Pucur!
Nem azért irtam, hogy nagy, mert nagy. Látod, idézöjelbe is tettem. Fogalmam sincs, mekkorának kellene lennie. Csak az enyém olyan pici mütyür volt, persze lehet, hogy csak az UH gép miatt. (Van aki azt irta, hogy látták a szivét dobogni 6 hetesen (?), mi meg éppen hogy láttuk a mütyürt.)
Viki26!
Azt általában mindeki maga dönti el, hogy mikor fordul orvoshoz. Az orvosok az egy évet szokták javasolni, de szerintem korábban sem árt bizonyos dolgokat megcsináltatni (pl. hormonvizsgálat, párodnak spermavizsgálat), mert hiába vársz egy évet, ha valami eleve akadály (pl. pont a hormonok között lehet ilyen).
De ha nincs indok a gyógyszerre, akkor egy évig nyugodtan lehet csak spontán is próbálkozni, ha kibirod.
Én elöször 6 hónap után (februárban) mentem dokihoz, azért, mert a kisfiam spontán és elsöre megfogant és nem értettem, hogy most miért nem sikerül.
Ekkor kezdtünk két ciklus gyógyszerrel. (A dokim azt hitte, csak egy kis rásegítés kell...)
Aztán szünet a gyógyszerrel, majd augusztustól vizsgálatok: hormon, pajzsmirigy, UH-os peteéréskövetés). És most októberben még egy adag gyógyszer. Utána eredmény.
Én most is szoktam forró fürdöt venni. De azért ügyelek rá, hogy ne iszonyúan forró legyen (igazándiból a nagyon meleget szeretem...).
Sugár!
Én is hiányoltalak már. Néha azért írj is, hogy éppen mi a helyzet, mit mond a doki.
Beszti