Szijasztok!
Milyen szuper hírekre jövök
Milla gratulálok!!!
Meli, megértelek, nekem is minden bajom van ebben a melegben...
Nita, sajnálom a negatív tesztet...
Én voltam hétfőn kontrollon a cukrom miatt, minden leletem negatív lett, csak néha 7 fölé megy a cukrom, erről beszélgettünk, de végül nem lettünk okosabbak, teljesen logikátlanul száll el...
annyi már biztos, hogy sok tojás + tészta nem jó, tehát ebédre tojásos tésztát max. 6 deka tészta + 2 tojás, úgy nincs baj, de a többire még nem tudtunk rájönni... tízóraira is rozskenyeret ettem sonkával, sajttal meg egy őszibarackkal, minden pontosan kimérve, kezet is mostam, mégis 8,3at mértem, vénából 7,8 lett. Másnap csak azért is ugyanezt ettem végig, 5,8 lett a cukrom utána.. ki érti??? na mindegy, de nincs baj, az a lényeg.
Voltam ma védőnéninél, fogytam fél kilót, így +5,5 kilónál tartok, és hízásra nem is nagyon látok esélyt, de nem baj, valamennyi úgyis feljön még, mert Samu is csak most kezd hízni.
Voltunk ugye múlt szerdán UH-n, minden a legnagyobb rendben van, kismanó 100%-ban a korának megfelelő méretileg, 1710g volt akkor, azóta már szerintem lassan súroljuk a 2 kilót
Hoztam pár képet, mert ugye megígértem
Utazóágy/járóka:
Van benne ilyen mazsolatartó is, meg adták hozzá a matracot is, így volt 16.000, persze akciósan
Aztán egy babasarok, egyelőre ilyen, de persze majd még megy dekor a falra:
Ez meg a szekrény, bár még sok minden nem itt lesz:
Meg a bölcső:
Ezt a takarót bnőm kislányának csináltam (a hímzést is én csináltam!):
és pár kép a királyfiról