Új privát üzeneted érkezett!

a színes alatt a - szórólapokat és egyéb festékben gazdag papírt értem, kicsit félreérthető volt a kérdés :-)

Kép

Kép
birdie

Adott már vmelyikőtök propoliszos mézet a gyerkőcöknek? Olvastam, hallottam, hogy immunerősítőnek nagyon jó. Még a dokinkat is megkérdezem, de minden infó érdekel.

Emőke

Kép

Kép
birdie

Emőke.
Megnéztem a riportot,ez mind szép és jó de most már nem lett volna mindegy,hogy 50 vagy 54 gyereket vesznek fel.Most ez csoportonként 2-2 gyereket jelentett volna.Na mindegy.....
A propoliszos méz jótékony hatásáról már sokat hallottam,de még én sem adtam nekik.

Viola ma kezdte újra az ovit.Már nagyon várta,már reggel 7 órakor felöltözve jött ki a szobájából,indulásra készen.Olyan kis ari volt:)

Szép napot.

Hajni és

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés

Még egy kérdésem lenne.
Nem tudtok ajánlani itt Vecsésen egy jó és megbízható háziorvost?
Jó lenne már végre ide bejelentkezni valakihez,hogy ne kelljen mindig máshová rohangálni.

Előre is köszi.

Hajni

szhajnal
Vecsés

Sziasztok!

A névnaposoknak utólag is sok Boldogságot kívánok!

Nemrég jöttünk haza az oviból, amennyire nem akart menni az utóbbi napokban, annyira jól érezte magát, és alig várja, hogy holnap újra mehessen. A riportot néztem.. szerintem valamit reagálni kellett a sok panaszra, valami megoldást kellett találniuk, ha már ovit nem építenek újat, pedig lásd igény lenne rá. Sajnálom akiknek nem vették fel a gyerkőcét, de legalább próbálkoznak..
Nekünk sem volt egyszerű a bejutás, hiszen ez már a 3. próbálkozásunk volt...
Igazából a legjobb megoldás a teljes napos lenne, de majd meglátjuk hosszútávon mit hoz ez az egész.., Bogit reggel elkerekeztem az oviba, majd még délelőtt Lizát eltoltam a gyerekorvoshoz d-vitamin receptért.., a postát is megjártuk előtte, majd haza, és nemsokkal később mehettünk újra Bogiért az oviba, feltettem a tesófellépőt a babakocsira, az ovi előtt Liza elaludt, és nemrég ébredt, bár fáradt, de mivel a nővére itthon van lehetetlen visszaaltatnom... na nem sopánkodom, öröm volt látni Bogi arcát amikor érte mentünk, jól érezte magát, és ez a fontos. Remélem majd idővel a házimunkára is jut időm.. ( főleg, ha nem írok ilyen hosszú bejegyzést..-bocsi, de ez volt az 1 nap!)

Hajni! Mi a Hrutka dokihoz járunk, a mi családunk őt örökölte, az egész család nála van ( felnőttek), nekünk ő szimpatikus, szerintem szakmailag is alapos, a férjem a Horváth dokihoz jár, szerintem ő is normális, a többieket nem igazán ismerem.

Jó volt olvasni a színházas storykat, majd talán egyszer oda is eljutunk..

Emőke! Vagytok már??????? Milyen volt?

Mindenkinek további szép napot!
mankalak

Feltettem a szüléssztorit a blogra :)

És egy kép:
Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus,

Most méginkább azt mondom, hogy Ádám tiszta Villő. Ugyanolyan nyakigláb:) Na jó, egy kis darabbal több van neki:)
Vendég

Katus, én is éppen írni akartam, hogy milyen gyönyörű hosszú lábai vannak a srácnak :-) Gratula! :-) Nagyon helyesek vagytok! Lányok hogy várták haza?

Judit, gondoltam rád tegnap! Hosszú ideje most láttam újra lyukat a kertben. Nálatok nincs még???

Szandra, ha már jársz erre Adriék felé beszerző úton én is szívesen megőrzöm nektek. Eddig is mindig elvitte 1-1 gyerkőc :-) Ti melyik suliba jártok? Biztos nagyon izgalmas elsősnek lenni :-)

Mi Keserű Rózsához "járunk". Kedves néni, de ritkán találkozunk :-) Homeos....
almi

Reni,

Nem, nálunk nincs, kopp-kopp. De ősszel szerintem elszórunk majd még egy adagot tuti, ami tuti.
Vendég

Katus.

Nagyon édes a kis srác,és mint tegnap személyesen is meggyőződtem róla,te is jól nézel ki.Kis nyakigláb:))

Judit!
Mi volt a vizsgán?Sikerült?

Hajni és

szhajnal
Vecsés

Szandra,

Igen, köszi a kérdésed, jelentem hivatásos kézápoló és műkörömépítő vagyok:) 5ösre vizsgáztam.
I. modul 91%
II. modul 84% :)
Vendég

GRATULA :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Judit ,akkor nagyon GRATULÁLOK!!
Mondtam én,hogy menni fog(és én kérdeztem,nem a Szandra 8) )

Szandra.
Nekünk is van egy köteg papírunk.Ha érdekel és jársz felénk akkor csöngess be érte nyugodtan.

Hajni

szhajnal
Vecsés

Szandra!
:twisted: :twisted: bleeeeee, akkor in-aktiválom magam

De azért:
Katus! Gyönyörűséges a legény :lol: :lol:
ágyöngyi

Katus!

Köszönjük a képeket! Örülünk, hogy jól vagytok! Tényleg nyakigláb! :D Helyes kispasi! Tényleg a csajok, hogy vannak vele? Babusgatnák? Van segítséged? Hogy bírod 3 gyerkőccel?
Ilyen képek láttán elgondolkozom én is, hogy jöhetne a harmadik baba, de még rááááééééééééééééér!!! Most nagyon Örülök, hogy Bogi végre ovis, és örömmel jár, jól érzi magát!

Orsi!Elfelejtettem írni, hogy nekünk gyalogosan messze vagytok, de lehet, hogy apával elvitetném Lizát meg magamat hozzátok a csütörtöki "bulira", ha lesz, no meg ha nekünk sem jön más közbe...
Egyébként mikor lenne pontosan? No meg pontos címet priviben kérek, ha mi is mehetünk..

Judit!
Nagyon gratulálunk! Ügyes voltál! Dolgozol is már valahol?
mankalak

Sziasztok!

Katus!
Ádám gyönyörű, sok örömötök legyen benne!!!

Szandra,
na jó, mostantól akkor nem hajigálom ki az újságokat :D

Gyöngyi,
neked is jut, ha szeretnéd :wink: de akkor sűrűbben gyere!!!

Judit,
gratulálok a vizsgádhoz!!!

Manka,
a csütörtökkel még nem tudom mi lesz, lehet hogy nekünk most nem lesz jó, de ha mégis akkor mindenképp szólni fogok!!!

Tegnap voltunk bent a Református oviban, és Levit sajnos nem vették fel, viszont kaptunk ígéretet, hogy ha üresedik meg hely, akkor szólnak...

ÉS MÉG VALAMI: :arrow: :arrow: :D :D :lol: :lol:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Szia Orsi!

Gratulálok!!!
Ok, semmi gond, ha mégsem...
mankalak

Orsi, :) gratula!!!!!!!!!

Adri, hogy vagy?

Manka, szuper, hogy szereti a lány az ovit.

CSajok, Ti tudjátok, hogy a toldy ovi miért a játszón levegőztet? Nincs még kész az új rész udvara?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Orsi Gratulálok a babához.:))

Egy könnyelmű pillanatomban én is megígértem a férjecskémnek,hogy ha felveszik dolgozni(december óta állást keres,és most van egy nagyon jó lehetőség,ahová szeretne bekerűlni,a jövő héten dől el) akkor nálunk is jöhet a harmadik baba.Kicsit félek tőle,de majd kiderül.

Szép napot.

Hajni és

szhajnal
Vecsés

Hajni,
szorítok a férjednek!

Szandra, aha. Marha jó változatosság lehet mondjuk. Szerintem a Martinka poén 4-5 db 1-4 éves gyereknek. Ennyi gyereket odavinni minimum kínzás. :oops: De lehet, hogy csak én vagyok begyepesedett és irigy, mert így az én gyerekem nem tud csúszdázni meg hintázni 8)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, bár ma volt egy kis gond, jött egy adag vér, bementünk a kórházba, nem találtak semmit, szívműködés van, azt mondták lehet, hogy megpattant egy hajszálér a méhben, attól volt... mindenesetre beszartam, most egy kicsit visszább kell vennem :roll:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi, gratulálok nektek! Vigyázz magadra nagyon! Tényleg kis lángon légy pár hétig :-)

Az ovisok kivonultatása nekem sem jön be. Előre sajnálom Atit :-( Remélem nem sűrűn lesznek oda kicsapva :-(

Hajni, remélem meglesz a munka a férjednek :-) !!!

Én is ma voltam bent a munkahelyen papírokat leadni. Egész megbarátkoztam a gondolattal, hogy februártól ott leszek megint :-) Nem lesz sok órám, de legalább valami. Köv. szeptembertől biztos könnyebb lesz találnom valamivel jobbat. Tanév közben nehéz, de azért résen leszek.... :-)

Judit, neked is gratulálok a vizsgádhoz!!!!
almi

Orsi, gratulálunk! :-) Vigyázz nagyon magatokra!!!!

Hajni, nagyon szorítunk Gábornak :P

Manka, vasárnap óta itthon vagyunk, Ábel ma elment még kicsit nyaralni anyukámhoz. Örülök, hogy Boginak bejött az ovi. :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Orsi,

Hát akkor újra GRATULA!:) Vigyázz Magadra!!!

Hajni,

Bocs:) És köszi:) Mi van a körmöddel? Leszedted?

Katus,

Kész van az ovi udvara. Tegnap egész délelőtt kint voltak Zorkáék, ő is panaszolta, hogy nincs egy hinta sem, viszont találkozott Majával:)

Szandra,

Tőlünk is gyűjthetsz egy pakli újságot:)
Vendég

Judit.

Hát körmeim szép lassan egymás után leesetek,kb 3 hét után már csak egy volt(azt alig bírtam leszedni,az nagyon ragaszkodott.
Ha sikerül a Gábornak a munka ,akkor majd lehet,hogy megyek hozzád ha fogadsz:)

A Gábor bejutott a második körbe,ami hétfőn lesz,és akkor már el is fogják dönteni.Ha nem sikerül akkor azt mondta megy Németországba(ami már biztos,hogy mehet)
Drukkoljatok,mert én nem akarok menni.

Hajni és

szhajnal
Vecsés

Hajni,

Drukk:) Az első körmöt mindenkinek ingyen csinálom! Neked még hátra van az első :wink: A sulis nem számít annak:)
Vendég

Hajrá Gábor!!! :)

Csajok, MArék Veronika könyvek aktuálisak valakinek? Akció van a pagonynál, rendelhetnénk együtt... http://www.pagony.hu/index.php?page=pro ... &cp=4&cp=1

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok.

Lenne egy kérdésem hozzátok.

Tudunk hozni olcsón télálló almát.
Két féle van.
Idared nagyobb méretű 160 ft/kg
Idared kicsi méret 80 ft/kg
Muchu-zöld nagy méretű 160 ft /kg

Ha valakinek kell akkor ma estig légyszi jelezzen vissza,mert holnap reggel megy érte a férjem.
Ha valaki esetleg meg szeretné nézni az nálunk megteheti(Lázár Vilmos 4/b)

Szép napot.

Hajni és

szhajnal
Vecsés

Ja azt elfelejtettem mondani,hogy nagyon szép,hibátlan almák:)

szhajnal
Vecsés

[quote="sszkata"]H írta:sszkataajrá Gábor!!! :)

Csajok, MArék Veronika könyvek aktuálisak valakinek? Akció van a pagonynál, rendelhetnénk együtt... http://www.pagony.hu/index.php?page=pro ... &cp=4&cp=1

Szia! Engem érdekelne egy két tündéres mesekönyv, mikor küldöd a rendelést, vagy regisztráltam már én is, írhatod, hogy mit szeretnél, ahogy neked jobb!
üdv,
Anikó
mankalak

[quote="vojudit79"]H írta:vojudit79ajni,

Drukk:) Az első körmöt mindenkinek ingyen csinálom! Neked még hátra van az első :wink: A sulis nem számít annak:)

Judit!

A pedikűrre is vonatkozik? Engem az érdekelne, vállalsz azt is?
Köszi, Anikó
mankalak

[quote="birdie"]O írta:birdiersi, gratulálunk! :-) Vigyázz nagyon magatokra!!!!

Hajni, nagyon szorítunk Gábornak :P

Manka, vasárnap óta itthon vagyunk, Ábel ma elment még kicsit nyaralni anyukámhoz. Örülök, hogy Boginak bejött az ovi. :-)

Emőke

Szia Emőke!
Remélem jól éreztétek magatokat! Bogi tényleg jól érzi magát!
Ma jönnek haza anyuék is a nyaralásból, így ez a hét egy "kicsit nehéz" volt, Lóri is itthon volt pár napot, mert betegeskedett, de már jól van. Ovikezdés, de egész jól bírtam, csak a rendetlenségből volt már elegem, de szerdán apa elvitte egy kicsit Lizit autózni, meg a másik mamához, így tudtam rendet tenni, meg takarítani! Ma is sikerült de. takarítani, meg mosogatni..

Kelesztőtál akciós, de csak a nagy 1-et fizetsz 2-kapsz akcióban, de ha csak egy kell az is ok! Majd egyeztetünk még!!!

Tényleg valaki szeretne egy partyn részt venni? Egyeztessünk időpontot!
Most még jó idő van..lehetne a kertben is..
Szép hétvégét Mindenkinek!
Manka---anikó
mankalak

Anikó!
Engem érdekelne a kelesztő tál,és a party is.

Hajni

szhajnal
Vecsés

manka,

Nem én pedikűrt nem tanultam. De a szomszédod, Rita igen:) Sőt szerintem neki kell még egy vizsgamodell is valamikor.
Vendég

Hajni,

Én szeretnék kérni almát :D
A kicsi idared mennyire kicsi? Ha nem csak magház az egész akkor abból kérnék 10 kg-ot, ha nagyon kicsi, akkor a nagyból 10-et.

Köszi,
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

[quote="szhajnal"]A írta:szhajnalnikó!
Engem érdekelne a kelesztő tál,és a party is.

Hajni

Jó ok, majd egyeztetünk mikor.., engem meg majd alma érdekelne, csak még el kell döntenem melyik is...
mankalak

[quote="vojudit79"]m írta:vojudit79anka,

Nem én pedikűrt nem tanultam. De a szomszédod, Rita igen:) Sőt szerintem neki kell még egy vizsgamodell is valamikor.

Ok, köszi az infót, tudom néha beszélünk, de most még nagyon elfoglalt, gondoltam hátha te is mindkettőt tanultad...
mankalak

Sziasztok..
Köszi lányok a rendeléseket.:)
Szombat délután akár már tudtok is érte jönni.

Mára azt mondták,hogy kánikula lesz!!!Hol??????Esik.....

Hajni és

szhajnal
Vecsés

Szeretnék rendelni Next ruhákat, érdeklődöm, hogy valaki becsatlakozna e? Érdekelne e titkek új next ruhák, Angliából. A téli ruhákból is van már fent a neten.
www.next.co.uk

Egyenlőre nem az én bizniszem, csak jobb lehet az árfolyam, ha többen vagyunk. Így akár 375Ft/font árfolyamon is rendelhetsz..
egyébként 400, 390, max 380 a legolcsóbb rendelési ár.
Kb 2 hét alatt itt van a rendelés.

Várom a becsatlakozók érdeklődését, rendelését! Üdv!
Manka Kép Kép Kép Kép [/b]
mankalak

Sziasztok.

Megjött az alma,aki akar jöhet érte és légyszíves aprót próbáljatok meg hozni.

Köszi

Hajni

szhajnal
Vecsés

Köszi Hajni!
Majd hívlak!
mankalak

Katus!
Köszönöm, tűrhetően vagyok, bár most már elég sokat keménykedik "a kis csaj". Éjszaka pedig nehezen találok kényelmes poziciót, de ez ezzel jár!
Nagyon aranyos Ádám! Hogy alakulnak a napok?

Szandra!
A héten neked mikor lenne jó, hogy begyűjtsd a papírokat?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: