Pildi,
Egy ideig én is azt gondoltam, hogy a várakozás garancia. De nem lehet, hogy a sok tv rádió, stb. szereplés tette oly népszerűvé, hogy már nem győzi a sok pácienst? Nem biztos, hogy az a legjobb doki, akihez a legtöbben járnak. (bár ezügyben ne legyen túl sok tapasztalatunk, hogy ki is a tényleg jó doki, mert az már azt jelenzi, hogy baj van)
Megfordítanám a gondolatmenetedet: ha a szülőszobán lennék, vagy a műtőben és ő pont akkor tv szerepel, oktat, előad stb. Nem szeretném megtudni.
Ma bementem vérvételre, gondoltam utána benézek, mert vannnak kisebb problémáim, amik annál azért nagyobbak, hogy telefonon beszéljük meg. Én ma tudtam meg, hogy pénteken oktat, mindegy tényleg nem volt megbeszélve, majdcsak kibírom (vagy elmúlik) a legközelebbi megbeszélt időpontig. Más is kereste őt, a nővér idegesen a vállát vonogatta, hogy elméletileg benn lesz, nem tudjuk mikor, lehet, hogy csak délután (de. f10 volt), nem szokott bejelentkezni nálunk (mármint a doki a t.ambulancián), várjon, ha gondolja.
Na hát erről van szó.
Vagy tök zavartalan, problémamentes a terhesség (kérdés azért ekkor is lehet), és akkor az ember csak a megbeszélt időpontban várakozik, és arra gondol, hogy milyen jó is a dokija, ha ennyit kell rá várni, vagy a mentő visz be, akkor biztos ellát valaki viszonylag gyorsan. (ne tudjuk meg!)
Én minden alkalommal fizetek neki, lehet, hogy nem vagyok szimpi
Amikor találkozunk azért nem így tűnik...
Lehet azt valahonnan tudni, hogy melyik dokinak hány betege van? el kell vállalniuk mindenkit? Mert ez előbb-utóbb tényleg lehetetlenné teszi a megfelelő ellátást. Meg néha az is eszembe jut: tud ez a szegény ember eleget aludni, pihenni?
kópé