Halihó!
Üdv mindenkinek itt!
Mindenkinél nagyon jók az avatar képek!
Timi:tényleg irigy vagyok a nappali alvás miatt!
Mondjuk éjszaka Balu is nagyon jól alszik 10-11 órát egyhuzamban
Inkább csak nappal nem nagyon akar aludni.Bár most kopp-kopp már 2 órája alszik
Felső lakók
Nálunk is zajonganak mindig valamit,de szerencsére nem olyan hangos hogy ne tudna aludni Balu,de mondjuk engem idegesít hogy mindig 8 után kezdik...
Iner:én is szivesen foganék a régiek közül is bárkit
Caysee:nem lehet hogy a 3 napos láza van Vivinek?De lehet tényleg csak az oltás miatt,ahogy a lányok is írják,ugye rubeola ellen is van,és élővírusos oltás volt,szóval nem elképzelhetetlen hogy amiatt.Doki nálunk is mindig ezt mondja hogy ha nem tudja konkrétan mi baja van....Ezt nagyon nem csípem bennük...
Nekem csak a telefonnal készített képeket sikerült 10 kb alá vinnem
Igen,ez nagy baja a babanetnek,hogy folyamatosan frissítgetni kell hogy lásd az új hszeket
Mi is menni akartunka héten fürödni,de hét elején kánikula volt,nem mertem kimenni BAluval,most meg emgjött azért nem megyünk
Mi se aludtunk túl jól,szerintem megint jön valami fog,mert Balu tegnap kétszer is fent volt 10-10 percre,fél2kor,meg fél 3kor
Vagy a hidegfront tett be neki
Eléggé lehűlt a levegő.Este szinte fáztam
Kmoncsi:ezt a kicsinyítő progit nem tudnád nekem átküldeni?
Era: a melegkiütés csak helyenként jelenik meg.Ha testszerte mindenhol egységesen pöttyös akkor az kiütés.Legalábbis nekem azt mondták
Irigy vagyok a fürdés miatt
Nem hiszem hogy baja lenne Zorcsinak a naptól.
Jaimee:szia!!!Köszönjük az üdvözlést,és szívesen látunk téged is köztünk!Ha van kedved gyere és írj nekünk
Én is láttam pár képet Zalánról,nagyon édes kispasi
Készülődik már réka az ovira?Majd mesélj milyen a beszoktatás!
Akkor gondolom Zalán is nagyon eleven
Mesélj még rólatok,mi a helyzet?
Mi ma Tesco-ba voltunk,délután meg megyünk le az alsó szomszédhoz,ha BAlu felkelt és megebédelt,mert kaja nélkül aludt el.Ma még csak a kakaóját ittta,meg falatozgatott.Szerintem a másik felső örlője jöhet,folyton rágja a kezét vagy az enyémet,amelyik épp kezére esik
Más nagyon nincs velünk.Apám jól felhúzott,de inkább most nem foglalkozok vele,az ő dolga,ha hülyeséget csinál.
Ma van a szülinapom,de csak holnap fogjuk tartani,mert húgom ma este ér haza a gólyatáborból (neki is ma van a szülinapja
és együtt tartjuk
) ,párja az dolgozik 24-be,úgyhogy majd csak holnap lesz emgtartva.Anyu készül ebéddel,meg tortával
Na megyek csinálok valamit magammal,annyit alszik ez a gyerek hogy nem tudok mit kezdeni magammal addig