Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket hogy hol van budapesten képességfejlesztő játszóház??? A Gekkóról és a Napraforgóról tudok de sajnos mindkettő nagyon messze van tőlünk.(egymás mellett vannak) 3,5 éves kisfiamnak keresnék valamilyen fejlesztő foglalkozást ami a mozgását is meg a "beszélőkéjét" is fejleszti.
Ha tudtok valamit kérlek írjatok.

Köszi
Vivi
 
 


Nem ártana, ha írnád, hogy merre laktok, különben hiába ír ide bárki bármit, ha az úgyis messze van tőletek.
 
 


Vivi!
Campona? Messze van? Ott van a Sárkányvár,ahol a gyermekek szocializációdását segítik elő. Külömbféle foglalkozások vannak,érdeklődj szerintem szupi! Ha a Campona messze van akkor kérdezd meg valamelyik hozzátok közeleső bevásárló központot,és kérdezd meg hogy van-e játszóház gyerekeknek,és ha van akkor melyik fajta, Mert pl: a Campónába 2 fajta is van. Mi d a 2-tő nagyon jó,csak mind a kettő másra valóKép

Noémi
 
 

 
 

Köszi Citrom!

Majd megnézük.Igazából XVII,XVIII,XVI,X Ker lenne közel.Szerintem a napraforgó meg a gekkó nagyon jó csak bölcsi után menni eléggé strapás, mert 1-1.1/2 óra az út(forgalomtól függően) ott vagyunk 1 órát és haza 1-1.1/2 óra. Kisfiam eléggé elfárad. konkrétan egyéni vagy kiscsoportos(max 4fő) foglalkozást keresünk.
Köszi a segítséget.
 
 


Kedves anyukák!
A VI. kerületben most nyílt új GEKKO játszóház, ami könnyen megközelíthető a kék metro Arany J. utca megállójától 2 perc. (33.sz.)
A 06-1/302-8402 telefonon tudtok időpontot kérni.
Üdv. Orsik
 
 


Sziasztok!

A XIX.ker.Endresz György u.28.-ban nyílt játszóház kicsiknek.Fél évestől 3éves korig látogatható.Óvó nénik tartanak foglalkozásokat!

Érdeklődni lehet:06 20 947 6243
aja
 
 


Aja!

Lenne néhány fejlesztő javaslatom a játszóházatokkal kapcsolatban! A profilomban van cím, írj oda légyszíves!

Kép
Kép
 
 


Kedves mamák és babák!
Kismama és baba-mama jóga indul az Újpalotai Közösségi Házban 2005. márciusában. Felvilágosítás és jelentkezés: 410-0836 (Simon Patrícia), illetve bővebb információ olvasható a www.ujpalotainfo.hu oldalon.
Ugyanitt hézköznap délelőttönként baba-mama klub működik, hétfői napokon 10 órától a Zenekuckó (muzsikaklub 1 - 4 éves gyerekeknek) várja az érdeklődőket.
 


Kedves szülők!
Segítségeteket kérném. Egyik ismerősöm tervezi, hogy a XVIII.kerületben nyit egy játszóházat. A környéken nincs ilyen. Kérdés, hogy van-e rá igény? 0-14 éves korig, mozgásos és képességfejlesztő állandó termet tervez, valamint külön foglalkozásokat gyermekeknek, szülőknek egyaránt. Várom véleményeteket, hogy mire van igényetek, elmennétek-e.
 


Kedves Anyukák!

Csepelen is működik Gekko Játszóház, időpont kérhető a 425 7464 telefonon.
 
 


Kedves Jcsizmadia,
igaz, hogy nem láttam hozzászólást, de biztos vagyok benne, hogy igény lenne rá, én is nagyon boldog lennék ha nem kéne a város másik végére vinnem a kislányomat..Lehet, hogy nagyobb lenne a siker, ha pl. bölcsikben és ovikban hírdetnétek.., a kerületben (XVIII.) sok van belőlük.. Én drukkolokKép
 
 


Sziasztok!

Játszóház Kispesten!3éves korig várjuk a kicsiket,szakképzett óvónők tartanak foglalkozásokat(zenebölcsi,angol,kézügyességfejlesztés),mindezt egy 130nm-es családi házban,csupa játék környezetben.
Cím:1194 Endresz György u.28. Érdeklődni tudtok:06 20 9 476 243
aja
 
 


Kedves Szülők!

Õsszel fejlesztő csoport indul autizmussal élő gyermekek számára.

Játszóház működtetésének célja sérült gyermekek foglalkoztatása, fejlesztése speciális és részben játékos formában.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, a részletekkel szülők jelentkezését várom a 0620-235-8202-es telefonszámon vagy a magyued@freemail.hu e-mail címen.


Martosné Gy. Edina
 
 


Kedves Szülők!
MEGYE
AUTIZMUSSAL ÉLÕ GYERMEKEK KÉSZSÉGFEJLESZTÕ JÁTSZÓHÁZA

Fejlesztő csoport indul autizmussal élő gyermekek számára.

Induló csoportjainkba korhatár nélkül várjuk a gyermekeket előzetes bejelentkezés alapján.

A gyermekek fejlesztése egyénileg illetve kiscsoportokban (max. 4 fő) történik, képességeik és igényeik pontos felmérése után korosztályonkénti bontással.

A foglalkozások helyszíne:
Budapest, I. Krisztina krt. a Tabán mellett, igényesen kialakított környezetben

Érdeklődni lehet:
Martosné Gyutai Edina Tel: 20/235-8202
Honlapunk: http://w3.externet.hu/~martoskft/
 
 


Sziasztok!

Budapesten, a XVI. kerületben található a Lurkóvár Képességfejlesztő Központ.
A GEKKO-n kívül sokféle fejlesztő tanfolyamon vehettek részt, mint pl. TSMT, Sindelar, stb.
Minden tanfolyamunkról fényképes leírást olvashattok a honlapunkon:

Honlap: http://www.lurkovar.hu/
Telefon: 06-1-4001308
Cím: Budapest, XVI, Felsőmalom u. 3/d


Menő Manók Alapítvány a Kőbányai MAMAVÁR-nál is!

Tapasztalataink alapján a szülők nagy része hiányolja azt a segítséget, amellyel a gyermeke fejlődésében esetlegesen fellépő problémákat felismerheti. Ha ez meg is történik, a megoldásig legtöbbször nem jutnak el.
Elengedhetetlen volna már az óvodában megkezdeni a szűrést, hiszen a terápia korai elkezdése megelőzhetné a későbbi tanulási problémák kialakulását! Amennyiben a szülők, illetve a pedagógusok problémát tapasztalnak, terapeutáink egy komplex vizsgálat segítségével ki tudják szűrni, hogy kinek van szüksége intenzív fejlesztésre. Az alapítvány által végzett tevékenység az alapozó mozgásterápia.

Milyen problémáknál hatásos:

Fejlődési dyslexia, Fejlődési dysphasia, megkésett beszédfejlődés, beszédindítás, Kiegészítő terápiaként a beszédprodukció zavarainál, Kivétel nélkül minden mozgáskordináció elmaradásával, gyenge voltával kísért esetben, Iskolaéretlen vagy dyslexia veszélyeztetett óvodásoknál a fejlődés elősegítésére, Organikus hátterű figyelemzavaros-hyperaktív-részképességgyenge gyerekeknél a mozgáskoordináció és anyanyelvi részképességek fejlesztésére, Dominancia problémás gyerekeknél (kétkezesség, átszoktatott kezesség) a dominancia megválasztására a jobb anyanyelvi készség elérésére, Enyhe fokban értelmi fogyatékosoknál idegrendszeri funkciók elérésére, serkentésére

Az alapozó terápia közvetlen (tapasztali) hatása:

Beindítja a megkésett beszédfejlődést; Beindítja a rajzkészség igen erős fejlődését óvodásoknál, Erősen segíti dyslaliák, paraláliák esetén a logopédiai munkát, a beszédhangok automatizálódását, beépülését, Technikai dyslexia esetén megkönnyíti az olvasást, főleg az olvasás gyorsasága nő, ezáltal a szövegértés is javul, A féltekei dominancia helyes megválasztása esetében igen erősen javítja az anyanyelvi készséget dominancia-problémás gyerekeknél, Fejlődési dyspraxia esetén a mozgástervezés megjavul, Mindig javítja a mozgáskoordinációt



Érdeklődni és felmérő órára jelentkezni a 06 20 9 604 214-es számon lehet.Első felmérő nap a MAMAVÁR-nál: május 10-e.

Játszóházról bővebben: www.mamavar.hu
aja
 
 


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.



Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:


http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Kölökidõ

Jegyzetfüzet:

 

cron