Sziasztok lányok!
Utólag is kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!!
Itt egy nagyon eltűnt.
Először is Egcsi-nek nagyon sok szeretettel gratulálok! Izgalmas lesz újból terhességi és babahíreket lesni.
Milyen régen is volt ez velünk! Akkor még a fórum is aktívabb volt.
Mi jól vagyunk, lányok jól vannak. Verával majdnem minden héten találkozunk, mert Míra, Lili és Kitti együtt járnak jazz balletra.
Lányok nőnek mint a bolondgomba. Mindketten jó magasak.
Kitti igazi kis humorzsák és nagypofájú. Az biztos, hogy mindig övé az utolsó szó. Lili okosodik, nagyon várja már az iskolát. Márciusban volt felvételi az iskolában. Majd napokig tartó izgalomban volt részünk, ahogy vártunk az eredményre. majd telefonáltak és mondta az igazgató helyettes, hogy Lili mindent teljesített, nagyon ügyes volt, így nem kérdéses hova kerül be.
Felvették a legerősebb angol kétnyelvűbe. Nagyon büszkék vagyunk rá. még el is sírtam aznap magam.
Bár mikor jelentkeztünk fogalmam nem volt arról, hogy van legerősebb osztály.
Ezért lepett meg minket nagyon..
Persze a neheze még hátra van, mert ebben az osztályban kell ám majd tanulni.
Kittikével sokszor elbeszélgetünk, hogy Lili iskolás lesz, mert sokszor elsírja magát, mikor tudatosul benne, hogy a nővére szeptembertől már nem lesz mellette az oviban. Készítjük fel erre, mert nagyon szoros a kapcsolata a Lilivel. Állandóan támogatják, segítik és vigasztalják egymást, de szeptembertől nem lesz ott a Kitti vigasztaló, óvó nővére.
Én továbbra is 4 órában dolgozok az Informatikán a Cora-ban, ami nekem nagyon jó, mert rengeteg időm jut a gyerekekre és imádok velük lenni.
Meg persze magamra is van egy kis időm. Járhatok edzeni.
Sokat futok mostanában.
Készülök a Cora Olimpiára.
Bowlingban és 2500 m-es futásban indulok.
Anyukámék júniusban költöznek Gödre.
Most épül a házuk. Már burkolnak és jövő héten festenek. Nagyon sokmindent én terveztem meg nekik. Gyönyörű lesz a házuk.
mediterrán stílusú. A Budaligeti házat nem adják el, hanem kiveszik franciák, hiszen a francia iskolától 3 perce laknak.
Mivel megvannak a francia kapcsolataink nem volt nehéz bérlőt találni.
Anikó: iskolával kapcsolatban nektek is gratulálunk!
Jó hallani azért rólatok! Még ha én nem is írok olyan gyakran, de szoktalak titeket olvasni!
Pár kép a lányokról.
Puszi nektek Rita