Új privát üzeneted érkezett!

Orsoly,
Csatlakozom Besztihez.
Incomplementus, ha az angolból indulunk ki akkor Complete=teljes, az in az tagadószócska vagyis befejezetlen, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy a terhességböl nem lett baba és ezért kellett az abortusz.
Valóban semmitmondó, nem derül ki belöle az ég világon semmi.
Üdv,
Moni
mj

Moni

Köszi az infot, sokat segítettél.
Pusz
Györgyi
Györgyi

Orsoly

Az én emlékeim szerint ilyenkor a szövettanon "csak" azt nézik, hogy volt-e embrio, abban amit kivettek. Az elsõ alkalommal tutti, hogy az okot nem keresik.sajnos..Kép
Györgyi
Györgyi

Bocs, hogy belekotyogok, ez az incompletus nem azt jelenti, hogy nem tökéletes abortusz, azaz mûvi befejezés volt szükséges?
Ildi
PIldi (pildi)

HalihóKépKép

Gabócim,
...ez itt a reklám helye..Kép
Nem is volt drága! De lényeg, hogy együtt lehettetek egy kicsitKépKép
(remélem a babuci sem bánta!Kép)

Krisztinka!
Jaj, de kíváncsi vagyok a fotókra, lassan és is kikattintom az uccsó kockákat és akkor hajrá OFOTÉRT, o,o,ó...ez kell nekemKépKép
Remélem jól sikerülnek mindnyájunknak, hiszen nagyon fontos pillanatok voltak ezek az életünkbenKép

Györgyi!
Azért kérdeztem, hogy mi van Veled, mert valaki itt sorolta a lányokat, akikkel valami szomorú történt és benne voltál Te is!
Már megijedtem, hogy baj van!
Egyébként azóta sem tudom, hogy Te hogy is állsz, mit kell csinálnod?

Nekem annyi van, hogy majd a következõ ciklusban nézik a hormonszintemet, addig függõben a babaprojectKépKépKép
A mostani ciklusban is le lettünk tiltva, nagy szomorúságunkra.
MIKOR LESZ NEKEM BABÁM??
A legrosszabb, hogy egy vizsgálat eredményére 3 (!!!) hetet kell várni, így kábé 3 ciklusom rá fog menni, mire meg lesz 1 ciklus eredménye.
Onnan még gyogyik beállítása, hatások vizsgálata, újbóli hormonszint-vizsgálat, újbóli 3 potya ciklus.
Eléggé el vagyok kenõdve emiatt, de hát micsinájjak?Kép
Itt vagytok nekem TI, és így már nem is kesergek semminKépKép

Moni, drága!
Tudom, hogy megígértem tegnap a verset, de sajnos az esti mennyezet-rakás elvette az idõmet (és eszemet), úgyhogy teljesen kiment a fejembõl, hogy bepakoljam a táskába!
Szánom-bánom bûnömet, utálom, ha valamit megígérek és nem teszek meg...Kép
HOLNAPRA ITT A VERSIKE!Kép

Pucúrka!Kép
Milyen a bébi?????KépKép

Ancsi
Kép
Ancsi

Beszti!
Mit álmodtál rólam?
Megtaláltam Pucúr görbéjét. Köszi. De ezek után már bizonyossá vált számomra, hogy meg fog jönni, hiszen a hõm már három napja csak lefelé megy. Pedig nekem csak a mensi második napján szokott leesni, de a gyogyik miatt az egész görbém más mint szokott.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Beszti!
Inkább ne mondd el, akkor nem fog teljesülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszka: Gabó
Gabómanó

Ancsi!
Te egy szuper csúcs aranyos kis tündér vagy!
Már meg is elõlegezted nekem a babócát. De látod, hogy hogy állok a hõm meg minden. AZért klassz volt hallani. Az én babócám............Kép

Puszika: gabó
Gabómanó

Ancsur!
KépKép
De azert ne legy nagyon szomi kerlek!!
Mi itt vagyunk neked es hat latod itt mindig tortenik valami!!Kép

Pucur!!
lattatok a kis csoppseget??Kép

Gabo
Tudod mi itt vagyunk!!!Es az inszem nagyon eselyesKépKép

Mar ugy izgulok 2 het olyan sok ido!!Ez megy a leglassabbanKép

cupppp,Krisztinka
kriszti

Ancsi!
Kész van már a szobácskátok teljesen? Az idõ miatt ne aggódj. Ripsz ropsz elszáll és ott lesz a babóca a pocidban. Hogy fogunk neki örülni!!!! El kell jönni ennek is és akkor majd mosolyogva tekintessz vissza az aggódásadra. Ezek alatt a keserves hónapok alatt mégis milyen õszinte barátságok kötettek. Ha nem kerülünk bajba, akkor most mi sem vagyunk egymásnak. Nem azt mondom, hogy jobb így, hanem azt, hogy már így sokkal jobb. S ha majd lesz babucid neked is és nekem is és még mi is leszünk egymásnak mint igaz barátnõk akkor az lesz az igazi. Ez itt minden lányra érvényes.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Orsoly!
Én ehhez az incompletus-témához szeretnék szóllani..
Szóval én jócskán utánanéztem a vetélés témának (Kép), és annyit találtam róla, hogy különbözõ vetélésmódok vannak:
befejezett: a magzat kiürül a méhbõl
befejezetlen: vagyis a magzat nem mutat életjelenséget, de a méh nem lökte ki magából

Az utóbbi vonatkozik ránk (rád és rám), hiszen mi nem vetéltünk el (a szó klasszikus értelmében), hanem elhalt baba, ezért az abortusz befejezetlen, így mûszeres befejezés szükséges.
A befejezett abortusz esetén is vannak, akik a mûszeres beavatkozás mellett teszik le a voksot a tökéletes méhtisztítás érdekében.

huhhh, bocsi a hosszúságértKép

Ancsi
Ancsi

Ancsur
Arra gondoltam csinaljatok valami olyat amit a baba mellett nem lehetne,bulik,sieles,szankozas/ha lesz ho!/barmit ami tilos babasan.Tudom,hogy konnyu mondani de ha megprobalnal csupa olyat csinalni amit akkor tilos lenne.
Ugye megprobalod!!??
Utazzatok el valamerre,keszulj a karacsonyra!
SZER-SZER!!!!!!!!!!!!!!

lanyok
Most olyan jo honapok ota megcsak remenyem sem volt de most nagyon eselyes leszek!!!KépKépKépremelm jol sul el a vegen a dolog/sohaj-sohaj!/

Krisztinka
kriszti

Szia Krisztinka!
Végre itt vagy, de látom nálad mûködik az átjáróház, mert keveset jössz ma.
Én úgy lazítanék. Most nincs kedvem az inszemre gondolni. Inkább arra, hogy holnap felszökik a hõm és akkor......
De nálad olyan jó,hogy helyrerázódtak a dolgok és ha még a babóca is sikerült.

Cupppppppppppppppppppp: Gabó Kép
Gabómanó

DRÁGA GABÓCÁM!Kép
Annyira SZERETLEK! De komolyan..Kép
Milyen jó lesz majd néhány év múlva együtt sétálgatni a büszkeségeinkkel, akik úgymond összehoztak bennünket!
Olyan ez mint a katonák közötti barátság..
õszinte és örök...
Egy háborúban is csak a másikra számíthat az ember, hát mi is háborúban állunk...a természettel...és Murphy törvényével...

Krisztinka!
Ha egyedül lennék, nagyon-nagyon szomi lennék,
de így, hogy Ti vagytok nekem, nem bánom annyira az idõ múlásátKép

HÁLÁS KÖSZÖNET EZÉRT, DRÁGA BARÁTNÕIMKépKép

Ancsi
Ancsi

Lanyok!

Koszi a sok hozzaszolast, ennyit en is kiszurtem belole, csak gondoltam tobb szem tobbet lat. Egyebkent annyit azert neznek ilyenkor is, hogy van-e rakos sejt, vagy esetleg toxoplazma miatt ment el a baba. De igy valszinu egyik sem.

Ancsi!

Elso mensi utan en is irany a doki, es megmondom neki, hogy mostb pedig hormonvizsgalatokat fogunk csinalniKépKép Kivancsi leszek az arcaraKép De nalunk a hazidokinal van a labor is, szal en meg fogom oket kerni, hogy surgessek meg a korhazat, ne tartson mar 3 hetig! nalatok nem lehet megsurgetni? nekem mikor csinaltak az egyetlen egy hormonomat, egy het alatt kesz volt a Schopf-Mereyben.

orsoly
orsoly

Ja, valami kimaradt:

Gabóca!
A szobácskánk lassan készül el, mert váltva vagyunk otthon (Kép), az ál-mennyezetet rakjuk, és a héten már be is fejezhetjük a tapétázást is, ha úgy haladunk, mint tegnapKép
Majd csapunk egy szobaavatót isKép

Krisztinka!
Olyan dolgokat csinálok folyamatosan, amit babásan nem lehetne:
futok, mennyezetet ragasztok (szipózok), szobakerót tekerek, fogyókúrás kütyõkkel traktálom a szervezetemet (ld. almaecet, kapszulák)
Sajna síelésben még nem gondolkodtunk, sõt a szilveszter is csak félig-meddig lesz bulis, hiszen évek óta mi csináljuk a vendéglátós részét a rendezvénynek...
Színjátszós próbákra, fellépésekre járok...
fõsulin tanulok, államvizsgára készülök...
...mit mondjak még?Kép
Elég intenzív életet élek, ahogy a mellékelt ábra mutatja...Kép
Egy kismamának pedig ennél több nyugalomra van (lenne) szüksége...

Ancsi
Ancsi

Mostakkor mivan???
Itt balra ERROR...nem tudom megnézni az új üziket...
mindenkinél bekrepált a babanet???
Ancsi

Ancsi

Jó, hogy újra "látlak".Kép A szipozással, azért vigyázz, nehogy megártsonKép
Szeretem az optimizmusodat, ez kell nekünkKépKép

Orsoly
Szupi hozzáállás, nehagy magad.

Pucúrék
Mizujs?

Györgyi
Györgyi

Sziasztok!
Csak gondoltam bekkukkantok és leszek a ti szerencsemalacotok.
Kép
Pusszz. Chris
Chris

Györgyi, drága!
Veled mikor találkozunk már???

JA, MIKOR LESZ A KÖVETKEZÕ MINITALCSI??

Szent Miklós napja?
Mikulás?

Ancsi
Ancsi

Ancsur es mindenki

nekem van egy nagyon helyes mikulasom!!!!!!!
Elkuldjem nektek!!??Nem banjatok meg!!!!!!

Ancsi
Ettol tuti jokedved leszKépKépKép

Szija ChrisKép

Krisztinka
kriszti

Krisztinka en varomKép

Mondom, nalunk lehet kovetkezo talcsi, van par gyertyam, kandallom, max jol kizokogjuk-romantikazzuk magunkatKép KOmolyan gondolom am lanyok!Kép

Pussssz: orsoly
orsoly

Ancsi
Amint lesz talcsiKépSajna az elözönél szomi dolgok miatt vidékre kellett mennem.Kép

Orsoly
Van igazi kandallotok? Az nagyon szupi lehetKép

Pussz
Györgyi
Györgyi

Monchy 3c 48 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 43 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 40 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 35 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 33 cn Budapest 31 év
Edina 7c 32 cn Coimbra 23 év
Ancsi 2c 30 cn Adács 27 év
Marcsi 1c 30 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 29 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 28 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 27 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 22 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 19 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 16 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 15 cn Maglód 33 év
Sien 14c 14 cn Budapest 28 év
Lora 13c 13 cn Várpalota 24
Éva 30c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 9 cn Budapest 29 év
Cipomama 2c 5 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 3 cn Törökbálint 28 év
Ildi 8c 6 cn Szekszárd 21 év

Néhány napja nem tudtam jönni hozzátok, azóta sajna újra visszakerültem a lista aljára. Kép

Kriszti!
Nézd a levelesládádat, küldök neked emilt (remélem addig még senki nem fog bejönni az irodába)

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Orsoly!
KépEn megszavaztamKépKépDe 6.-a szerda!
Az a hetvege nekem tuti nem jo,a fiam es a kerilanyom szulinapjat tartjuk,esetleg vasarnap jo lehet.

Ildi
nezem-nezem koszi,mindjart kuldom neked is a telapotKép

Megkaptatok?????KépKép

Krisztinka
kriszti

Lányok!

Most megyek, mert még elö is kell magam készíteni.
Remélem csupa jó hírt hallunk. Kép

Kriszti!

Én is, én is!!! Télapó!!! KépKép

Beszti
Beszti

Kriszti

Nem semmi ez a mikulásKépKép
Lehet, hogy a "papiknak" kellene megmutatni a mikit és akkor õk is "eljátszhatnák" élöben. Kép Nem jó ötlet?

Györgyi
Györgyi

Orsoly,
Húúúúúúúú de romantikus lehet ott nálatok! Én benne vagyok! Hol van ez a NÁLUNK?

Krisztinka,
Megkaptam. Köszike érte:-)))))))
Ilyen esélyekkel hidd el beköltözik hozzád a babóca. Nagyon drukkolok érted! Kívánom Neked a legjobbakat.

Gabó,
Nyugi... Csak semmi elkeseredés. Az igaz, hogy a csökkenö tendencia az nem túl jó, de mindenki szervezete másképp reagál egy terhességre. Úgyhogy fel a fejjel, amíg be nem pirosozódsz!

Ancsi,
Nagyon édi vagy. Köszönöm, nagyon várom a verset! Biztosan nagyon szép.
Jó az, ha ennyire el vagy foglalva. Máson is jár az eszed nemcsak a babyprojecten. Tudom hosszúnak tünnek ezek a hónapok, föleg, hogy itt a tél, de ne feledd mi VELED VAGYUNK és melletted állunk :-)))))

Beszti,
Lassan indultok!!!! Jujjj, de izgi! Most nagyon irigyellek és veled(etek) örülök.

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Chris!
El kell itt a szerencsemalacka az tuti.Kép

Orsoly!
Az nagyon szupi lenne. Kandalló és gyertyafény. Imádom az ilyet.
TALIT AKAROK!!!!!!!!!!!

Mára búcsúzom, puszi:

Gabó Kép
Gabómanó

MJ
Hat nagyon bizok benne!mar megneztem a kinai horoszkop szerint kislanyom fogan ebben a honapban.Apa annyira orulne egy copfosnakKép
beszeltel a paroddal a matyivizsgalatrol??

Orsoly
Telleg hol is lax???

Beszti
3 mejlt kuldtemKépA jo hireket ugyi megosztod velunk??

Krisztinka
kriszti

Gabo
Siess holnap!!Ma alig fecsegtunk!!!!!!!Kép

Decemberben is akartok talit??

Krisztinka
kriszti

Gabo olyan szepeket irsz, hogy teljesen meghatodik tole az ember. A legkozelebbi talalkozora en is elmehetek Veletek? Kinek kuldjem el e-mail-n a telefonszamom,ha estleg kell a szervezeshez?

Szia Chris! Hogy-hogy minket olvasol?

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Én néha, néha erre járok és minden tiszteletem a tiétek a fantasztikus elszántságotokért.
És nagyon-nagyon drukkolok nektek.Kép Kép
Lehet, hogy azért kukkolok be néha, mert én 36. évesen lettem babavárós.
Csak bennem nem volt meg ez az elszántság, mint bennetek.
Én úgy gondoltam, hogy ha a sors úgy akarja lesz csemetém, ha nem akarja hát akkor nem érdemlem meg.
Szóval az én 30. hetes Kép pocaklakóm "csak úgy" jött. Én meg, na meg apája is szívesen látjuk Õt.

Szóval, ha nem baj néha idejövök és bíztatlak benneteket.
Szerencsemalac - Chris
Chris

Lanyok

OFF:Vettem egy hirdetes ujsagot,neha szoktam csak ugy olvasgatni.Apa mindjart kerdezoskodni kezdett,hogy vajon `azet`veszem-e!!?Olyan edi.IMADOM OTKépKépKép

On:
Mostmar tudom mit kivanjak magamnak`Most sikeruljon!!!!!`

lanyok

A duphastont mar ilyenkor el kell kezdeni vagy csak ha mar pozitiv a teszt??

Krisztinka
krisztinka

Chris,
Örülünk, hogy itt vagy. Kérlek nézz be hozzánk idönként és a tanácsaidat is szívesen fogadjuk.
Te és a többi kismama légy a kabalamalackánk.

Krisztinka,
Látom már a nevedet is átírtad alul-felül :-)))))!
Apóca hirtelen megijedt, mi? Nagyon helyes! Örülök, hogy már 100%-osan tudod mit akarsz! Ez jó!
Puszi,
Moni
mj

Szija Moni
itt vagy meg??!!Nem valaszoltal,hogy a pasid hajlando-e matyivizsgalatra menni!!!!??
Te is akarsz dec-ben talcsizni??
mar a telefonomon is atirtamKép

Krisztinka
kriszti

Lányok!
Ma van egy éve, pont ma, hogy a topikot Cili felélesztette, megalkotta. Ezúttal is köszönjük neki. Tudja valaki mi történt vele azóta?
Moni
mj

Szasztok Csajszik!

Mire ideérek már mindenki hazamegyKép.
Gabó! Ne keseredj el addig, amíg nem jön meg! Ha még mindig 37 fölött van a hõd, akkor szerintem még mindig érdemes reménykedni!
Ildi:Kép.
Ancsi! Nyugtasson az, hogy ha túl vagy ezeken a vizsgálatokon, akkor már semmi sem állhat a baba útjábaKép!
Chris! Kedves Tõled, hogy így gondoskodsz rólunk babásan is! A szerencsemalacnak a farkát kell meghúzni? Na jó, csak virtuálisan gondoltamKépKép.
Kamilla, veled mi újság?
Krisztinka+++++++++++, a kis copfosértKép!
Most már én is megyek haza, nem vágyom a sztahanovista címre!
Pusz, sien.
Pusz, Sien.
Sien

Jajj, elfelejtettem Pucuréknak és Besztinek nagyon-nagyon drukkolok! De jó most nekik!!
Sien

MJ

Ugy tudom FeladtaKépKép

Sien

En ittt!!!!!Koszi-koszi!

COPFOST AKAROK!!!!!!!!!!2 het olllyan sok idoKépKép

Krisztinka

van itt meg valaki??
kriszti

Krisztinka,
ÉN ITT VAGYOK!

Szegény Cili,nagyon sajnálom.
Örülök, hogy van ez a topik, mert tudjuk segíteni egymást és szomorú vagyok azért, hogy van ez a topik, mert a világon rengeteg olyan pár van akik gyermeket szeretnének és valamiért nem jön össze.

De azt hiszem inkább örülök hogy vagytok nekem, mert nem is tudnám mit kezdenék NÉLKÜLETEK, ha egyedül kellene szembenéznem a nehézségekkel és a kiismerhetetlen információtömeggel.

ÉN IS COPFOST AKAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!
Moni
mj

Krisztinka,
Most látom még a leveledet! Januárig vár! Majd csak akkor megy el matyivizsgálatra! 1x-üen nem tudok vele mit kezdeni. Eröltetni meg ennél jobban nem akarom, mert akkor már elsö dolognál az agyára megyek és azt nem akarom. De azért nem vak és érzékeli a kesergésemet.

IGEEEEEEEEN Decemberben talit akarunk.

Talit akarunk
Talit akarunk
Talit akarunk

Na jó, az agyamra ment a mai nap, inkább lelépek haza. Mindenkinek nagyon jó estét, és a félidösöknek kitartó, hosszadalmas és élvezetes akciózgatást!
Moni
mj

MJ

Most haza mentelKép
bar igazibol orulok mert haza menni olyan joKép
Most magamban fogok filozofalgatni???Kép

Ok a december csak a 8.-ai hetvege nekem nem nagyon de az 1.-2.-ai hetvege megfelelne!!!

Barbi
Irtam!

Krisztinka
kriszti

Sziasztok!
Most kivételesen én is emberi idöben vagyok itt, felébresztett a kiskutyánk, nem tudtam visszaaludni.
Kriszti, megkaptam az e-maileket, és válaszoltam is, remélem ez a levél már odaér!
Ma kiváncsiságbol megmértem a hömet, 36,8 ma vagyok a19-ik napom, vagyis lehetne magasabb is...Mind1, még nekem is van másfél-két hetem, aztán kiderül, hogy beborul...
Puszi lányok
Barbi
Barbi

Pont egyszerre irtunk Kriszti, nagyon megy ez nekünkKép
Barbi
Barbi

Szija Barbi

Pont most gondolkodtam el arrol amit irtal,marmint hogy regi butordarab vagyok itt es kiszamoltam epp 10 honapja talaltam ra erre a fantasztikus helyre akikkel kezdtem a mult honapban szultek,tobben mar nemsoka szulnak es sajna nehanyan vissza kerultek ide.Ez a 10 honap olyan volt mint egy varandossag,mar meg is szuletett az en magzatom:

A TI BARATSAGOTOK!!!!

Huu ez nem ram jellemzo ez a liraisag.KépKép

Szoval asszem nekem most sikerulnie kell kulonben tejjesen elszomorodom!!!

Barbi

A hod nem is tul alacsony csak meg menjen feljebb is!!!!Kép

Krisztinka
kriszti

Köszi Krisztinka höm dicséretét, de hát tudod,hogy nem rajtam mulik...Bárcsak ugy lenne, akkor toronymagas hövel ébrednék minden nap!
Na,már biztos mindenki hazament, én meg kokadozok az álmosságtol...bezzeg a kis vacak azota már visszaaludt, mintha nem is nyüszitett volna egyáltalán.
Egyszer berakok egy képet rola, ha megszavazzátok, mert abszolut off-topic.
Pussz
Barbi
Barbi

barbi

tedd a `Proba terulet`-re es szolj itt,hogy mikor rakod fel.
En bizti megnezemKép

meg 1/4 orat vagyok aztan uzsgyi haza a gyerekekhez!!Meg eccer benezek!

Krisztinka
kriszti

Barbi

Bocsanat a kis`b`-ertKépa nevedben

Krisztinka
kriszti

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam olvasni a topicot, és most nem gyözöm utólérni magam Kép

Gabó!
Nekem a 15. napon még negatív volt, a 17-en lett +. Látom a höd lefelé megy, de azért én ugye reménykedhetek??????? Neked nem muszáj, de nekem engedd meg, jóóóóóóóóóóóó????? KépKépKép

Kamilla!
Nekem azt mondta a doki a 2. teszt után, hogy ha pozitív akkor az baba. A negatívból pár nap múlva lehet +, csak valószínüleg nem elég érzékeny a teszt.

Kriszti!
Hát az kicsit vicces lenne, hogy pont most...., de tök jó lenne. Talán bizonyíték lenne, hogy szeretitek egymást, egymásnak vagytok teremtve. Csak mivel kételkedtek (talán nem ez a megfelelö szó), szóval a babóca úgy döntött, hogy "NA MAJD ÉN MEGMUTATOM AZ ANYUÉKNAK, HOGY ......"
Azt hiszem itt most mindenki jobban izgul érted mint máskor, ugye lányok KépKépKép
Ja, mailt megkaptam. Édi vagy, hogy írtál nekem is. Meglepett és nagyon örültem neki este amikor bekapcsoltam a gépet. Hát még a tartalomnak........

Kata
Kata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?