Új privát üzeneted érkezett!

Gabó!

Ezt a butaságot meg sem "hallottam". Ugye már el is felejteted? Ez egy kihivás, és mi nem futamodunk meg!!!Kép

Most van a sogornöm a laparos mütéten, legyszi szorítsatok!!

Györgyi
Györgyi

Sziasztok!
Megint en vagyok Kép
Mostr olvastam, mit irtatok az ejszakaira. Koszi mindenkinek. Tenyleg jol jonne egy normalis mh. Azt hiszem ez egy kicsit OFF ide. Boccsi

Klari
Klari

Ez most megint OFF lesz.
Moni! Ez most nem lehet lassu, mert kb 3 hete kabel internet van. legalabb 10X gyorsabb, mint volt telefonon keresztul. KépKépKép Nagyon jo!!

Valaki hasznalja itt a chat-et?
Klari
Klari

Klári!
Pont most akartam írni, hogy fogalmam sincs mitõl, de visszaállt a normális betûnagyság. Pedig én nem csináltam semmit.
De azt mondta, de én biztos vagyok benne, hogy most nem sikerült és nem akarom feleslegesen bombázni magam hormon bogyókkal. Nekem még ott van a bromo is.

Képzeljétek, most hallottam a rádióban, hogy van egy nõ akinél kettõs terhességet diagnosztizáltak, ami azt jelenti ugye, hogy létrejött az egyik terhesség, de a petesejt termelõdés nem fejezõdött be és újra teherbe esett. A részleteket nem hallottam, mert már késn figyeltem fel rá. A következõ hírekben majd odafiguzok és írom a többit infót ha még ti nem hallottátok.
Úgy emlékszem egyszer már volt téma ez, hogy ilyen lehet-e vagy sem.

Gabó
Gabómanó

Klári!
Én egyszer használtam Pucúrral, amikor csak mi voltunk itt és így sokkal gyorsabb volt az infocsere. De akkor is csak mi ketten csevegtünk.
De elõtte megbeszétük, hogy ott talizunk. Tök jó volt. Aztán jöttek mások is, de nem kapcsolódtak rá a témára.

Gabó
Gabómanó

Sziasztok! Kedves Breki!

Olvastam hogy Béres dokihoz jársz! Tudnál nekem e-mailben küldeni infokat rola? mamacs2000@yahoo.com. Elérhetõség,rendelési idõk, hol van, mennyiért....stb. Hozzá szeretnék járni! Tényleg jo? Egy éve nem jön össze a bébink, szerinted tud segíteni? Nagyon várom válaszodat!

THX!Mamacs
Névtelen

Kriszti, Moni, Kamilla, Györgyi és mindenki!
NEKÜNK SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!
Gondolat stornó.

?????????Türelmet lehet kapni valahol????????????
Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Gabó!
Ez sajna nekem is megfordult a fejemben, és még sok más, de ezt még leírni sem merem.
Feldolgozni ezeket lehetetlen (LENNE!!), de velünk ilyen sosem fordulhat elõ!!

Virtuális elfenekelés megszavazva!Kép
(nekem is)

Klári!
Jó hogy itt vagy, és gyorsulsz mint a madár!Kép
Dundi cicusod hogy érzi magát?Kép

Barbi!
A kutyusod nagyon édi!!!
LÁNYOK NÉZZÉTEK MEG A PROBATERÜLETEN!

Ancsi
Ancsi

Gabó!

Tegnap az én párom is hallgata a TV-ben, de azt is, hogy minden orvos azt mondja, hogy nem lehet.
Én azt olvastam, hogy azonos cikluson belül esetleg (ritkán) lehet (söt extrém esetben az is elöfordulha, hogy két férfi spermiuma termékenyíti meg a két petesejtet), de más ciklusban nem lehet. Állítólag az a baj, hogy az egyik magzat aránytalanul jobb ellátást kap, mint a másik (mondjuk az egyik köldökzsínórja a méhlepény szélén tapad, a másiké középen), és akkor lesz a kettö közötti méretkülönbség, hogy úgy tünik, mintha különbözö idöben fogantak volna.
De a teljesen különbözö idöben fogantatást elvetik az orvosok. (Bár igaz, hogy elvileg menstruálni sem lehetne, aztán mégis van aki esetleg végig menstruál).

Kéretik mindenki!
Nem csüggedni. Én vagyok az egy petefészkes!!!
(Ja, azt el is felejtetem írni, hogy most is megnézte a doki az UH-nál (miért?), és még mindig nincs meg!!!!)
Baba jön mindekinél, ahogy nálam is jött!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Gabóka!
Nem szabad ilyen butaságokra gondolni. Türelmednek meg lesz az eredménye. Hisz jön az inszem! KépKép

Beszti
Beszti

Gabó!
Te a bromo-t is szeded még??????

Azt mondják nagyon veszélyes egy esetleges teherbeeséskor!

Egyébként türelmet a copfosokkal együtt lehet rendelni!
Kiszolgálási idõ változóKép
Ancsi

Gabó

Ird már le légyszi, hogy mit jelent, hogy az egyik petevezeték össze van növe? Lehet, hogy buta vagyok, de akkor amikor ez a petefészek müködik mi a helyzet?

Elöre is köszi
György
Györgyi

Viki!

Nyugodtan szedd az Elevitet hiszen vitamin.

Én Maternát vagy Vitamin terheseknek szoktam szedni. (már vagy 3 éve szedegetem) Mostanában csak inszem után szoktam szedni, de most elõtte is el fogom kezdeni, mert most sikerülnie kell!!

Tuti, hogy megjön (tegnap kellett volna), de jó lenne ha nem "szórakozna" velem.

Caldea
caldea

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, csak hát az én irodám is átjároház, és csak pasikkal dolgozom együtt.Kép

Ancsi!

E drnö irta, hogy a bromot nem szabad abbahagyni, ha terhes az illetö csak 2 honap mulva és azt is csak fokozatosan.

Szia Klári!

Fönök: lesza...vaKépKép
Ennél csak jobb munkahelyed lehet, meg sem indokolták?

Gaboka!

Nem hülyeségekre gondolni, segitek Krisztinek virtuálisan elfenekelni téged!!

A 9.-e NEKEM IS JO!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Most beszéltem Monchyval, jol van épp az uj nögyogyitol jött. Jo alaposan megvizsgálták, rögtön lesz egy csomo vérvétele van egy kis méhszálysebe és fognak neki csinálni HSG-t. Most jött rá, hogy a másik doki tényleg nem nagyon foglalkozott vele. De szerencsére nincs elkeseredve. Ja és a nyálkahártyája hol 4 mm vastag hol meg 10 mm. Ti hallottatok már ilyet?

Egyébként ö is jönne a talira, az idöpont neki is megfelel!!

Viki!

A vitaminokat nyugodtan szedheted akár évekig is.

GABOMANO!!

Küldük neked türelmet: türelem, türelem, türelem, türelem, türelem copfost terem, türelem .......KépKép

OFF: Ti mit vesztek a párotoknak ajándékként karácsonyra? Várom az ötleteket!

Pucurék
Pucúr

Ancsi!
Macskosz jol van. Koszoni kerdesed. Penteken visszuk dokihoz. Neki is kell. Kép
Sajnos kislany es mar nem igazan szedheti a bogyojat. 1,5 evig engedett utanna veszelyes, ezert ezt meg kell oldani. Kép Ugy sajnalom. Talan mert en most szeretnak babucit es rola meg tudni fogom, hogy nem lehet majd neki kiscicai, ezert eleg buntudatom van. De mit kezdenek 4-5 kismacskaval evente 2-3x. Ha meg nem engedjuk ki, akkor meg tuzel 2 hetente es azt is olyan rossz nezni. Kép Mit lehet tenni??

Klari
Klari

Györgyi!

Biztos Gabó is fog válaszolni.
De az egy petevezeték öszenövése azt jelenti, hogy a petesejt (ami elég nagy relative) nem tud átjutni rajta. Szerintem rosszabb eset az, amikor nincs teljesen összenöve, és a spermiumok (amelyek jóval kisebbek a petesejtnél) átjutnak, megtermékenyítik a petesejtet, de az nem tud eljutni a méhbe, ezért a petevezetékben ágyazódik be, méhenkívüli terhességeet okozva. Ilyenkor az egész petevezetéket el szokták távolítani.
Gyakorlatilag a teljes elzáródásnál az a helyzet, hogy amikor abban a petefészekben érne meg tüszö, akkor az biztosan nem fog megtermékenyülni, tehár az a hónap üresjárat.
Ha tényleg az van, amit az orvosok mondanak, hogy egyszer az egyik másszor a másik petefészekben érik meg tüszö, akkor minden második hónapban van esély a teherbeesére. Persze, nem teljesen így van, mert nem feltétlenül váltakozva érnek meg.
Fura módon, én azt olvastam, hogy ezzel nem csökken lényegesen a teherbeesés valószínüsége.

Beszti
Beszti

Györgyi!
Valószínûsíthetõen valamilyen gyulladásból eredõen van összenõve. A bal oldali petefészkem kisebb is mint bal oldali társa és a petesejt sem nõ meg akkorára amekorára kellene. Mivel ez nem tud megtermékenyülni ez felszívódik. A dokim azt mondta, hogy át tud vándorolni a hasûrön keresztül a bal oldali petevezetõbe. Én ezt kicsit furának találtam és rá is kérdeztem még egyszer a dokitól, és õ azt mondta, hogy ez tényleg így van.

Ancsi!
Igen szedem, mert E. azt mondta, hogy ha abbahagyom akkor a szervezetem nem kap visszajelzést (feed-back effektus) és akkor még magasabbra emelkedik. A dokim is azt mondta, hogy nem garantálja, hogy nem fog visszamenni ha abbahagyom, csak azt nem értem miért mondta, hogy elhagyhatom a szedését. Én napi fél szemmel inkább folytatom, hiszen nem akarok megint hónapokat elvesztegetni azzal, hogy újra rendbehozzam amit már egyszer sikerült rendbehozni. Én már egyszer szedtem és abbahagytam és tényleg visszament. Igaz azt csak három hétig szedtem ezt pedig már fél éve.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Szia Pucur!

Azt hiszem a jovo heten mar tudok visszamenni a dnohoz. Eddig nem voltak meg a hormon eredmenyek. A verkep amit akkor kert, mar egy kicsit elavult lesz, de van ujabb is.
Probaidoben nem kotelezo indokolni. De azt hiszem a babaprojekt sem hasznalhatott neki. Igaz soha nem beszeltem rola, de figyelik az internetet. Meg talan nem voltam szimpi neki. Az egesz 3 honap alatt egy rossz szava nem volt a munkamra, sot... !! Szoval nem tudom.
Tok jo lehet a tegnapi uh-n neked. Kép Egy kicsit szabad irigykedni? Kép El sem tudom kepzelni, hogy milyen erzes babat varni. Mar uuuuugy szeretnek ott tartani. Erzem ez a dno rendbe fog tenni engem!! KépKépKép
Szoval hajra mindenkinek!!
Te meg vigyazz nagyon kis pucurra es magadra is!! Kép
Klari
Klari

Beszti, Györgyi!
Nekem mind a kettõben szokott érni. Akkor is amikor Clostit kaptam és akkor is amikor nem, csak mint már írtam a bal oldali petesejt mindig jóval kisebb, úgyhogy a domináns tüszõ szerepét mindig a jobb oldali tölti be nálam.

Drága Pucúrka!
Még nem érzem, hogy türelmes lennék, sõt a mensi elõtti idegbaj már pár napja elért és fejfájjással kiegészülve kikészít. Lehet, hogy a virtuális elfenekelést érzem?

Már érzem jön a türelem is.Köszi.Kép

Gabó
Gabómanó

Nem érek rá de gyorsan elküldöm a mai listát, mert még senki sem vette a fáradságot, hogy átirogassa.

Monchy 3c 50 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 45 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 42 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 37 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 35 cn Budapest 31 év
Edina 7c 34 cn Coimbra 23 év
Ancsi 2c 33 cn Adács 27 év
Marcsi 1c 32 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 31 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 30 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 29 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 24 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 21 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 18 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 17 cn Maglód 33 év
Sien 14c 16 cn Budapest 28 év
Lora 13c 15 cn Várpalota 24
Éva 30c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 11 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 8 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 7 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 5 cn Törökbálint 28 év

Moni
mj

Sziasztok Lányok!

Végre nekem is van pár percem. Most nem nagyon tudtam elolvasni a hozzászólásokat, de majd este otthonról...

Azt viszont látom, hogy Gabó kezdi feladni a reményt erre a hónapra.
NE TEDD!!!! TESSÉK OPTIMISTÁN NÉZNI A DOLGOKAT, ÉS NEM MINDENFÉLE BUTASÁGRA GONDOLNI!
Bocsi, nem szoktam kiabálni, de ez most kikívánkozott. Amíg meg nem jön, addig van egy kis reménysugár. Azt nem mondom, hogy nagyon éld bele magad, de ne is add fel.
Küldök neked egy nagy adag türelmet, és sok-sok pozitív energiát meg gondolatot, jó? +++++++++++++++++++++++++

Mondjátok! Melyikek azok a vitaminkészítmények, amelyek szerintetek elõkészítik a szervezetet a terhességre? És ezek recept nélkül is kaphatóak, vagy fel kell majd íratnom a nõgyógyászommal?

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

MJ
Kossssz a listat!

Krisztinka
kriszti

Tenyleg iszonyatosan nagyon aranyos az a kiskutya a proba teruleten!!!!

Nekem is van egy oreg tacsko kutyam, este en is felrakom Kép

DONTOTTEM! Holnap reggel megcsinalom a tesztet, nem birom tovabb!!! Kép Kép Kép meg akkor is ha ma mar csak 36,8 C. Vagy ne is remenykedjek, ugyis megjon?

kamilla
kamilla

Gabó, Beszi

Köszi az infokat Kép kicsit okosabb lettem.

Edelweiss
Elevit, Materna , stb. recept nélkül kaphatók. Ha jól emlékszem 1500 körül van egy doboz. Csak vigyázz mert étvágyat csinál és lehet tõle hizni.

Györgyi
Györgyi

Küldöm a listát még1x, mert a cn-m nem jó, csak a 32. napon tartok:
Tücsi 13c 37 cn Debrecen 32 év
Ancsi 2c 32 cn Adács 27 év

Viki!
Ne rakjunk fel a listára??Kép
Hülye kérdés...szóval:
Felrakhatunk a listára?

Lányok!
Ezért a bromo-s megjegyzésemért ezer bocsi, tényleg emléxem már E. megjegyzésére!!

Klári!
Szerintem a cicus így járt jobban, és a potenciális kiscicák is, hiszen, jobb, ha létre sem jönnek, mert a megsemmisítésük borzalmas lenne...örökbefogadókat meg nem mindig talál az ember.
Anyucikámnak is volt, hogy 12 cicája volt otthon (nem vele készült riportfilm!Kép)) aztán a "rendes" szomszédok leredukálták õketKép

Edelweiss!
Decemberben tali lesz, van kedved velünk tartani?Kép
A vitaminokról:
általában a Maternát, Elevitet szokták javasolni a tervezett terhesség elõtt 3 hónappal. Ez a patikákban kapható, recept nélkül. Ellátja a szervezetet a szükséges vitaminokkal, így a vitaminhiányból adódó probléma kizárva. Folsavval is ki szokták egészíteni.

Pucurkáék!Kép
Továbbra is sárga vagyok az irigységtõl, kábé ilyen:Kép
Apuci mit szólt? Odavolt a gyönyörûségtõl?

Ancsi
Ancsi

Lányok!
Az Origo kezdõlapján van a kettõs terhességrõl cikk. Olvassátok el érdemes.

Gabó
Gabómanó

Annyi munkam vanKépcsak olvaslak titeket irni nem nagyon tudokKép

Krisztinka
kriszti

Györgyi!

Várjuk a híreket a sógornõdrõl.
Õ második babát szeretne ugye?

Caldea
caldea

Caldea

Aranyos vagy, hogy érdeklõdsz. Borzasztóan örülnének már az elsõ babának. Kb 4 éve probálkoznak, de a mostani jó dokihoz csak 1 éve járnak. Már ébredezik, egyik oldali elzárodása van. Szerencsére mást nem találtakKép Du. szaladok be hozzá.
Ezért is kérdeztem, hogy van ez az elzárodásnál. De ha jól értelmeztem a másik oldal ilyenkor felerösödik. Ugye?

Györgyi
Györgyi

Lányok!

Most hozta be az egyik kolléganõm a picijét két éves. Amikor neki sikerült mi már egy éve szerettünk volna. Neki a második hónapban összejött. Akkor volt egy másik kolléganõm is akinek szintén sikerült. Õk nem akarták, csak úgy összejött. Most pedig bejött akét éves picivel, aki már beszél, én meg megint a mensimet várom. A szívem majd ki szakad a helyérõl. Ezt most muszály volt leírnom nektek.

Gabó
Gabómanó

Kedves Lányok!

Most egy kicsit jobb, de általában a tömegközlekedésen ahol lehet bambulni jönnek a negatív gondolatok.

Györgyi, viszont szinte éreztem a nekem küldött pozitív energiát.

Ancsi, Gabó!
Köszönöm a meghívást a találkozóra. Hol, mikor, hánykor lesz. Mivel készülhetek rá?

Krisztinka a patikában a clearbluera azt mondták a 10 napos terhességet mutatja ki, de a gravi hcg már a 3 naposat is. a medilabot nem ismrerm. régen is gravi hcg-t vettem. Remélem megbízható eredményt mutat holnap + a dokim is azt mondta, hogy a hõm nem utal babára.

Gabó!
az én kolleganõmmel is együtt tereztük 2000-ben a babaprojectet. az o kisfia már több mint fél éves. Mi meg még itt küszködünk. Hol fogják csinálni az inszemed és miért (emailem a marcsira kattintva)
Marcsi

Gabó

Ismerem az érzést, napi 8 órábanKép

Marcsi
Csak az a kérdés, hogy megtermékenyüléstõl vagy a beágyazodástól számolod a napokat. Mert a "találkozástól" 3 napra tuti semmi nem mutatja ki.

Györgyi
Györgyi

marcsi
Szerintem a mensi elmaradasatol szamitva 1-2-3 nap mulva mar szinte mind mutatja!

Gabo
mar megint elszomoritasszKép
Kicsi-pici Gabo,amit tegnap megbeszeltunk azt be KELL tartanod!!!!!IMADLAK!

Krisztinka
kriszti

Kriszti!

Csak kérdés, hogy ki mit számít a mensi elmaradásának.
Ez annyit jelentene, hogy a leghosszabb ciklus + 3 nap a biztos.

Marcsi!

A két teszt nagyából ugyanakkor mutatja ki a terhességet, mert mindenképpen kell a beágyazódás ahhoz, hogy a tesztek által nézett HCG termelödni kezdjen (a méhlepénykezdemény termeli).
Ha azt számoljuk, hogy a beágyazódás kb. 6 napig tart, akkor 6+3=9, azaz a Gravi HCG kb. ugyanannyiidös terhességet mutat ki, mint a ClearBlue. (Szerintem az is rá van írva, hogy a beágyazódás után 2-3 nappal tudja kimutatni.) Egyébként a Medi-Lab is az állítja magáról, hogy 10 napos terhességet mutat ki. Valószínü, hogy mindhárom közel azonos érzékenységü.

Beszti
Beszti

Marcsi
Ecceru ha tudod pontosan mikor ovulaltal,+14-16 nap es mar kell,hogy mutassam,persze csak a 25 IU-s mert vannak 50-IU-sak is az gondolom meg plusz par nap.

Krisztinka
kriszti

Marcsi
mutassa!nem mutassamKép

K
kriszti

Mindenki haza mentKép

Barbi
nagyon edi a kutyus!!!!KépKép

Krisztinka
kriszti

Krisztinka!

Csak én nem, de én is csak azért, mert nem kell hozzá sehova mennem. Kép
Te mikor mész?
Tényleg, te Galgamácsán laksz, ha jól láttam, ott is dolgozol?

Beszti
Beszti

Beszti
Nem ott nincs melo!Budan dolgozom egy nagy cegnelKépRemelem mostmar megyunk mi is haza,varnak a gyerekekKép

Szija Beszti

Krisztinka
kriszti

Krisztinka!

Ha már elmentél, akkor szia!
OFF:
Egyébként elég messze van nem?
Legalábbis amikor mi lakást kerestünk, akkor arrafelé is voltunk, és messzinek tünt.
Mennyi idöt utazol?
(Igaz az én párom a Bécsi úttól jön haza (1-es végállomás) és az is legalább egy óra!)

Beszti
Beszti

Sziasztok Lanyok!

Csak beugrottam, hianyoztok am nagyon, de meg mindig ugy erzem, jobb ez nekem is meg a paromnak is, ha nem allandoan a babocan jar az eszunk. Most fejeztem be az elsohavi hormon tablettakat meg egy honap es utana johet a vervetel. Remelem ezutan mar jobbak lesznek az eredmenyek.
Az ehavi mensimnek holnap kellene megjonnie, mindenkeppen valtoztatom a listat, ha tortenik valami.
Listarol jut eszembe, mennyi uj arc, szinte mar senkit sem ismerek es kevesebben is lettunk. A tobbiek mind babasok? Remelem igen, hat akkor nekik sok sikert.

Edina
edina

Gabó!
Tudom, hogy baromi hülyeséget kérdeztél, de megértem. Ilyenre gondolni sem szabad, de természetes, hogy eszébe jut egy nönek. Nem lehet feldolgozni. Egy ismerös házaspár szerint soha. 19-20 éve házasok. 3 lombik is volt nekik, de egy sem maradt meg. Belefáradtak, anyagilag leépültek. Azóta összeszedték magukat, de feldolgozni nem tudják. Ne járjon ezen a kis agyad, oké? Nektek itt mindnyájatoknak lesz!!!!!!!!!!!!!!!
Mellesleg nem én vagyok az elsö aki megkérdezi: nem akarsz venni egy tesztet??? Kép

Én alig várom a keddet, megyünk újabb UH-ra. Ha minden igaz a manócska már 6,5-7 cm körüli a fejétõl a popsijáig. A múlt hetire nem jöhetett be az apukája, de most belopom, ha nem engedik Kép , bár ahhoz egy kicsit nagy Kép

Pusssz mindenkinek!

Kata
Kamilla!
Én tesztelnék a helyedben KépKépKép
Kata

Hahó!

Listát javitok, mert akárhogy számolom már a 41. napon vagyok.

Tücsi 13c 41 cn Debrecen 32 év
Ancsi 2c 32 cn Adács 27 év

Gabo!
Én is szedek Bromocriptint és ugy tudom, hogy az elsö 8 hétben bizonyitottan nem árt a babának! Késöbb meg már nem kell szedni.

2-3 napja feszül a mellem, talán megjön a mensim, és jöhet az új ciklus új reményekkel.Kép
Ja és holnap megtudom a hormoneredményeket is.

Lányok, föl kellene találni a többször használatos terhességi tesztet. Addig lehetne használni amig nem lesz pozitiv...

Tücsi
Tücsi

Sziasztok!
Már nagyon régen nem jelentkeztem. Napközben nincs idõm netezni az eddigi munkám harmadát sem vagyok sokszor megcsinálni, estére pedig kidõlök. Reggeltõl estig el sem múlik az émelygés, hányinger, remélem néhány hét és elmúlik. A héten bejelentkeztünk a dokinál is, szerencsére minden Ok. Felétek mi újság?! Ki lesz (lett) a következõ zebrás Beszti után! Jó lenne ismerõs neveket olvasni a friss kismamáknál!!! Hajrá!!!
Csilla
Csilla

Kedves Gabó!
A 4 tized fokos hömérséklet esés szerintem is annak a jele, hogy nincs baba. Ovuláció a 12. napon volt (ha a Clostyt a 3. napon kezdted), illetve a Profasi napján. Ha fönt maradt volna 37,2-37,3 körül, akkor lennél terhes. Ilyen esés nem szokott lenni kora terhesség esetén. Hagyd abba (ill. már ezt meg is tetted) a Duphaston szedést. Meg fog jönni a menses. A következö ciklusban kb. 21 napon csináltasd meg a progeszteron mérést. A miskolci orvosok azért nem mondják, hogy Kazincbarcikán van, mert szerintem nem is tudják. A házi orvostól kérj hozzá beutalót.

Orsoly! Írd meg az e-mail címedet légy szives.

Hétfö estig nem leszek net közelben.
Üdv.: Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Erazmusz!
Nagyon köszönöm a válaszodat. A progi mérést meg fogom csináltatni és remélem a jövõ hónapban már mást fogsz kiértékelni a hõmérsékletembõl. Én most is mindent meg fogok tenni, mert ennek a rovatnak köszönhetõen soha nem adom fel.

Mégegyszer hálásan köszönöm gyors válaszod: Gabó

Drága Barátnõim!

Látjátok Lányok öreg róka vagyok már abban, hogy megállapítsam, hogy meg fog jönni. Erazmusz is ezt igazolja. Azért köszönöm, hogy ti még akkor is bíztatok amikor már én nem.Kép csak tudjátok nekem már nincs erõm feleslegesen bízni.
A türelmeket tegnap megkaptam, úgyhogy megint türelemmel várom a következõ ciklus reményteli idõszakát és remélem megint türelmesek lesztek ti is hozzám, mint eddig és elnézitek a rinyálásomat.Kép

Óriás puszi és ölelés Mindenkinek azért, hogy mégmindig tudom, hogy a remény hal meg utoljára.

NAGYON SZERETLEK TITEKET. NÉLKÜLETEK NEM TUDNÁM FOLYTATNI! Kép

Gabó
Gabómanó

Tiduj, Mamacs,

Béres doktor úr iránt érdelõdtetek elérhetõsége:
06-309624703 szerdánként rendel a privát rendelõjében.
Hívd szerintem fel és beszélj meg vele egy idõpontot. Nagyon kézséges és türelmes azonkívül jó doki! Nõgyógyász és endokrinológus is tehát a meddõség kezelésében is jártas, sõt a problémás terhességesk (cukorbetegség, pajzsmirigy stb. is a szakterülete).
Most rohanok, csak láttam, hogy sürgõsen kell a tf.-je, de az emiledre Mamacs, nem tudtam írni, server hiba miatt.

üdv.: Breki

Gabó,
Hová tûnt az optimizmusod???????Addig amíg nem jött meg addig van REMÉNY tessék pozitívan hozzá állni és a teszt is két csíkos lesz!!!!!!!
Krisztina, Köszönöma levelet, de annyi munkám van, hogy teljesen be vagyok havazva.

Lányok,
A Talira én is szívesen elmennék, ha nem gond!!

Breki
breki

Szia breki!

Nagyon köszönöm a gyors választ! A telo száma megvolt,igazándibol véleméynt szerettem volna hallani rola, de megnyugtattálKépKépKépKép21-én megyek hozzá és reméelem tud nekünk segiteni!!!! Megirhatom, hogy mi derült ki? Végülés még ide tartozok hozzátok, mert sajnos még nem fogant meg a kicsimanocskaKép De reméelm nincs semmi komoly bajom!!!! Puszi mindenkinek!!!! Mamacs
Mamacs

Sziasztok!

A talira én is szívesen mennék, köszi a meghívást, de mostanában nagyon zûrös az életem. A kórházból a klinikára járok és vissza, mert pátyolgatnom kell a kis betegeimet. De találkozunk még, remélem.

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Lányok !

Köszönöm, hogy olyan sokan mondtátok a hõmérõzést.
9 hónap eredményeként megvolt az elsõ tüszi repim. Amit a hõgörbe alapján tökéletes pontossággal megtudtam állapítani, és az ultrahang eredménye is ez bizonyította. Mutatatta a doki a sárgatesteket. A vérvételi hormoneredmények tökéletesek. Már 6. napja fennt van 37, 37,1.
Szóval reménykedem, hogy ha most nem is sikerül karácsonyra lesz pocaklakom.
A hõ mikor szokott leesni.

Gabó!

Ne keseredj el ! Nagyon jó úton haladsz a cél felé. Nekem a dokim mindig azt mondja, hogy ne görcsöljek, mert az nem jó. Próbálj egy kicsit kikapcsolni nem foglalkozni a dolgokkal!

Egyébként a kolléganõmmel mi is egyszerre indultunk a baba projekten. Õ már 4 hónapos terhes. Nagyon örülök neki, csak hát egy kicsit fáj, hogy én meg még sehol sem tartok.

Szami
Szami

Sziasztok, jo reggelt Mindenkinek!

Gabo!
Epp most bamulom a tesztem, de akarhogy nezem, ez bizony neg. Raadasul a pocimon is erzem, hogy nemsokara meg fog jonni...
Egyutt futunk neki a kovetkezo honapnak, jo? Kép
Bar en meg kiscsirke vagyok, de sosem gondoltam volna, hogy nem megy ez a teherbeeses rogton, ahogy kigondoltam, hanem ennyi kudarcelmeny kiseri. Kép Mit gondolsz, ha mar tudom, hogy nem sikerult, akar zullhetek is ma egy kicsit? Ugy innek egy Gin-Tonicot este! Ezer eve nem csaptam egy gorbe estet!!!! Szerintem tedd Te is ezt, hogy a kovetkezo honapot kipihenten, ujult erovel kezdhessuk Kép

kamilla
kamilla

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?