Rekuja,
mindig felvidítanak a soraid
nem mintha szomorkodnék, de olyan kis viccesre veszed a figurát
na a mi drága kisfiúnk: Olivér
csókolom a kacsódat
így már csak emlékszel
ja, és Misike Anettnak van
már nagyon régen írtam ide, sőt nem is léptem be ide
Olivér azóta hason körbe forog, oda vissza átfordul, de inkább balra gyakorolja, a jobb oldala nem tetszik neki
tornára már nem járunk, mert most elfogyott az anyagi keret, de szeretném legalább 1-szer vinni jan-ban, hogy mutassanak vmi torna-mutatványt, amivel rávehetem a mászásra
Hozzátápi, hát már mindent eszünk, még a kelkáposztát, káposztát és kelbimbót nem próbáltunk, de már mindent ezeken kívül, minden kaját imád, amit én főzök, az üveges bébikajából utálja a borsót, a zöldbabot, spenótot
bár nem igazán adok neki üvegeset, csak azt amit most nem lehet kapni, pl.: cukkini, sárgabarack, sárgadinnye. Sajna a tartalékaink fogynak a fagyóban, a cukkini már el is fogyott
pedig imádja. Minden tökfélét nagyon szeret, a husikákat is
nem is tudok egyelőre olyat mondani, amit utálna, szerencsére
már napi 3-szor van hozzátápi, de. 9-kor gyümi, délben főzi, du. 3-kor túró vagy joghurt gyümivel. Febr-tól kezdjük a 4. hozzátápit, de még nincs ötletem, hogy mit adjak majd neki vacsira, védőnő szerint jó a főzi, de nem akarom a full uncsit etetni vele, elvégre délbe már azt kap, én sem örülnék, ha ugyanazt enném, amit ebédre
Na, és hogy negatívum is legyen
éjszaka szopizunk
8 hónaposan dec. közepén kezdte és még mindig.... nagyon király éjjel felkelni
Ja, és már van fogunk
nekem már lassan 30 éve, Olivérnek pedig már 2 van
nov. közepén jött az első, a második meg dec. elején
de már fent mozgolódnak a fogai, lassan azok is utat törnek maguknak.
Talán ennyi elég is lesz belőlem
Rekuja
itt is boldog szülinapot Szaffinak
mesélj nálatok mizu? hozzátápi? fogacskák?