Szijasztok!
Fúúúúúúúúú, csak nagyvonalatkban tudtam visszaolvasni, mindjárt ebédelnem kell (ugye a cukor miatt időre eszek)
Nóci, talán vigasztal, hogy barátnőm is hasonló cipőben járt, mint te, lecsípték a daganatot, de visszanőtt, megműtötték, azóta SEMMI!!!!!! baja. Se kemó, se sugár nem kellett neki, és teljesen jól van. Tiszta szívemből azt kívánom neked is, hogy hasonlóképp sikeres legyen a beavatkozás!
drukkolok ++++++++++++++++
Nagyon sokat gondolok rátok lányok, csak nem nagyon tudok jönni, pakolászunk, meg ugye most már mosok, meg vasalok állandóan, kipucoltam a babakocsit is, a babaülést is, megvolt az CTG, nem nagyon volt fájásom, szerintem a holnapi produkció sem lesz sokkal sikeresebb. Semmit nem érzek, csak a szeméremcsontom fáj, de az már kb. a 34. hét óta, szóval szerintem ez sem jelent semmit. Jövőhéten UH, akkor megtudom, hogy jó irányban áll-e a töki, mert 33. héten még fejjel felfelé volt, de szerintem azóta befordult.
Ma randiztam a gyerekorvossal, szimpatikus, jó kedélyű emberke, tényleg olyannak tűnik, aki szereti a babákat
gasztroenterológus a budaiban, tudom, hogy ez semmit nem jelent, de én bízom benne, hogy azért érti a dolgát
Kórházi pakkot még nem pakoltam be, mindig van valami, ma terveztem elkezdeni, úgyis egész napos pisilős nap van, tehát nem nagyon megyek sehová, szerintem ebéd után nekilátok. legalább meg tudom nézni, hiányzik-e még valami
Fájás 0, annyira jól érzem magam, hogy néha már el is felejtem, hogy várandós vagyok, bár Samu még mocorog, eléggé sokat, szóval olyankor azért eszembe jut, hogy ketten vagyok
szép ez az idő, igazi indián nyár, ki is használjuk, hatalmasokat sétálunk, meg ilyenek
Voltunk szombaton fotózáson, ilyen kismama fotózás, tudjátok, szerintem nagyon jók lesznek a képek, majd ha megkapjuk őket, felteszem picasara és belinkelem nektek is
Most viszont mennem kell enni, bocsi...