Sziasztok!
Natalie, örülök, h jelentkeztél, hajrá!
Babácska, nemsokára felgyorsulnak az események! Szorítunk nagyon!
Bodzássüti, hogy vagytok?
Zafír, változatlanul nagyon drukkolok! Milyen műsorban volt a Ciris? Szívesen megnézném, de nem találom a honlapjukon. A múltkor is nagyon örültem, mikor Babácska szólt, h a költözésről volt műsor, mert így utólag megnézhettem, hogyan költöztették át többek közt a mi három csemeténket is
Bari, nem is írtál magatokról. Hogy bírod a kismamatornát? Azért csak óvatosan ám, bár gondolom, nem kell ezt mondani, tudod te ezt.
A mai séta egy játékboltba lesz, amiknek a kirakatában nemrég kiszúrtunk egy kellően "gusztustalan" Batmant
Tudjátok olyat, amiért a kisfiúk ölni tudnának
Nem bírom otthagyni, szerintem Miksike nemsokára nagyon büszke lesz rá. Meg ez egy álom beteljesítése is, mert amikor úgy tudtuk, h 2 fiunk lesz, elkeztem a megbarátkozást a fröccsöntött műanyag izomemberekkel, mert a tapasztalataim alapján ők elkerülhetetlen velejárói a fiúgyerekeknek
Szóval volt bennünk egy kép a férjemmel, h a fiunk majd egy ilyet szorongat nagy büszkén. Mindig körülnéztünk a játékboltokban és jókat szórakoztunk ezeken az alakokon. Most majd meglesz a lehetőség, persze nem lesz gond, ha nem él vele, de mi legalább jót nevetünk majd a figurán
Jaj, alig várom, h "rendesen" lehessen velük játszani, imádok játszani, építeni, legózni, babázni és azt hiszem, "izomemberezni" is
P!