Bodzássüti, köszi
Tudod az évek alatt az ember már megtudta,h minden okkal történik, DE ha nem adjuk fel akkor jó is tud lenni a végkimenetel! Az,h miattad vált el, korántsem biztos...ha minden OK lett volna a feleségével akkor nem jutott volna el odáig,h megismerjen...blablabla, szóval ne hibáztasd magad!!!
Remélem a hét elején kapsz majd eredményt. Nem is gondoltam volna,h ilyen hamar elköltözik a Ciris....biztos ez is szép lesz!
Agár, most olvastam,h kezded sikeresen bevenni Bécset
csak így tovább
Bécsben lehet pocit sem simogatnak az emberek??? Itt az is megy
ha meg megtudják,h ketten vannak....
Nem tudom olvastátok e Dórival a Hurrá ikrek könyvet...na abban vannak mókás részek...mikor egy bácsika azt mondja az ikrekre,h jééé olyan egyformák mint a nyúlszar
na mikor ezt olvastam azt hittem lefordulok az ágyról a nevetéstől
Ami a hasonlóságot illeti, valóban érdekes dolog. Úgy gondolom,h mivel teljesen külön vannak, így valszeg kétpetéjűek, de épp a fent említett könyvben olvastam,h egy petéjű ikrek is lehetnek külön burokban...szóval azt mondják,ha két azonos nemű van a pociban csak a születésükkor derül ki,h milyenek is...de azt gondolom újszülöttnek elég egyformák lesznek...már-már viccelődünk,h mit aggatunk rájuk,h majd tuduk,h melyik-melyik
Dóri, nagyon-nagyon köszönöm a felajánlásaidat, mindig meghatódom rajta
Tudod, Te is egy példakép vagy,h ennyi gyereket elnavigáltok a férjeddel. Példa értékű
Zafír, Neked is kösziii! Mér neked sincs sok a következő UHUig
Tuti minden OK lesz! Amúgy hogy vagy? Érzel valamit?
A babakocsis csajszinak ma fogok írni, szorítsatok!!! Először azzal kezdek majd,h a felajánlott segítségeket összegzem és utána indul a vásárlás. A babaszoba árajánlatot várjuk. Ami biztos (tegnap este találtuk ki) h a fal fehér lesz (fehér-fal mániánk van) és színes autók lesznek körbe mint egy bordűr
így a bútor színe is már kezd körvonalazódni a fejünkben
Van egy betegségem
mindennek kell mindenhez mennie
ezt úgy szeretném és ezért agyalok ennyit,h azért annyira ne legyen költséges, de mégis igazi babaszoba legyen
Etus, melyik nap mentek a Cirisbe?
Szép napot mindenkinek!
Bari