2004.12.09 10:20
Szerző: kisegér
Nóri, szuper, nagyon örülök! Az, hogy egyik teszt ilyen, másik olyan, nem jelent szerintem semmit. Ugye mondtam, hogy milyen nehéz elfogadni a terhesség tényét annyi reménytelen hónap után...? Fura, mi? Plusz a félelem... Ugyanezt éreztem én is.
Andi, a párommal tegnap(!) mindent megbeszéltünk végre, és úgy látom, kisimultak a dolgaink. A szeretet nem is jött szóba, mert nem is az volt az alap probléma, inkább csak olyan kifogás- akkor lettek igazán nagy gondjaink, amikor a párom kitalálta, hogy vidéken akar élni, és én ettől megijedtem. És azóta emészti magát, mert ez nagyon fontos neki, és kitalál mindent.
Azóta ezt elfogadtam, és minden oké. Szerencsére.
Kagyló, a kromoszómákat és az immunológiát a Krizsa ajánlotta, és én szorgalmasan utána jártam. A kromoszóma az, amikor vérből megnézik, hogy nem genetikai rendellenesség okozta-e a vetélést. Az immunológián szintén olyan vérfunkciókat néznek szintén, ami vetélést okozhat. Pl. hogy a párommal nem "ütjük"-e egymást, én befogadom-e az ő vérét, meg volt lisztérzékenységre is próba. Na, ott 1 eredmény pozitív lett, ezért küldtek el vékonybél tükrözésre ill. szövetvizsgálatra- amit korábban írtam. A lisztérz. is egy lehetséges meddőségi és vetélési ok.
a kromoszómát a Kaáliban nézték, 1 kémcső vérből a páromtól és tőlem. kb. 20.000 ft volt...
Az immunológián 100 féle dolgot néznek, és ezért vmi 14 kémcső vért vettek a Szabolcsban. (Nemes László dr.) Ide is a Krizsa küldött.
De most már megvan az ok. Viszont a cukorbetegség miatt én 6-8 alkalommal eszem egy nap, és ezt gluténmentes táplálékokkal kell megoldanom, és ez nagyon nehéz egyelőre.
Anna, lassan jöhet a második lombik, ugye? Hajrá!!!
Nórikám, nagyon vigyázz magadra, sokat pihenj, ne lépcsőzz, ne gyalogolj sokat, ne rázasd magad a BKV-n, ne utazz el messzire, kerüld a túl meleg vizet, és egyél sok vitamint, folsavat, vasat, magnéziumot, mogyorót!
Csak olyan nyugdíjasan vedd az életet! És akkor még rengeteg örömöd lesz!!! Majd amikor az uh-n meglátod a kis kukacot, ahogy ver a szíve, az lesz aztán a nagy, könnyes öröm! Ha már a szívhangot hallani lehet majd, az meg csodálatos lesz!
Annyira örülök! Légy nagyon sikeres a terhességedben!