Hát, Judit, én elhiszem nektek, hogy így van... De annyira gerinctelen dolognak tartom, hogy magánban megbeszélünk mindent, természetesen látja a kartonomon a címet, ahol lakom. Éppen rá is nézett apuka vizsgálata miatt. Szóval rájöhetett volna akkor
És mondhatta volna, hogy búcsúzzunk el egymástól. Egyébként szül ott télen egy ismerősöm, aki szintén nem helyi lakos.... Ezért sem értem mi alapján válogatnak. Biztos a szülesztés jobb "biznisz"
Inkább nem is mondok semmit a rendszerre, úgy gáz, ahogy van. A lényeg, hogy az ember fizessen.... Hihetetlen összegeket tudnak beszedni...
Holnap hív fel elvileg a doki... nem tudom mit fog mondani. És hogy hogyan. Ha az ember elbizonytalanodik, akkor már nagyon nehéz... Egyszer ezt mond, egyszer azt, szerintem ma azt sem tudta kivel beszél
Így nehéz bízni
Most megint visszább vet pár hónapra. Amúgy is nehezen jutottam el eddig, bíztam benne, hogy nem lesz rá szükség....
Adri, köszi neked is
Most nézem, már tényleg nincs sok hátra. Gondolom, hogy nem lesz könnyű a kezdés... minden téren
Remélem Dórinak tetszeni fog az ovi!!! Sajnos nálunk is eltelt már annyi idő, hogy inkább már nincs is kedve menni. Nyár végén belelkesítettem, mostanra meggondolta magát