reggel 7-kor keltem összekészülődtem és olyan 8-körül indultunk az oviba....a gyerekhez 9-re mentem....most csak alvásig azaz olyan dél vagy 1 ig vigyáztam rá.......
nem......csak nem jutottam géphez.meg hétvégén anyuéknál voltam a fiúkkal........most hétvégén meg gyerekek nélkül megyek a hugomékhoz....
ti jól vagytok?
ajánlom is neki
de sajnos úgy néz ki kezdek betegeskedni.....bár nem biztos de már folyik az orrom.............UUUUUUUTTTTÁÁÁÁÁÁÁLOM A HIDEGET!!!!!!!!!
szia:)
a gyökér kezelt fogamra csinálnak koronát....a nehezén most kezdek túl lenni.......a fogam teljesen körbe fúrta tehát csak a gyógytömés van most meg.....az íny alá is kellett menni....elég kellemetlen volt még szuri mellett is....enni most csak jobb oldalon tudok de megoldható..kedden kell vissza mennem......és keddtől számítva 10 nap mire kész lesz:(:)
de muszáj megcsinálni.....
köszönöm:)doki bá is ezt mondta......remélem ezzel befejeződik a fogdokihoz járkálás........24 éven át nem volt baj egy fogammal se.még egy tömésem sincs......doki is meglepődött....
na de jó már jönnek a fogacskák szépen sorban:)))))
vezsekedés:ez sajnos szerintem nem elkerülhető...nálunk is kijut bőven...de már Barnika kezdi ......nem könyű.bízok benne hogy kinövik ezt....mint ahogy annó én is a tesóimmal:)