaszt hiszen lázas. De azért próbálgatjuk kortyonként. Még a reggeli szokásos kakaót sem kérte, ami nála szokatlan és gyanús.Kép

Na de majd csak túl leszünk a nehezén!
Szép napot!
Enikö

ceniko
Szeged

Ja Kép Bocsika!! Lucának boldog névnapot Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Lucanak mi is nagyon sok boldogsagot kivanunk! Kép

Eniko, Boginak pedig tovabbra is gyors gyogyulast, remelem hamar kikeveredtek a kohogesbol.

Agi
agi77

Sziasztok!
Először is köszönjük szépen mindenkinek a jókívánságokat! Mostanság nem tudok jönni, mert a múlt héten is vizsgáztam, most is fogok.

Lucinak ma csináltunk dobozból egy spéci bábszínházat, ki sem hajlandó bújni belőle:-))) Nagyon nehezen tudtam letenni aludni.

Pénteken meg, amikor rábíztam nagyanyóra a vizsga idejére, jócskán eljárt a szája. Kicsit ideges voltam, mert nem akart elengedni. Kiszaladt a számon, hogy: anyád p..csája. Tényleg nem szoktam előttem káromkodni, de írtóra kész voltam. Az utolsó szót éppen csak súgtam, de persze jól megjegyezte. Azóta a legnagyobb örömmel használja:-)))) Mindenhol.

Ja, egyébként ha tudtok valakit, aki szeretne venni egy Nokia 3650-es (kamerás multimédiás) telefont, akkor szóljatok. Az enyém eladó. Na visszatérek a külgazdasághoz:-)))
H
babamama

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánok én is Lucának! Nálunk is volt mindig lucapogácsa, mi mindig addig nyomkodtuk, amíg ki nem tapiztuk a pénzt benne:-))

Enikő a múlt héten nem is tudtunk beszélni egymással, de akkor ez a hét így is úgy is lefújva:-( Boginak gyógyulást kívánok, egyem a szívét mindig történik valami......

nyúlanyó

Enikö! Boginak gyors javulást!

Gabiknak, Lucának boldog névnapot!!

Nina! láttam fenyögirlandot, de meg is kérdeztem az eladót, hogy ez a girland? A Széchenyi téri vásárban van, ha a Kárász felöl mész a térre bal oldalt, az elején. Sima 4m-es 400 ft, a több ágú 2m kb. 2200 ft, de van tobozos is. Remélem ezt kerested.

Én is mostam ma, majdnem minden nap szoktam, hát igy jártamKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kicsi Lottikám beteg. Olyan mint egy kis gyámoltalan őzike, az állandóan dumáló kiscsaj alig beszél. Mandulagyulája van, huruttal egybekötve, lázas volt,hányt is. Nem eszik 2 napja, innivalót is úgy kell tukmálni.

A névnaposokat isten éltesse.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Beteg Kismanóknak jobbulást!!!

K.

Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Szép napot!

BOldog névnapot minden névnaposnak, áés jobbulást minden kis- és nagybetegnek!

Mi még miondig dögróváson, a tejem lecsökkent, így szaporítok, és eléggé el vagyok kenődve, 4napja borzasztó az orgánumom, repedtfazék hozzám képest szoprán. És pocsékul vagyok, rettentően nehezen viselem, hogy nem tudok segíteni a gyerekeimnekKép. Boginak az esti utolsó szopinál kell adnom lefejt tejet pohárból mert nem elég sajna. Amúgy is igen keveset eszik, és nem is hízik, mióta beteg (előtte sem volt hízóbajnok), de tényleg úgy érzem, h összecsapnak felettem a hullámok...
és tegnap leégett a narancslekváram isKép

Bocs, h kipanaszkodtam magam, nem is jöttem eddig, de most kifakadt, pedig nem is ezt akartam írni.
Ne is reagáljatok inkább!

Ágci, ha olvasol erre, dobnál egy mélt a számoddal? Ha nem baj, felhívnálak egy pár kérdéssel. Vagy ha vki tudja Ágci számát dobja már nekem emilbe: anya@kissvirag.hu

Angi

.:Angi:.
angiszeged

Hü de sokan vagytok betegek, mielöbbi jobbulást!!

Angi! Sajnálom hogy potolni kell a tejcsit, majd ha meggyógyulsz reméljük visszaáll. Most persze nem találom Ágci számát. Ha meglesz elküldöm.
Anyukád tud segiteni?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Na, visszaolvastam kicsit!!!
Kriszti! A déli sétához egy tipp rendesen megkésve, de a későbbiekre nézve, akkora hívjatok vendégsereget, amikor a gyerek nemsétál/nem alszik...
Mi 4re hívtuk a vedégeekt múltkor, és akkor volt kaja. VOlt, aki 2kor beebédelt, no komment, és így jártKép, Ő baja, mert finom volt minden.
Anyukád Kép(((

Enikő! Bogi kruppos??? Nem is tudtam... Figy, ha itthon vagytok, akár a hűtőajtót is rányithatod, a lényeg, h azonnal hideg levegőt tudjon beszívni. És be kellene mérni a párataretalmat, mert a száraz meleg levegő halál a kruppra!!! Oda kell figyelni, ne menjen 20fok fölé a hőmérséklet Bogi szobájába, és ezt vedd komolyan! ne leyen meleg, fel kell öltöztetni, meleg takaró, és hideg. SajnaKép.
Gyógyulást Nektek is! Ja, és Én tuti, h felkeresnék egy pulmonoógust, a krupp nem játék, háziorvos adott esetben kevlés ehhez.
Sinecodot ismered? Kiváló köhögéscsillapító éjjwlre. Nem kúp, hanem csepp, receptre lehet venni.

angiszeged

Sziasztok!

Nagyon szomorú, hogy ilyen sokan betegek vagytok, minél előbbi gyógyulást mindenkinek! Mi eddig megúsztuk egy "laza" takonykórral, gyors le is kopogom, de még hol van a tél vége és a tavasz eleje? Tavaly én infulenzás voltam, két napig dögrovás, ágyból se bírtam felkelni, annyira kiütött. Remélem idén megúszom....

nyúlanyó

A fene ezt a rothadás petárdát, imádom amelyik egyszerre hármat durran, felébresztik Pipit, meg a lökött kutyák is ugatnak rá egyfolytába, mi lesz itt szilveszterig és mi lesz szilveszterkor?:-(((((

nyúlanyó

Nyúlanyo! Én is naponta ezt hallgatom, Orsi mondhatni már megszokta. A Petöfin van a bolt, és állandoan robbantgatják. Molli meg szerencsére nem ugat rá, vadászkutya.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angéla,
köszi a tippet, látod erre nem is gondoltam. Az anyám cukros és fél 1-kor kell kajálnia, utána délután már csak alig-alig. 160 szénhidráton van naponta. Neki akartam kedveskedni azzal, hogy fél egyre főzök... Hát, nem jött be.
Megígérte, hogy eljön ma segíteni rajtam, mert 2 hete mára csak tízre kaptunk időpontot fogorvoshoz. Tegnap közölte velem, nem jön, oldjam meg, ügyes vagyok Kép.
Tegnap Orosházán voltam közjegyzőnél és kértem, jöjjön ki elénk valaki a buszhoz, mert nem tudok gyerekkel babakocsit kinyitni. Erre azt momdta az anyám ismát, hogy ügyes vagyok, oldjam meg.
Nem tudom, honan lett ez a duma a vesszőparipája, de egy kicsit már sok volt 2 órán belül ez a kettő.
Lényeg, Esztert itthon hagytam Gergővel, buszra fel 13:20-kor, megérkezvén a Tesóm közölte, bocs, de nem tud kijönni elém a buszhoz, mert még Békéscsabán van évzáró értekezleten. 3-ra kellett a közjegyzőhöz menni, ez fél háromkor volt.
Komolyan, azt hittem, frászt kapok!
Aztán elgyalogoltam 4 kilómétert, majd vissza, a buszra vártam fél órát.
Persze késett 15 percet...
A hócipőm tele volt. Annyira elfáradtam.

Ma Eszter állati nyűgös.

Tegnap voltunk tanácsadáson
Paraméterek 1 évesen:
75 cm, 9,09 kg.

Jan. végén kell megint egy vas-vérvétel.

Bocsi, ha sok voltam, nagyon nyomott.

Jövök később.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Csajok,
majdnem alattunk zenész-család lakik, akik délben zongoráztak (az oké, mert szép), most operaáriázik a csaj, de apuci trombitás. Ő fél 5 körül, vagy fél 7 körül szokta nyomni.
Nagyon durva...

Petárda,
én már előre félek a szilvesztertől. Mamával beszéltem, hogy odamegyünk szilveszterkor, de valszeg dobom az ötletet.

Angéla,
sok-sok főtt tészta, húsleves és nyugi Kép. Tarts ki kérlek!

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Ksözönöm Lányok Ágci elérhetőségeit, hívom, csak most nem veszi fel.

Kriszti! Nem irigylem a tegnapodatKép((. Anyukád most tényleg nagyon rosszfej

angiszeged

Kriszti nem egyszerű az életed! Anyukád mindig ilyen "kedves"? Az enyém hál' Istennek nem szól bele és tanácsokat sem osztogat, anyósom annál jobbakat és ésszerűbbeket, szerinte. Lassan ezt is megszokom.....Eszter szerintem tökéletes súlyban és centiben van, gratula a "nagylányhoz":-)))

nyúlanyó

Nyúlanyó,
az anyámra most sztem rájött az ötperc. Mondta azt is, h a tesómat is jól kiosztotta, meg a haverját is.
2 hete a barátnőmnek áradozott, milyen jó anya vagyok, meg nem is gondolta volna (elég lázadó természet voltam világéletemben), h ilyen jó anyuka lesz belőlem, stb. stb.
Egyébként sokat veszekedtünk régen is, amióta Apukám nincs már, azóta inkább kussban vagyok.

Azt nem is írtam a tegnaphoz, hogy fél 12- kor még az okmányirodában voltunk, Eszternek útlevelet csináltatni, délre tanácsadás.

Ma elkezdtem szedni a vasat, mert totál fáradt vagyok állandóan.

Amúgy minden okés, kiderült, hogy még csak 4 fogacska van kinn Kép. Nagyon fehérlik az ötödik. Majd egyszer.
Köszi, Nyúlanyó, dokinéni szerint is minden oké, szépen utolérte magát a csajszi (szül:55 cm és 3420 g). Nagyon magas volt, amolyan vékonka dongájú Kép.

Bezzeg már nem áriázik, hogy Eszter fenn van Kép!!!

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!
Télleg gáz a MamaKép De az én anyukámat nem veriKép
Nálunk a kedves mama mindíg beígéri, hogy vigyáz Vandára... Aztán meg inkább a tesóm kislányáraKép
Pedig én csak akkor kérem, ha mennék dolgozni..
No mindegy.
Ügyi vagyKép, hogy megoldottad egyedülKép

Angi:
Nem kell az üveg?

Karmen:
Köszi a girlandot, hogy megnézted! Én is voltam ott egy csomószor, nem vettem észre!
Mindíg mondom, hogy vak vagyokKép

Enikő, Melinda:
Gyógyulgattok?

Engem is elért a torokfájásKép
Remélem Vandi kimarad.
Nina
nina74

Dehogyisnem, ne haragudj!!! Megadod a számod, és hívlak, hogy hol, mikor tudom átvenni?
És köszönömKép

angiszeged

Nina! Ma már evett egy fél pohár joghurtot, meg kicsit jobb volt a kedve. Tegnap nagyon szarul volt, mint egy rongybaba aludt szinte egész nap.

Angi! Kitartás! Minden szupi lesz!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok

Jobbulást a betegeknek, siessetek gyógyulni, mindjárt karácsony.

Kriszti, nem semmi volt a tegnapod. Kép

Nóri, nagyon jó a ketrec. Kép

Gigi
gigi1

Kriszta! nem semmi anyukád milyen! Tök pipa lennék én is. Eszti szép nagy baba! Orsi is vékonyka volt születéskor, szerintem csunyán ahogy most utolag látom a videon, akkor persze ö volt a legszebb!Kép

Angi! Ágcinak a 70-es száma amit használ, a 30as ki szokott lenni kapcsolva ha jol tudom. Persze nem találtam meg.

Nina! Nem hittem ott árulnak, véletlen keveredtem oda, aztán megláttam kirakva. Megörültem, de féltem nem ezt keresed de mondta a pasi igen ez a girland. Olyan lelkesen mutogatta milyenek vannak, mondtam hogy barátnönek kell, de nyugi küldömKép

Orsi este csak ugy falt most. Nem hittem a szememnek. 2 hete fintorgott a joghurtra, most meg sirt amikor elfogyott. Kapott 2 evökanállal. Aztán becsapott egy jo nagy adag jogurtos krumplipürét fél tojássárgájával, nem hittem a szememnek. Lehet hogy 1 évesen leszünk közel 78 kg? Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen, 78? Nem sok az egy kicsit? Kép

Nina, lattam en is girlandot, (ra is volt irva Kép), a diofanal levo sparban.

Kriszta, Kép. Anyukad megsertodott? Az enyem akkor ilyen.

A beteg babaknak es anyukaknak jobbulast!

Mi jol vagyunk, itt vannak a szuleim. Eddig minden ok. Kopp-kopp.

Gabi, Tunde, es a tobbiek? Hol vagytok?

Agi
agi77

Ági! 8 kg akart lenniKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Mielőbbi gyógyulást a beteg babcikanak és anyukáknak. Az én mandulám is gennyes, de más bajom nincs. Nem szedek rá semmit, csak toroköblögető sziruppal fertőtlenítem. Szerintetek ki lehet gyugyulni "csak" ezzel egy gennyes mandulából? Nem szívesen mennék orvoshoz antibiotikumos receptért, mert még összeszedek valami komolyabbat...

Egy kép Ediről.

Gabici
gabici

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?