2011.08.02 15:12
Szerző: oriandy
Szia!
Én azért jöttem be ide (és remélem valaki még fog válaszolni is az irományomra,) amit egy másik topikban egy katapetra f.nevű lányzó is írt, vagyis, hogy: "rövidebbé téve legnagyobb ellenségünket az IDŐT"! Nekem múlt csütörtökön volt a 3. beültetésem, a doki szerint ez a legkedvezőbb a sikerhez, viszont valóban, ez a várakozási idő a legrosszabb. Tavaly decemberben volt az első lombik programunk, de azok az embriók "csak" 4 sejtesek voltak, ami szerintem kicsi, ráadásul mivel első próbálkozás volt, nem történt meg a hatching (burokbemetszés a megtapadás megkönnyítésére), sajnos sikertelenül zárult. Abből a stimuból volt 8 emriónk ami akkor fagyasztva lett, ezekért idén májusban mentünk vissza, de sajnos csak 1 maradt a végén beültetésre alkalmasnak, ill. pont elötte gyulladt be a fogam, így a beültetés utánni 2.-3. napon 39 fokos lázam lett, tehát esélye sem volt szegénynek. Júliusban kezdtük tehát a 2. programot, és 25.-én megtörtént a leszívás. 29.-én 3 db 8 sejtes embriót ültettek be, mindegyiknek be lett metszve a burka ill. a nyálkahártyám is 14,5mm volt. Tehát, mint írtam a doki szerint a legideálisabb. Csak ez a várakozás..... Aug. 8.-án kell mennem tesztelni, és nagyon-nagyon reménykedek egy + tesztben. Amúgy nekünk van már egy 5 éves "huligán" lurkónk Dani, aki teljesen spontán fogant a 2. próbálkozós hónapban, de azóta sajnos velem nincs minden rendben, ezért nem jött eddig tesóbaba. Hát röviden rólam/rólunk ennyit.
Jana, ti hogy álltok most és hová jártok??
Üdv: Andy