Sziasztok!
Icsilya,
uhh, most megijesztettél, aggódnom kéne? Nagyon nagy
????, nem mondott semmit sem a doktornőnk a súlyával kapcsolatban eddig sosem, csak mindig megjegyezte, hogy jóval nagyobb a koránál. Amikor kibújt az első foga 39 fokos láza volt, ekkor csináltatott egy teljes vizeletlabort, minden rendben volt.
Nem lehet rá azt mondani, hogy nagyon pufi baba, a képeken is látszik, nem?
A napi menünk általában:
08:00 210 ml Humana Jó éjszakát tápszer,
10:00-10:30 között 2 poharas Humana desszert vagy 2 db Milupa gyümölcs 4 db Hipp babakeksszel, vagy 3 db őszibarack 4 db Hipp babakeksszel,
12:30-13:00 másfél-két adag bébiétel, általában húsos menü vagy főzelék6 hónapos babáknak,
15:30-16: 00 szintén valamilyen Humana poharas desszert 2 db, vagy gyümölcsök keksszel, mint a tízórainál,
19:00-19:30 Hipp almás/erdei gyümölcsös/vaníliás tejpép másfél adag, vagy másfél adag bébihami,
21:30 150ml Humana Jó éjt tápszer,
Márkaneveket azért írtam, hogy tudjál viszonyítani, sokat eszik???????
Ha főzök neki akkor kb annyit kap, mint amennyi a babahamik súlya. Rágni abszolut nem rág, pedig már van négy foga
, csak a pépesített ételeket eszi meg, ha nincs lepépesítve kiköpi.
Köszönöm, hogy ennyit gondoltál ránk, igazán kedves Tőled. Megköszönöm, ha megkérdezed a barátnődet, nem vészes ennek az ülésnek az ára, akár meg is megrendeljük. A maxi cosiról mit gondolsz?
Keny: jaj, ház ez az, ha megyünk családi összejövetelekre mindig azt hallom, hogy amikor a Jóska-Pista ennyi idős volt már állt és 9 hónaposan már ment, a te gyereked még ülni sem tud?????
Zétény ülni sem tud még, próbálgat, de ahogy apukája fogalmaz strandon csajokat nézős pózt vesz, ami azt jelenti, hogy hason fekszik, majd az egyik kis kezét behúzza maga alá és arra támaszkodik féloldalasan, a másik kezét pedig a pocakja előtt támasztja, de kb 2-3 percet tud így maradni aztán vissza hasra. próbálgat már felállni, de csak addig jutott el, hogy feltérdel ha van valamibe megkapaszkodni, viszont ha segítesz neki akkor állfél percet, de nagyon-nagyon imbolyog. Egyszer felkapaszkodott magától a kiságyában, de akkorát esett, hogy én is megijedtem, szegénykém a körforgóát is leszakította.
Jártunk Dévény tornára is, de onnan kinőttünk......, na mindegy, majd csak ül és áll egyszer.
A Nóra is nagyon szép név, nálunk ez volt a lánynév, de pasink lett