Sziasztok!
Nata nagyon örülök, hogy jelentkeztél.
Már azt hittem valami babás topicba irogatsz, azért hanyagolsz minket, dehát a munkahelyről valószínűleg én se nagyon tudnék többet. Majd, ha a baba mellett, otthon a saját házatokban fogsz netezni, akkot biztos többet írsz nekünk.
A munkahelyeden lecsillapodtak a kedélyek, normálisak most Veled?
Az fontos, hogy jó védőnénid legyen az elején sokat számít, főleg az első babánál. Persze, ha ott lesz Anyukád talán kevesebb bizonytalanság lesz. Mikor mentek legközelebb uh-ra?
Én nagyon örülök, hogy van köztünk egy 67. napján járó csúnya kivétel is, aki nemrég még ugyanolyan helyzetben volt, mint mi...Ez nagyon reménykeltő.
Én most nem sajnálom, hogy megjött, a betegség miatt... inkább legyen később babám, de egészséges legyen! Köszi a drukkkokat a vizsgáimhoz, még jó sok van! Azért tartok tőle, hogy egy vizsgaidőszak se tökéletes alakalom a teherbeeséshez.
Én eléggé izgulós vagyok sajnos...
Lányok, ne hagyjátok eluralkodni magatokon a negatív érzéseket, mert nagyon sokat rombolnak! (Én csak tudom, most vizsgáztam ötösre pszichológiából!
)Én ha látok egy kismamát vagy egy szép babát igyekszem mindig arra gondolni: én is így nézek ki majd nemsokára, nekünk is ilyen szép babánk lesz. Na néha nem sikerül nekem sem, de törekszem rá. Engem az borít ki nagyon, ha valaki úgy esik tehebe,hogy nem is akar.. azt annyira igazságtalannak érzem!
Tökmag a barátnőd borzasztó önző lehet, elég durva, amiket írtál róla. Nekem van néhány barátnőm, de abból az egyiknek már van babája (akiről minig szokktam írni), a másik kettő hasonló cipőben jár, de erről nem nagyon szokunk beszélni.
Januárban itt mind megyünk orvoshoz, (na jó, Nata ultrahangra és lehet, hogy Hajni is csak babanézőbe), szóval csatlakozz szerintem. Van nőgyógyászod? Tényleg azt még nem is kérdeztük, hogy hol élsz?
Lehet, hogy csak egy nagyon apró problémád van, amit könnyen lehet korrigálni és aztán egy-kettőre itt a baba. Az pedig biztos, hogy mi egészen másként fogunk hozzáállni,mint aki nem is szeretett volna gyereket. Én már most megtanultam, hogy egy új élet mekkora csoda.
Hajni, hogy-hogy nem dolgoztok a házikón? Nálatok is "téli szünet" van?
Bocsi, hogy már el is felejtettem a napírást, én elég szórakozott vagyok, de majd nagyon igyekszem. Hajrá az akciókhoz, előre a szilveszteri zebráért! Nagyon feldobnád az újévemet!
Üdv
Zafír 2/32