Új privát üzeneted érkezett!

Kata

Hogy vagy??KépDe jo,hogy bekuksiztal!Ugye mar semmi baj!?

Vicces!?Igen de nagyon szeretnem.Igen,igen mutassa meg!!!KépKép
persze,hogy irtam neked csak nehez volt osszeszedni a cimeket es hat kicsit olyan voltam mint a mosogatorongy!
De mar minden OK-s!
Ez az extra izgulas es szoritas tuti bejon!
Ertem mar olyan reg lehetett szoritaniKép

pusssssz,Krisztinka
kriszti

Kriszti!

Ok, tudom, hogy rég lehet érted szorítani, de úgy gonodoltam, hogy most duplán szorítunk neked Kép
Igen, üzenem
Krisztinka babájának , hogy jöjjön és mutassa meg anyunak meg apunak, hogy...!!!!!

Különben köszi jól vagyok. Leszámítva az "áldott állapottal" járó nyavalyákat KépKépKép Nem panaszkodom, elég jól türöm, pedig azt hittem, hogy a korom miatt nehezebb lesz.

Kata
Kata

Haliho!

Most már egészen biztos, hogy ketten vagyunk.
Gyönyörüséges. Láttuk a petezsákot (akkora volt a képernyön, mint egy bab), és benne egy icipici babát is.
Mindekinek ilyet kvánok, most elöször Gabónak, meg krisztinek, de persze senki se maradjon ki! KépKép

Beszti
Besztiék

Sziasztok lányok!

Kriszti, megkaptam a mail-t (vagy inkább többet), örülök a fejleményeknek. (Azt a frenetikus eksönt még irigyeltem is. ) Kép

Pucúr, igen, megtaláltunk mindent, apának átpasszoltam a feladatot mert alig látszom ki a munkából. Mégegyszer köszi.

Lányok, mi ebben a hónapban egyetlen egyszer szeretkeztünk, a 14. napon. Esélynek elég kevés. De: 3 napja iszonyúan émelygek, ami nemtom mitöl van. Lehet az akupunkturától, a fogyástól, a testkezeléstöl, a hétvégi lázas állapottól, és végsö soron lehet még egy gyerektöl is Kép

A hömet se mérem, mert semmire sincs idöm. Holnap azért megnézem, mert ma volt a 26. nap, és nekem kb. ilyenkor már meg szok jönni. De az igaz: kis pattik vannak, és sírás is volt a múlt pénteken, amit mindig 1 héttel menzesz elött szoktam.

Most jól összezavartalak benneteket, mi? Kép

Ne harizzatok, ha most sokat írtam, de nemrég értem haza, és ti voltatok az elsö dolgom!

Puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok lányok!

Orsoly! Nálam is egészen igy van, hogy akkor nem akarnak jól müködni a hormonok amikor éppen kellene!
Bromocryptint és Closty-t is szedtem, amikor a párom 2 hónapra kiment külföldre dolgozni, és a dokim addig abbahagyatta velem a Closty-t - minek stimulálni a petefészket addig felkiáltással. Ez alatt a két hónap alatt Closty nélkül gyönyörü högörbéket produkáltam, trutyi mentes vérzést stb. Rábeszéltem a dokit, hogy hagyjuk el a Closty-t ezután is, ha igy is müködök.
A párom hazajött, és a högörbém egy szinuszgörbéhez hasonlit, (nem éri el a 36,9-et sem, és többször leesett már)és a mensinek lassan negyven napja nincs kedve megjönni! /ch{Kép}
Mégiscsak kell a Closty...
Szerintetek, a tojásfehérje nyák a ciklus közepe táján csak a peteérést jelzi, vagy a tüszõrepedést?
Magyarul, ha van nyák meg is repedt a tüszö?
Krisztinka! Nagyon örülök, hogy rendbejön az életed!
Irj nekem is, ha nem vagyok tulságosan uj itt. A cimem: tundi69@yahoo.com
Tücsi
Tücsi

Orsoly!
Az abortus incompletus azt jelenti, hogy befejezetlen vetélés. Abortus egyenlõ vetélés, incompletus egyenlõ befejezetlen.
Ezt kell befejezni müszeresen. A complet abortust nem kell befejezni, az magától egészben eltávozott. Ritkán, de elöfordul. Valamelyikötök írta néhány nappal ezelött, hogy Fábián doktor nem fejezte be a 7 hetes vetélését, azt mondta,nem kell. Ez az eset bizonyára komplet vetélés volt.
Egyébként a szövettani diagnózis valóban nem mond semmit. Nem is törekszik rá a szövettanász, hogy kiderítse a vetélés okát. Mert nem tudja kideríteni.
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Jó reggelt !

A hõm ma már csak 39.9. Ti is tudjátok ez mit jelent.Kép

De már nem szomizom.Kép

Ahogy Kriszti mondta pár nappal ezelõtt SMS-ben sírni aztán mosolyogni. Én itt minden tanácsot megfogadok.

nov. 30 dec. 1 és 2-án megyünk megint Hajdúszoboszlóra. Csak mi ketten. Ha minden jól megy pont akció idõ. Hát jó, hogy örülök nem? Tegnap lefoglaltattuk a szobát. Alig várom már. Természetesen a szauna és a meleg fürdõ kihagyva.

puszi: GabóKép
Gabómanó

Jó reggelt lányok!

Eddig olvasgattam az üziket, azért még tegnap is volt termés bõven!

Gabó!
Azért szomi vagyok ámKépKép

Krisztinka!
Naháááát, ez a Mikulás-fijúú, feldobta a mai reggelt, úgyis olyan nehezen ébredtem.
Viszont így egybõl kipattantak a szemeimKépKép

AncsiKép
Ancsi

Moni!
Itt a vers!

A verset akkor írtam, amikor nagyon-nagyon számítottam egy bébire, de sajnos...megint megjött...Kép
A címe akár ez is lehetett volna, a topic-kal azonos, de nem változtattam rajta.

Ime:
.............................................

Üres bölcsõ

Egy újabb hónap. Reménykedek!
Majd most! Majd most biztosan!

Eljött hozzám már álmomban,
ruhája rózsaszín,
édes, mint egy angyal.

Itt a várva várt nap!
Mégis - a szívem megszakad.
Két csík helyett; két csepp vér...
kezem mégsem szorítja együttérzõ kéz.

A bölcsõ ring lassan, üresen.
Nincs, kit ringassak benne csendesen.

Ma meghalt a remény.
Dehogy van egyedül,
hát vele haltam én is.

(2001. január)

............................................

Ancsi
Ancsi

Beszti!

Ez fantasztikus! Bár mi is már itt tartanánk! Úgy értem, itt mindenki, de ami késik nem múlik. Remélem mindenkinek megadatik ez a fantasztikus érzés és látvány. KépKépKépKép

Krisztinka!

Ez óriási lenne, ha igy lenne. Egy kis picur milyen hatalmas dolgokra nem képes. Örülök, hogy kiegyensúlyozottabbnak tûnsz. Remélem így is marad, és minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. KépKép

Gabóka!

Úgy reménykedtem, hogy beállsz Te is a kismamák táborába! De még nem jött meg? Vagy igen? Az viszont jó, hogy már nem szomizol. Ha most nem jött össze, legközelebb még jobban szurkolunk, jó? Kép

Lányok! Nem lehet, hogy lelki okai vannak annak, hogy megzavarodik a görbénk? Nekem a mútl havi volt olyan bolond, hogy a doki sem tudott vele mit kezdeni, nemhogy én ... És Tücsi is épp errõl számolt be.
Lehet hogy megint rosszul mértem a hõmet? A tegnapi 37,3 után ma csak 36,9 volt reggel. Nem értem én ezt. Hogy csinálhat ilyet egy 26 napos ciklusban?

Bocsi, ha nagyon hosszú voltam, de ez most kijött.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Krisztinka!

Hát tegnap tényleg jól elkerültük egymást.
De én tényleg nem értelek. Amikor nekem kellett szedni a duphastont pont te voltál az aki tanácsot adott.
Tehát a duphastont az ovi után kell elkezdeni szedni. Vagyis már rég szedned kellene!!!

Ejnye-bejnye!

Kata!
Most már tényleg ne izgulj értem. A hõm 36.9.Kép
Az izgulást tartogasd nekem jövõ hónapra. Én szûz jegyû vagyok és decemberben fogantam, hátha a mi kis manócskánk is csak erre várt.Kép

Beszti!
Köszönöm Neked, hogy elsõdlegesen nekem szurkolsz most, de neked is csak azt tudom üzizni, amit egyel feljebb Katának. De vágyom én is arra, amit te érzel most és nagyon örülök, hogy te már érezheted.Kép

Kamilla!
Ha a következõ talira eljössz, hidd el nem bánod meg.KépTudod, itt igazán ki tudom fejezni az érzelmeimet azért írok néha ilyeneket és ez nekem olyan jó.Kép

Tücsi!
Szerintem a tüszõrepi elõtt kezd el termelõdni a nyák, de amikor már van akkor jó az akció. (de ez nem biztos) a lényeg a hõ leesése és után több tized fokos emelkedése. Ha a kettõ passzol akkor kell az akció. (Ez tuti).

LOtti!
Nem is írtál sokat.
Tudod rá kell szokni a b...ra, de elég egy alkalom is. Mond meg apának, hogy legyen többet szer-szer és öl-öl.Kép

Barbi!
Kis vacak képét várom én is. Nekem már két nagy vacakom van.

Moni!
Nekem a copfosról mindig Monchy képe jut az eszembe. Emlékszel még rá? Én még mindig röhögök, ha rá gondolok. Kép

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Gabó, Krisztinka,

Emilek elküldve!
Breki
breki

Edelweis!
lehed, hogy igazad lehet és lelki okai vannak a hõ meghülyülésének. Az én görbém is elég érdekesen alakult ebben a ciklusban.

Tudjátok még mia furi, semmi barnás trutyi. Csak a hõm megy le. Eddig pont fordítva volt. Volt barnás és a hõm csak a mensi második napján esett le. Ki érti ezt. Biztos a bogyók.

Gabó
Gabómanó

Sziasztok Csajszik!

Egy gyors kérdés,mert most rohanok de késöbb jövök majd.

Akinek volt laparos mûtétje mennyit adott a dokinak??? Fontos!! A sogornöm ma ment be és neki kellene az info.

Köszike
Györgyi
Györgyi

Gabó, Krisztinka,

Emileket elküldtem
Breki
breki

Sziasztok Lánykák!
Látom már kora reggel nagy a nyüzsi itt. Nagyon helyes!!!!

Úgy döntöttem, hogy a régi sámán tudományhoz folyamodom, mivel múlt hónapban csapnivaló volt a görbém. Cickafarkfü és palástfü teát fogok inni keverve. No nem sokat, mondjuk napi 2-3 pohárral. Köztudott, hogy jó hatással vannak a hormonokra.

Ancsi,
Köszönöm a verset. Nagyon szép és nagyon szomorú.

Gabó, Edelweiss,
Igen szerintem tuti, hogy van a lelki-pszichés állapotnak köze a görbéhez.

Beszti,
Úgy örülök NEKTEK!

Üdv,
Moni
mj

Györgyi!
Én 10.000 adtam, de a kórházban a szobatársaktól meg lehet kérdezni, hogy mit szoktak adni. Nálunk úgy beszéltek róla, mintha kötelezõ lenne fizetni. Én csak 5-öt akartam adni, de mivel tudtam, hogy még sajna sok segítségre van szükségem adtam inkább 10-et. Ott azt mondták, hogy fõorvosnak 20., adjunktusnak 10. Ez számomra olyan visszataszító.

Gabó
Gabómanó

Jo reggeltKép
Mar megint a leghosszabb levelemet nem kuldte elKép

Gabo
Ugye tudod mit erzekKépSZER-SZERKépKép
Mar nalam van a bogyo matol szedem!!!
Jovo honapban nem is lesz inszem???

Edelweiss
telleg furi,hogy milyen mas a gorbed amikor eksonozni keneKép

Ancsi
Ezert kuldtem,hogy jobb kedved legyenKépA vers meg mindig gyonyoruKép

Gyorgyi
Megirom emilben,nem volna szep itt leirnom egy osszeget!

Moni
Hajra gyogyfuvekKép

Lotti
Eleg eccer ha jokorKép

Breki,Pucur
Valaszoltam!

kata
Koszi!Vigyazz magtokraKép

cup-cupppp Krisztinka
kriszti

Beszti,
Nagyon örülök Nektek, Vogyázz nagyon Magatokra!

mj,
Ezek a gyógynövények filteres formában kaphatok a gyógynövényboltokban, vagy egyéb kiszerelésben?
Ja és mely hormonokra jók???

Köszi:
Breki
breki

Edi!

E-mail menne, de nem jó a cim, amit adtál!Kép

Gabó!
Kép
De a következö ciklus már biztos nyerö lesz. Lesz akkor inszem?

Kriszti!
Mélek megjöttek, köszi.

Kamilla!
Mi a helyzet?

Itt a lista is:

Monchy 3c 49 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 44 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 41 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 36 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 34 cn Budapest 31 év
Edina 7c 33 cn Coimbra 23 év
Ancsi 2c 31 cn Adács 27 év
Marcsi 1c 31 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 30 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 29 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 28 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 23 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 20 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 17 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 16 cn Maglód 33 év
Sien 14c 15 cn Budapest 28 év
Lora 13c 14 cn Várpalota 24
Éva 30c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 10 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 7 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 6 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 4 cn Törökbálint 28 év

Beszti
Beszti

Györgyi!

Szerintem a helyi szokás is számít és ha folytatni kell az orvossal a kapcsolatot.
Pécs 10.000-15.000.

A férjem azt kérdezte, hogy miért adok ennyit.
Hát vissza is kell nekem oda mennem.

Egyébként utálom a hálapénzt.
Az inszemért nem is adtam (és ugye eredménytelen volt, igaz nem biztos, hogy az orvos hibájából).

Én is közalkalmazotti fizetést kapok (+ szülõi segítség), borravalót meg senkitõl.

Ha kiváltom a gyógyszereket 10.000 Ft marad a fizetésembõl.

Caldea
caldea

Gyorgyi

En 25-ot adtam de en nem gondoltam,hogy az sok.De ahogy itt elnezem lehet,hogy megis.

pussssz Krisztinka
kriszti

Breki,
Igen lehet öket filteres formában is venni, vagy pedig zacskózva. A nöi nemi szervekre és a hormonháztartásra vannak jó hatással. Sokan ajánlják, ha jól emlékszem még a házipatika.hu-n is.

Krisztinka!
25E? Hát szerintem tényleg drága volt egy kicsit. Ennyiért már szülni is lehet!

Puszika,
Moni
mj

Sziasztok! Kép

Moni: en is iszom ezeket a gyogyfuveket, bar az igaz, hogy eleg rendszertelenul, amikor epp eszembe jut... artani nem arthat

Ancsi: nagyon szep verseket irsz! tok jo lenne ha mindig beirnal ide egyet-egyet.

Gabo: en is nagyon szeretnek veletek talalkozni, hogy vegre arcokat is tudjak a nevekhez kotni Kép mar alig varom! Kép

Az anyagiakkal kapcsolatban, pedig en azt hiszem nagyon elszurtam vmit, mert en sem tudtam mennyit illik adni, igy a muszeres bef. utan 30-t adtam, basszus, ezek szerint iszonyu sokat Kép
Tok rossz, hogy vannak ilyen arfolyamok, annyira megalazo Kép

Beszti: a hom 37,2 C szerencsere, es meg nem jott meg.
Vettem egy immar 3. tesztet, es egyszeruen nem merem megcsinalni, annyira felek, hogy neg. lesz Kép
Bar a hom tok jo, de egyeb tunet nincs, se mellfeszules se semmi....

Mit gondoltok, holnap reggel megcsinaljam?

kamilla
kamilla

Ancsi!
Azért én is egy kicsit. De ha a hõm lement akkor már végre megjöhetne, hogy újra kezdhessem.

Kriszti, Beszti!
Nem tudom még mi lesz a jövõ hónapban, még nem beszéltem a dokimmal, mert meg kell várjam, hogy megjöjjön végre. Nem biztos, hogy akarom az inszemet. Vagy nem tudom mit akarok. AKarom, meg nem is. Még lehet, hogy egyszer meg kéne így spontán próbálni, persze clostyval és UH-val.
Nem tudom most hogyan akarom. Talán nem jó,hogy ennyire arra koncentrálok, de ha UH-val nézik és bogyókat szedek akkor nem tudok nem oda koncentrálni és az sem jó ugye, de mi van, ha nem szedek bogyót és akkor az a baj és hiába nem oda figyelek. Szal most kicsit össze vagyok kavarodva. RÁadásul engem megviselnek a gyógyik és jó lenne már abbahagyni. Én csak egy babát szeretnék, miért kell ennyit szenvedni érte? Rinya befejezve. Jól vagyok.

Krisztinka!
Azért remélem te beváltod az e hónaphoz fûzött reményeinket.AKAROM, HOGY BEVÁLTSD!!!!!! Tudod, ez parancs!!!!!!!!!
Ahol én voltam ott még a nagymûtöttek is csak 20-at adtak. Szerintem 10 bõven elég.

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Kamilla,
Erazmusz doktornõ megírta, hogy mikor kell a tesztet megcsinálni, ha jól emlékszem azt írta, hogy a menstruáció várható idõpontját követõ egy hét után! Tedd el és még várj egy pár napot! Tudom, hogy ilyenkor iszonyúan lassan tellik az idõ, de a türelem a Te esetedben " Babát " teremthetKép))

Gyöngyi,
Ezeket a gyógynövényeket milyen arányban kevered???

Breki
Breki

Kamilla!
Még csak a 28. napon vagy. Szerintem még ne tesztelj. Nekem Erazmusz azt írta, hogy a tüszõrepi utáni 18. napon teszteljek és az még neked kb 3-4 nap, ha jól számolok és a 14. npaon volt. Csak türelem, ha ott a babuci akkor az ott van akkor is ha nem tesztelsz, de egy negatív teszt igen lehangoló látvány.

Breki!
Nem kaptam emilt.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Breki, Te miért nem vagy rajta a mi kis listánkon? Rátegyünk?
Moni
mj

MJ
En nem tudtam mi a Margitban a `szokasos` talan telleg sok volt dehat majd a tobbi honap alatt nem kell annyit adnom!

gaboKép
En igyexemKépMar a gyogyit is szedem.A fene gondolta,hogy az a penz az sokKépMind1 mostmar.
Figyi szerintem ha kihagyod az inszemet es nem sikerul akkor csak mergelodsz,hogy kihagytad de neked kell donteni.En mindenben veled leszek tudod!!

Kamilla
Meg varhacc par napot ha nem esik a hod akkor hajra!!!!KépTe is jol`rafizette`Kép

Krisztinka
kriszti

Gabó, Krisztinka, Caldea
Köszi a tarifákkal kapcsolatos infokat, továbbítom. Légyszi holnap szoritsatok velem a sogornõmnek.

Ancsi
Szép a vers csak nagyon szomorú.

Gabó
Persze, hogy akarod az inszemet. Valaki irta, hogy az plussz 10 cm, miért halogatnád?
Sok-sok +++++++++++ energia küldve.KépKépKép

Kamilla
Dugd el azt a tesztet még egy hétre. A türelem nagy dolog (biztos kell egy jó anyának is), kitartásKépKépKép

Pussz
Györgyi
Györgyi

Kamilla!

Én az ov. utáni 16. napon teszteltem, de csak azért, mert jó volt a högörbém nagyon (a menzesz elött két nappal szokott egyébként elkezdeni leesni nekem a höm, és most még az ov. utáni 16. napon is magas volt). Ráadásul soha ilyen szép görbém még nem volt.
A tünetekröl meg annyi, hogy nem kellenek. Talán a mellbimbóim voltak szokatlanul érzékenyek, meg amugy mensis lábfájásom volt.
Igaz rólam igy majdnem hét hetesen se mondaná meg senki, hogy babás vagyok, mert annyira nincs semmi bajom (se hányinger, se kívánósság, se szagoktól való undor, semmi!).
De ha meg is csinálod valamikor a tesztet, akkor is reggel csináld az elsö pisiböl, ne este. Akkor sokkal nagyobb az esély, hogy ki tudja mutatni.
Az egész hónapban mértél höt? (Bocs, én sajnos már erre nem emlékszem), mert akkor irt le az értékeket, szívesen megnézegetem, van néhány babáshö mintám.

Gabó!
Szerintem nem lehet nem rá koncentrálni. Nekem ez akkor sem sikerült, amikor nem szedtem gyógyszert, nem néztek Uh-t, és egyébként is igyekeztem egy kicsit elfeledkezni róla. Nem ment.
De az viszont, hogy teszek a dologért valamit, megnyugtatott. Pl. az nagyon, amikor a férjem leletei jók lettek, és kiderült, hogy tényleg én vagyok csak a hibás.
Nem tudom, de én azt hiszem, hogy megpróbálnám az inszemet.

Beszti
Beszti

Kriszti!

OFF:
A pénzhez csak egy kicsi megjegyzésem lenne:
én pl. jelenleg (gyes alatt) kb. 21000 Ft-ot kapok a cs.p-vel együtt.
Ki várhatná el, hogy ebböl 30000-at a dokinak adjak bármiért??????????????????????????????

(Sajnálni persze nem kell, mert a férjem viszont nagyon jól keres KépKép(hála Istennek), de ettöl függetlenül ez az egész elég borzasztó! Igaz tanár végzettsége mellett nem tanárként dolgozik, ami viszont szerintem elég sajnálatos, mert kevés a férfi tanár. Kép Csak akkor tényleg nem tudom, miböl élnénk, és biztos nem lenne egy szál gyerekünk se, mert nem birnánk anyagilag.)

Beszti
Beszti

Gabó!

Mi is lett a lapor. eredménye?
Összenövés???????? Bocsánat nem emlékszem.

Irány az inszem!!!

OFF
Lányok!

Aki profi: nem tudna egy táblázatot csinálni, hogy ki próbálkozik spontán és ki az akinél megállapították, hogy valami gond van mi volt a gond és hol tart?

Egyszerûbb lenne áttekinteni, hogy kivel mi van.

Caldea
caldea

Beszti!

Off
Sajnos van olyan orvos aki elvárja.
Más területen egyszer azt monta egy idõs néninek,ha nincs annyi pénze akkor még gyûjtsön.

Caldea
caldea

mj,
A listán azért nem vagyok mert most hagytam csak abba gyógyszer szedését és 3-5 hónap "ürülés" kell ahhoz, hogy egyáltalán probálkozzunk, de majd akkor bebocsátást kérek a listára. Ide ebbe a topicba a magas prolaktin szintem hozott és itt ragadtam ( de remélem a prolaktinom azóta jobb lett) mert aranyos a társaság, nagyon jó csapat ez, szóval imádlak Benneteket!Kép

Kriszti,
Te is valamelyik Margit-os dokihoz jársz? Mert én is, persze a privátjába.

Gabó, Emil ismételten elküldve, de a postafiókod már megint tele van azért nem kapod meg!

Breki
Breki

Sziasztok!

Másikviki!

Duzzadt has ügyben a dokit kérdezd meg.
Az ARO-on sajnos mindig sokat kell várni.
Gyakran az egész napomat ott töltõmKép
Az elõre megadott idõpont nem sokat jelent.
Röviden ennyi: ha van kérdésed szivesen válaszolok
emailbe.
dingo151@hotmail.com
Szani
Szani

BrekiKépKép

Mi Mjmonival a Fabian-os csapat vagyunk!TE??ha nem titok?

Krisztinka
kriszti

Haliho lanyok!

A nalunk az NagytarcsaKép Kicsit kijjebb esik, de valahogy megoldhato nehany kocsivalKép

En most a musz. befejezes utan 10-et adtam, en a szuleshez mertem, ha az mondjuk 40, akkor ez a kis mutet kb 10-et ert. Remelem a doki nem kevesellte.

Nalunk bolondokhaza van, mindenki feszult, nyugos, ideges. Nalatok is igy van, vagy ez egy ilyen munkahely?

Pusssz: orsoly
orsoly

Krisztinka,mj,
Én a Béres doktor úrhoz járok, de igazából jó pár dokit ismerek onnan pl.: Sztanyikot, Szép dokit no meg Gulyás doki bácsit!
Mindi mondom, hogy kicsi a világ.
A Béres egyben endokrinológus is. Szerintem klassz lenne egyöütt szülni valamikor jövõre a Margitban, nem?? Kép
Milyen a Fábián?

Breki
breki

Hahó lányok!

Orsolyka!
Az a nálatok, Nagytarcsán, nagyon jól hangzik, fõleg a romantikus gyertyák és a kandalló ötlete melengette meg egy kicsit a szívemet!KépKép

LÁNYOK!
<BLINK>III. MINITALCSI ORSOLYÉKNÁL DECEMBERBEN???</BLINK>

Még a végén bejön a havonta találkozás...KépKép

Kriszti!
Tényleg elégedett lehetett az orvosod a hálapénzzel...!!
Én a befejezéskor is "csak" 5 ezret adtam. Lehet, hogy azért bántak velem olyan mostohán...Kép

Na, mindegy, késõ bánat.

Fúúú, már úgy beleéltem magam a talcsiba...KépKép
Addigra meg is lesznek az elõzõ talcsi képeiKép

Kamilla!
Remélhetõleg nem sûrûn írok majd ilyen szomi-nyomi verseket, hiszen általában a szomorúság ihlet versírásra...
Vannak még verseim, de "babás" csak kettõ.
A többi (kb. 8-10 db) szerelmi bánatos vers, József Attila módra...Kép

Talán elviszem majd a következõ talira és csemegézhettekKépKép

Ancsi
Ancsi
Ancsi

Igen emlekszem, hogy Erazmusz doktorno mar megirta, hogy ov. utani 16. napon erdemes, csak olyan messze van meg Kép ez a legrosszabb, ketsegek kozott vergodni.
Beszti: bar egesz honapban mertem a homet (most eloszor), de nem irtam fel sehova sem.A kovetkezo honapban mar tenyleg en is irogatom. Egyebkent biztos ami tuti, en merem higanyossal es digitalissal egyarant huvelyben, de hajszalra megegyezo erteket mutat mindketto, igy a higanyosat el fogom hagyni,mert sokkal tobb ido...

gabo: mar biztos irtad, de hany naposak is a ciklusaid?

kamilla
kamilla

Ancsi
Hozdd el a verseidet kerlek!!!!KépKép
Nem hinnem,hogy a penz miatt bantak volna veled maskepp,hisz azt csak utana adtad.Vagy nem??
Kedden kesz lesznek a kepek es viszemKép

NEKEM A 8.-a NEM JO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsoly
Hozzam nagyon kozel laxKépFuu de jo leszKépKépKép

Breki
nem talalkoztam meg a dokiddal de majd a szulesnel benn toltott idobenKépKépTalan majnem egyidoben leszunk ott,hisz ha most nem sikerul akkor mi min.6 ho szunetet tartunk!
Fabian?!Ecceruen imadom ot,nagyon szimpi es figyelmes raadasul 2 honap alatt tobbet tett ertem mint masok 1 ev alatt holott nem tudta,hogy mennyit fogok adni amikor haza megyek a korhazbol.Ami meg kulon szimpi nincs tarifaja,nekem egyik se mondja meg,hogy mennyiert csinal TB-s mutetet vagy eppen szulest.

lanyok!
Duphastontol milyen rossz tuneteket lehet varni???Csak,hogy tudjam!

Krisztinka
kriszti

Kamilla!

Nagy kár, mert edigre tényleg sejteni lehetne, hogy hogyan is állsz. De az ov. tényleg a 14. ciklusnapodon volt, ahogy Gabó is írta?
Mert akkor már nem is kell olyan sok idö, holnapután reggel már próbálkozhatsz. És ha a höd fennmarad addig, akkor az esélyed is nagyon jó a pozitív tesztre.
Ha már megvetted a tesztet, akkor meg tudod mondani, hogy mi van ráírva érzékenységi értékként? (IU vagy UI a mértékegység azt hiszem.) Milyen teszt (mi a neve)?

Beszti
Beszti

Végre lelépett a fönök, tehát ITT VAGYOK!!!KépKépKép

Gabo!Kép

Irány az inszem!Kép Az 1 honap is idö, a 10 cm-röl nem is szolva!

Krisztinka!!!

Hát most igazán "poruljárhatnál egy coffossal", tényleg szép karácsonyi ajándék lenne!!!KépKép

Én a mütét után 5E-t adtam boritékban, de semmi változás, tehát nem volt kevés!

KépAncsi-PancsiKép

Te csak igen is irogasál verseket akkor is, ha jo a kedved! Természetes, hogy elhozod a következö talcsira öket!

Orsoly!

Imádom a kandallokat, szeretnék is egyet nagyon, de a társasház nem alkalmas rá. SajnaKép

TALCSIT AKAROK ÉN IS!!!KépKépKépKépKépKépKép

Tegnap voltunk apával UH-n. Megmutatták a pici fejét, pociját, szikzacskoját és a kezecskéit. UH-s néni szerint egy kis macko. Anyukám csak morzsinak hivja. Kerik!!! Már 2 cm a popsijátol a feje bubjáig.KépKép

Pucurék
Pucúr

Pucurek
2 centi!!??huha mar egesz jol lehetett latniKépKép
Azt hiszem en tenyleg eltuloztam a penztKép
megkaptad az emilemet?A hotmelesre kuldtem!

Gabo
jossz mar!!!!??Dumcsizni akarok veled isKépKép

Krisztinka
kriszti

Drága Pucúrék!KépKép
Szemem könnyben ázik,
jó, hogy a bébid nem fázikKép

Milyen lírai lettem...

Istenkém, 2 centis bébi...milyen boldog lehetsz most!!!Kép)

ÉN IS 2 CENTIS BÉBIT AKAROK!!!!!
ÉN IS COPFOST AKAROK!!!

Annyira örülök Nektek!Kép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok lányok,
olvaslak már titeket egy ideje, és az embert hamar magával ragadja ez a bartáságos hangulat, ami itt van Nálatok.
Mi a férjemmel most kezdtünk neki a próbálkozásnak, és pénteken nem kell megjönnie, de a mostani próbálkozásunk már szinte tuti, hogy nem sikerült. Ma van egy kis barnás folyásom, ami ugyan soha nem volt, de ez már egyértelmûen a menstruáció elõjele. Mérem pár hete a hõmérsékletemet, most kb. 5 napja 36,9 (én a számban mérem).
Ha már így alakult, akkor most már csak azt várom, hogy jöjjön meg, hogy újra kezdõdhessen a reményteli idõszak.
Lenne egy kérdésem hozzátok: mennyire megbízható a hõmérõzés? Volt valaki közületek, akinek konkrétan hasznára vált?
Gabó: Neked most nagyon drukkolok!
Sziaszok és köszi elõre is, ha elfogadtok a csapatba!
Viki26

Viki26

Üdv a csapatban, jó helyen vagyKépKép
Szerintem a hömérözés több szempontból is jó, mert tudod, hogy hol tartasz, és érdemes-e reménykedni.

Pucúrék
SzuperKépKép már 2 cm, de jó..

Ancsi
Én is 5-öt adtam a befejezõ mûtét után, szerintem ez nem kevés, meg azért ezt a dokik is máshogy kezelik szerintem.
Nem is tudtam, hogy te ennyire "költös" vagyKépKép

Beszti
Szerintem egy csomo teszten nincs érzékenység feltüntetve. Szerintetek melyik a tuti?

Pusz
Györgyi
Györgyi

Viki26!

Elöször is ne a szájadban mérd.
Hüvelyben vagy popóban, az megbizhatóbb.
Azt hiszem én olyan vagyok, akinek "hasznára" vált a hömérözés.
Elöször is, tudtam, hogy mikor van a tüszörepedésem, és úgy idözíthettünk. De a másik számomra sokkal nagyobb haszon, hogy nem kellett 44 napig azon izgulnom, hogy babás vagyok-e (44 nap volt a leghosszabb ciklusom, igy addig nem reménykedhettem volna igazán). Igy meg már a 32. napon megtudtam az örömhirt.
Bár nem minden orvos ért vele egyet (mármint a hömérözéssel), de szerintem azért is nagyon hasznos, hogy megismerd a testedet, hogy van-e, mikor van tüszörepedésed.
Szóval folytasd, de ha megjön esetleg a mensid, akkor válts át hüvelyi vagy popómérésre. Ugyan kellemetlenebb, mintha a szájban méred, de megéri.
A többi tudnivalót tudod? (nem szabad felkelni, mindig ugyanabban az idöben mérd, higanyossal...)

Pucur!
Tényleg, már olyan "nagy"? A mienk még alig volt látható. (pedig csak 2 hét elönyöd Kép van...)

Ancsi!
Én megszavazom neked a copfostKépKépKépKép, csak mond az idöpontot!Kép

Beszti
Beszti

Györgyi!

Nincs tuti teszt szerintem.
Nekem most az mutatott már az ov. utáni 16. napon pozitivat, amiben egyébként nem nagyon biztam, csak akkor éppen nem tudtam másmilyet venni, és mindenképpen tesztelni akartam.
Egyébként a Medi-Lab volt, olyan amiben 2 db van (780 Ft volt), és azt állítja, hogy 25 IU/l HCG érzékenységü. (Szerinte 10 napos terhességet is kimutat, de azért abban én sem bizok).
Szerintem azért illö lenne minden tesztre ráirniuk az érzékenységét.

Beszti
Beszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?