Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tudom, hogy teljesen eltuntem, de azert neha-neha beneztem hozzatok, beleolvasgattam az irasokba, most kb. 2 oraja az elmult 1 honap irasait olvasgattam.
Nagyon orulok, hogy nem ert veget az oszi babaeso, remelem telen is folytatodik, sot, erosodik! Nagyon sajnalom ami Orsollyal es Ancsival tortent, jol megkonnyeztem... de remelem, amint lehet, sikerul nekik ujra!
Nekem ismet nem akar megjonni, ahogy latjatok a 41. napon tartok. Amint megjon es elmulik elmegyek dokihoz.
Eddig azert nem jelentkeztem, mert teljesen maskent alltam hozza a dolgokhoz. Megprobalom "nem akarni" a babat, nem szamolgatni a napokat, nem homerozni, nem vigyazni, meleg furdozni, amikor jol esik.
Es teljesen normalisan folytatni az eddigi eletem.... csak nem vedekezni. Lehet, hogy nem jo taktika, de nem akarok gorcsolni, nem akarok annyira idegeskedni, ha mar az ötven-valahanyadik napon tartok.... Persze az is lehet, hogy igy, hogy most nem stresszelek, nem is fog addig huzodni. Ha gondoljatok, levehettek a listarol, továbbra is olvasgatni foglak idonkent Titeket, csak nem akarok stresszelni.
Tovabbi sikeres, oromteli akciokat mindenkinek! Kép
Sugar
Sugár

Sziasztok,
köszi a válaszokért, jól esett, hogy ilyen hamar reagáltatok rá.
A hõmérõzésrõl, igen azt hiszem tudok "mindent" bár én eddig digitális hõmérõt használtam. Ez miért nem jó?
Olvastam valamit a melegfürdõvel kapcsolatban. Ennek mi köze lehet a teherbeeséshez? Én spec. imádok forró fürdõt venni és ennek a szenvedélynek elég sûrûn hódolok is.
Kismamák: Ti csak spontán próbálkoztatok, vagy egy idõ után szedtetek valamilyen gyógyszert is?
Üdv mindenkinek
Viki26

Viki26
Udv ebben a fantasztikus csapatban,latom szerencsere meg `kispalyas`vagyKép
A forrofurdo iuknak tilos neked pedig a ciklus masodik feleben,verboseget okoz.

Sugar
jujj de erg voltal itt!KépAzert rendben vagy ugye!!??Kép

Mj,Ancsi,En

1 darab copfos rendel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pusssz Krisztinka
kriszti

Viki26,
Örömmel látunk itt körünkben. Forró fürdö a (majdnem) minden napos relaxációmhoz tartozik hozzá. 1x-üen IMÁDOM.
Különben a meleg fürdö a férfiaknál azért nem jó, mert a matyik minöségét lerontja, vagyis nem lesz olyan minöségü az "anyag" a pasidnál, ergo a megtermékenyítés csorbát szenved(het). Nöknél pedig azért, mert ha babás vagy akkor nem igazán használ a meleg fürdö.

Látjátok LÁNYOK!
Viki26 az egyik tuti bizonyíték arra, hogy a hö zavara meg minden az igen is pszichés alapon van, vagyis a sok izgalom és várakozás nem igazán tesz jót:
"most kezdtünk neki a próbálkozásnak, és pénteken nem kell megjönnie, de a mostani próbálkozásunk már szinte tuti, hogy nem sikerült. Ma van egy kis barnás folyásom, ami ugyan soha nem volt..."

Sugár,
Te döntsd el, hogy levegyünk e vagy sem. Hiányoltalak nagyon!!!!!!!!!! MEg tudlak érteni.

Kamilla,
Hidd el, ha már 1x pozitiv volt a teszt az lesz 2 nap múlva is. Én a helyedben már nem bírnám ki hogy ne teszteljek!!!! De csak kitartás. Nagyon drukkolok. A höd nagyon jól áll.
Puszika mindenkinek
Moni
mj

Krisztinka!
1 db copfos a karácsonyfa alatt keresendö!!Kép

A mail már tegnap este megkaptam!

Viki26

Sajnos nem segitség nélkül. Esö baboca elhalt 11 hetesen. Ezután hormonok rendbetétele gyogyszerekkel. Igy sikerült!KépKép

Nagy a baba? Én nagyobbra számitottam. Rosszul mondom, jobban felismerhetöre! De persze a könyvekben minden olyan szép és jol kivehetö.

7 hetesen pontosan 7 mm volt a csöppség.

Pucur
Pucúr

Móni: talán igazad van, hogy az izgalom idézhette elõ ezt az új dolgot, bár az elsõ izgalommal teli nap után (mikor eldöntöttük, hogy elkezdünk próbálkozni)már lenyugodtam és miután éreztem, hogy semmi "extra" nem történik velem, már elkezdtem tervezgetni a jövõ hónapi teendõimet. Póbálom a jó oldalát nézni a csúszásnak: több idõ a vizsgákra, több meghitt pillanat a férjemmel stb. stb. Azért persze nagyon örülnénk, ha minél elöbb összejönne a picike.
Pucur: gratulálok a babádhoz, és remélem, hogy most minden rendben lesz. A vetélés miatt kezdtek el hormonokkal kezelni? És ez egybõl eredményes lett?

Szóval nem jó a pasinak a fürdés? Hát pedig férjem, minden este beül a kádba egy fél órára, utál zuhanyozni. De akkor lehet, hogy bevezetem a terrort.
Lányok, amikor megjön, akkor a hányadik nap fog megint lejjebb esni a hõmérsékletem? Szóval akkor ez a szájban digitális, nem túl nyerõ?

Viki
Viki26

Viki26

A furdes kimondottan hasznosKépcsak ne forro furdo legyen hanem atlagos homersekletu.
A higanyost kell hasznalni.

Pucur
kepzeld milyen gyorsan fog noni ha mar kint lesz nem gyozod ruhazniKép

Krisztinka
kriszti

Viki26
1. Szájban ne mérd! Mert nagyon változatos eredményeket kaphatsz. Mérd az alvégeken.
2. Az elsö szakaszban a höd alacsonyabb értékeket mutat, ezt lánya válogatja, hogy mennyi de kb 36,6-36,7. Altájon mérve vannak az értékek.
3. Peteérés elött vagy aznap mégjobban visszaesik a höd, persze ez inkább csak 0,1 tized fokokban mérhetö. De ez az esés nem mindig derül ki, vagyis nem mindig látható.,
4. Amennyiben a peteérésed megtörtént a höd pár nap alatt eléri a 37-es értéket vagy az a fölöttit és ott is kell maradnia.
4.A hö a legtöbbünknél a mensi elsö napján esik le. Vagyis ha nem marad fenn a höd 37 felett akkor aznap meg is fog jönni. Ebböl lehet tudni, hogy mi az ábra. Ha a höd fennmarad, esetleg még emelkedik is akkor valszinü babás vagy.

Üdv,
Moni
mj

Pucur!

Nem azért irtam, hogy nagy, mert nagy. Látod, idézöjelbe is tettem. Fogalmam sincs, mekkorának kellene lennie. Csak az enyém olyan pici mütyür volt, persze lehet, hogy csak az UH gép miatt. (Van aki azt irta, hogy látták a szivét dobogni 6 hetesen (?), mi meg éppen hogy láttuk a mütyürt.)

Viki26!

Azt általában mindeki maga dönti el, hogy mikor fordul orvoshoz. Az orvosok az egy évet szokták javasolni, de szerintem korábban sem árt bizonyos dolgokat megcsináltatni (pl. hormonvizsgálat, párodnak spermavizsgálat), mert hiába vársz egy évet, ha valami eleve akadály (pl. pont a hormonok között lehet ilyen).
De ha nincs indok a gyógyszerre, akkor egy évig nyugodtan lehet csak spontán is próbálkozni, ha kibirod.
Én elöször 6 hónap után (februárban) mentem dokihoz, azért, mert a kisfiam spontán és elsöre megfogant és nem értettem, hogy most miért nem sikerül.
Ekkor kezdtünk két ciklus gyógyszerrel. (A dokim azt hitte, csak egy kis rásegítés kell...)
Aztán szünet a gyógyszerrel, majd augusztustól vizsgálatok: hormon, pajzsmirigy, UH-os peteéréskövetés). És most októberben még egy adag gyógyszer. Utána eredmény.Kép

Én most is szoktam forró fürdöt venni. De azért ügyelek rá, hogy ne iszonyúan forró legyen (igazándiból a nagyon meleget szeretem...).

Sugár!
Én is hiányoltalak már. Néha azért írj is, hogy éppen mi a helyzet, mit mond a doki.

Beszti
Beszti

Lanyok

lassan haza ballagunk de elobb megyunk karacsonyi ajandekokat nezeetni a gyerkocoknekKépKép

Holnap jovok

pussssssz Kriszti
kriszti

Lanyok!

Akkor decemberben nalunk tali, most mar csak egy idopontot kene talalni.....na meg fat venni a kandallohoz, mert az meg nincs, de mar rajta vagyok a projektenKép

Viki udv a csapatban!Kép

Akkor mehet megint lista, ki jon talira illetve mikor legyenKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Szia Krisztinka!KépKép

Beszti!

Pontosan akkora volt mind a kétszer amekkorának lennie kell. Az UH ki is irja. 6 hetesen tényleg nagyon picuri. Nekem is azt mondta a doki a 7 hetes UH-n, hogy minden rendben, dobog a szive, én meg a babát sem láttam. Erre ö, higgyem el, hogy ö látja, de nekem ki is hangositotta, hogy halljam.

Neked is kihangositották?

Viki26

Igen vetélés után derült ki, hogy kevés a hormon, 3 ciklus kihagyás a mütét és a hormonok miatt. A 4.-ben már szabad volt babázni, és össze is jött. Persze volt UH-s peteérés figyelés, célzott szex, gyertya, hempergözés, párna a popsi alatt és nem keltem fel egy jo darabig (pedig nagyon kellett pisilni).

A hömérözést felejtsd el, hogy aszádban csináld! Tessék áttérni a hüvelyire v. popsisra.

Pucur
Pucúr

Orsoly!

Tuti talilista:
Orsoly
Krisztinka
Ancsi-Pancsi
Gabomano
Lotti
Klári
MJ Moni
Pucurék
és talán Monchy
esetleg Márti

Többiek! Jelentkezni!

Pucur
Pucúr

Pucur!

A "Friss"-ben válaszolok!

Én is jelentkeznék, de mikor lesz???

Beszti
Beszti

Lányok!
A proba területen felraktam a kutyus képét, nézzétek meg, szerintem aranyos kép lett.
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Csak most, hogy haza ertem van idom irni.

Orsoly: a tali listara en is jelentkeznek ha lehet. Hol laksz? Pontosan mikorra is tervezed?

Mindenki: talaltam egy most behozott uj tesztet, ezt hasznalom jelenleg, mindenkinek ajanlom,mert meglehetosen erzekeny: 10mlU/ml , tehat mar elvileg az 1 napos terhesseget is kimutatja. A neve: QUPID. Meglehtosen draga (1400 ft).
Tud vki ugyanilyen erzekenysegu, de olcsobb tesztrol?

Viki26: udvozollek a csapatban!

Beszti: az ov. a 14. napon volt, szegyellem magam, de nem vagyok biztos benne.

megyek aludni, Nektek is jo ejt!

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Ne hari, hogy igy eltuntem. Hetfo ota itthonrol internetezem, mert a proba idom lejarta elott fel oraval kozolte "kedves" fonokom, hogy, akkor ennyi es nem tobb. Rendes indoklas nincs. Kép Szoval most lassan uj munkahely utan kellene neznem. Baratom mondta, hogy nem olyan surgos legalabb el tudok intezni majd dolgokat, amikre eddig nem volt idom. Mar tul vagyok rajta. Azert mostantol majd megprobalok jonni napkozben is. Most mar nyugodtan irogathatok is.
Szoval tali decemberben. 20.-ig nekem eddig minden jo. Autot tudok szerezni igy +4 fot szivesen vallalok.

Gabo!
Addig mig nem jon meg azert van remeny. Meg ne add fel teljesen. Hatha csak megviccel az aranyos.

Kriszti!
Nagyon drukkolok. Ugy orultem, mikor irtad, hogy minden rendben.

En is szeretenek egy copfost a karacsonyfa ala. Feladhatom meg a rendelesem. Kép Nem muszaly copfos. A masik is johet. Kép

Sziasztok
Klari
Klari

Jó reggelt leányzók!Kép

Elõször is:
GÓLYA-PINCÉR!! 1 db szöszi copfos rendel! Kép
Na, jó, ha nincs raktáron, akkor kis szöszi kukacos is jó lesz!Kép

Orsoly!
Majd kimegyünk az erdõbe, és közösen összegyûjtjük a fát....már ez is olyan romantikus!

Ja, a talista:

1. Orsoly
2. Krisztinka
3. Ancsi-Pancsi
4. Gabomano
5. Lotti
6. Klári
7. MJ Moni
8. (+8,5.)Pucurék
9. és talán Monchy
10. esetleg Márti
11. Beszti
12. Kamilla

Idõpont?
Kinek nem jó a december 1. v. 2? (szombat vagy vasárnap)

Viki 26!
Üdvözlet ebben a szuper tutkó csapatban!!Kép
Akkor talán meg is ragadhatnád az alkalmat és jelentkezz a találkozóra! Ez lesz a III. !!Kép

Ja, csak csatlakozni tudok a többiekhez, a hõdet a popsiban vagy a hüvelyben mérd, itt kapsz pontos értéket, a többi helyen (száj, hónalj) sok a befolyásoló tényezõ!
Az értékekkel kapcsolatban:
mensi megjövetelekor (általában) leesik a hõ (36,5 körülire), aztán az ovulációig változó, majd tüszõrepedéskor észrevehetõen megint leesik, aztán pedig felugrik 36,8 - 37 fölé, ez szintén csak általános, egyénenként változó.
Ez a magasabb hõs szakasz megmarad stabilan a mensi jelentkezéséig,
VAGY!!
FENNMARAD 9 HÓNAPIG a bébi születéséig!

Pussz,
Ancsi
Ancsi

A hõm ma visszaugrott 37.0-re, de a mellfeszülés megszünt. Ez a hõ az agyamra megy.

Caldea!
A laporom eredménye bal oldali vezetõ össze van nõve és nem lehet feloldani.

Breki!
Megyek üríteni!Kép

Pucúr, Krisztinka!
Most már, hgoy így meggyõztetek akarom az inszemet én is.

Kamilla!
A ciklusaim általában min. 32 naposak. Elõbb nem igazán szokott megjönni, de most azt gondoltam, mivel a 13. napon megrepesztették hamarabb fog beköszönteni, de tévedtem. Még mindig semmi.

Viki!
Tegnap én is relaxáltam egyet jó meleg fürdõben.

Klári!
De én már nem bízom. Ebben a ciklusban legálábbis nem. Feleslegesen nem tuningolom magam, így is fájt az a negatív teszt eléggé.

Lányok!
A tali ne a dec 1-2-ei idõpontban legyen! Az nekem nem jó és nem akarok kimaradni belõle és remélem ti sem hagynátok ki.

Puszka: GabóKép
Gabómanó

Jo reggelt Mindenkinek!

Nekem teljesen mindegy melyik hetvegen lesz a tali.
Rossz hir: ma reggel leesett a hom 36,8 C-ra. Ez akkor most tuti azt jelenti, hogy meg fog jonni? Meg nincs tapasztalatom, ez az elso honap mikor merek.

Orsoly: en is szivesen szedek fat Ancsival, tok jo ! Kép

kamilla
kamilla

Ez tok ciki, de megkerdem. Ti a ciklusotokat a mnsi elso, vagy utso napjatol szamitjatok? A masik kerdes: a homerozest mikor kell kezdeni? Az elso v. utso naptol? Mindenhol mast olvasok.

kamilla
kamilla

Szép napfényes reggelt mindenkinek!

Nagyon-nagyon köszi az üdvözleteket és a jó tanácsokat. Igyekszem minden tanácsot megfogadni.

Moni, Pucur: mi lehet az oka annak, hogy a hõmérõ szájban nem mutat pontos értékeket? És miért jobb a higanyos hõmérõ? Mindenesetre a menstruáció után veszek egyet és elkezdem azzal a méricskélést.
Ma még mindig 36,9 a hõm és még nem jött meg, dehát holnap kell és már nagyon érzem. Állandóan melegem van (menstruációnál szoktak "hõhullámaim" lenni.
Ennek örömére és elkeseredésemben, mondtam férjemnek, hogy fürcsizzünk este együtt. Legalább kihasználjuk az idõt, amíg még lehet. Utána hamar elaludtam, csak mostanában felkelek hajnal felé.

Gabó: véleményem szerint is van még reményed, amíg nem jön meg a havid. Mikor lesz a 32. nap, amikor is megszokott jönni?

A talira köszi a meghívást, de én elötte 3-4 nappal tudnék rá választ adni, mert lehet, hogy éppen aznap vizsgázom. De köszönöm, hogy gondoltatok rám!

Most már jöjjön meg, ha jönni akar, mert higanyos hõmérõzni akarok :o)!

Viki
Viki26

Haliho!

Ma szép napos reggelre ébredhettünk, de most már biztos ösz van, mert a mai napona fáink úgy döntöttek, hogy végleg és hirtelen levetköznek. (Folyamatosan dobálják a leveleiket, mintha esne...) Lassan már csak hírmondólevél marad rajtuk.

Nekem az 1. nem nagyon jó, mert akkor lesz a születésnapom. Várom az ünneplöket! Kép

Kamilla!

Általában igen azt jelenti. Föleg, ha elötte jó magas volt.
A ciklust a mensi elsö napjától kell számolni, és a hömérözést is akkor kell kezdeni.
Igy várható egy 28 napos ciklusnál a 14. napra az ov.

Gabó!

Jó kis játékot játszik a höd, nem lehet rajta kiigazodni!

Beszti
Beszti

Kamilla!
A ciklus elsõ napja a mensi elsõ napja. A listán is amikor megjön akkor azt már 1cn -pal jelöljük.
Itt semmilyen kérdés nem ciki. Amikor felfedeztem ezt a topicot akkor jöttem rá én is, hogy milyen alapvetõ dolgokat nem tudok, vagy rosszul tudok.

Gabó
Gabómanó

Szep Jo ReggeltKépKép

Gabo
Nem vennel megis egy teszet!!??

Kamilla
Talan igenKép
nem biztos,hogy mindig jo ha ilyen hamar megtudod neha ugy `elmegy` egy terhesseg,hogy szinte eszre sem veszed!

Ancsi
Megszavaztam!!Kép

Klari
KépKépBiztosan talalsz sokkal jobbat mh-et isKépKép

TALI:8.-a nekem nem jo!!!!!!!!!!!!!!!

puszi Krisztinka
kriszti

Gabóca!KépKép
Hát ez jó!!! Akkor még mindig van remény...KépKép
A taliból pedig nem hagyhatunk ki, különben ki enné meg a kajcsi-maradékot???KépKép

Tényleg most saját-kajcsizunk, vagy kínai étterembe megyünk??

Kamilla!
A ciklus elsõ napja a mensi megjövetele. Ha számítógéppel készítesz hõgörbét, akkor ez legyen az elsõ adat. Így szuperül láthatóvá válik a görbe hullámzása, az ovuláció és a magas hõs szakasz is.
A hõmérõzést bármikor elkezdheted, de egy görbe egy teljes ciklust mutasson.
FONTOS!
A hõdet minden reggel közel azonos idõpontban mérd meg, minimus 3 órás alvászat után. Hõmérõzés elõtt tilos felkelni, szexelni, nagyobb mozgást végezni, mert így nem valós értéket kapsz.

Viki!
Akár aznap is jelezheted, hogy jössz, nagy szeretettel várunk!!!KépKép

Ancsi
Ancsi

Viki26!

Bocs, hogy belekotyogok, de mivel a hödet a mensi elsö napjától kell mérni, már most jó lenne egy higanyos.
Az alfeleken mért érték azért megbizhatóbb:
1. biztos ágymelegben vannak, ami a fejedröl nem igazán elmondható (és a jó értékekhez az ágymeleg kell)
2. a szájadon át lélegzel és az befolyásolja az értéket (föleg pl, ha hidegebb a reggel (nálunk pl. reggelre 18-19. fok szokott lenni mostanában a lakásban..))
3. a szájban alacsonyabb értékeket mérnél, mint lent, ráadásul nem lehet a görbéböl bizonyos dolgokat megmondani (pl. progeszteronhiány)

Beszti
Beszti

Haliho lanyok!

Na egyenlore ugy nez ki, hogy egyetlen jo hetvege maradt decemberben: 15-eKép Kinek jo?Kép

Ancsi: sajat kaja legyen, mert Nagytarcsan nincs kinai etteremKép Esetleg pizzat lehet rendelni Kistarcsarol, de az meg nem tul olcsoKép

Gabo: kitartas....

Mindenkit szeretettel varok, aki akar jonni talcsira!Kép

Klari: majd talalsz egy jobbat...ha ilyen lett volna a fonok, az ugyse jo. Kocsi jo lenne, egyszerubb ugy a kijutas, bar busszal is megoldhato.

Pussssz: orsoly
orsoly

Lanyok!!!!
Mi lett a 9.-evel az vasarnap,vagy nem figyeltem es az vkinek nem jo!!!!????
15.-evel csak az a baj,hogy mar veszesen kozel a karacsony es nekm pl:mindig annyi de annyi dolgom van.Mezest sutok a fiammalvasarolgatas,takaritas,stb...

Lanyok
A duphastontol emelygek ilyen nagyon!?
De az is lehet,hogy a fejfajastol ami kinoz valami marha nagy idovaltozas lesz szetmegy a fejemKép

Krisztinka
kriszti

Én nem tudom ti miért reménykedtek. Hát nem értitek, hogy én reménytelen eset vagyok?

Tali nekem egyenlõre OK! Kitalálok valami újfajta saláta mixet.

Ancsi!
Én nem is a maradékot ettem, hanem mindent.Meg is látszik. Úgy növök, hogy ha nem vigyázok lassan gurulni fogok. Kép

Ma úgy néz ki tudok jönni folyamatosan. cin-cin

Krisztinka!
Amit tegnap írtam komolyan gondoltam, de én sem tudom, hogyan lesz megoldható, hogy hozd a kis copfost is.Kép
Gabó
Gabómanó

Sziasztok lányok!

Én csatlakoznék a talcsis csapathozKépKép
Inkább ne kinai legyen ha nem gond, mert mindig rosszul leszek töle. Bizti kocsival megyek, ugyhogy hozzám is jöhet négy fö. Jobb lenne nem karácsony elött közvetlenül lenne, mert akkor már sok a dolog.

Klari
Ne szormiz, biztos találsz valami sokkal jobb melóhelyet.

Gabó
Ki érti a hödet? De még nem jött meg és ez jó hírKépKép

Puszi midenkinek
Györgyi
Györgyi

Krisztinka!
A fejemben nekem is totális háború fojik, már tegnap estétõl. A duphasstontól lehet hányingered, de idõvel megszokod és elmúlik. Nekem még baromi idegesség érzést okozott. Én beadagoltam magamnak a béres antifront cseppet, de szerintem már késõn. Ittam kávét az sem segít. A bogyókból pedig már elegem van.

szer-szer: GabóKép
Gabómanó

Sziasztok lányok!

Én már nem reménykedem. A hõm nem mutatja hogy babás lennék. És valószinüleg meg fog jönni mert annyit sírok, nem tudom visszatartani még a tömegközlekedésen sem. Gondokom ez a premenstruációs szindróma + a elkeseredés. már másfél éve nem védekezünk, de vagy felfáztam, vagy elutaztam, vagy férjem lebetegedett 2 hónapig (külön szobában kellett aludnunk, mert nem lehetett tudni fertõz-e) vagy elvetéltem. Most annyira bíztam benne. szedem a bogyókat amitõl jobb a progiszintem. Remélem összeszedem magam és következõ hónapban megint optimistán állok hozzá.

a találkozó hogyan szokott zajlani? Mit csináltok?

Melyik tesztet ajánljátok? Mielott abbahagyom a duphasztont biztosnak kell lenni abban hogy nincs baba.

Köszi mindent Marcsi
Marcsi

Gabo
En is komolyan gondoltamKépAz eselyem azert kevesebb mint 50% es ha most nem sikerul akkor mi vedekezni fogunk legalabb 1 evig de 1/20evig biztos ugyhogy bizti nem lesz gondKépSosem igerek olyat amit nem tartok be tuzon-vizen atKépKép
Szer-SzerKép

Marcsi

KépKépDe azert ne kenodj el nagyon!OK!?
teszt alt a ClearBlue-t szoktak dicserni es a Medilab-ot.
A talcsin abszolut spontan mindenrol/valljuk be leginkabb a pasikrolKép/beszelunk!

gyorgyi
nincs kinai,ugyhogy egymast fogjuk a sajat konyhankkal elkapraztatniKép

Krisztinka
kriszti

Krisztinka! Bocsi, en a vasarnapokat nem is neztemKép Akkor marad meg a 9-e isKép Nekem az is joKép

Pussssz: orsoly
orsoly

Breki!
postaládát kikukáztam.

Gabó
Gabómanó

Lányok!
A december 9. szerintem nekem is jó, kérdés, kinek nem jó???

Krisztinka!
A Télapó bácsi a kolleginák körében nagy ovációt váltott kiKépKép
Elhatároztuk, hogy rendelünk is egyet (2,3,4..) a céges mikis ünnepségreKép
Akár vetkõzni is besegítünkKépKép

Gabó!
A gömbölyödéssel csak óvatosan, sajna én is így kezdtem, amikor az Elevitet szedtem, elõször csak egy-két kiló, aztán, jött a többi és szép lassan felcsúszott a 10 (!!) kiló...Kép

Marcsi!
A tali nagyon spontán zajlik, általában (eddig) tömtük magunkba a sok finomságot, meg mindenfélérõl dumcsizunk...Kép
Apáékat is jól kidumáljukKép

Ancsi
Ancsi

Marcsi
Ne légy szomorú ez mindig nehéz, de eljön a te idõd is. Köldök neked ++++++++++ energiákatKép

Krisztinka
Jó. Legalább most megcsinálhatom azt a sütikét, amit a multkori talcsira terveztem.

Orsoly
Nekem is jó a december 9.KépKép
Többiek?

Györgyi
Györgyi

Marcsi!
Nem szomizni ám sokáig! Én is ott tartok mint te és úgy ahogy te. Most éppen optimista pista vagyok, de már csak a következõ hónapra. Én már abba is hagytam a duphastont, de tesztet nem csináltam,(lehet, hogy nekem is kéne?) mert minden apró tünet arra utal, hogy meg fog jönni.Próbálj kicsit kikapcsolni.
Gyere a talira ott majd kezelésbe veszünk. Ezt írta nekem is valaki az elsõ tali elõtt amikor teljesen magam alatt voltam.
A tali csodákra képes.
Ott lehet ríni, nevetni és ENNI.KépKépKép
De elárulom, hogy inkább nevetni szoktunk mint ríni.

Gabó Kép
Gabómanó

Ancsi!
Most, hogy nem sikerült megpróbálok gyorsan leadni pár kilót, hgoy legyen mit visszahízni.

Györgyi!
Hmmmmmmm. Finom süti. Az jó.KépKép

Gabó Kép
Gabómanó

Gyorgyi
igen,igenKépsutikeKép

Gabo
A kajalsba besegitekKép

A tali telleg csodakra kepes!Elotte mar nagyon izgulok,kozben frenetikus jokedvem van,utana pedig meg napokig rohoreszek magamban az idetlensegekenKép

Krisztinka
kriszti

Sziasztok,
jajj, ma minden bajom van. Forró a fejem, hányingerem van és néha jól begörcsöl a hasam. De ma legalább nincs barna "trutyi".
Utoljára középiskolás koromban jött meg ilyen macerásan.
Lányok, az Elevit-tõl tényleg lehet hízni? Hogyhogy? Én kb. 3 hete szedem. Ezen is elkezdtem gondolkozni, hogy ugyebár fogantatás elött 3 hónappal kell szedni. Na de mikor van az a három hónap??? És az baj, ha tovább szedi az ember lánya?
Ja és lányok, ugy döntöttem, mint új tag, hogy karácsonyra átvonulunk a terhes mamák topicjába. Ha valakinek ellenvetése van, csak szóljon...

Gabó: miért nem csinálsz még egy tesztet? Félsz, hogy esetleg csalódni kell? mIkor mész dokihoz?

Pusz mindenkinek
Viki26

Sziasztok!

En nem tartozom ide, de az egyik ismerosom keresett egy orvost es veletlenul meglattam,hogy Breki hozza jar.
Breki!
Meg tudnad adni a Beres doktor elerhetoseget?
ha igen, kuld el legyszives erre az email cimre:
mamacs2000@yahoo.com
Koszi!
Tiduj
Tiduj

LÁnyok!
Nem akarok tényleg rinyálni és nem is vagyok most szomi (hiszen itt vagytok ti), de mi van akkor ha sosem sikerül.Fel lehet ezt dolgozni valahogy? Vegyétek úgy , hogy ezt meg sem kérdeztem. Csak úgy jó volt kiírni magamból.

Gabó
Gabómanó

Gabo
ILYEN VELUNK NEM TORTENIK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Virtualisan elfenekellek ha ilyeneket monccc!
Most merges lettemKép

Krisztinka
kriszti

Gabó, Krisztinka,
Sajna már bennem is felmerült ez a kérdés, de egyszerüen nem történhet meg velünk, hiszen van két petefészkünk (vagy legalább egy) és egy méhünk. Egészségesek vagyunk, úgyhogy semmi rinya!!!!!

9-e NEKEM IS JÓ!!!!!!!!!!!
Moni
mj

Gabo, Beszti es mindenki!

En is a mensi elso napjatol szamitottam eddig a ciklust,de az ellenkezojet olvastam egy ujsagban, es megijedtem, hogy huje vagyok, vagy mi van?
De most megerositest kaptam toletek, szerencsere Kép

Gabo: ez mar eszembe jutott nekem is magammal kapcsolatban, de tudom,hogy HUJESEG!!!!

kamilla
kamilla

Gabo!
Szerintem nem kellene abbahagynod a duphastont. Az orvos nem azt mondta, hogy addig szedd, amig megjon? Meg nem jott meg es a HOD IS VISSZAMENT!! Lehet, hogy te mar nem remenykedsz, de en azert meg adok egy kis eselyt neked. Kép Jo?
Az en hom sajna 36,8 volt. De mult hetem mikor mertem elegge ugralt, pedig statisztikailag ennek a honapnak rovidnek kellene lennie. Nem birnek ki meg egy honap varakozast, mint multkor, csak hogy megjojjon. Kép
Moni merre van ma?

Klari
Klari

Gabo!
Te mondtad, hogy nagy a betu a bongeszoben? Internet explorert hasznalsz?
Ha mindket valasz igen, akkor a megoldast nagy valoszinuseggel a view menupont Text almenujeben talalhatod. Itt lehet beallitani a betu nagysagat.
Szia Moni, Mar aggodtam, hogy nem vagy.

Klari
Klari

Klári,
Itt vagyok nem vesztem el, csak lehet, hogy lassú a géped és az elözö hozzászólásomat még nem töltötte le.
Puszika,
moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?