Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi!
Boldog neved napját!
Edit

KépKép
 


Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a köszöntést! :)

Edit!
Ez legalább jó hír, hogy tetszik a munka!
Na, igen kérdés, hogy a gyerekek tényleg úgy viselkednek e az oviba meg a bölcsibe ahogy mondják, vagy tényleg értenek az aggódó szülőkhöz a nevelők. :) De szerintem ha baj lenne biztos nem titkolnák el.
Meggyógyultatok a hétvégén? Mi most kezdtünk el köhögni. Még semmi baja a Biusnak szerencsére, viszont egyre csúnyábban köhög. Vagyis most az éjjel kezdte el, hogy elég sokáig és elég sokszor köhögött. Most adom neki megint a tantum verdét, de ha nem használ akkor le kell majd vinnem a dokihoz. Bár nem sok kedvem van hozzá, de ha nincs más muszáj lesz. De nagyon remélem, hogy legalább a hetet kibírjuk még, hogy a farsangira tudjunk menni. :)

A hétvégén nem sok minden történt velünk, apa elég sokat aludt, úgyhogy igazából csak vásárolni voltunk a tescóba meg elmentünk lefoglalni az éttermet az esküvőre. Hát jó drága lesz az egész nem mondom. Úgy volt, hogy még nászútra is elmegyünk, de szerintem ez elmarad. :cry: Ez van! Majd bepótoljuk valamikor.

Na jól van most befejezem mert mennem kell a csajszimért az oviba.
További szép napot mindenkinek!
 


Sziasztok!

Zsuzsi!Nekünk is köhögéssel kezdődött.Mikor volt kint a doki,azt mondta adjak nekik teofilin kúpot rá.Előbb is eszembe juthatott volna,mert volt itthon és ha az elején elkapjuk a betegséget,talán nem is lázasodtak volna be.Na mindegy,legközelebb több eszem lesz.Dicsérik még a Stodalt is,bár én még nem próbáltam.
Nálunk ma reggel nem volt láz,de mire hazajöttem melóból kis hőemelkedése volt mindkettő gyerekemnek.Norufen és alvás!!!!!Köhögés már nincs.Remélem csütörtökre meggyógyulnak!Mert addigra már ígértem a böliben és az oviban is,hogy mennek.Ha nem,akkor még maradnak a bébisintérek :D .Ma apa vigyázott rájuk délelőtt,holnap és utána anyósom.

Hol lesz a lagzitok,ha szabad kérdeznem,meg mit hogy terveztek?Mesélj már egy kicsit a nagy napról.Én soha nem akartam menyasszony lenni,meg férjhez menni sem,de nem bántam meg.És szerintem egy kis nászútra azért áldozzatok!Úgy az igazi!!!Nem egy nagy business egy lakodalom,de amit belefektetsz,az azért visszajön.Mondjuk amit én megbántam és már nem áldoznék rá annyit,az az esküvői torta.Nekünk 60 ezer Ft volt.És egy egyszerűbb is megtette volna.Ilyen régimódi bicikli állványon volt élővirággal (liliommal) díszítve.A Stop azzal nyert akkor egy szakmai versenyt.Én ajánlom a Jeneit.Megfizethető és isteni finom!

Na megyek,mert van egy kis olvasnivalóm :D .Mindenkinek jó egészséget és Zsuzsi drukkolok,hogy angyalka jelmez ne porosodjon a polcon,nehogy betegek legyetek!!

Pussszantás!
Edit

KépKép
 

 
 

Sziasztok!

Mi is betegek lettünk én a legjobban..nem bírtam felkelni annyira fájt a fejem és a derekam..lánykám már jobban van holnap viszem vissza a dokihoz de márkókám tegnap este óta lázas igy nála most kezdödik igy egyben meg is tudom mutatni a dokinak.. :cry:
Apa hamar kikurálta magát,én gyengécske voltam,deház ez van..valamikor nekem is kell pihennem,jól is esett...mi sem voltunk igy farsangon oviban is most csak 16-an vannak..a héten még biztos nem viszem Vivikét oviba igy hogy Márkó beteg..remélem jövöhéten már megy...Vivike is elég fáradékony lett most is alszik,pedig nem szokott napközben..hát ez van,legalább nyugi van itthon...
Edit nekünk bevált a stodal Vivikének azt adtam mikor sokat köhögött...Gyógyuljanak meg betegek...pusszantás mindenkinek



Sziasztok!

Edit!
Hát le kellett mennünk a dokihoz. :cry: Sajnos tegnap miután haza jöttünk az oviból megállás nélkül köhögött a Bius meg bokákolt meg minden. Úgyhogy lementünk, kaptunk kálciumot, orrcseppet, meg szokás szerint a Sinecod cseppet. Ez nem szokott használni, szerintem most sem fog. Mindenesetre az óvó nénink azt mondta, ha nem lesz lázas a Bius és más baja sem lesz akkor mehetünk a farsangira. Hát nem tudom mi lesz belőle mert most már kezd folyni az orra is. De hát ez van! Majd legfeljebb itthon felveszi a farsangi jelmezt és készítek róla egy pár képet, hogy ilyen lett volna ha ment volna. :)
Egyébként a Stodalt nekem is már sokan ajánlották, ki is próbáltam, végül is nem rossz. Gond csak az, hogy felbontás után egy hónapig lehet még használni, úgyhogy nem igazán kifizetődő mert egy betegségnél még a fele sem fogy el és akkor dobhatom ki az egészet.

A lagzink a Romantik panzióban lesz mert a páromnak jön a munkatársa a családjával meg jön a főnöke a feleségével és őket el kell szállásolnunk. Ott meg legalább van szállás. Úgyhogy így mi is ott fogunk aludni meg ha a gyerekek elfáradnak akkor ők is tudnak aludni és nem kell haza hozni őket. A Bius meg a párom húga lesznek a koszorús lányok. A fényképeket itt a Sétáló utcában lévő fényképésszel csináltatjuk, ő egyébként ismerősünk. Tatára fog átvinni minket és ott lesznek a képek, természetesen a kisasszony is jön és ő is rajta lesz egyik másik képen. :) Hát a tortáról még nem tudunk semmit. A párom a Stopp cukit akarja megnézni, hogy milyen árban van, de emlékszem amikor az Anettnek írtad a Jeneit. Úgyhogy azt még meggondoljuk. Az én ruhám már megvan, a páromnak majd kicsit később nézzük meg. Az enyém bérelve lesz, az ővét még nem tudjuk. Hát egyenlőre ennyivel vagyunk készen. Még gondolkodunk, hogy legyen e vőféj vagy nem. Kb. 40-en leszünk és igazából a nászútról jelenleg azért mondtunk le mert ahogy számolgattunk legalább 1 millióba fog kerülni az egész ceremónia. Kérdés, hogy ebből mennyi fog majd visszajönni. :)
Egyébként én sem akartam ekkora lagzit, én csupán a menyasszonyi ruhát akartam meg a fényképeket. De a párom egyszer úgy jött haza, hogy megálmodta az esküvőnket és most megvalósítja. Eddig egyébként ő nem akart esküvőt, vagyis inkább sajnálta rá a pénzt. Úgyhogy én már 8 éve várok erre, de most ez is meg lesz.
:D

Na jól van most befejezem. További szép napot és jobbulást minden betegnek.
 


Sziasztok lányok!

Andi!Jobbulást a kis tökinek!Apa téged is kikúrálhatott volna (hehe :D ).Elhiszem,hogy ilyenkor jó is a nyugi.Én is mikor szarul voltam,még csak nem is mostam vagy főztem.Pihenj,amikor tudsz!Azért jöhetne már a tavasz.Csak nem lenne ennyi betegség.

Zsuzsi!Szerintem mesélj csak nyugodtan az esküvőtökről.Én is azt mondom,amit a párod.Ha már esküvő,legyen minden.Jó sokba lesz,nem mondom. :shock: Azt gondoltam,hogy Bius lesz koszorúslány.Meg gondolom ő viszi oda a gyűrűket párnán nektek meg ilyesmi.Biztos ő is fogja várni!!!!A betegségetek meg menjen minél hamarabb a háztól.Mi még nem próbáltuk a Stodalt,de nekünk hamarabb elfogyna,mert csak duplán vannak.Nekünk most jó volt köhögésre a teofilin kúp.

Ma volt a doki kint megint.Jelentem:meggyógyultak a majmok!!!!(Amilyen rosszak voltak este... :D )Csütörtökön már mehetnek oviba/bölibe.

Na megyek,mert megy a Barátok közt és én nézem.
Pusszantás mindenkinek!
Edit

KépKép
 


Sziasztok!
Edit!

Hát igen tényleg nagyon sokba lesz, de hát ez van! :)
Úgy néz ki, hogy holnap letudunk menni a farsangi bálunkra mert éjjel nem köhögött a Bius és nappal sem túl sokat. Szerencsére még az orra sem folyik. Úgyhogy holnap gyorsan valami sütit össze kell dobnom.
Megvettük az angyalka jelmezt, hát a Biusról le sem lehet venni. Itt repked a szárnyaival. :D Nagyon aranyos! Remélem tudok majd róla fényképeket készíteni. Bár itthon is lefényképezem egy párszor.

Na, de jó, hogy a gyerkőceid is meggyógyultak és újra mehet az ovi. Szerintem mi is megyünk hétfőn. :)
A Barátok köztet én is mindig nézem! Na meg persze a Valóvilágot is. Ennyi haszna van csak, hogy hétköznap nincs itthon a párom mert így nincs veszekedés a tv miatt. :D Ő ugyanis egyiket sem szereti.

Most megyek mert még gyorsan kitakarítom a fürdőt. Kellemes estét mindenkinek!
 


Sziasztok!

Zsuzsi!Milyen volt a farsang?Sütöttél valamit?

Én jövő héten már a Gyermekkert oviban leszek.Egyelőre még kitöltöm bőven a 4 órámat,mert azért még lassabban mennek a dolgok.De csak belejövök!

Milánnak folyik az orra és kicsit köhög.Sehol nem voltunk az ég világon.Én nem tudom mi ez már megint.Most alszik,és ha mélyebben fog,akkor lámpázom.Nem tudom csak alvás közben.Nem engedi,mert félti a szemét.Jázmin makk egészséges (koppkoppkopp).

Na megyek...Azért írhatnának az eltűntek is pár sort!!!!Anett!Beszámoló????

Puszi mindenkinek:Edit

KépKép
 


Szia Edit!

Jó volt a farsang, csak egy kis kókuszos kiflit sütöttem. Az volt a leggyorsabb. :) A Biusnak az angyalka jelmez annyira bejött, hogy már este felvette és alig akarta letenni. Aztán másnap reggel is felvette, abba ette a reggeli palacsintáját. Le is fényképeztem őt. :) Olyan aranyos volt kis maszatos angyalkának. Szerencsére a bálon is tudtam róla fényképeket készíteni. Fél 6 után értünk haza a bálról, utána neki állt vacsorázni, megivott egy pohár teát és negyed 8-kor bealudt nekem. Úgyhogy még le sem tudtam fürdetni őt. Még szerencse volt, hogy addig megébredt amíg megágyaztam neki és gyorsan átöltöztettem pizsamára és már aludt is tovább reggel fél 8-ig. Egyszer sem ébredt meg éjjel és szerencsére még köhögni sem köhögött. Úgyhogy jól elfáradhatott nekem. :)
Most még nappal köhög egy kicsit, de úgy néz ki, hogy hétfőn mehetünk oviba és nem kell visszamennünk az orvoshoz.
Ma olyan jó idő volt, hogy lementünk egyet rollerezni is. Remélem sikerült kicsit kifárasztanom mert majd egy órán keresztül egyfolytában rolizott. De utána jöttünk is fel mert úgy gondoltam ennyi levegőzés egyszerre elég is volt. :)

Akkor ezek szerint most már rendes munkahelyeden leszel. Az nem baj ha kitöltöd még a teljes 4 órát. Biztos hamar belejössz a dolgokba.
Milánnak jobbulást, és reméljük, hogy Jázmin nem fogja elkapni tőle.
Na most megyek, további kellemes hétvégét mindenkinek!
 


Sziasztok lányok!

Bocsi hogy eddig nem voltam, de pörögtek megint az események.

Esküvő:
Szuper lett minden, jó volt a hangulat, minden jól sikerült tényleg, viszont estére Gvent elkapta s hasmenéses hányásos vírus.
Mi a Kiss Hotelban voltunk Tatán nagyon jó volt a kiszolgálás a kaja az árak. Mi is ott aludtunk sőt Gven kapott egy külön szobát ingyen mert rosszul volt anyu felment vele 11 körül.
Végül a Jeneiben rendeltük a sósat, ott volt a legolcsóbb és legfinomabb.
Az édeset mi sütöttük.
Zsuzsi fotóst is tudok ajánlani ha gondolod.
Megpróbálok feltenni pár képet ide de ha gondolod megadom a linket priviben ha érdekel.
Olcsó volt a fotós és jó, sőt zenekart is tudok.
Végig jártam mindent mire ezeket megtaláltuk. Mindenből elfogadható ár és jó minőség :)

 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


folyt. köv.

Esküvő másnapján engem is elkapott majd Miát és Apát is :(
még jó hogy nem az esküvőn

Más:

most már bejelentem mert eltelt az első 3 hónap
lesz még egy babánk augusztus vége szeptember eleje

Mindenkinek utólag boldog szüli v. névnapot
puszi

 


folyt. köv.

Esküvő másnapján engem is elkapott majd Miát és Apát is :(
még jó hogy nem az esküvőn

Más:

most már bejelentem mert eltelt az első 3 hónap
lesz még egy babánk augusztus vége szeptember eleje

Mindenkinek utólag boldog szüli v. névnapot
puszi

 


Edit nagyon sajnálom ami történt veletek, remélem még van esély
Ismerősi körökben most sokan mentek külön...
nem tudom mi van a levegőben?

 


Sziasztok!
Anett!

Először is gratulálok a babához és az esküvőhöz is. :D
A zenekart ha ajánlasz azt megköszönöm. A fotós már megvan, és a lagzi a Romantik étteremben lesz. Hát szerintem ez nem volt egy olcsóság, de már lefoglaltuk, úgyhogy most már mindegy. A zenekar még hiányzik, bár már kaptunk ebből az étteremből egy pár nevet és telefonszámot, de a te ajánlásodra is kíváncsi lennék. Nekünk még a sütik és a menyasszonyi tora sincs meg. Megkérdezhetem, hogy nektek hány fős volt az esküvő?

Jobbulást nektek! Ezzel a hasmenéses nyavalyával tényleg szerencsétek volt.
Na most megyek, az infókat előre is köszönöm.
 


Köszi Zsuzsi
Buliband volt a zenekar ha rákeresel a neten kiadja
nagyon jó hangulatot csináltak
Romantik étterem? merre van? Győr?
Azt azért vedd figyelembe hogy ha messzebb kell menni a zenekarnak a benzint is fizetik, akkor érdemes közelit keresni
35 fős volt az esküvő
Jeneiből rendeltük a sósat de azt hallottam jó az édes is
mi a tortát ismerőssel csináltattuk úgyhogy azt nem tudok ajánlani, az édeset a rokonság sütötte.

 


most látom tatabányán is van Romantik étterem :)

 


Sziasztok!

Anett!Gratulálok a bébikéhez!Jó egészséget hozzá és kellemes várandósságot neked!És titokban remélem kisfiú lesz a csajok után!Bár a lényeg,hogy egészséges legyen!!!
Apával kapcsolatban én is csak reménykedek.(Bár nem tudom mit remélhetek még,ha egy hónap alatt nem jött vissza.)

A meló nem rossz.(Haha mondom az első nap után...)

Miután hazajöttünk oviból/bölcsiből lesétáltunk a Pennybe egy kis édességet venni.Tictacért mentünk,de nem volt csak mentolos.A gyerekek már rég voltak levegőn és ezért kicsit sétáltak is.

Bölcsiben lánykámat megdícsérték.Egyedül eszik,és milyen ügyes,úgyhogy dagadt a mellem.Mikor beadtam,sírt,de a cumisüveget mire visszavittem (Kb 20 mp) addigra abba is hagyta.

Délutánonként van másfél óra szabadidő,amíg nem kell a gyerekekért menni.Holnap lemegyek a mamámhoz,mert már rég voltam.Kb ennyit tudok most írni.Szép napot mindenkinek!

Pusssz!Edit

KépKép
 


Sziasztok!
Anett!

Igen, van Tatabányán ez az étterem, én azt nem is tudtam, hogy Győrben is van!
Köszönöm a segítséget! Nekem is volt már eszembe, hogy valamennyi sütit lehet, hogy itthon kéne sütni, az azért olcsóbb lenne! Majd meglátjuk. Nálunk is olyan 35-40 fős lesz a lagzi, még van egy két ember aki nem biztos, hogy jön, vagy csak a házasságkötőbe jön. :)

Ma én is pihizek egy kicsit, mert a kisasszony délután mozgáskottára megy, úgyhogy ma az oviban alszik. Bár lenne mit elintéznem, de olyan trutyi idő van, hogy semmi kedvem kimozdulni a lakásból. De azért később lehet, hogy rászánom magam. :)

Edit!
Már az is jó ha első nap után tetszik a meló. Gondold el mi lenne ha már kezdetben sem tetszene! :D

Na most megyek, további szép napot!
 


Sziasztok!

Zsuzsi mikor lesz az esküvő?

 


Sziasztok!
Anett!

Július 16-án lesz.
Azt még megkérdezhetem, hogy nektek volt vőfély? Meg, hogy a párodnak az öltönyt vettétek vagy béreltétek? Mert én az Éva szalonban kölcsönöztem a ruhát, de a páromnak ott csak megvásárolni lehetne az öltönyt, de az is 90000 ft-tól kezdődik. És igazából így nem tudom, hogy mennyiért lehetne kb neki kölcsönözni mert ha kb ugyanolyan árban van a vásárlás is meg a bérlés is akkor inkább vennénk neki. Bár az az igazság, hogy nagyon nem is tudom hol lehet öltönyt kapni.
 


Nem volt vőfély nem akartunk

mi kölcsönöztük az öltönyt, árat nem tudok mondani, mert ismerőstől volt, de nem lett volna vészes ha kölcsönözzük, amúgy nagyon jókat lehet kapni már akár 20 ért
pl mi a régi sztráda helyén néztünk van ott egy öltönyös ott vannak és elfogadható áron, vagy a kórháznál a sétálon van egy öltönyös
Amúgy mi Tatán a Margaréta szalonból kölcsönöztünk.

 


Anett!

Köszönöm a választ, akkor megnézzük majd az öltönyt. A sztráda helyén én is gondoltam, csak nem emlékeztem, hogy tényleg van e ott öltönyös, de akkor majd megnézzük. :)
 


Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Laurának Boldog Születésnapot Kívánunk !!!

Kép

Puszi.

Melinda

Kép
 


Melinda!

Köszönjük szépen! :P

Puszilunk Benneteket!

Laura, Móni

Puszik: Larianyu
Kép
 


Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok,
tudom, hogy van külön "piac" fórum tatabányai anyukáknak, de háhta nem olvassátok, és esetleg érdekel valakit. Köszönöm :)
Kinőtt babaholmiainkat szeretném eladni:

-Fisher Price ugráló zebra, dobozában, nagyon szép állapotban: 12.000 Ft
- Fisher Pirice akvárium zenélő, sajnos az elemeket elfedő kis tető nincs meg, de tökéletesen működik: 3500 Ft - Ajándék újszülött sapi, teljesen új, csomagan.
- Walt Disney micimackós projectoros zenélő: 4500 Ft -Ajándék újszülött új sapi, csomagban.
- mothercare fonott mózeskosár fa talppal, kiegészítőkkel (lepedők, huzatok, takarók, függő játékok) Sajnos a harmadik kis függő plüss játék nincs meg, ezt utólag tudom postázni. Ajándék AVENT éjszakai etető cumi, teljesen új, dobozában, 15.000 Ft.
- Fisher Price dzsungel hinta, nagyon szép állapotban: 12.000 Ft
- Hauck Micimackó pihenőszék, szép állapotban: Ajándék Tommee Tippee kengurúval, 9000 Ft
A termékek átvehetőek Tatabányán, illetve egyeztetés után postázom is.
Írj a baba.dolgok@freemail.hu oldalra, szívesen válaszolok bármire, küldök fényképet.
További szép napot!

KépKép


Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Larianyu!

Megint egy évvel öregebb lettél,
a mosásban kicsit összementél!
De ne aggódj!Jön még télre tavasz.
Ennyi éves is csak egy évig maradsz!

Boldog születésnapot kívánok!

Amúgy nagyon eltűntem,tudom!Pedig lenne írnivalóm.De valahogy nincs kedvem.
Melózok ezerrel,bár a Milán állandóan beteg.Jázmin semmit nem kap el.Ez azért jó dolog.De a Milán idén még nem nagyon járt oviba.

Apával kapcsolatban a dolgok rosszabbodtak.Úgy ki van fordulva magából,hogy rá sem ismerek.Egyszerűen egyre nehezebb vele.A gyerekek állítólag nagyon hiányoznak neki,ahhoz képest nem nagyon érdeklődik utánuk.Nem is viszi őket.Úgyhogy nem nagyon hat meg,ahogy eljátssza a hattyú halálát.Mivel a Milánt nagyon megviseli ez az egész,a betegségei ennek is köszönhetők.Pszichés alapon.Így most az én helyzetem is egyre nehezebb.Egyedül két gyerekkel,abból az egyik folyamatosan beteg.A munkahelyemen még próbaidőn vagyok.De tolerálják a helyzetet hál' Istennek!

Itthon nem nagyon érem magam utol.Csütörtökre terveztem meló után egy felmosást,de a Milán betegsége közbeszólt.A két pici mellett meg elég nehéz egybe felmosni a lakást.

Ebben az egészben annyi a jó,hogy visszanyertem a régi versenysúlyomat.Bár ne így kellett volna!

Na megyek mert dolog van.
Pusszantok mindenkit!
Edit

KépKép
 


Szia Edit!

Köszönöm, hogy gondoltál Rám, jólesik.

Sajnálom Milán állandó betegeskedését, reméljük, hogy a jobb idő, ha már végre jönne, akkor helyretenné az egészségi dolgait, bízzunk benne, hogy nem pszichés alapon van.

A nálatok kialakult helyzetre nem találok szavakat. Hihhhetetlen! Nagyon nehéz lehet most Neked. Okosat nem tudok tanácsolni, csak sok-sok erőt, kitartást kívánni. Ahhoz, hogy nem érdeklődik a gyerekek iránt, ahhoz meg no comment.

A munkahelyhez sok sikert kívánok, ezek szerint rendesek, reméljük marad minden így, hogy nehogy gondod legyen a hiányzásból.

Fel a fejjel, a versenysúlyért meg irigykedek :roll: :oops: , de tényleg máshogy kellett volna leadnod a kilókat.

Puszik: Larianyu
Kép
 


Sziasztok!
Látom mostanában nagyon pang az oldal, úgy látszik mindenkinek sok a dolga!
Én nekiálltam a tavaszi nagytakarításnak, az ablakokat meg a függönyöket megmostam, ill. kimostam. Menet közben a lakást is úgy ahogy rendbe raktam.
Most, hogy itt a jó idő, végre a játszóra is letudunk menni. :) Bár újra hideget mondanak hétvégére, de remélem utána már jön véglegesen a tavasz. :)
Remélem mindenki jól van és senki sem betegeskedik. Én a hétvégén jól megfáztam, hétfőn lázas voltam, a torkom fáj, az orrom folyik, szóval egy kissé dögrováson vagyok. Tegnap már a hangom is elment, lassan ott tartok, hogy mutogatnom vagy írkálnom kell, hogy valaki megértse mit is mondok. De szerencsére a Bius nem kapta el eddig.
Nálunk tegnap volt húsvéti meg anyák napi fényképezés. Már kíváncsi vagyok, hogy milyenek lettek a képek.
A hétvégén vettünk a Biusnak egy kis Mickey egeres szoknyát egy Mickey egeres kis pólóval, annyira oda van érte, hogy le sem akarja venni, úgyhogy a fényképezés is ebben a ruciban történt meg. :)
Na jól van, most egyenlőre ennyi, további szép napokat mindenkinek!

Edit, még mindig tetszik a meló?
 


Sziasztok anyucik!!!!

Lassan tényleg kihalunk.Jövök ezért pár sorral.

Az, hogy megvagyok,túlzás.Nem jól viselem ezt az egész hajcihőt ami velünk történik.Apánk egy igazi nagyképű bunkó lett.Tudom,hogy nem ez az igazi oldala,és még ez is megvisel.

Milán sokat betegeskedik,úgyhogy a tavasznak csak örülni tudok.Tegnap elég hamar mentem érte oviba, fel is keltették.Sírva ébredt,hogy fáj a füle.Rögtön mentünk az orvoshoz.Begyulladt szegénykémnek.Estére be is lázasodott.Két kúppal is egész éjjel lázas volt.Anyukám vitte el e Jázmint bölcsibe így.Én meg pár pillanatra beugrottam melóba.Most Milus megint alszik.Remélem helyrerázódik itt az ünnepek alatt.

Pedig egy kisebb kirándulást terveztem hétvégén.A Turulhoz felmentünk volna kocsival és onnan a kilátóhoz.Csülköt feldarabolva dobozban tojással eszegettünk volna.De így maradunk itthon.Tojást mindenképp festünk.Locsolni szerintem apa nem viszi.Én leviszem itt a szomszédokhoz,akik várják,meg anyukámhoz.Utána szerintem ott is maradunk anyukáméknál.Kedden meg már megy oviba.Szerdán locsolkodnak ott.Szép ruhában kölnivel kell mennie.

Kb ennyi ami most kifért belőlem.

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!!!
Edit

KépKép
 


Szia Edit!

Jobbulást Milánnak. Mi is betegek vagyunk, csak nekünk tüdőgyulladásunk van. :cry: Pénteken levittem a Biust az orvoshoz mert elég csúnyán köhögött és nem akartam gyógyszer nélkül maradni hétvégére. Aztán hétfőn még mindig csúnyán köhögött, így visszamentünk a dokihoz, de akkor már a saját orvosunk volt. Ő elküldött mellkasi meg arc röntgenre és a bal tüdején van egy csecsemő tenyérnyi nagyságú folt. Úgyhogy ez van. Bár igazából nincs láza sem, az orra sem folyik, a torka sem piros, egyedül a köhögése van. De szerencsére most már éjjelente egyáltalán nem köhög, nappal is már ritkábban, de akkor csúnyán. Mi azért leszoktunk menni a játszóra mert ott délután nap van és sokkal jobb az idő mint itt a lakásban.
Húsvétkor mi is megyünk a Turulhoz bográcsozni meg ilyenek. Talán addigra már a Biusnak is elmúlik még a köhögése is. :) A közérzete az nagyon jó, igazából észre sem venni, hogy van valami baja. :)

Sajnálom, hogy apával nem rendeződnek a viszonyaitok.
Nekünk szerencsére ma este már jön haza, és most kivételesen múlt héten is itthon volt. :)

Hát most ennyi! Ahogy nézegettem tényleg teljesen kihal ez a topic.
Kellemes ünnepeket mindenkinek és jobbulást a betegeknek!
 


Kedves Topictársak!

Mindnyájatoknak áldott, békés ünnepeket kívánunk!

Kovács család

Puszik: Larianyu
Kép
 


Sziasztok csajok!

Én sem nagyon jöttem mostanság 2 hónapja betegek vagyunk
ide oda adjuk egymásnak a náthát és a köhögést

Voltam orvosnál, úgy néz ki kislányt várunk.

Mindenkit puszilok, jó lenne összehozni egy talit.

 


Sziasztok!

Gyors közérdekű infó mindenkinek: mostantól lehetőség van ZÁRT TOPIKOK indítására a Babanet Társalgójában! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet a szerkeszto@babanet.hu a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

Továbbá: még mindig van kommentelős nyereményjátékunk. Ha hozzászóltok a cikkekhez, jövő héten egy csodaszép memóriajátékot nyerhettek a Nami felajánlásával.

Kép

Meséljétek el, Ti milyen első Anyák Napjákra emlékeztek.

Vagy egészítsétek ki: mit vennétek fel feltétlen a játszótéri illemkódexbe?

És tegye fel a kezét, akinek a haja is hullani kezd, ha a rokonság rákezdi: Mikor jön a baba, vagy a kistestvér?

Szép napot mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok Anyucik!!!

Anett!Gratulálok a kislányhoz!!!Akkor most ez egy jó kis csajos bagázs lesz!!!!A lényeg,hogy egészséges legyen!!!

Zsuzsi!Remélem Bius meggyógyult már!Mi nagyjából jól vagyunk!Köhécsel a Milán most, de oviba jár.Remélem azért erősödik az immunrendszere!

Megvolt életem első anyák napjája.És meg kell hagyni,kisfiam nagyon szépen szerepelt.Mondta a verseket, énekelt, táncolt.Örömmel adta át az ajándékát.Szóval dagadt a mellem rendesen!

A napjaink telnek.Megvolt az első válóperünk is.Simán ment.Nem fűztem drágalátos férjem mondókájához semmit.Ő tudja mi volt és ő tudja mit miért mondott.Nem vitatkozom senkivel.
Meg is ünnepeltem egy kis kiruccanással.Négy év után elmentem bulizni a barátnőimmel a Pikantóba.Nagyon jól éreztem magam és nem is vagyok elkeseredve.Lesz még jobb életem!!!!
Itthon nem nagyon főzök.(Azért ez hiányzik,de ha nem kell....)Takarítanom sokkal kevesebbet kell,mint mikor itthon voltunk.Azt is megoldom 1 és 3 óra között,éppúgy mint a bevásárlást.Estéink nyugodtan telnek.Mesézünk, együtt fürdünk 3-an, simán együtt tudunk vacsorázni az asztalnál.A legnagyobb biztonságot én jelentem most nekik és nem szeretném,ha bennem is csalódnának!

A Húsvétunk itthon telt,bár hétfőn apa híján én vittem locsolni a fiamat egy-két helyre.Ott is szépen mondta a locsolóverset.És ahol 3 lány volt, ott 3szor szavalta el a kis négysorosát!Jázmin addig a mamánál osztogatta a rózsaszín tojáskáit.Apjuk pedig 3 napra rá köszöntötte őket!Sebaj!Csinálhat karácsonyt is majd januárban, meg szülinapot egy hónap késéssel.(Még annyira sem fog közel kerülni ezzel a viselkedéssel a gyerekeihez.)

Kb ennyi amit most írok!Ja Zsuzsi!A meló tetszik.És egyre jobban megy!Lassan belerázódom!!!Rájövök mit mikor érdemes megcsinálni és milyen ütemben kell haladnom,hogy minden simán menjen!

Szép hétvégét mindenkinek!
Edit

KépKép
 


Szia Edit!

Sajnálom, hogy váltok és, hogy apátok ilyen lett! De ahogy mondod, biztos, hogy lesz jobb is. Örülök, hogy a meló tetszik és legalább nem hagyod el magad, ez azért nagyon jó mert a gyerekeknek tényleg te jelented most a biztonságot. :)
Bius szerencsére meggyógyult, úgyhogy már múlt héten hétfőn az orvos után lementünk az oviba mert csoport fényképezés volt, és ebéd előtt kellett elhoznom, de addig maradhatott. Hát amikor mentem érte, egy kicsit meglepődtem mert elég hűvös volt szerintem, legalább is a szél elég hűvösen fújt és a gyerekek meg egy szál pólóban voltak az udvaron. Mondtam is magamban, hogy még jó, hogy most jöttünk ki a dokitól meg egy két és fél hetes tüdőgyulladásból. :evil:
Nagyon ügyes lehetett a kisfiad az anyák napján. Nálunk majd csak 11-én lesz az oviban mert sok hiányzó gyerkőc volt és nem tudtak felkészülni a hétre. :) De már én is nagyon várom, hogy milyen lesz.

A Húsvétunk nekünk a Turulnál telt el, igaz eleinte nagyon pocsék idő volt mert még az eső is esett, volt, hogy azt hittük el sem fog állni, de a végére jó idő lett. :) A gyerekeknek csoki tojások lettek eldugva a kilátóra menet, természetesen mindet meg is találták. Úgyhogy a Bius nagyon jól érezte magát. Még a kilátó tetejére is úgy futott fel, hogy az apjával alig értük utol. Semmi félelem érzete nem volt neki a magasba. :) Én bezzeg már félúton ki voltam teljesen.

Hát most ennyi! Kellemes hétvégét mindenkinek!
 


Sziasztok!

Zsuzsi!A pólóról annyit,hogy a héten reggel volt 3 fok is többször.Azért annyi télen is szokott lenni.Tehát nagykabát kell még a kis tavaszi dzseki helyett.Hiába van május...

Milán egész éjjel fulladva köhögött.Az előbb teofilin kúpot kapott és most jobb neki.És ma hagyta először lámpázni magát.Egyre okosabb és szófogadóbb!!!!!(Éjjel is eszembe juthatott volna a kúp,mert akkor talán nyugodtan aludt volna.)

Megyek,mert főznöm kell valamit.(Többféle variáción gondolkodom: csirkeaprólékból húsleves, krumplileves :arrow: bár múlt szombaton paprikás krumpli volt, gulyásleves, lecsós szelet tarhonyával, palacsinta, esetleg lekváros piskótatekercs :arrow: egy rahedli házi lekvárom van itthon és sose fog elfogyni...)Milán azt mondja ő semmit nem kér.De délben meg éhes lesz a drágám! :D

Szép hétvégét és sokkal jobb időt!!!!!!

Edit

KépKép
 


Sziasztok!

Edit!
Jobbulást Milánnak! Szerintem a húsleves lenne neki ilyenkor a legjobb.
A palacsinta is jó ötlet, nálunk a Bius most nagyon rákapott, rengeteget tud enni belőle. :)
A héten már mi is visszavettük a kabátot is meg a sapkát is mert olyan hideg volt. Tegnap már úgy örültem, hogy végre jó idő van, erre itt van ma meg esik az eső. :cry: De hát ez van sajnos!
Na most megyek én is mert még el kell raknom az ágyneműket és főznöm is kéne valami ebédet. Nekem a Bius kakaós tekercset kért, úgyhogy ebéd mellé még sütögethetek is. :) De legalább van étvágya!

További kellemes hétvégét mindenkinek!
 


Sziasztok

Várok minden tatabányai vagy környéki kismamát.Szeretnék tapasztalatokat gyűjteni az itteni orvosokról és a kórházról.
Második babámat várom és nem ismerek itt senkit,semmit...



Előre is köszönöm az infókat!
jtetizs
Tatabánya
 
 


Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok! Decemberre várjuk a második babánkat, és arra lennék kiváncsi, hogy a téli időszakban milyen az itteni szülészeten a klíma? Oké, hogy hosszú ruhák, miegymás, de mennyire készüljek pulcsikkal, stb?

A válaszokat előre is köszönöm!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Sziasztok!

Van esetleg itt a környéken rendszeren baba bazár, ahol lehetne vásárolni használt babaholmit olcsón?
andyca
Tatabánya
 
 


Andyca! Vasárnaponként van a konzum udvarban bolhapiac, egyszer körbenéztünk, voltak többen akik csomó kisruhát árultak, de árat nem tudok, nem néztem meg őket.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Szia Andyca!

Nekem is vannak eladó gyerek ruháim. Kislány ruhák olyan 2-4 éves korig. Ha esetleg érdekel, bár nem tudom mekkora gyerkőcre keresel, meg, hogy fiú vagy lány holmikat.
 


Sziasztok!


Nem tudom,csatlakozhatnék -e hozzátok. Én is Tatabányán élek a párommal és 2 és fél éves Hanna nevű lányunkkal.
Látom,már régóta írtok ide. De én még csak most fedeztelek fel titeket. :oops:

Köszönöm előre is,ha bevesztek minket! :D

Üdv:Zsuzsi és Hanna

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Szia Jtetizs!

Én 2009-ben Tatabányán szültem. Sok orvossal találkoztam.
Mire lennél kiváncsi?

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok!

látom vannak új anyukák akik csatlakoztak hozzánk!Igaz rég jártam az oldalon,de látom a többieknek is van dolguk..:-)
Krisztina,Andyca,Zsuzsa üdvözöllek benneteket...

Krisztina!Én december közepén szültem a fiamat,és elötte 17 napot voltam a kórházban..nem kell beöltözni,pizsama vagy melegítő/vékony/ bőven elég amiben kényelmesen érzed magad..csak ha lemennél a büfébe akkor fel kell venni valamit mert a földszinten hideg van..

Zsuzsi merre laktok?mikor szülted a kislányod?én a fiamat 2009.12.17-én..

üdv mindenkinek..Andi


Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: