Sziasztok Barátnõim!
Üdvözöllek Erazmusz!
Örömmel olvastam, hogy nem hagysz itt bennünket. Az kész katasztrófa lenne számunkra. Nagy szükség van itt rád. Ma is reménnyel töltöttél fel, hiszen már ma abba akartam hagyni, de amíg a hõm 37 felett van nem hagyom abba és bizakodom. Köszönöm.
Kriszti! Lányok!
Mint írtam tegnap soha nem adom fel, csak néha lemerülök, de itt mindig kapok energiát. A ma reggeli hõm már csak 37.1 megy le fog esni és megjön, de nem adom fel és hátha visszamegy. Ami még tartja bennem a reményt, hgoy a mellem még mindig írtóra fáj és a mellbimbóim is nagyon érzékenyek. már örülnék ha megszünne, de ha ez jó jel akkor nem.
Mivel hétvégén a tesztem negytív lett, apával kirúgtunk a hámból és elmentünk Hajdúszoboszlóra és volt pezsgõfürdõ, gyógyfürdõ, szauna. Tudom a szauna nem a legjobb sem nekem sem pedig a kisfickóknak, de annyira el voltam keseredve és annyira vágytam arra, hogy kiszakadjak a hétköznapokból. Nagyon szuperül éreztük magunkat.
Szeretnénk megismételni egy hosszúhétvégére, de nemtudom a szauna és gyógyvíz mennyire ártalmas a férjemnek. Ha kárt tesz az meddig tart. A spermák két nap alatt újra termelõdnek, vagy hosszab idõre károsítja õket? Valaki tud errõl valamit?
Tegnap nem tudtam jönni ezért a nagy litánia.
Moni!
Azt hiszem követni foglak, de ítt annyi reménysugarat kapok, hogy mindig újra feléled a hitem. Örvendek, hogy te már nem szomizol. Úgy vagyok én is most mint te baromira beleéltem magam és a negatív teszt teljesen kiütött. Bár amikor eljön a tesztelés ideje, nekem teljesen hihetetlen, hogy egyszer megjelenik az a fránya második csík is. Még eddig sose jelent meg, de a szívem már látta. Aztán hinni kellett a szememnek is.
Kamilla!
A teszt sztorid elég érdekes. A te idegeid is biztosan a végét járják. De szerintem ha egyszer pozitív volt az pozitív is. Bár elég korai volt még. Ugyanolyan tesztet használtál mind a kétszer?
Ancsi
, Orsoly
, Sien
, Pucúrkáék
, Breki
, és aki velem izgul
!
Köszönöm a rengeteg sok sok bíztatást, és megértést. Miattatok sem adom fel még ezt a hónapot.
Ha itt lennétek mindenkit egyszerrre megölelnék. ha rajtatok múlna már biztosan sikerült volna.
Óriás nagy cuppanós puszi: Gabó