Sziasztok!
Na most értem haza a mai napi rohanásból, délután még Adriékhoz is bementem újra, Kata békésen szundikált, Adri jól tartotta magát, bár mondta, hogy fáj mindene... Na akkor a szülés, bár már Évi is írt róla: Adri azt mondta, már egész nap érezte, hogy görcsölget, meg fájdogál, aztán éjjel 2-kor arra ébredt, hogy valami pukkant, és már folyt is a víz. 2.15-kor szóltak nekem is, hogy elment a magzatvíz, és indulnak a kórházba. Na ekkor volt, hogy már én sem bírtam tovább aludni, és mikor szólt Zoli, hogy beértek a kórházba, és Adrit éppen vizsgálják, de már 3 percesek a fájások, én is felkerekedtem, bementem utánuk. Pont az ügyeletes orvossal futottam össze, mondta, hogy már beért Adri dokija is, és már bő 4 ujjnyira kitágult, jól haladnak. Kb 10 perc telt el, és már hallottam hogy Kata felsír. Kis idő múlva Zoli kijött, mondta hogy minden oké, elmondta Kata méreteit, majd mikor Katát megvizsgálták, bebugyolálták, kihozta nekem is megmutatni. Ekkor tudtam Adrival is beszélni, Ő mesélte el, hogy miután elment a magzatvíz, már 5 perces fájási voltak, majd a 3 percesek jöttek, aztán mikor a szülésznője már odaért, és gépre tették, látták, hogy Kata szívhangja lemegy, ekkor mondták neki, hogy próbáljon valahogy rendesebben lélegezni, mert ha így marad, akkor császár, hiszen sűrget az idő. Aztán kapott oxigént, jobb lett Kata szívhagja is, eddigre már a szülész dokija is odaért, aztán végül minden rendben volt, de kellett vágni, és emiatt ugye varrták is. Kata nagyon ügyes volt, mert rögtön próbált szopizni is, és azóta meg már csak egyre ügyesebb. Hát nagyvonalakban így történtek a dolgok, reméljük a hétvégére már haza is jönnek