Sziasztok!
Még 2in1...pedig tegnap azt hittem kórház lesz. Kárpitot tisztítottam, egyszer csak olyan fájás jött rám, hogy ihaj. Majd lefeküdtem és néztem az órát, olyan 10 percenként jöttek a nagyon erős fájások, mintha a sacralis csigolyáim és az egész medencém szét akarna szakadni. Komolyan, utoljára ilyet a szülőszobán éreztem, mielőtt a műtőbe toltak. Sírni tudtam volna. Aztán abbamaradt, szerencsére. Még nem készültem fel a bébire. Komolyan. Kell még 1 hét, hogy minden a helyén legyen. Úgyhogy ma a főzésen kívül nem vagyok hajlandó semmit sem csinálni.
Amikor az Energy cég tanácsadója voltam, rengeteg meddőnek nyilvánított nőnek tudtam segíteni. Kár, hogy nem jegyeztem fel, hányan lettek babásak, de minimum 20 "betegem" biztos. A háziorvosok nem értenek hozzá, szakember kell. Én sem vagyok az, nem azt mondom, de tudok tanácsot adni, milyen szakemberhez forduljon a páciens. A legjobb egy meddőségi nőgyógyász- természetgyógyász, meg egy jó endokrinológus. De együtt a kettő. A természetgyógyász meg legyen mindenképp orvos, ha olyat nem is sikerül találni, aki nődoki-tgy szakértő. Mert most már minden kövérebb teherbe nem eső nőnek ész nélkül felírják a gyógyszereket, úgy hogy nem is igazolt, hogy inzulin rezisztens pl....Aki egészséges életmódot él, nem lesz ilyen problémája...én ha hízom, azért van, mert többet eszem és nem mozgok. Ennyi. A terheléses cukrom 4,6 lett terhesen is, mert a kezdetektől odafigyelek rá. Pl kenyeret nem is tudom hány éve nem ettem. Le lehet róla szokni, ahogy a cigiről is leszoktam anno....Ha vki igazán akarja a babát -legalábbis nekem ez a tapasztalat- tényleg megtesz érte mindent. És nem szabad depizni, letörni, akár vetélések után sem. Minden nézőpont kérdése, túl kell lépni, mert addig nem jön a baba, amíg nem gyászolja el az anya. Amelyik baba elmegy, annak általában súlyos genetikai betegség áll a hátterében (érdemes lenne elolvasni minden babát tervező nőnek az orvosi fejlődéstan könyvet). Vagy a nem megfelelő orvos kiválasztása, mert sokszor ugye ott a progi elégtelenség, stb...na de sokat okoskodok megint.
Nita, nagyon szépek a gyermekeid, pláne a nagyobbiknak már a szeme sem áll jól
Jeanner, én alapból gesztenyebarna vagyok (jó sok ősz hajszállal...), de úgy 16 éve nem találkoztam az eredeti hajammal
a legjobb barátnőm fodrásznak tanult....mondjuk nem tudom melyik áll a legjobban, aki barnán ismert meg, nem rajong a szőkéért. De aki meg szőkén lát először, semmiképp nem bír elképzelni sötét hajjal. Az biztos, hogy egy darabig így maradok most, mert végre jó színe van és nehezen sikerült összehozni. És még most tönkre sem ment
no meg tényleg fiatalít. Tavaly nyáron volt hogy feketére kentem, szerintem egy jó 10 év különbségnek látszik a 2 frizura.
selyem, nem semmi hogy már te is 17 hetes vagy! Szerintem kérj egyéni tanrendet. Sajnos nálunk nem lehet, úgyhogy én februártól vissza is megyek. . Jobb letudni a sulit, mert utána annál nehezebb visszamenni. Meg amíg kicsi, jobban tudsz tanulni. Tapasztalat.
Amikor Pesten laktunk, soha nem értettem miért jönnek fel vidékről az Ikeába
én nem szerettem, néha benéztünk, max ettem egyet. De pécsi, komlói mindig jött szembe